canım üzülme benmde öyle oldu ama görüştüğümüzü duyunca sakinleşti...Ama buy süreçte babanın dinleyeceği birilerine çok ihtyacın var benm halamlar sağolsun...Beni biriyle evlendirmek yoktu bbamın aklında hele ki hatay gibi karışık memeleketten birine hiç yoktu..Üzülme benden sana tavsiye
himmm bnde geçen gelişinde iki tişört aldım bunlar gibi birirnin arkasına19 romeo/ diğerine 03 juliet yazıyo sdiyah beyaz 1903te malum bjk kuruluşu...Pijamaların üstüne çektik giydik evde öyle dolaştık gerçekten çok hoş oluyor..Başka ne yapabilirimkiEeeeceeee duydumki bir kına tacı almışın görmek istyrum mümkünse
anladım canımm
şık bir hırka alabilirsin
ben kırmızı boxer da alcam
bunun fuşyası olacak canım kınalığımı görmüş müydün sen onun üstüne takcam
Eki Görüntüle 583398
yok kuzu görmedim:26::26:can valla bir ton kıyafet aldım artık ben almak istemiyorumama kırmızı boxer hoş fikir wuuuu
canım üzülme benmde öyle oldu ama görüştüğümüzü duyunca sakinleşti...Ama buy süreçte babanın dinleyeceği birilerine çok ihtyacın var benm halamlar sağolsun...Beni biriyle evlendirmek yoktu bbamın aklında hele ki hatay gibi karışık memeleketten birine hiç yoktu..Üzülme benden sana tavsiye
himmm bnde geçen gelişinde iki tişört aldım bunlar gibi birirnin arkasına19 romeo/ diğerine 03 juliet yazıyo sdiyah beyaz 1903te malum bjk kuruluşu...Pijamaların üstüne çektik giydik evde öyle dolaştık gerçekten çok hoş oluyor..Başka ne yapabilirimkiEeeeceeee duydumki bir kına tacı almışın görmek istyrum mümkünse
canım arkadaşımınki de buydu bak örnek olsun istersen
Eki Görüntüle 583429
Eki Görüntüle 583433
Eki Görüntüle 583434
evet siyah olan hos ama tülü biraz daha öne düsmeli...yüzümü biraz örtsün istiyrm cok deil ama:26:
güzel evet kuzum alırsın tatlım romantik hediyeye ihtiyacın olursa buralardayım...Süreç uzun olunca hediye çeşidide çok bendebuydu canım kınalığım
Eki Görüntüle 583399
bizim ilişkimiz yeni olduğu için henüz çok hediye almadım ben
doğum gününde yine forma aldım ikimize de
geçenlerde kurabiye yaptırdım
şimdide bu
sende al kesinlikle esprili bir hediye olur
En zor süreçte bu olsa gerekk
Sen simdi baska bir memlekete mi gidiyorsunnn
Baban buna razı olduysaa büyük başarı doğrusuuu
çağlacım ben kınalığını görmüştüm ve bayılmıştım
bunu da çok uygun buldum ona
güzel evet kuzum alırsın tatlım romantik hediyeye ihtiyacın olursa buralardayım...Süreç uzun olunca hediye çeşidide çok bende
evet başka memlekete gidiyorum diyorum ya canım hiç kolay olamadı ama inan ondan sonrada babamın bir zorluk çıkarttığını görmedim allah var.....BAK BİZde önce bir tanışma oldu tanıştılar bizim mmlekete gelip sonra tam 1 sene bekledik biz...Babam sordu soruşturdu tarttı biçti ve en son hatay gitti çevresini yaşadığı yeri gördü sonra onay verdi elhamdülillah...o yüzden babanı ikna edecek yandaşlara ihtyacın çok olacak kuzu
evet siyah olan hos ama tülü biraz daha öne düsmeli...yüzümü biraz örtsün istiyrm cok deil ama:26:
pelinimi bugün mü istemeye geleceklerdiiiii
çok çok güzel geçecek inşallah. nişanda yarındı sanırım
kübracım anneciğinin doğum günü kutlu olsun.
mavişş ablana ve bebeğine sağlıklı doğumlar
ayyy çok hoş bir fikir canım...Bence zaten çok şık olur öyle tokasına falan kimse takılmazkınalığını görebilirmiyiz güzelliğiyle ün yapmışta
Ahh çağlamm ya hiç güleceğim yoktu...
Şunun şurasında düğüne ne kaldı ki tabi ki de evliliği düşüneceksin aynı zamanda subay yari olup sevgiline doyamayan biri olarakta ona düşünmede gayeeeeeetttt normal..
banada banada mumkunse yüfffeennn önümde yığınla çalışma raporuu vaar veee beennn sevgiliimee aşkk mailleri atıyooruumm
ecem bunlar cok mu satafatlı nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?