'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Anladım kuzum bizde düğünden önce hazırlıklar daha kapsamlı olarak kuzum
Bebisi hala bekliyoruz bizimkilerden ses seda yok bana haber vermeyi mi unuttular acaba durun bi arayım:26:

ben napıcam

tam da kısmetse düğünü ne zaman düşünüyosnuz canım diyecektim ki özgiş altta sormuş

peloşummm düğün tarihi konusunu konuştunuz mu hiç?

hahahhaha

Anladım kuzum bizde düğünden önce hazırlıklar daha kapsamlı olarak kuzum
Bebisi hala bekliyoruz bizimkilerden ses seda yok bana haber vermeyi mi unuttular acaba durun bi arayım:26:

bence hiç stres yapmadan ablacığına dua et.
normal doğum olduğunu söylemiştin, kolay bişey değil sonuçta. sezeryan gibi 10 dk.da olup bitmiyo.
allah sağlıklı, güzel bi doğum nasip etsin.

nurayyyy ben kuşkafalı necatinin eşiyim, onla yatıp kalkınca kuşkafalı oya oldum sanırım, valla aklımdan nuray geçti aynur yazmışım demekki
hatta aklımdan acaba bu bizim nuray olabilir mi diye de geçirdim

ayy heryer bembeyaazz mama yedıım kartopuu oynadım geldimmm diyetteykeen neden ınsanın canı dahada coook tatlıı ıstıooo regl olucam bıde x2 kat dahaa cok cekıo canım tatlıyııı

ay sen çok yaşa e mi

bence hi stres yapmadan ablacığına dua et.
normal doğum olduğunu söylemiştin, kolay bişey değil sonuçta. sezeryan gibi 10 dk.da olup bitmiyo.
allah sağlıklı, güzel bi doğum nasip etsin.

Şimdi konuştum bizim yeğen teyzem gelmeden doğmam diyor suni sancı vereceklermis şimdi konuştum baya canı yanacakmis annem öyle dedi dua ediyorum sürekli ya hayırlısıyla doğsun ALARA bebek:26:

kızlararrrrr Allah yüzüme güldü. misaifrlerimi iyi ağırlayayım diye eve gidiyorummmm :119::119:
zaten iş yoktu, çok kar var ya paydos edelim mi dedim, edelim dedi patroncuklar :119:
gidiyoruz eve
gideyim örtülerimi yıkayayım, yemek yapayım

ayyy çok mutluyum. konu açacaktım, yarın kıyamet kopmazsa açarım

ayy heryer bembeyaazz mama yedıım kartopuu oynadım geldimmm diyetteykeen neden ınsanın canı dahada coook tatlıı ıstıooo regl olucam bıde x2 kat dahaa cok cekıo canım tatlıyııı
benim de regl zamanı inanılmaz bi boyuta ulaşıyo tatlı isteğim.. tatlı yerken ki o mutluluk paha biçilemezz

Şimdi konuştum bizim yeğen teyzem gelmeden doğmam diyor suni sancı vereceklermis şimdi konuştum baya canı yanacakmis annem öyle dedi dua ediyorum sürekli ya hayırlısıyla doğsun ALARA bebek:26:

allah yardımcısı olsun

cidden Allah yüzüne gülmüşş ne güzell..

oyammmmmmmmmm rahat rahat hazırlanırsın ne güzel

kolay gelsin canım

oyam dün benim ceyiz sayfasında souvvenire sormustun ya görmemiş o .. ben tekrar yazdım ona cevapladı ;

Benim pamuk saten nevresim takımım Sarev'den, birtek bu markayı biliyorum (farklı markalarında pamuk satenleri var, fakat kullanmadığım için bilemiyorum) şu anda serili evimde ve kullanıyorum. Çarşafın kenarları lastikli olduğu için, yatağa cuk oturuyor (tabiri caizse) kayma yapmıyor ve yatakta gergin duruyor. Yattığımız zamanda kırışma problemi olmuyor. Nevresim kısmına gelince, açıkçası hiç ütülemedim nevresimini (Taç'ın ve kullandığım Kristal marka başka bir nevresimi ütülemiştim), bunu yıkadım ve normal bir şekilde asmıştım. Çok kırışmamıştı ama yine de tabii ütülü gibi bir hali yoktu. Sonra yorganı geçirip yatağıma serdim, 1-2 gün içerisinde o kendini buldu (ütülenmiş gibi olmadı ama kırış kırışta durmuyor).

Sana yaptırılan pamuk saten hangi markanın? Ayrıca eğer lastikli bir çarşaf değilse normal. Bizim diğer çarşaflarımızı göz önünde bulundurarak, güzelce yatağın altına sıkıştırmamıza rağmen 1-2 geceden sonra çarşaf yerinden oynayıp dediğin gibi özellikle yattığın yerlerde toplanabiliyor. O yüzden diyorum ya, lastikli olan çarşaflar daha kullanışlı, en azından yatağın altından kayıp çıkmıyorlar...
Verebileceğim en güzel yanıt bu olur sanıyorum... Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…