'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kıyılıyor yani biz camiden hoca getirmeyeceğiz benim dedem zaten hoca hafız o kıyar herhalde ben kınadan 1 gün önce istiyorum ona kalırsa nişan da kıyanlar da var

Bende inegöle bakmak istiyorum... babamın tanıdığı da çok orda

bence gelin bakın
zaten
istanbuldakilerin çoğu yalnzca satıcı
burdan gidiyor mobilyalar hep

act_rest

zevkimizde aynı seninle bende baştan 3 ü istedim ama olmayınca 1-6 sipariş ettim

aynen hümeyram..dgünden sonra bi gün evimizdeyiz...o gün alısveris yapcaz...kıyafet falan...balayına hazırlık....sonrada balayı işte...bitsin istiyorum bende cıksın aradan

iyi düşünmüşsünüz canım bizim daha tatil planı hazır değil canım bi gelse de artık yaa bizde atılsak şu işlere ne zormuş bu askerlik beklemek

bence gelin bakın
zaten
istanbuldakilerin çoğu yalnzca satıcı
burdan gidiyor mobilyalar hep

act_rest

zevkimizde aynı seninle bende baştan 3 ü istedim ama olmayınca 1-6 sipariş ettim

3 çok tatlı ama dimi,cok şirin yaa keske olsaydı ama napalım saglık olsun

kıyılıyor yani biz camiden hoca getirmeyeceğiz benim dedem zaten hoca hafız o kıyar herhalde ben kınadan 1 gün önce istiyorum ona kalırsa nişan da kıyanlar da var

teşekkür ederim canım

bu durumda sanırım tanıdık hoca bulmak lazım yoksa dugun aksamı o yorgunlukla ugrasıcaz

Merhabalar. Bizim şuanda resmi nikahımız yok, düğünde kıyılacak ve daha 8 ay var Evet, resmi nikah olmadan kıyılmıyor ama ailenin haberi varsa kıyıyorlar. Benim babam gitmişti camiye hocayla konuşmaya, sonuçta babaların, annelerin yani ailenin haberi var. Birde, nikahtan sonra hocaya para veriliyor, yani resmi birşey değil ama sonuçta aile nikahı biliyor hocada para alıcak, neden kıymasın ki? :) Gelen hoca başına gelen bazı şeyleri anlattı, mesela kızın babasının rızası yokmuş, kız kaçmış fakat annesi desteklemiş, bende aileyi kalabalık görünce kıydım imam nikahlarını diyor, sonra kızın babası tüfekle hocanın yanına gelmiş falan filan... Böyle şeyleri engellemek için ilk resmi nikah diyorlar. Aile büyüğünüz gidip konuşursa sizinkide hallolur bence.

ben buket sipariimi verdimm
nette bi yerde gördüm
düğün için buket-yaka çiçeği- taç =60 tl
nikahi içinde buket - yaka çiçeği - bileklik - saça takıalcak aksesuar = 50 tl

hadi ya :26::26::26:

keske orası da magnet olsaymıs.

bende alayım diyordum o zaman sen haber verir misin yarına bana

bunları kız hazırlayp bastırmış bence
etiket ve kurdele ekleyip satıyor
etiketler için suya girmedikten sonra çıkmaz dedi

gelsin ben sana hem resim eklerim hem sağlamlığını söylerim

bunları kız hazırlayp bastırmış bence
etiket ve kurdele ekleyip satıyor
etiketler için suya girmedikten sonra çıkmaz dedi

gelsin ben sana hem resim eklerim hem sağlamlığını söylerim

tamam canım. fiyatı cok makul.
bende sordum. eskiden okul defterlerimize yapıstırdıgımız etiketlerden dedi. zorlama olursa cıkar dedi.

etiket olmasa iyiydi

bak canım magnetin etiketsiz hali bu
o boş kısma da etiketi yapıştırcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…