'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

komik yatak maceralarımız olur fena mı zaten çok sakarım kayıp kayıp dururum ben

iyisi mi ben bildiğim gibi yapayım erkek kısmısı ne anlarmış canım

Çılgın seni Cidden maceralarınız olur da dikkatli olmak lazım kuzum şaka maka evli arkadaslarım bi heves aldık sorsan 3 kere kullanmadık demişlerdi saten nevresimleri için bence en guzeli pamuk&saten hem mis gibi hem sıcacık ve yumusacık oooh.

Son düzenleme:

Özgemmm cok hoş ama sade sevdiceğinin dediği gibi...o daha aşk dolu bişiler istiyodur...bakınırım bende...gözüme carpan bişi olursa sölerim canım

benim sevdiceğin de böyle, vergi dilimiyle alakalı bi durummuş bu
ocakla aralık arasındaki maaşı 1 küsür lira farklı oluyo resmen

Aynı sene içerisinde kızlar mesela 2012 ocak ayında 1700 aldısam bu ay 1400 gibi bişey aldım gittikçe düşüyo Bu vergi dilimine neden belirli bi kesim giriyo anlamıyorum

Özgemmm cok hoş ama sade sevdiceğinin dediği gibi...o daha aşk dolu bişiler istiyodur...bakınırım bende...gözüme carpan bişi olursa sölerim canım

bu biraz spor kalıyo dimi çağlam benimki aşk dolu mu istiyo tutku dolu mu istiyo bilemedim
beyaz yatak odası alcam bunu serersem kırmızı beyaz bayrak gibi oluruz artık

kar her yanı doldurduuuu eve nasıl gidicem acabaaaa... gizoooot nerelerdesin bugunnnnnn yevru ceylan kaldık sanırım yollarda

bu biraz spor kalıyo dimi çağlam benimki aşk dolu mu istiyo tutku dolu mu istiyo bilemedim
beyaz yatak odası alcam bunu serersem kırmızı beyaz bayrak gibi oluruz artık

valla ben alırdım severim sade seyleri...ama dediğim gibi seninki daha gösterişli bişi istiyo...adamı aşka getirecek bişibeyaz yatak odasına kırmızı bayrak gibi olur evet...ama sen ve sevdiceğin de ay ve yıldızzz

Son düzenleme:
bende öylee,kaç yıllık alışkanlık nasıl terkedilir diyorum, evlilikten soğuyorum, nişanlımı görünce eve gitmek istemiyorum. böyle saçma sapan hal içerisindeyim..bazen evlenmesemmiki diyorumm(((((((((

bende aynı durumdayım ya..

nişanlımda birsey var sanıyor hep düsüncelisin paylas benimle diye.

hem gider hem aglarım modundayım.

mail yazdım şimdi dedim ki %100 saten kullanışsız olur biz iyisi mi pamuk saten alalım falan diye o da 'Tamam hayatım pamuk saten olsun, yanımda sen olduktan sonra taş olsa yatarım' yazmış ağzını yüzünü yediğim yaaa aşka getirdi bak beni yineeee
haftasonu olsun hemennnnn

Bu kız şimdiden bizi parmağında oynatmaya basladi ya doğunca neler yapacak bakım ben hala teyze olamadım ya suni sancıda vermemişler zaten ağlamak istiyorum ben ya yarına kaldı doğum kısmet artık ne deyim ya ben yarında yanında olamıcam doğunca yazarım artık hayırlı akşamlar

canım dur bakalım hemen sıkıntı yapma belki gece doğar belli mi olur teyzesinide yanında istiyordur ondan gelmiyordur

metrobusler calısmıyomus... otobus zaten hayatta gelmez bu karda ben eve nasıl gidicem kaldım burda yaaaaa

hiç sevmiorum şu kışı

canım dur bakalım hemen sıkıntı yapma belki gece doğar belli mi olur teyzesinide yanında istiyordur ondan gelmiyordur

Canım yaptım gitti bile ış yerinden izin alamıyorum gidim öğlen suni sancı verecekti doktor vermedi neyi bekliyorsa anlamadım hem ablam aradı gelme dedi sevdiceğim beni aldı hastaneye götürecek aradı ablam gelme dedi alara 'nin gelmeye niyeti yok ya gece verecek suni sancıyı yada yarın sabah ben yaninda olamıcam

kızlarr beni de yazın ya benımde 17 agustos istanbulda düğünüm, 22 agustos kına, 24 agustos iskenderunda düğünüm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…