iyiyim kusum cok soguk buralar usuyorum sadeceee ve ısıtacak olan kişi uzaklardaa
senin de kavusmana az kaldı heyecanlı mısın
mavişçimm merak etmeeeee cektirmez guzel dusun guzel guzel gelsin dunyamıza bebecik
iyiyim kusum cok soguk buralar usuyorum sadeceee ve ısıtacak olan kişi uzaklardaa
senin de kavusmana az kaldı heyecanlı mısın
mavişçimm merak etmeeeee cektirmez guzel dusun guzel guzel gelsin dunyamıza bebecik
''kuşkafalı kocalara sahip yeni evliler'' adlı bir konu açmayı düşünüyorum....
sorunları buraya yazmak istemiyorum,çünkü sizleri evlilikten soğutmak istemiyorum
nereye açsam geyik sohbetine falan mı :44:
merhaba canımmm. ben iyiyim :) sen nasılsın bakalımselam camlarımmmmm...ben geldimmmm....nasılsınız?
Oyammmm müdavimi olurum topiginnnn
çağlacım ben de az önce gördüm listeyi güncellemişti şekerler, baktım kına tarihim ?? ile dolu :) hemen söyledim 8 haziran diye, özgişimde yazdııısiz buradan her gün liste mi yapıyorsunuz bebişiklerböle görmek güzel oldu bak 2 hafta sonra 150 oluyorum bennn
resmen gidiciyim heee
''kuşkafalı kocalara sahip yeni evliler'' adlı bir konu açmayı düşünüyorum....
sorunları buraya yazmak istemiyorum,çünkü sizleri evlilikten soğutmak istemiyorum
nereye açsam geyik sohbetine falan mı :44:
merhaba canımmm. ben iyiyim :) sen nasılsın bakalım
bu arada oya'nın konusunun takipçilerinden biri de ben olurum
aynurr hoşgeldin
özgeciğim hiççç üzülme sizleri de yavaş yavaş oraya alıcam
çağla müge aslı derken hepinizi üye yapıcam
başlığa karar veremiyorumacaba kuşkafalı kocalara sahip yeni evliler iyi mi ki
çağlaammm ilk müdavimim sen olacaksın zatenaz kaldı yuppiiiii :119::119::119::118::118::118:
aynurr hoşgeldin
aynurr hoşgeldin
özgeciğim hiççç üzülme sizleri de yavaş yavaş oraya alıcam
çağla müge aslı derken hepinizi üye yapıcam
başlığa karar veremiyorumacaba kuşkafalı kocalara sahip yeni evliler iyi mi ki
Pelin canım hayırlı olsun nisan bohçan darısı düğün hazırlığına inşallah
Biz o nisan bohçası işini düğünden önce yapıyoruz
Bu arada canlar yeğen doğmak istemiye acaba ben yokum diye ablama akşama kadar çektirmesin
çağlacım ben de az önce gördüm listeyi güncellemişti şekerler, baktım kına tarihim ?? ile dolu :) hemen söyledim 8 haziran diye, özgişimde yazdııı
ben de 6 aydan düştüm artıkfakat zaman bana hiç geçmiyoi günler bitmiyooo gibi geliyo.. off
bu ara bir yanıım geçmesin istiyor zaman ne yalan söyleyeyim... her ne kadar anneme yakın oturacak da olsam aksam evime gelmicek anneme yılısamıcak sabahları babam tarafından uyandılıp duraga bırakılmıcak olmak icimi acıtıyo
babamın bana uzun uzun baktıgını yakalıorum bu aralar... gözü bana dalıyo... bogazım dugumlenio valla dun yemek yiyemeden kalktım masadan bogazıma dizildi..
son bir ay kala falan nolur artık bilmem
Teşekkürler tatlım, inşallah...
Bizim burda nişanda hazırlanıyo canım. nişandan sonra beyaz eşyalar mobilyalar vs devreye giricek zaten küçük şeylere takılmayalım istiyoruz :)
Bebeğiniz hayırlısı ile gelsin inşallah canım, Allah hayırlı doğumlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?