ben kısmetse düğün günü gelin alma olduktan sonra kayınvalidemin evine gittiğimde kıysınlar dini nikahı istiyom
o gün çok yoğun olcak bu nedenle kayınvalidem falan 1 hafta önce kıyılsın dedi ama ben o gün istiyorum yaa
gelinliğim üzerimdeyken kıyılsın öyle hevesim var
o gün çok işimiz olcak foto moto derken umarım herşey hallolur
gelin almadan sonra kv ye mi gidiliyor :44::44::44:
bizde direkt dügün salonuna gidiliyor da :26:
bizde kayınvalideye gidiliyo, yemek falan mı yeniyo ne tam da bilmiyom
ama direkt düğün salonuna gidilmiyo galiba ya :26:
Merhabalar. Bizim şuanda resmi nikahımız yok, düğünde kıyılacak ve daha 8 ay varEvet, resmi nikah olmadan kıyılmıyor ama ailenin haberi varsa kıyıyorlar. Benim babam gitmişti camiye hocayla konuşmaya, sonuçta babaların, annelerin yani ailenin haberi var. Birde, nikahtan sonra hocaya para veriliyor, yani resmi birşey değil ama sonuçta aile nikahı biliyor hocada para alıcak, neden kıymasın ki? :) Gelen hoca başına gelen bazı şeyleri anlattı, mesela kızın babasının rızası yokmuş, kız kaçmış fakat annesi desteklemiş, bende aileyi kalabalık görünce kıydım imam nikahlarını diyor, sonra kızın babası tüfekle hocanın yanına gelmiş falan filan... Böyle şeyleri engellemek için ilk resmi nikah diyorlar. Aile büyüğünüz gidip konuşursa sizinkide hallolur bence.
kızlar 1 numaralı magnete sadece benim adım yazılmayacak yani çağlanın kınası deil çağla ve alpayın kınası olcak..komik olur mu sadece kırmızı bi elbise gibi bişi varya...yoksa cok mu takıntılıyım ona göre hemen iletişime geccem bişi diyin bana:18::18::18:
kızlar 1 numaralı magnete sadece benim adım yazılmayacak yani çağlanın kınası deil çağla ve alpayın kınası olcak..komik olur mu sadece kırmızı bi elbise gibi bişi varya...yoksa cok mu takıntılıyım ona göre hemen iletişime geccem bişi diyin bana:18::18::18:
ben ece nin kına gecesi
yazdırdım
baştan nişanlımın adını yadırcaktım ama
komik olur die yazdırmadımhem kına sadece benim bananeee
o kaftanla komik olur bence
benimki direk baskıydı canım,ama farklı bi yerdendi.
etiket olursada kötü durmaz.etiketlerin çıkması mümkün değil zaten
benimki böyleydi ,keseli ve şekerli
Eki Görüntüle 583331
benimki direk baskıydı canım,ama farklı bi yerdendi.
etiket olursada kötü durmaz.etiketlerin çıkması mümkün değil zaten
benimki böyleydi ,keseli ve şekerli
Eki Görüntüle 583331
evet aslıcığım bazı yerlerde direk salona gidilmiyor, önce eve girilip sonra çıkılıyor. beş dakka bile dursan giriyorsun kv evine
özge canımmm herşey hallolur meraklanma.
ben ist da saç yaptdırdım saat 8,30 da gitmiştim kuaföre. çıkışım makyajla birlikte 11 olmuştu sanırım.
onca trafikte pazar günü hemde bi partinin yürüyüşü vardı yol tıkalıydı. h paşaya gittik orada foto çekildik. (2saat sürdü, biz daha çekilecektik de benim koca sıkılmış poz vermekten).
sonra o trafikte geri dön, feribota bin derken yalovaya gittik.iki şehir gezdim ama yetiştim
saat 5de annemlerdeydim. yemek yedik, imam geldi nikah kıydı, 6 buçuğa kadar evdeki misafirlere salak salak sırıttım,hatta ben yerimde duramadım sürekli birileri birşey istiyordu onlara koşuşturdum. Koca gelinlikle
yani istanbul yalova arası koşuşturmaya rağmen yetiştiğime göre sen hayli hayli yetişirsin
bu arada dünki kar hsonu yağsaydı gelinliğimi giyer foto çekilirdim kesin
çağlacım, ececim çok güzel magnetleriniz..
çağloşum bence sadece senin adın yazsın eğer kaftanlıyı seçeceksen
canım seninki de çok güzel, mel dizayn yazıyor sanırım hemen bakıcam :)
bu magnetler yapıstırma mıydı ?
kim yaptırmıstı. direk baskı diye :26:
mügem linkini hatırlıyor musun? ben direkt baskı istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?