- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kuzucanlar bu mehir zaten yanılmıyosam Allah korusun boşanma olduğu zaman kadına vermesi gereken şeymiş
işin gırgırı yani siz nasıl istiyosanız öyle söyleyin
merhabalaaar,
bende 2013 geliniyiiim , nişanlımın askerlik günlerini de burda geçirmiştim
vee 18 mayıs 2013 de evleniyoruum
Askımm bnmm bizde konustukk silivriden bindi simdi yolda hayırlısıyla gelsin inşallah kuşumm yaa sende bu akşamm gelseeennnYa gecenin sonuna yetişirsinnn kuşumm ole yapsak olma mıı?
kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacakayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk
aynen canım benim...bende öle acmamazlık yapmıcam avucumu...kayınvalidem biliyo böyle bi şey yapıldıgını...onlarda da var ama kendi yapacagı için yokmus gibi davranıyo....bakalım yaparsa da kendine yapmazsa da....sevdicegimle huzurlu olym da ben baska bişi istemiyorum
Allah tamamına erdirsin şimdiden. Bizimde imam nikahımız yaklaşık 2 hafta önce kıyıldı. Bende başlarda atıp tutuyordum, şu kadar mı olur mehir bu kadar mı olur diye.. Gelen hoca çok kültürlü biriydi, dini gereklilik olarak mehrimizi belirleyelim dedi. Kayınpederim canım benim, umre teklif etti. Hepimiz duygulandık. Ama umre bana zor geliyordu, sanki gitmesi çok zor olucakmış nişanlımı çok zorlayacakmışım gibi (çünkü nikahta belirlenen mehir erkeğin kadına borcu oluyor ve ölmeden onu yapmak ödemek zorunda, ancak eşler helalleşirse birşey olmuyormuş), o yüzden altın olsa daha iyi olur dedimimam da hem gram altın hem umre yazdı. sonra dua etti, bana sordu 3 defa eşin olarak kabul ediyormusun diye, ettim dedim. Sonra nişanlıma sordu, ilkinde öyle bir ettim deyişi vardıki, şuanda yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Mehirmiş, altınmış inan insanın umurunda olmuyor. İnsanın eşi, öyle büyük bir servet ki... Sonra şahitlere soruluyor, son dua ve artık eşsiniz Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Allah tamamına erdirsin şimdiden. Bizimde imam nikahımız yaklaşık 2 hafta önce kıyıldı. Bende başlarda atıp tutuyordum, şu kadar mı olur mehir bu kadar mı olur diye.. Gelen hoca çok kültürlü biriydi, dini gereklilik olarak mehrimizi belirleyelim dedi. Kayınpederim canım benim, umre teklif etti. Hepimiz duygulandık. Ama umre bana zor geliyordu, sanki gitmesi çok zor olucakmış nişanlımı çok zorlayacakmışım gibi (çünkü nikahta belirlenen mehir erkeğin kadına borcu oluyor ve ölmeden onu yapmak ödemek zorunda, ancak eşler helalleşirse birşey olmuyormuş), o yüzden altın olsa daha iyi olur dedimimam da hem gram altın hem umre yazdı. sonra dua etti, bana sordu 3 defa eşin olarak kabul ediyormusun diye, ettim dedim. Sonra nişanlıma sordu, ilkinde öyle bir ettim deyişi vardıki, şuanda yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Mehirmiş, altınmış inan insanın umurunda olmuyor. İnsanın eşi, öyle büyük bir servet ki... Sonra şahitlere soruluyor, son dua ve artık eşsiniz Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
evet kızlarrrrrr...magnetlerim nasıll...şimdi siparisini verdim....1 numara kına için 50 adet....6 numara düğün için 150 adet...cok yakınlarıma dagıtacagım için fazla almadım...yeterli bu kadar
3 numara da hosuma gitmişti ama yokmusss
Eki Görüntüle 583227
okurken bile bu kadar duygulandıysam yaşarken nasıl olurum bilmiyorum...Allahım daim etsin mutlulugunuzu....dedigin gibi mehir bahane...ben dalga geciyorum zaten nişanlımla....şimdiye kadar sorssan ne i,stedin diye...bbişey söleyemem..çünkü hiç zora sokmak istemedim kli...yine öyle olur sanırım..isteyemem ben öle cok bişi
müge yaa atlayın gelin inegöl e
senetle alırsınız
10-15 gün içinde de teslim ederler
süper süperrrrrrbende yaptırsam mı yaaaaaaa..:26::26: ne kadara yaptırdın canım
kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacakayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk
çok heyecanlı canım....... bende düğünden bi hafta önce falan olsun bitsin diyorum
100 tanesi 27,90 tl.ben 200 yaptırıyorum canım...55.8 tl yapıo..kargo da alıcı ödemeli...
bizim karsı komsunun kızı,daha evlenmedi gelen görücülere sart kosuyo mehiri bile sölüyo....200 gr altın istiyomus mehir olarak...yok dügünde su kadar altın takılacakmıs,nişanda su kadar....millet fena yaa.....acaba bende 100 gr mı istesem kaynanam kalpten gider...
kuzucanlar bu mehir zaten yanılmıyosam Allah korusun boşanma olduğu zaman kadına vermesi gereken şeymiş
işin gırgırı yani siz nasıl istiyosanız öyle söyleyin
100 tanesi 27,90 tl.ben 200 yaptırıyorum canım...55.8 tl yapıo..kargo da alıcı ödemeli...
hangi site canım bende kına için istiyorummmmm
Düğünde takılanlar ayrı tabi.... 100 gram altın ideal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?