kızlar bi sorum olacak.
mobilyayı kredi kartsız taksit yapan bi yer biliyomusunuz?
yumurta kapıya dayanınca kayınbaba tanıdığa danışmayı bıraktı artık
çok sinir oluyorum böyle şeylere.şimdi harıl harıl kartsız taksit yapacak yer arıyoruz
günaydınlarrrrr
kar sevmezdim ben ama bu sabah resmen çocuklar gibi zıplaya zıplaya geldim
yarın da sevdicekle kar topu savaşı yapmayı planlıyorumbaya mırın kırın etti ama görür oooo
Günaydın kızlarrr
mügecim evve, galeri irfan, eskidji, timaş
oralarda kartsız taksit yaparlar
alfemo bellona istikbal de kartsız taksit yapar belki ama onlar çok aşırı vade farkı koyuyor
günaydın Aslım hosgeldinn
ben İstanbulda değilim bilmiyorum canım....ama geçen konustugumuz gibi oldu bak....bulundugunuz mahalledeki mobilyacılara bakın...komsulara falan sorun...taksitle aldıgınız yer var mı diye...ne bilim...ben halıyı taksitle alacaktım...öle sora sora buldum komsulara tanıdıklara...ama snra peşin aldım....merinosta cok ucuzdu cünkü..inşallah bulursunuz yaaa:26::26:
günaydınlarrrr
mügem vardır muhtemelen öyle yer çünkü benim yaşadığım yerde mevcut
hatta alfemo gibi markalar da o tarz taksit yapıyolar üzerine vade farkı koyarak
günaydın herkese
Ameliee cim eğer bir miktar peşinatınız varsa mesela %35 gibi hemen hemen heryer senetli yapar diye biliyorum hiç peşinatsız istiyosan evve, evkur gibi yerlerden alabilirsiniz cnm
tavsiye ederim özgecan çok eğlenceli oluyor. biz geçen sene yapmıştık sevdiceğimle.hatta kayınannişimle bile yaptıkgece yarısı ablamlar sevdicek kayınanniş falan hep beraber oynamıştık. gündüzde sevdicek beni işe bırakmıştı şirketin önündede kar topu oynamıştık daha doğrusu ben atmıştım sevdicek öylece durmuştu beni eğlendiriyordu. şirkettekilere camdan bizi izliyormuş. liseli aşıklar gibisiniz aynı demişlerdi
kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacakayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk
Sibelimm Allah yardımcınız olsun canım, üstesinden gelirsiniz, büsbüyük aşkınızla...
Günaydın kızlar
Her yer beyaza büründü yollar açık olsun ben miniime kavusayımm inşallah
Heyecan dorukta
günaydınnnnnnnn
inanılmazzz bi kar var boludaaa
dünn öğlenn uçarakk gittiimm aşkaaa işede gelmedimm bidaa okadar çok konuşcakk şeylerimizz birikmişkii paso konuştukkkk
çookk da özleşşmişizzz amaaaşubata kadar burda şimdilik şubatta kursa başlıcakmışş ve kesin olmayan birşey vardı ırak mezvusu
kursdan önce ırağada gidebilirmiş 6 ay telfonsuz iletişimsiz bir hayat beni bekliyoo moralimm çok bozuk amaa anın tadını çıkarmakk istedimm takmak istemedimm toplam 20 ay dahaa sıkıntı devam edicek bizde.. yapabilcekmiyimm ? yapabilcekmiyiz ? bilmiyorumm...
bu akşamm bize gelicekk bakalımmm neler dicekk aileme ben açıklama yapmakdan bıktım usandım çünki
yinede herşeyy güzeldiii ona sarılmakkk yanındaa olmakkk
Aile olmak gerçekten çok güzel.. İnsanın sevdiklerinin yanında olmasından daha büyük servet var mı acaba
Bugün annemin doğum gününü kutladık yanımızda sevdiğimiz insanlarla güzel bi geceydi hele annemin o gülen yüzü yok mu herşey değer..
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşaAllah..
Canlarımmm çookk güzel bi sabaha uyanın emi. İyi geceler hepinize..
ayyy yerim seni bennn
arkadaşımın imam nikahında bulunmuştum güzel oluyo ama damat gülmemek için zor tutmuştu kendini
kız altın istiyo falan
ne isticen düşündün mü
hee avukatlık yapayım azcık, resmi nikah olmaksızın dini nikah kıydırmak suç seni şikayet edeyim miii çağlaaaaa
canım cok gecmıss olsuuunnn bende dun 2 kere düüştüüümm popiim ağrıo üstüne bide regl sancısıı bugun eziyetten başka bişii değil işe gelmem!GELİNCİKLERİMM günaydınnn
okuyamadım geçmişi ama selam edeeyim dedim.
dünden beri garip bir hal içindeyim.
dün sol bacağımda şiddetli ağrı vardı,akşam merhem süreyim dedim bu arada diğer bacağıma da ağrı atmıştı.
neyse yarım saat içinde tüm vücudumu bir ağrı sardı ki anlatamam,enseme kadar ağrı içindeydim.
resmen kıvrandım,yatağa girdim saatlerce uyudum.
kalkamıyordum kafam sanki bal kabağı.
neyse bu sabah uyandım baktım yine ağrı sadece bacakalra inmiş okula gidebilirim dedim.
topuğumdan kalçama ağrı var hala ama tüm vücut değil en azından.
havalar karlı,yağmurlu buzlu derken ağrılara teslim oldum.
hastalığımdan da gelemedim işte buraya.
alfemo aklıma geldi bizim ordakine sordum ama yapmıyolarmış vallahi canım :2:
işte hiç peşinat yok ne yazıkki canım :26: kredi kartıda yok , senetle taksitle alabiliyolar ancak.
berke mobilya diye bi yer buldum ama araştırıyorum şimdi ,bakalım nasıl olucak.,40 gün kalmış daha salonumun hiçbi eşyası yok
Özgeeeee canı m avukatım benim gelecek hafta içi resmi nikah olacak zaten( bu ardaa ne istesem bilmiyorum:26::26:)
canım cok gecmıss olsuuunnn bende dun 2 kere düüştüüümm popiim ağrıo üstüne bide regl sancısıı bugun eziyetten başka bişii değil işe gelmem!Dikkat et sende kendınee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?