'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın herkese

Ameliee cim eğer bir miktar peşinatınız varsa mesela %35 gibi hemen hemen heryer senetli yapar diye biliyorum hiç peşinatsız istiyosan evve, evkur gibi yerlerden alabilirsiniz cnm

Günaydın kızlarrr

mügecim evve, galeri irfan, eskidji, timaş

oralarda kartsız taksit yaparlar
alfemo bellona istikbal de kartsız taksit yapar belki ama onlar çok aşırı vade farkı koyuyor

günaydınlarrrrr
kar sevmezdim ben ama bu sabah resmen çocuklar gibi zıplaya zıplaya geldim
yarın da sevdicekle kar topu savaşı yapmayı planlıyorum baya mırın kırın etti ama görür oooo

tavsiye ederim özgecan çok eğlenceli oluyor. biz geçen sene yapmıştık sevdiceğimle.hatta kayınannişimle bile yaptık gece yarısı ablamlar sevdicek kayınanniş falan hep beraber oynamıştık. gündüzde sevdicek beni işe bırakmıştı şirketin önündede kar topu oynamıştık daha doğrusu ben atmıştım sevdicek öylece durmuştu beni eğlendiriyordu. şirkettekilere camdan bizi izliyormuş. liseli aşıklar gibisiniz aynı demişlerdi

Günaydın kızlarrr

mügecim evve, galeri irfan, eskidji, timaş

oralarda kartsız taksit yaparlar
alfemo bellona istikbal de kartsız taksit yapar belki ama onlar çok aşırı vade farkı koyuyor

günaydınlarrrr

mügem vardır muhtemelen öyle yer çünkü benim yaşadığım yerde mevcut
hatta alfemo gibi markalar da o tarz taksit yapıyolar üzerine vade farkı koyarak

alfemo aklıma geldi bizim ordakine sordum ama yapmıyolarmış vallahi canım :2:

günaydın herkese

Ameliee cim eğer bir miktar peşinatınız varsa mesela %35 gibi hemen hemen heryer senetli yapar diye biliyorum hiç peşinatsız istiyosan evve, evkur gibi yerlerden alabilirsiniz cnm

işte hiç peşinat yok ne yazıkki canım :26: kredi kartıda yok , senetle taksitle alabiliyolar ancak.

berke mobilya diye bi yer buldum ama araştırıyorum şimdi ,bakalım nasıl olucak.,40 gün kalmış daha salonumun hiçbi eşyası yok

biz hiç yapmadıkkk o nedenle çok hevesim var benim bu konuda
nazlı benimki biraz iki saat söylenir ayy çok ıslandımmm ayy hasta olcam diye hehehe

müge yaa atlayın gelin inegöl e
senetle alırsınız
10-15 gün içinde de teslim ederler

kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacak ayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk

ayyy yerim seni bennn
arkadaşımın imam nikahında bulunmuştum güzel oluyo ama damat gülmemek için zor tutmuştu kendini
kız altın istiyo falan
ne isticen düşündün mü

hee avukatlık yapayım azcık, resmi nikah olmaksızın dini nikah kıydırmak suç seni şikayet edeyim miii çağlaaaaa

Son düzenleme:
GELİNCİKLERİMM günaydınnn

okuyamadım geçmişi ama selam edeeyim dedim.

dünden beri garip bir hal içindeyim.

dün sol bacağımda şiddetli ağrı vardı,akşam merhem süreyim dedim bu arada diğer bacağıma da ağrı atmıştı.

neyse yarım saat içinde tüm vücudumu bir ağrı sardı ki anlatamam,enseme kadar ağrı içindeydim.

resmen kıvrandım,yatağa girdim saatlerce uyudum.

kalkamıyordum kafam sanki bal kabağı.

neyse bu sabah uyandım baktım yine ağrı sadece bacakalra inmiş okula gidebilirim dedim.

topuğumdan kalçama ağrı var hala ama tüm vücut değil en azından.

havalar karlı,yağmurlu buzlu derken ağrılara teslim oldum.

hastalığımdan da gelemedim işte buraya.

aaaaaaaaaaaaaaaaa delirezeeeemmmm çok heycanlıyııımmm Senin görümcekle msjlastık yoldaymıs sımdı o eğer otogardan sorun olursa silivri üzerinden gelcem kuzuşuuummm

yapıcaksınız sibeliiimmm hiiç merak etme seennn arada aşk olduktan sonraa herşeyii aşarsınızz

canımmmm hayatııımmm sultaaanıııımmmm anneciğine saglık dolu sızınle beraber guzel yıllar dılerımmm cok sanslı hayatının en guzel 2 hedıyesını almıs sızınlee

özgişim bu konuda biz de tam tersiyiz... ben senin sevdicek gibiyim hayır asla ıslancam üşicem olmaz git basımdan seklindee

ama bebeğim kar gördü mü dayanamaz.. bi keresinde baya baya nazlandım sonunda dayanamayıp karın içine yatırdı beni yuvarladık durduk ... iyi ki hasta olmadım

bi de hasta olma diye yaptım kar mikrobu kırar diyo kaçık sevgilm

Özgeeeee canı m avukatım benim gelecek hafta içi resmi nikah olacak zaten ( bu ardaa ne istesem bilmiyorum:26::26:)

canım cok gecmıss olsuuunnn bende dun 2 kere düüştüüümm popiim ağrıo üstüne bide regl sancısıı bugun eziyetten başka bişii değil işe gelmem! Dikkat et sende kendınee

lavim gecmişler olsun ya kıyamammmmm pufum sana da gecmiş olsunnnnn her yer vıcık vıcık kar dikkat etmek lazım ben de kaya kaya gittim dun eveeee

nolurdu bugun bize de tatil olaydıııııııııı

Üzülme mügecim hayırlısıyla yetişir inşallah. Eğer ekstrem değişiklikler istemezsen model üzerinde 15 günde teslim ediyolar Buhaftasonu muhakkak halledin ama bence daha geç kalmayınki birde halı falan seçiceksin ona göre Berke mobilyaya gidip baktık biz cnm yeri bağcılarda ben pek beğenmedim açıkçası O web sitesinde çok güzel duruyo ama yakından bakınca basit duruyodu bide çok kısıtlı sayıda model vardı biz beğendiğimiz modellerin hiçbrini göremedik teşhirde :44:

canım cok gecmıss olsuuunnn bende dun 2 kere düüştüüümm popiim ağrıo üstüne bide regl sancısıı bugun eziyetten başka bişii değil işe gelmem! Dikkat et sende kendınee

aynen kesinlikle,bi de minibüsten inip yürüyorum bayağı, bi patinaj yaptım nasıl düşmedim hayret ediyorum şimdi.

aynen pufudikim sen de dikkatli ol,bottan başkası yalan çizme mizme giyme derim.

Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var ablam ve yeğenımın sürekli böyle başınızda yazıyorum ama kusura bakmayın paylaşmak istiyorum sadece sabah vermişler suni sancıyı daha bişey yok akşama kadar bekleyecekler yoksa sezaryene alacaklar ablamında bebeğinde hayatı tehlikeye girebilirmis dua edin lütfen ikisinede bişey olmasın ben buraya güzel bi haber yazım artık

müge aslında ev kur tarzı yerler taksitli satış yapıyor aslında anma istediğin tarz bulabilecek misin?

çağlaa hayırlı olsun heyecan nasıl

mavişçim dualarımız sizlerleee sıkma canını ferah tut bişeycik olmaz bir sorun oldumu mudahale edip sezaryenle alırlar zaten bebecigi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…