'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol kuzum hepimizi...Bak birde ben hazırda kamera bulundurdum herşeyimin videosu var isteme anı nikah anı sonrasındaki öpüşmeler tebrikler şimdi izleyince iiki diyorum...Hocaya pek sorma olmasa ii olur falan diyorlar

selammmm

geçen facete bi şarkı paylaşmıştım sonra benimkini etiketlemiştim sözleri çok güzel bi bak diye, hiçbişi demedi benimki
şimdi kaç gün sonra aklıma geldi aradım sordum sen onu niye sallamadın diye yarısını izledim yarısı kaldı falan dedi
durup duruken trip yapasım geldi sen zaten hiç bi dediğimi sallamıyon, zaten kendi kendime yapıyom karşılığını görmüyom diye
neye uğradığını şaşırdı garibim küsüp de kapattım telefonu
maya takviminin böyle bi etkisi oldu sanırım bende :111:

kızlar şimdi aradım anlasmalı kuaförü..

caktırmadan sordum gelin bası + porselen makyaj 250 tl dedi ..

--

benim kendi kuaförüm 175 saç+ makyaj demişti.

ve o kadar güzel yapıyorlar ki sözde de nişanda da ben karsımadım kıyafeti gösterdim ona göre yaptılar ve fıstık gibi oldu herkes cok begenmişti.

ne rahatsızlıgı canım ya...iyi ettin....tanısalım o vakit....ben Çağla...adanalıyım....31 ocakta evleniyorum kısmetse..

Ay nee güzel yaaa cok cok azz kalmışşşş
Heyecan doruktadırrr
Bendee istanbuldan Kübra
Tanıştıgıma memnun ooldumm

sağolun kızlar gidip göreyim bakayım bir kuaförü
kuzummm bak ben tam 100 tl verdim kuaför o yapamadı diğeri falan makyajı çok denettim ama kimseden pek randuman alamadım sonunda saçıma kuaföre karar verdim gittim bir kozmetikçiden kıyafetime uygunda makyaj malz.aldım saçı yaptırıp eve geldim makyaj yaptım kıyafeti giydim bence denemelisin..Benm nişan resimlerime baktıysan bana hak verirsin çok doğal ve hoş bişey yapmıştım...Dilerim kuzum herşey gönlünce olurr
Hoşbuldukkkk
Sizleri görünce bir selam vermek,tanışmak istedimm
Umarımm rahatsızzz etmiyorumdurr:26:

selam tatlım sendemi 2013 treninin yolcususun

allahımmmm sen su buz gibi havada kar totoyu donduruyorken evlenmekten ve sevgilisinden baska birşey dusunemeyen su ben kuluna yardım et

vallaha sıyırıcaaaammm ...

banada banada mumkunse yüfffeennn önümde yığınla çalışma raporuu vaar veee beennn sevgiliimee aşkk mailleri atıyooruumm

benden betermişsin Özgem...hiçbişey bulamayım önceki tartısmaları ortaya cıkarırım...

yaaa bak gördün mü üzülme sen hallolacak inş

Ay nee güzel yaaa cok cok azz kalmışşşş
Heyecan doruktadırrr
Bendee istanbuldan Kübra
Tanıştıgıma memnun ooldumm

bende tanıstıgıma memnun oldummm Kübracım

Malesef canım
Bazı sorunlarım var o yüzden beklemekteyim
Aslında sizleri böyle sohbet ederken görünce bende dertleşmek istedim

kzu ya bazen bende öyle birden triplere giriyorum neler oluyor bize:26::26:
Kızlaaaarrrrrrr:
cuma günü nişanlım geliyor sizce yılbaşına ne alayım oona

bir sorum daha

erkek tarafı kız kardesin kuaför masraflarını da karsılıyor ya.

hem kına hem dügün mü?

yoksa sadece dügün mü?

Kızlarr benim 3 yıldır konuştugum birisi var
Tüm ailem ve akrabalarım bunu biliyor
Babam haric annem ablam vs.. bu ilişkiyi onaylıyor
Ama gelgelelim Babam
Daha tanışmadan önyargılı,ne tanışmayı kabul ediyor nede beni evlendirmeyi
Sebebide beni tanıdığı bildiği köyünden birisiyle evlendirmek istemesi
Tanımadığı kişilere güvenemezmiş inini dibini bilmezmişş
Simdi ben ne yapayım kızlarr
Buna benzer bir durumla karşılaşıp babasını ikna edebilenler oldumu
Ne yapacağımı bilmiyorrumm:2:

canım üzülme benmde öyle oldu ama görüştüğümüzü duyunca sakinleşti...Ama buy süreçte babanın dinleyeceği birilerine çok ihtyacın var benm halamlar sağolsun...Beni biriyle evlendirmek yoktu bbamın aklında hele ki hatay gibi karışık memeleketten birine hiç yoktu..Üzülme benden sana tavsiye
ben bundan aldım canım hem nişanlıma hem de kendime
Eki Görüntüle 583369
Eki Görüntüle 583370

himmm bnde geçen gelişinde iki tişört aldım bunlar gibi birirnin arkasına19 romeo/ diğerine 03 juliet yazıyo sdiyah beyaz 1903te malum bjk kuruluşu...Pijamaların üstüne çektik giydik evde öyle dolaştık gerçekten çok hoş oluyor..Başka ne yapabilirimki Eeeeceeee duydumki bir kına tacı almışın görmek istyrum mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…