hangi site bana atarmısın canım adresini özelden..
tanesi 28 kr . gayet de makul
merhaba chocolatemilk, tickerında dugune 8 ay var yazıyor... resmi nikahınız da kıyıldı mı sizin? sadece dugunu mu bekliyorsunuz?
bunu su yüzden soruyorum.. Benim resmi nikahım düğün günü aynı mekanda kıyılacak yani öncesinde resmi nikah yapmayacagız... bu yüzden dini nikah düğün aksamına kalıyor onu da ben istemiyorum
dini nikahı bir hafta once istiyorum, o zamanda henuz resmi nikah kıyılmamıs oluyor ama... bildigim kadarıyla yasak oldugu icin imamlar resmi nikah oncesi kıymıyorlarmıs
eger resmi nikah oncesi yaptıysanız nasıl oldu diye sorcaktım...
Bende inegöle bakmak istiyorum... babamın tanıdığı da çok orda
aynen hümeyram..dgünden sonra bi gün evimizdeyiz...o gün alısveris yapcaz...kıyafet falan...balayına hazırlık....sonrada balayı işte...bitsin istiyorum bende cıksın aradan
bence gelin bakın
zaten
istanbuldakilerin çoğu yalnzca satıcı
burdan gidiyor mobilyalar hep
act_rest
zevkimizde aynı seninlebende baştan 3 ü istedim ama olmayınca 1-6 sipariş ettim
gittigidiyor canım...
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-a...-adet-71302203
satıcıyla iletişime geçebilirsin...
3 çok tatlı ama dimi,cok şirin yaa keske olsaydı ama napalım saglık olsun
kıyılıyor yani biz camiden hoca getirmeyeceğiz benim dedem zaten hoca hafız o kıyar herhalde ben kınadan 1 gün önce istiyorum ona kalırsa nişan da kıyanlar da var
merhaba chocolatemilk, tickerında dugune 8 ay var yazıyor... resmi nikahınız da kıyıldı mı sizin? sadece dugunu mu bekliyorsunuz?
bunu su yüzden soruyorum.. Benim resmi nikahım düğün günü aynı mekanda kıyılacak yani öncesinde resmi nikah yapmayacagız... bu yüzden dini nikah düğün aksamına kalıyor onu da ben istemiyorum
dini nikahı bir hafta once istiyorum, o zamanda henuz resmi nikah kıyılmamıs oluyor ama... bildigim kadarıyla yasak oldugu icin imamlar resmi nikah oncesi kıymıyorlarmıs
eger resmi nikah oncesi yaptıysanız nasıl oldu diye sorcaktım...
teşekkür ederim canım
bu durumda sanırım tanıdık hoca bulmak lazımyoksa dugun aksamı o yorgunlukla ugrasıcaz
bu magnetler yapıstırma mıydı ?
kim yaptırmıstı. direk baskı diye :26:
canım benimki bugün yarın gelir ben sana söylerim
ama şey var sanıırm isim yazan yer etiket - diğer yerleri baskı
hadi ya :26::26::26:
keske orası da magnet olsaymıs.
bende alayım diyordum o zaman sen haber verir misin yarına bana
bunları kız hazırlayp bastırmış bence
etiket ve kurdele ekleyip satıyor
etiketler için suya girmedikten sonra çıkmaz dedi
gelsin ben sana hem resim eklerim hem sağlamlığını söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?