canım 1000 ya da 500 istersen
uyguna yapan yerler var
güzel modeller de var ama çok fazla geldi sayı bana
davetiye de beğendim bi tane
ama adam binden aşağı yapmıyor
fiyatı uygun olduğu için bin tane yaptıcam sanırım ben
davetiye 1000 cok değil mi ?
:26::26:
evet 1000 magnet cok cidden. biraz daha arastırayım en iyisi. ama mügenin keseli sekerli cok hos olmus
bizde kına icin yer tuttuk..
pasta + fotocuda albüm + kuaför +300 davetiye
kuaföre nasıl güvencem bilmiyorum.. kendi kuaförüme gitmek istiyorum. düğünde gidecegim ama . buhepsi dahil programındaki kuaförü de inceleyeceğim bi.
babam da adamlar dandik kuaförle mi anlascaklar sacmalama diyor.dedim sen ne anlarsın yaa..
endiselerim var.
kuaföre nasıl güvencem bilmiyorum.. kendi kuaförüme gitmek istiyorum. düğünde gidecegim ama . buhepsi dahil programındaki kuaförü de inceleyeceğim bi.
babam da adamlar dandik kuaförle mi anlascaklar sacmalama diyor.dedim sen ne anlarsın yaa..
endiselerim var.
magnetlere çok sevdim kızlar.
bende nikahta bunlardan yaptırıp verelim demiştim ama bizimkisi inatçı, onlar neymiş, adı üstündeymiş nikah şekeri, hani bunun şekeri...
sonunda ne yaptık, lavanta kesesi. şimdi bende ona demek istiyorum hani bunun şekeri
lavanta kesesii yapıcam diye canım çıkmıştı, bir tane bile bana veren ayıran olmadı ya yanarım ona yanarım.
:101::101::101:
bu arada biz milli eğitime bağlı bir kurummuşuz gibi, kar tatili yapıyoruz
işe öğle yemeği yemeye geldik sanki
gene paydos
kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacakayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk
bizim karsı komsunun kızı,daha evlenmedi gelen görücülere sart kosuyo mehiri bile sölüyo....200 gr altın istiyomus mehir olarak...yok dügünde su kadar altın takılacakmıs,nişanda su kadar....millet fena yaa.....acaba bende 100 gr mı istesem kaynanam kalpten gider...
ayy canım yaa
insan güvenebilir mi kii yaa :26: :26:
topu temeli 100-200 tl için riske atma derim ben
sen albümü davetiyeyi yaptır ama
kendi kuaförüne git
sonuçta kına da bir kere olan bişey
selam canım okuyunca yazmadan edemedim benm eylülde imam nikahım kıyıldı ve kıyılma anını paylaşamak istedim..Önce joca karşı tarafaa ve senn ailene soruyor mehir işini..Mehir herhangi boşanma anında kadının 6 aylık nafakası değerinde olmalıymış...Bizimkiler başka mmleketten geldiği için öyle bir mevzu hiç konuşulmamıştı babam durumu izah etti ve hocaya islami ölçüde ne kadarsa o kadar olsun dedi...Sonra hoca bir kağıt kalem alıp isimlerimizi anne baba adlarını ve en alta mehiri yazdı benmki 61 altınhoca tanıdık olunca mı böle çok oldu yoksa böylemi bilmiyorum sonra kuzum ikimizinde abdest almasını istedi abdest aldıktan sonra bize başka bir odaya mı geçelim burada mı kıyalım dedi ben ailemle olsun istedim...Herkes yere diz çöktü ellerini dizlerine uzattı nikah anında elleri bağlamak kötüymüş diye...Velhasıl hoca önce tövbe istiğfar dua sı ile başladı sonra ni
kah ayetlerini okudu en sona doğru bana şundan olma bundan doğma xi eşliğe kabul ediyonmu dedi kabul ettim dedim bunu 3 kez sordu sonra eşime sordu oda kabul etti en son nikah bitti herkes ellerini açtı bize mutluluğumuz için falan dua etti hepimiz amin dedik ve olay bitti..Tabi bizim burada hocaya erkek tarafı para verrmiş 50tl verdik..Sonra tatlılar falan filan
aynen ama sevgili babam bunu anlamıyor
sinir oluyorum. dün ağladım sinirimden.
hayırlı olsun Aslım...bence önce bi sor nereyle anlasmıslar...ona göre arastır belki bildigin iyi bi yerdir...baktı kötü kendi kuaförüne gidersin...ben sordum mesela hosuma gitmedi anlastıgı yer...kendi kuaförüme gidicem..hatta kuaför babamın arkadası...hem kına sacım hem dügün=300 tl saolsun yaa...normalde 600 e yapıo
sakın aglama Aslım benim...nişanlınla konussan...
allahımmmm sen su buz gibi havada kar totoyu donduruyorken evlenmekten ve sevgilisinden baska birşey dusunemeyen su ben kuluna yardım et
vallaha sıyırıcaaaammm...
bende inceleyecegim bi canımiçime su serptin vallahi.
nişanlım da riske atmaya degmez nolcak onun parasından dedi. ama babama ne oluyorsa dert oldu bu
Selam kızlarrr
endiselerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?