'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladım canımm
şık bir hırka alabilirsin
ben kırmızı boxer da alcam

bunun fuşyası olacak canım kınalığımı görmüş müydün sen onun üstüne takcam

yok kuzu görmedim:26::26:can valla bir ton kıyafet aldım artık ben almak istemiyorum ama kırmızı boxer hoş fikir wuuuu

buydu canım kınalığım

bizim ilişkimiz yeni olduğu için henüz çok hediye almadım ben
doğum gününde yine forma aldım ikimize de

geçenlerde kurabiye yaptırdım

şimdide bu

sende al kesinlikle esprili bir hediye olur

kına kıyafetimi gören kızlar yada görmeyenler fikirlerinize ihtiyacım var....bu gördügünüz taç-duvaklardan yaptırcam kına kıyafetime rengi de siyah olacak...kına kıyafetim kırmızı oldugu için....siyah eldivenle de tamamlayabilirim..eldiveni sonraya bırakıyorum....önce bu duvaklara karar verelim hep birlikte...birinin tülü digerinin tacı sekli ve tası olabilir....fikirlerinize acıgım...yalnız taş mutlaka koyulmalı çünkü kına kıyafetimin önünde de var...ben öyle düsünyrm tamamlamalaı yani :26::26::26:

En zor süreçte bu olsa gerekk
Sen simdi baska bir memlekete mi gidiyorsunnn
Baban buna razı olduysaa büyük başarı doğrusuuu

güzel evet kuzum alırsın tatlım romantik hediyeye ihtiyacın olursa buralardayım...Süreç uzun olunca hediye çeşidide çok bende

En zor süreçte bu olsa gerekk
Sen simdi baska bir memlekete mi gidiyorsunnn
Baban buna razı olduysaa büyük başarı doğrusuuu

evet başka memlekete gidiyorum diyorum ya canım hiç kolay olamadı ama inan ondan sonrada babamın bir zorluk çıkarttığını görmedim allah var.....BAK BİZde önce bir tanışma oldu tanıştılar bizim mmlekete gelip sonra tam 1 sene bekledik biz...Babam sordu soruşturdu tarttı biçti ve en son hatay gitti çevresini yaşadığı yeri gördü sonra onay verdi elhamdülillah... o yüzden babanı ikna edecek yandaşlara ihtyacın çok olacak kuzu

çağlacım ben kınalığını görmüştüm ve bayılmıştım
bunu da çok uygun buldum ona

Nuraym saol canım benim...peki nasıl bişey olmalı...sence hangisi uygun olur...aslında taslı bişey sevmem ama kına kıyafetimin önünde var biliyosun o yüzden taş da koydurcam.kına kıyafetim dantel ya uygun olur böyle bişey hemde farklı olur...bide kına kıyafetine askı düsünüyorum gelinliğimden farklı olsun diye....söyle dantelden bi askı nasıl olur?

Son düzenleme:

İyikii ikimizdee istanbuldayızzz
Aksi olsaydıı sansım bilee olmazdııı
Babam cok katı bir insandırr
Ona göre o ne yapıyorsa ne söylüyorsa o dogrudurr
Nasıl olacak bilmiyorum
sizin adınıza cok sevindim zoru basarmıssınızz

Tskler canım mesai bitimine az kaldı ve ben direk hastaneye gidecem hayırlısıyla doktorlar gelmiş ameliyata alıyorlar doğum başlamış sanırım ben gidene kadar inşallah doğmuş olacak

ya kübraaam valla sömüresim var onu nasıl doyamadımmm nası özlüyorum bilsennn tak etti canıma hasretlikkk evleneyim kavusayım mis kokusuna yaa baska da bi istegim yok su koca dünyadan

banada banada mumkunse yüfffeennn önümde yığınla çalışma raporuu vaar veee beennn sevgiliimee aşkk mailleri atıyooruumm

pastaaam aynısını bu hafta bende yaptım simdi bide gün icinde mesajlasamıoruz sadece aksamları konusabilioruz telefonu kapalı oluyo cuma gunleri limana donunce acılıo sadece ya... bend e aklıma ne gelirse maile yazıp yazıp yolluyorummm

en son dun isyan ediyodummm yiterrrr seni düşünmekten calısamıorum kovulursam sasma diye

dün aksam donduler limana bu hafta mesajlasabilioruz bugunnnn resmen eritti aşkıyla yaktı beniiii dayanamıorummm yiteeer

patronda basımda ceviri de ceviri diye tutturdu... napcam yaaa askımda gelio of ona vakit ayırmam lazım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…