'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzucanlar bu mehir zaten yanılmıyosam Allah korusun boşanma olduğu zaman kadına vermesi gereken şeymiş
işin gırgırı yani siz nasıl istiyosanız öyle söyleyin

yok bebegim bosanma esnasında verilen degil..

evli eslerde kocanın karısına verecegi miktar . kadın her ne istediyse. kimi süre belirliyor o süre içerisinde veriyor erkek.

erkegin o verdiği miktara karısma hakkı yok. hak sahibi olması söz konusu değil.

Askımm bnmm bizde konustukk silivriden bindi simdi yolda hayırlısıyla gelsin inşallah kuşumm yaa sende bu akşamm gelseeennn Ya gecenin sonuna yetişirsinnn kuşumm ole yapsak olma mıı?

aşkımm aslında bende öle istioodum ama benım en aşaa binmem 8-9 oraya gelmem 12-1 patronıcemle konusamadım halaa ogleden sonra gelsınn konuscam. sabah 8 gıbı bınıp gelırım dıye dusunuorum aşkitoom.. bu akşamda kalbim ruhum herbısıımm sızıınnleee 3g ile bağlanın banaa

Son düzenleme:
evet kızlarrrrrr...magnetlerim nasıll...şimdi siparisini verdim....1 numara kına için 50 adet....6 numara düğün için 150 adet...cok yakınlarıma dagıtacagım için fazla almadım...yeterli bu kadar
3 numara da hosuma gitmişti ama yokmusss

Eki Görüntüle 583227

kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacak ayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk

Allah tamamına erdirsin şimdiden. Bizimde imam nikahımız yaklaşık 2 hafta önce kıyıldı. Bende başlarda atıp tutuyordum, şu kadar mı olur mehir bu kadar mı olur diye.. Gelen hoca çok kültürlü biriydi, dini gereklilik olarak mehrimizi belirleyelim dedi. Kayınpederim canım benim, umre teklif etti. Hepimiz duygulandık. Ama umre bana zor geliyordu, sanki gitmesi çok zor olucakmış nişanlımı çok zorlayacakmışım gibi (çünkü nikahta belirlenen mehir erkeğin kadına borcu oluyor ve ölmeden onu yapmak ödemek zorunda, ancak eşler helalleşirse birşey olmuyormuş), o yüzden altın olsa daha iyi olur dedim imam da hem gram altın hem umre yazdı. sonra dua etti, bana sordu 3 defa eşin olarak kabul ediyormusun diye, ettim dedim. Sonra nişanlıma sordu, ilkinde öyle bir ettim deyişi vardıki, şuanda yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Mehirmiş, altınmış inan insanın umurunda olmuyor. İnsanın eşi, öyle büyük bir servet ki... Sonra şahitlere soruluyor, son dua ve artık eşsiniz Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

kızlar ben sizinle tam olarak aynı fikirde değilim ...

evet bende huzurumu bozmam 1 tanec,k altın için ama neticede birazda zahmet edip bişeler yapsınlar ama...

ama dediğim gibi baktım çirkefler yada tavır alacak tipler bende umursamam huzur herşeyden önemli ...

ama ben nişanlıma demiştim kınada ben avcumu açmam ona göre falan şakasıyla.. bizimkide gitmiş annesine sölemiş.. kayınvalideminde elinde birazcık parası varmış gitmiş 1 tane çeyrek altın almış kınada avcuma koymak için hemde şimdiden :):) sağolsun o konularda eli açıktır..

geçen günde dedimki benim farkım olsun 2 avcuma birden çeyrek isterim dedim nişanlıma gülüyoruz falann :):)... tamam olmadı ben alırım onuda anneme veririm o koyar dedi...

valla ben alınan bileziklerimden avcuma koyulacak çeyreğe kadar hiçbirşeyimi sahiplenmiyorum onlar sadece yatırım... keşke olsada 10 çeyrek koysa avcuma hayır demem..
ben bileziklerimi bile bozdurunca değer kaymetyecek şekilde aldırdım hem 22 ayar hemde üzerinde hiç işçiliği yok ..
bende bilirdim süslü püslü şeyler aldırmayı ama ben herşeyi yatırım olarak değerlendiriyorum ...
ileride ev aldığımızda ne büyük faydası olacak onların..

oyüzden bence sizde nişanlınıza söyleyin ..
birazda ailenizi düşünün onlarda ister el içinde herşeyin tam olmasını.... tamam elalem için asla yaşamadım yaşamamda....zaten ben nişan bohçamıda eklemiştim desinler için hiçbirley almadım ben .. ama anneler ve babalar farklı bakıyor mevzuya..

bırakın koysunlar avcunuza o altını ...

okurken bile bu kadar duygulandıysam yaşarken nasıl olurum bilmiyorum...Allahım daim etsin mutlulugunuzu....dedigin gibi mehir bahane...ben dalga geciyorum zaten nişanlımla....şimdiye kadar sorssan ne i,stedin diye...bbişey söleyemem..çünkü hiç zora sokmak istemedim kli...yine öyle olur sanırım..isteyemem ben öle cok bişi

merhaba chocolatemilk, tickerında dugune 8 ay var yazıyor... resmi nikahınız da kıyıldı mı sizin? sadece dugunu mu bekliyorsunuz?

bunu su yüzden soruyorum.. Benim resmi nikahım düğün günü aynı mekanda kıyılacak yani öncesinde resmi nikah yapmayacagız... bu yüzden dini nikah düğün aksamına kalıyor onu da ben istemiyorum

dini nikahı bir hafta once istiyorum, o zamanda henuz resmi nikah kıyılmamıs oluyor ama... bildigim kadarıyla yasak oldugu icin imamlar resmi nikah oncesi kıymıyorlarmıs

eger resmi nikah oncesi yaptıysanız nasıl oldu diye sorcaktım...

süper süperrrrrr bende yaptırsam mı yaaaaaaa..:26::26: ne kadara yaptırdın canım

Amin inşallah mutluluklar hepimizin olsun Ben çok heycanlıydım, kalp atışlarım salonda yankılandı zannediyordum, rengim sapsarı olmuş annem öyle söyledi. Mal mülk eşya vs gelip geçici şeyler zaten, o insan hem bu dünyada hem diğer dünyada senin eşin olucak. Var mı bundan daha güzeli

çok heyecanlı canım....... bende düğünden bi hafta önce falan olsun bitsin diyorum

aynen hümeyram..dgünden sonra bi gün evimizdeyiz...o gün alısveris yapcaz...kıyafet falan...balayına hazırlık....sonrada balayı işte...bitsin istiyorum bende cıksın aradan

Düğünde takılanlar ayrı tabi.... 100 gram altın ideal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…