komik yatak maceralarımız olur fena mızaten çok sakarım kayıp kayıp dururum ben
iyisi mi ben bildiğim gibi yapayım erkek kısmısı ne anlarmış canım
kuzucanlar benim sevdiceğimde bi kırmızı saten nevresim takımı merakı mevcut
çeyizde bi adet olsa fena olmazmışben de onu kıracağıma kafamı kırarım biliyonuz
ama bulamıyom yaa, markafonide şunu gördüm ama bu da pamuk satenmiş
beyime gösterdim bu normal nevresim gibi duruyo yeaaaa dedi çok bilmiş şey
nasıl sizce yahu? ya da gözünüze çarpan falan varsa söyleyiverin bana sevabına
http://www.markafoni.com/product/3138548/
kuzucanlar benim sevdiceğimde bi kırmızı saten nevresim takımı merakı mevcut
çeyizde bi adet olsa fena olmazmışben de onu kıracağıma kafamı kırarım biliyonuz
ama bulamıyom yaa, markafonide şunu gördüm ama bu da pamuk satenmiş
beyime gösterdim bu normal nevresim gibi duruyo yeaaaa dedi çok bilmiş şey
nasıl sizce yahu? ya da gözünüze çarpan falan varsa söyleyiverin bana sevabına
http://www.markafoni.com/product/3138548/
benim sevdiceğin de böyle, vergi dilimiyle alakalı bi durummuş bu
ocakla aralık arasındaki maaşı 1 küsür lira farklı oluyo resmen
Özgemmm cok hoş ama sade sevdiceğinin dediği gibi...o daha aşk dolu bişiler istiyodur...bakınırım bende...gözüme carpan bişi olursa sölerim canım
bu biraz spor kalıyo dimi çağlam benimki aşk dolu mu istiyo tutku dolu mu istiyo bilemedim
beyaz yatak odası alcam bunu serersem kırmızı beyaz bayrak gibi oluruz artık
bende öylee,kaç yıllık alışkanlık nasıl terkedilir diyorum, evlilikten soğuyorum, nişanlımı görünce eve gitmek istemiyorum. böyle saçma sapan hal içerisindeyim..bazen evlenmesemmiki diyorumm(((((((((
valla ben alırdım severim sade seyleri...ama dediğim gibi seninki daha gösterişli bişi istiyo...adamı aşka getirecek bişibeyaz yatak odasına kırmızı bayrak gibi olur evet...ama sen ve sevdiceğin de ay ve yıldızzz
Bu kız şimdiden bizi parmağında oynatmaya basladi ya doğunca neler yapacak bakım ben hala teyze olamadım ya suni sancıda vermemişler zaten ağlamak istiyorum ben ya yarına kaldı doğum kısmet artık ne deyim ya ben yarında yanında olamıcam doğunca yazarım artık hayırlı akşamlar
canım dur bakalım hemen sıkıntı yapma belki gece doğar belli mi olur teyzesinide yanında istiyordur ondan gelmiyordur
metrobusler calısmıyomus... otobus zaten hayatta gelmez bu karda ben eve nasıl gidicem kaldım burda yaaaaa
hiç sevmiorum şu kışı
kızlarr beni de yazın ya benımde 17 agustos istanbulda düğünüm, 22 agustos kına, 24 agustos iskenderunda düğünüm olacak
bende aynı durumdayım ya..
nişanlımda birsey var sanıyor hep düsüncelisin paylas benimle diye.
hem gider hem aglarım modundayım.
kızlarr beni de yazın ya benımde 17 agustos istanbulda düğünüm, 22 agustos kına, 24 agustos iskenderunda düğünüm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?