'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah şifalar versin,sağ salim bebecik annesine sağlıkla kavuşsun.

Tam olarak süreci bilmiyorum ama pek çok doğumda bu tip durumlar normaldir,suni sancı,açılmayı beklemek gibi süreçler her zaman olur. hatta bebeğin suyu tamamen birse bile 24 saat gibi bir süresi var.

İçinizi ferh tutun,ben sağlıklı bir şekilde doğum olacağına inanıyorum,öyle hissediyorum.

hee tamam o zaman
valla benima rkadaş yanılmıyosam 8 tane mi ne cumhuriyet altını istemişti

Özgem sevdicek 10 ceyrek iste diyo...oldu dedim..maaşının yarısındsan bile az dedim..25 iste o zamn diyo...bakarız dedim...elime düstün Alpican dedim...sen cumhuriyet deyince bende karar verdim 10 cumhuriyet altını isticem

müge aslında ev kur tarzı yerler taksitli satış yapıyor aslında anma istediğin tarz bulabilecek misin?

çağlaa hayırlı olsun heyecan nasıl

Oyammm var tabi heycan olmaz mı,,anlatın accık nasıl oluyo...hoca soru soruyo mu?valla bildigimi de unututrum ben

Son düzenleme:
lavicim geçmiş olsun devam ederse ağrın doktora git ihmal etme
pufimm sanada geçmiş olsun kuzumm dikkat ett
mavişcim sabah aklıma geldi ablan merak ettim doğurdu mu diye..dualarımız sizinle üzülme sen

müge yaa atlayın gelin inegöl e
senetle alırsınız
10-15 gün içinde de teslim ederler

ay ececim öylemi yapsak acaba
ödemeleri nasıl yapılıcak ki her seferinde atlayıp gelinmez heralde

canım çok iyi oldu söylediğin aklıma takılmıştı zaten.internet sitesinde ne güzel gözüküyor halbuki , gidip kalitesine bakmak lazım

müge aslında ev kur tarzı yerler taksitli satış yapıyor aslında anma istediğin tarz bulabilecek misin?
evkura baktım ondada istediğim gibi bişey bulamadım canım.
köşe takımı istiyorum ben,salonum küçük diye.hemde rahat olsun içine gömüleyim ,öyle sert köşeler oluyo onlardan istemiyorum :26:

Canım elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum güzel haberler gelene kadar kafamda kurar dururum dua edip duruyorum

canım aldığın firma senetleri tahsil e verir
sana kağıt gelir zten bankaya gider ödemeni yapar senedini alırsın

hee tamam o zaman
valla benima rkadaş yanılmıyosam 8 tane mi ne cumhuriyet altını istemişti

ben 20 gramlık bilezik istedim ama anında verilen mehirden değil, sonra verecek olandan.
az bile istedim halbukiiiiii
çünkü fotolarda gördüğünüz set takımını kendüm aldım, 39 tl ye gittigidiyordan
sağolsun alalım dedi fakat ben istemedim. ben yatırım amaçlı düşündüğüm için değer kaybedecek bir takı almak zarar ziyan...

lavicim geçmiş olsun devam ederse ağrın doktora git ihmal etme
pufimm sanada geçmiş olsun kuzumm dikkat ett
mavişcim sabah aklıma geldi ablan merak ettim doğurdu mu diye..dualarımız sizinle üzülme sen

Elimden geleni yapıyorum az önce konuştum ablamın sesi çok kötü geliyordu kuzum ya müjdeli haber gelene kadar aramicam diyorum ama duramıyorum

aaaaaaaaaaaaaaaaa delirezeeeemmmm çok heycanlıyııımmm Senin görümcekle msjlastık yoldaymıs sımdı o eğer otogardan sorun olursa silivri üzerinden gelcem kuzuşuuummm

Askımm bnmm bizde konustukk silivriden bindi simdi yolda hayırlısıyla gelsin inşallah kuşumm yaa sende bu akşamm gelseeennn Ya gecenin sonuna yetişirsinnn kuşumm ole yapsak olma mıı?

mügem ist. olmadıgım icin bilmiyorum

sıkma canını. bir yolunu bulursunuz.

---

çağloşş perdeleri naptın

iyi düsün bir kere iste

bizim karsı komsunun kızı,daha evlenmedi gelen görücülere sart kosuyo mehiri bile sölüyo....200 gr altın istiyomus mehir olarak...yok dügünde su kadar altın takılacakmıs,nişanda su kadar....millet fena yaa.....acaba bende 100 gr mı istesem kaynanam kalpten gider...

Mügecim sana yakın mı bilmiyorum ama demirkapı ya da bakabilirsin

Ya da nereler yakın sana ben ist bilmiyorum ama
müşterilerimin olduğu yerlere yakınsan oralara yönlendireyim seni
ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar

ben istesem benimkide üzüntüden kahrolur heralde alamıyolar diye
kınada bile gelin avucunu açmayınca kayınvalide altın koyuyor ya , onu bile koyacaklarından şüpheliyim
yeterki aşkımla huzurlu , bize yeticek yuvamız olsun.başkada bişey istemiyorum

valla süper olur Ececim , çok makbule geçer

kuzucanlar bu mehir zaten yanılmıyosam Allah korusun boşanma olduğu zaman kadına vermesi gereken şeymiş
işin gırgırı yani siz nasıl istiyosanız öyle söyleyin

aynen canım benim...bende öle acmamazlık yapmıcam avucumu...kayınvalidem biliyo böyle bi şey yapıldıgını...onlarda da var ama kendi yapacagı için yokmus gibi davranıyo....bakalım yaparsa da kendine yapmazsa da....sevdicegimle huzurlu olym da ben baska bişi istemiyorum

kuzucanlar bu mehir zaten yanılmıyosam Allah korusun boşanma olduğu zaman kadına vermesi gereken şeymiş
işin gırgırı yani siz nasıl istiyosanız öyle söyleyin

Aynen canım benim ama mehirin bi kaç cesdi varmıs yanlıs bilmiyosam netten bakmıstım.....hiç sorun değil yani...hem kim veriyo ki...onca bosanan insan görüyoruz...unutulmus gitmiş....o yüzden Alpican rahat sanırımmm...sen iste iste diyo bana

bizim karsı komsunun gelini de 250 gr altın istedi

bunlar görümlük seyler ya.. olsa da olur olmasa da. huzur mühim olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…