- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var ablam ve yeğenımın sürekli böyle başınızda yazıyorum ama kusura bakmayın paylaşmak istiyorum sadece sabah vermişler suni sancıyı daha bişey yok akşama kadar bekleyecekler yoksa sezaryene alacaklar ablamında bebeğinde hayatı tehlikeye girebilirmis dua edin lütfen ikisinede bişey olmasın ben buraya güzel bi haber yazım artık
hee tamam o zaman
valla benima rkadaş yanılmıyosam 8 tane mi ne cumhuriyet altını istemişti
müge aslında ev kur tarzı yerler taksitli satış yapıyor aslında anma istediğin tarz bulabilecek misin?
çağlaa hayırlı olsun heyecan nasıl
mavişçim dualarımız sizlerleee sıkma canını ferah tut bişeycik olmaz bir sorun oldumu mudahale edip sezaryenle alırlar zaten bebecigi diye dusunuyorum
müge yaa atlayın gelin inegöl e
senetle alırsınız
10-15 gün içinde de teslim ederler
Üzülme mügecim hayırlısıyla yetişir inşallah. Eğer ekstrem değişiklikler istemezsen model üzerinde 15 günde teslim ediyolar Buhaftasonu muhakkak halledin ama bence daha geç kalmayınki birde halı falan seçiceksin ona göre Berke mobilyaya gidip baktık biz cnm yeri bağcılarda ben pek beğenmedim açıkçasıO web sitesinde çok güzel duruyo ama yakından bakınca basit duruyodu bide çok kısıtlı sayıda model vardı biz beğendiğimiz modellerin hiçbrini göremedik teşhirde :44:
evkura baktım ondada istediğim gibi bişey bulamadım canım.müge aslında ev kur tarzı yerler taksitli satış yapıyor aslında anma istediğin tarz bulabilecek misin?
Allah şifalar versin,sağ salim bebecik annesine sağlıkla kavuşsun.
Tam olarak süreci bilmiyorum ama pek çok doğumda bu tip durumlar normaldir,suni sancı,açılmayı beklemek gibi süreçler her zaman olur. hatta bebeğin suyu tamamen birse bile 24 saat gibi bir süresi var.
İçinizi ferh tutun,ben sağlıklı bir şekilde doğum olacağına inanıyorum,öyle hissediyorum.
ay ececim öylemi yapsak acaba
ödemeleri nasıl yapılıcak ki her seferinde atlayıp gelinmez heralde
canım çok iyi oldu söylediğin aklıma takılmıştı zaten.internet sitesinde ne güzel gözüküyor halbuki , gidip kalitesine bakmak lazım
evkura baktım ondada istediğim gibi bişey bulamadım canım.
köşe takımı istiyorum ben,salonum küçük diye.hemde rahat olsun içine gömüleyim ,öyle sert köşeler oluyo onlardan istemiyorum :26:
hee tamam o zaman
valla benima rkadaş yanılmıyosam 8 tane mi ne cumhuriyet altını istemişti
lavicim geçmiş olsun devam ederse ağrın doktora git ihmal etme
pufimm sanada geçmiş olsun kuzumm dikkat ett
mavişcim sabah aklıma geldi ablan merak ettim doğurdu mu diye..dualarımız sizinle üzülme sen
aaaaaaaaaaaaaaaaa delirezeeeemmmm çok heycanlıyııımmmSenin görümcekle msjlastık yoldaymıs sımdı o eğer otogardan sorun olursa silivri üzerinden gelcem kuzuşuuummm
kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacakayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk
ben 20 gramlık bilezik istedimama anında verilen mehirden değil, sonra verecek olandan.
az bile istedim halbukiiiiii
çünkü fotolarda gördüğünüz set takımını kendüm aldım, 39 tl ye gittigidiyordan
sağolsun alalım dedi fakat ben istemedim. ben yatırım amaçlı düşündüğüm için değer kaybedecek bir takı almak zarar ziyan...
iyi düsün bir kere iste
bizim karsı komsunun kızı,daha evlenmedi gelen görücülere sart kosuyo mehiri bile sölüyo....200 gr altın istiyomus mehir olarak...yok dügünde su kadar altın takılacakmıs,nişanda su kadar....millet fena yaa.....acaba bende 100 gr mı istesem kaynanam kalpten gider...
Mügecim sana yakın mı bilmiyorum ama demirkapı ya da bakabilirsin
Ya da nereler yakın sana ben ist bilmiyorum ama
müşterilerimin olduğu yerlere yakınsan oralara yönlendireyim seni
ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar
ben istesem benimkide üzüntüden kahrolur heralde alamıyolar diye
kınada bile gelin avucunu açmayınca kayınvalide altın koyuyor ya , onu bile koyacaklarından şüpheliyim
yeterki aşkımla huzurlu , bize yeticek yuvamız olsun.başkada bişey istemiyorum
kuzucanlar bu mehir zaten yanılmıyosam Allah korusun boşanma olduğu zaman kadına vermesi gereken şeymiş
işin gırgırı yani siz nasıl istiyosanız öyle söyleyin
bizim karsı komsunun kızı,daha evlenmedi gelen görücülere sart kosuyo mehiri bile sölüyo....200 gr altın istiyomus mehir olarak...yok dügünde su kadar altın takılacakmıs,nişanda su kadar....millet fena yaa.....acaba bende 100 gr mı istesem kaynanam kalpten gider...
ben istesem benimkide üzüntüden kahrolur heralde alamıyolar diye
kınada bile gelin avucunu açmayınca kayınvalide altın koyuyor ya , onu bile koyacaklarından şüpheliyim
yeterki aşkımla huzurlu , bize yeticek yuvamız olsun.başkada bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?