'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

“Vücutlarımız, birbirmize en kolay vereceğimiz şeydir; asıl mesele, hayatımızı verebilmektir. Baştan aşağı bir aşkın olabilmek, bir aynanın içine iki kişi girip, oradan tek bir ruh olarak çıkmaktır..”

Ahmet Hamdi Tanpınar

Bizim nişan çok acele oldu alışverişe çıkamamıştık düğünden önce çıkarız diye konuşmuştuk Dün k.valide aradı haftasonu gidelim düğün yaklaştıkça vaktimiz olmaz dedi Ben zaten nişanda takım elbise ayakkabı almıştım onlarda bana nişanlığımı falan almıştı Ozaman şimdi sadece iç çamaşırları traş takımı parfüm fln alırız heralde ayrıca bi daha ayakkabı takım elbise almam gerekmez dimi sizce kızlar :26:

bence gerekmez canımmmm

peloşummm düğün tarihi konusunu konuştunuz mu hiç?

Anladım kuzum bizde düğünden önce hazırlıklar daha kapsamlı olarak kuzum
Bebisi hala bekliyoruz bizimkilerden ses seda yok bana haber vermeyi mi unuttular acaba durun bi arayım:26:

tam da kısmetse düğünü ne zaman düşünüyosnuz canım diyecektim ki özgiş altta sormuş
Bebeklerim düğün tarihi net belli değil, benim için farketmez aslında eylül-ekim çok iyi olabilir mesela.. Ama daha erken de olabilir :26: İnanın hiç belli değil
ayy heryer bembeyaazz mama yedıım kartopuu oynadım geldimmm diyetteykeen neden ınsanın canı dahada coook tatlıı ıstıooo regl olucam bıde x2 kat dahaa cok cekıo canım tatlıyııı
Çünkü sen çok tatlı ve ballı bi bebeksinnn kardeşötemm
Bizim de cok acele oldu valla Geçen perşembe akşamı tarih konusuldu, kararlaştırıldı. Cuma kayınannişim bize geldi annemler görüştüler. Dün de nişan alışverişine çıktık. Yarın isticekler, cumartesi de hayırlısıyla nişanımızı yapıcaaz
Aaaayyy çook heyecanlanıyorumm beeeeeeeeen

Son düzenleme:
pufummm az bişicik de olsa yeee kıyamammmmmmm yaaa diyeti bozmaz kusummm

hehe pastaammm yaa keske azıcık bısıyle durabılsem ben tatlı işine girince bildiğin heyvanlaşıorum

lokumummmm aynennn cok mutlu oluorum ama sonundaakii pişmanlık olmasaaaaa ve benım artık dırek yuzume vurmaya basladı yedıgım tatlılara füüücuudum tepki veriiiğğ

bence gerekmez canımmmm

Zaten gereksede kartımda topu topu 1.000 tl limit var mümkün değil daha fazla bişey alamayız Bu aralık ayı bana çok kötü geldi yyaaa bizim maaşlar yıl sonuna doğru düşüyo
Sizdede aynı sorun oluyo mu kızlar Ocak ayındaki maaşıma göre 300 tl daha az alıyorum aralık ayında

Ayyy ne güzel yaa çok güzel heyecanlar bunlar dimi cnm Bazen bi an önce zaman geçsin düğünümüz olsun bitsin bu stres diyorum
Bazende en güzel zamanlar hep bi heyecan hazırlıklar hayaller var hiç bitmesin istiyorum

plumcım ben anlayamadımmmm... ocak ayında zamlı aldıgın için aralık ayında daha dusuk olur tabi.. yoksa butun yıl alıgın maasdan mı daha dusuk oluyo aralık ayı cok sacma deil mi hiç öle bişi duymadım :26:

kuzucanlar benim sevdiceğimde bi kırmızı saten nevresim takımı merakı mevcut
çeyizde bi adet olsa fena olmazmış ben de onu kıracağıma kafamı kırarım biliyonuz
ama bulamıyom yaa, markafonide şunu gördüm ama bu da pamuk satenmiş
beyime gösterdim bu normal nevresim gibi duruyo yeaaaa dedi çok bilmiş şey
nasıl sizce yahu? ya da gözünüze çarpan falan varsa söyleyiverin bana sevabına

http://www.markafoni.com/product/3138548/

benim sevdiceğin de böyle, vergi dilimiyle alakalı bi durummuş bu
ocakla aralık arasındaki maaşı 1 küsür lira farklı oluyo resmen

canım ocak ayından itibaren maaşı düşmeye başlıyo. aralıkta da dediği gibi en az maaşını alıyo... nişanlımında öyle

Son düzenleme:

canım bu güzel duruyo ama sevdiceğin sırf saten mi istiyo anlamadım :26:

Yok kuzum ya izin alamıyorum haftaya yıllık izne ayrılacam çarşambadan itibaren kuzum senenin son izni yoksa yanacak o yüzden bugün izin istemiyorum kuzum sizin doğum ne zaman kuzum

Mayıs sonu inşallah kuzum. Allah ablanın yardımcısı olsun.
ne derler bi avazda doğursun mu derler bilemedim ama iyi bişeyler demeye çalıştım

özgecim nişanlın istiosa al hevesi kalmasın dicem ama kullanamazsınız gibi geliyo bana da

maaşın dusmesi olayı ilginçmiş... sabit bi maaş vardır her ay onu alırsın ya ilk defa duyuyorum gercekten

bende öylee,kaç yıllık alışkanlık nasıl terkedilir diyorum, evlilikten soğuyorum, nişanlımı görünce eve gitmek istemiyorum. böyle saçma sapan hal içerisindeyim..bazen evlenmesemmiki diyorumm(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…