'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım 1000 ya da 500 istersen
uyguna yapan yerler var
güzel modeller de var ama çok fazla geldi sayı bana

davetiye de beğendim bi tane
ama adam binden aşağı yapmıyor
fiyatı uygun olduğu için bin tane yaptıcam sanırım ben

allahımmmm sen su buz gibi havada kar totoyu donduruyorken evlenmekten ve sevgilisinden baska birşey dusunemeyen su ben kuluna yardım et

vallaha sıyırıcaaaammm ...

davetiye 1000 cok değil mi ?

:26::26:

evet 1000 magnet cok cidden. biraz daha arastırayım en iyisi. ama mügenin keseli sekerli cok hos olmus

bizde kına icin yer tuttuk..

pasta + fotocuda albüm + kuaför +300 davetiye

kuaföre nasıl güvencem bilmiyorum.. kendi kuaförüme gitmek istiyorum. düğünde gidecegim ama . buhepsi dahil programındaki kuaförü de inceleyeceğim bi.

babam da adamlar dandik kuaförle mi anlascaklar sacmalama diyor. dedim sen ne anlarsın yaa..

endiselerim var.

davetiye 1000 cok değil mi ?

:26::26:

evet 1000 magnet cok cidden. biraz daha arastırayım en iyisi. ama mügenin keseli sekerli cok hos olmus

ben bin tanenin yarısını atcam mhtemelen
adam standar bu diyor
100 de yapsam aynı para 1000 de yapsam aynı dedi

bin tanesini 210 tl ye yapcak

ben nikah şekeri olarak çerçeve yapmayı düşünüyorum
bu magnetleri ve çerçeveleri nasıl hazırlarım karar vermedim henüz

ama kına için bende keseye koycam
kutuda kına da aldım
birde anahtarlık alcam
hepsini kesdeye koyup dağıtcam

ayy canım yaa
insan güvenebilir mi kii yaa :26: :26:
topu temeli 100-200 tl için riske atma derim ben

sen albümü davetiyeyi yaptır ama
kendi kuaförüne git
sonuçta kına da bir kere olan bişey

magnetlere çok sevdim kızlar.
bende nikahta bunlardan yaptırıp verelim demiştim ama bizimkisi inatçı, onlar neymiş, adı üstündeymiş nikah şekeri, hani bunun şekeri...
sonunda ne yaptık, lavanta kesesi. şimdi bende ona demek istiyorum hani bunun şekeri
lavanta kesesii yapıcam diye canım çıkmıştı, bir tane bile bana veren ayıran olmadı ya yanarım ona yanarım.
:101::101::101:

bu arada biz milli eğitime bağlı bir kurummuşuz gibi, kar tatili yapıyoruz
işe öğle yemeği yemeye geldik sanki
gene paydos

hayırlı olsun Aslım...bence önce bi sor nereyle anlasmıslar...ona göre arastır belki bildigin iyi bi yerdir...baktı kötü kendi kuaförüne gidersin...ben sordum mesela hosuma gitmedi anlastıgı yer...kendi kuaförüme gidicem..hatta kuaför babamın arkadası...hem kına sacım hem dügün=300 tl saolsun yaa...normalde 600 e yapıo

üzülme ben sana benimkinden gönderirim istersen Oyamm

bu arada ne ballısın...iki gündür paydoss ohhhh

kızlarr haftaya pazar imam nikahımız olacak ayy cok garip yaaa....nasıl olcekkkk

selam canım okuyunca yazmadan edemedim benm eylülde imam nikahım kıyıldı ve kıyılma anını paylaşamak istedim..Önce joca karşı tarafaa ve senn ailene soruyor mehir işini..Mehir herhangi boşanma anında kadının 6 aylık nafakası değerinde olmalıymış...Bizimkiler başka mmleketten geldiği için öyle bir mevzu hiç konuşulmamıştı babam durumu izah etti ve hocaya islami ölçüde ne kadarsa o kadar olsun dedi...Sonra hoca bir kağıt kalem alıp isimlerimizi anne baba adlarını ve en alta mehiri yazdı benmki 61 altınhoca tanıdık olunca mı böle çok oldu yoksa böylemi bilmiyorum sonra kuzum ikimizinde abdest almasını istedi abdest aldıktan sonra bize başka bir odaya mı geçelim burada mı kıyalım dedi ben ailemle olsun istedim...Herkes yere diz çöktü ellerini dizlerine uzattı nikah anında elleri bağlamak kötüymüş diye...Velhasıl hoca önce tövbe istiğfar dua sı ile başladı sonra ni
kah ayetlerini okudu en sona doğru bana şundan olma bundan doğma xi eşliğe kabul ediyonmu dedi kabul ettim dedim bunu 3 kez sordu sonra eşime sordu oda kabul etti en son nikah bitti herkes ellerini açtı bize mutluluğumuz için falan dua etti hepimiz amin dedik ve olay bitti..Tabi bizim burada hocaya erkek tarafı para verrmiş 50tl verdik..Sonra tatlılar falan filan

ayy canım yaa
insan güvenebilir mi kii yaa :26: :26:
topu temeli 100-200 tl için riske atma derim ben

sen albümü davetiyeyi yaptır ama
kendi kuaförüne git
sonuçta kına da bir kere olan bişey

aynen ama sevgili babam bunu anlamıyor

sinir oluyorum. dün ağladım sinirimden.

Allah bi yastıkta kocatsın Elifcim...heyecanlıymıs valla...kendimi gülerken düsünüyorum hep...kabul ettim kabul ettim kabul ettim...Allahım nolur gülmeyim yaa

aynen ama sevgili babam bunu anlamıyor

sinir oluyorum. dün ağladım sinirimden.

sakın aglama Aslım benim...nişanlınla konussan...

bende inceleyecegim bi canım içime su serptin vallahi.

allahımmmm sen su buz gibi havada kar totoyu donduruyorken evlenmekten ve sevgilisinden baska birşey dusunemeyen su ben kuluna yardım et

vallaha sıyırıcaaaammm ...

Ahh çağlamm ya hiç güleceğim yoktu...

Şunun şurasında düğüne ne kaldı ki tabi ki de evliliği düşüneceksin aynı zamanda subay yari olup sevgiline doyamayan biri olarakta ona düşünmede gayeeeeeetttt normal..

bende inceleyecegim bi canım içime su serptin vallahi.

incele tabi...üzülmek için erken...olumsuz bişi olursa birlikte üzülür çaresini ararız meleğimm

nişanlım da riske atmaya degmez nolcak onun parasından dedi. ama babama ne oluyorsa dert oldu bu

hıh bak işte adamın hası....sen üzülme de para gitsin diyo...ay ne hoss

selam hosgeldin canım

canım ya ben nişanda öncesinde bir 20 tl verdim denettim iğrençççç ötesiydi...Salonlar kendine uygun yapana bakıyor canım yada bir torpili olan salon kuaförü olacak bnce riske atma

Hoşbuldukkkk
Sizleri görünce bir selam vermek,tanışmak istedimm
Umarımm rahatsızzz etmiyorumdurr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…