'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
şafaklarımmm bittikii benimm yaa bu akşaamm yadaa yarınn AŞk kokucaakk heryerr

yörüngeden dolayı bir süre karanlıkta kalcakmışız :18::18::18::18: bari sevdicegimle olaydım işyerinde korkup masama yapışcama

musluklar napacan kopunca

hımmmm frekanslar :44:
bende kutuplar değişirse diye çok ürküyorum, o da bi nevi kıyamet sayılır hani bir kere alt üst olmuş, bunu bilimsel olarak açıklıyorlar...
hatta belki Nuh tufanı o olabilir deniliyor..
Ay ne bileyim, 1 mayıs mıydı 21 mayıs mıydı tam hatırlamıyorum, gene kıyamet kopacak, aslında tam kıyamet değil de kıtlık başlayacak, bilmem kaç gün sonra kıyamet kopacak deniliyordu. ne korkmuştum o günde sormayın gitsin

hayır bir de cuma gününe denk gelmesi yok mu

aslı ben koca lab da tekim artık. tek ben ölsem o gün kimsenin ruhu duymaz

Son düzenleme:

:18::18::18: evet bende hatırlıyorum onu ya. ne tırsmıştım ben de.

siboşuuum gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısı benle gizoşuma evettt biz iyice depresyonları oynamaya basladık gizotumlaa hasret basımıza vurduu

ooo süpermiş pantera gözün aydın

siboşuuum gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısı benle gizoşuma evettt biz iyice depresyonları oynamaya basladık gizotumlaa hasret basımıza vurduu

sağolunn kuzucuklaarrr
benimde öleydii ve 21 aralık korkusu vardıı
allahtann bitirdik yetişeblirsee akşam görüşücez bakalımm yetişemezsee yarınn ayy ne heycanlıııı amaa :18::18:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
şafaklarımmm bittikii benimm yaa bu akşaamm yadaa yarınn AŞk kokucaakk heryerr

siboşşş gözünaydınnn çok sevindimm kuşum yaaa hasret sona eriyor desenee
bende bir akasilik olmazsa inşallah sevdiceğimlen yiyeceğim öğle yemeğimi. içimi deli bir heyecan kapladı. okuldan kaçıp sevgilisiyle buluşan ergenler gibi hissediyorum kendimi

Kızlar yağmurun yağdığına sevineceksin deseler inanmazdım yağ yağmur yağ ki akşam sevdiceğim beni alsın eve bıraksın günde 2 kez görmüş olim

Kızlar yağmurun yağdığına sevineceksin deseler inanmazdım yağ yağmur yağ ki akşam sevdiceğim beni alsın eve bıraksın günde 2 kez görmüş olim

burası amma aşk dolu bi topik oldu yaaa yakında her yanımızdan kalpler fışkıracak

ahhh kuzummm aynenn bittii şükürrrrr bende öleyimm işte ergen style gbi
ayy bitmesinn hiç bu heycanlarrr

21 aralıktan niye korkuyorsun yahuuuu

mayalarr falan işte kuzum gerçek olursa aşkımı göremem diye ama artık korkmuormm tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…