Teşekkürler tatlım, inşallah...
Bizim burda nişanda hazırlanıyo canım. nişandan sonra beyaz eşyalar mobilyalar vs devreye giricek zaten küçük şeylere takılmayalım istiyoruz :)
Bebeğiniz hayırlısı ile gelsin inşallah canım, Allah hayırlı doğumlar versin.
canlarım siz gülün yeter ki ben her gün bir ekşınlı havadis veririm size
aşktan mıdır acaba
ben napıcambu ara bir yanıım geçmesin istiyor zaman ne yalan söyleyeyim... her ne kadar anneme yakın oturacak da olsam aksam evime gelmicek anneme yılısamıcak sabahları babam tarafından uyandılıp duraga bırakılmıcak olmak icimi acıtıyo
babamın bana uzun uzun baktıgını yakalıorum bu aralar... gözü bana dalıyo... bogazım dugumlenio valla dun yemek yiyemeden kalktım masadan bogazıma dizildi..
son bir ay kala falan nolur artık bilmem
tam da kısmetse düğünü ne zaman düşünüyosnuz canım diyecektim ki özgiş altta sormuşTeşekkürler tatlım, inşallah...
Bizim burda nişanda hazırlanıyo canım. nişandan sonra beyaz eşyalar mobilyalar vs devreye giricek zaten küçük şeylere takılmayalım istiyoruz :)
Bebeğiniz hayırlısı ile gelsin inşallah canım, Allah hayırlı doğumlar versin.
peloşummm düğün tarihi konusunu konuştunuz mu hiç?
Bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler.
Kayınvalide bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış.
Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış.
Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden .
Ertesi Gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden.
Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş.
Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni demiş. Küçük damat hadi lan boğulursan boğul demiş. kadında oracıkta boğulup ölmüş.
Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not
Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin.:)
Anladım kuzum bizde düğünden önce hazırlıklar daha kapsamlı olarak kuzum
Bebisi hala bekliyoruz bizimkilerden ses seda yok bana haber vermeyi mi unuttular acaba durun bi arayım:26:
bence komik olurama hergün kocalarımıza sinir olmamıza yol acabilir mi bu baslık onu bilemicem :44:
Bence olur canım... kendimizi burda doldurup eşlerimize böyle yapabiliriz
Oyaaaaaaaaaaaaaa:44::44: korkutmaa beniiiiiiiiii.bende mi senin gibi olucaammmm
nurayyyyben kuşkafalı necatinin eşiyim, onla yatıp kalkınca kuşkafalı oya oldum sanırım, valla aklımdan nuray geçti aynur yazmışım demekki
hatta aklımdan acaba bu bizim nuray olabilir mi diye de geçirdim
bence hi stres yapmadan ablacığına dua et.
normal doğum olduğunu söylemiştin, kolay bişey değil sonuçta. sezeryan gibi 10 dk.da olup bitmiyo.
allah sağlıklı, güzel bi doğum nasip etsin.
oyam sen yaratıcısınbulursun güzel bir başlık..
mesela ; bir yerlerine rahat batan 2013 gelinleri
benim de regl zamanı inanılmaz bi boyuta ulaşıyo tatlı isteğim.. tatlı yerken ki o mutluluk paha biçilemezzayy heryer bembeyaazz mama yedıım kartopuu oynadım geldimmmdiyetteykeen neden ınsanın canı dahada coook tatlıı ıstıooo regl olucam bıde x2 kat dahaa cok cekıo canım tatlıyııı
Şimdi konuştum bizim yeğen teyzem gelmeden doğmam diyor suni sancı vereceklermis şimdi konuştum baya canı yanacakmis annem öyle dedi dua ediyorum sürekli ya hayırlısıyla doğsun ALARA bebek:26:
kızlararrrrr Allah yüzüme güldü. misaifrlerimi iyi ağırlayayım diye eve gidiyorummmm :119::119:
zaten iş yoktu, çok kar var ya paydos edelim mi dedim, edelim dedi patroncuklar:119:
gidiyoruz eve
gideyim örtülerimi yıkayayım, yemek yapayım
ayyy çok mutluyum. konu açacaktım, yarın kıyamet kopmazsa açarım
kızlararrrrr Allah yüzüme güldü. misaifrlerimi iyi ağırlayayım diye eve gidiyorummmm :119::119:
zaten iş yoktu, çok kar var ya paydos edelim mi dedim, edelim dedi patroncuklar:119:
gidiyoruz eve
gideyim örtülerimi yıkayayım, yemek yapayım
ayyy çok mutluyum. konu açacaktım, yarın kıyamet kopmazsa açarım
benim de regl zamanı inanılmaz bi boyuta ulaşıyo tatlı isteğim.. tatlı yerken ki o mutluluk paha biçilemezz
allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?