'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben kısmetse düğün günü gelin alma olduktan sonra kayınvalidemin evine gittiğimde kıysınlar dini nikahı istiyom
o gün çok yoğun olcak bu nedenle kayınvalidem falan 1 hafta önce kıyılsın dedi ama ben o gün istiyorum yaa
gelinliğim üzerimdeyken kıyılsın öyle hevesim var
o gün çok işimiz olcak foto moto derken umarım herşey hallolur

gelin almadan sonra kv ye mi gidiliyor :44::44::44:

bizde direkt dügün salonuna gidiliyor da :26:

kızlar 1 numaralı magnete sadece benim adım yazılmayacak yani çağlanın kınası deil çağla ve alpayın kınası olcak..komik olur mu sadece kırmızı bi elbise gibi bişi varya...yoksa cok mu takıntılıyım ona göre hemen iletişime geccem bişi diyin bana:18::18::18:

merhabalar..
bu sebeple olduğunu sanmıyorum, resmi nikah olmadan dini nikahın kıyılmasının suç olması tamamen kadının mağduriyetini önlemek için. sosyal haklarını korumak için..
avukatımız allegriacım daha iyi bilir tabi
üstelik bizde dini nikahın erkenden kıyılması, gençler görüşüyor günah olmasın maksadıyla oluyo fakat onlar artık allah huzurunda karı-koca, onları artık ayrı tutmak ne derece masumane?
benim yaşadığım yerde de nişan oldu mu imam nikahıda kıyılıyo. hatta biz yapmadık diye garipseyenler oldu.. bi akrabamızın oğlununda nişandan sonra kıyıldı imam nikahı. nikahı kıyan hocaya resmi nikahıda yapıcaz hemen demişler, hoca beni zorda bırakmayın, günaha sokmayın sözünüze güveniyorum diyerekte ikazda bulundu.
biz de imam nikahını kına gecesinde veya ondan bir gün önce falan düşünüyoruz, mahallemizdeki cami hocası tanıdık ve ona düğün davetiyesini gösterirsek sorun olmayacağını umuyorum. sonuçta nikaha da çok az bir süre kaldığını görecek ve sadece imam nikahlı beraberlik olmayacağını bilecek.

Son düzenleme:

o kaftanla komik olur bence

pelinimi bugün mü istemeye geleceklerdiiiii
çok çok güzel geçecek inşallah. nişanda yarındı sanırım

kübracım anneciğinin doğum günü kutlu olsun.
mavişş ablana ve bebeğine sağlıklı doğumlar

ben ece nin kına gecesi
yazdırdım

baştan nişanlımın adını yadırcaktım ama
komik olur die yazdırmadım hem kına sadece benim bananeee

evet aslıcığım bazı yerlerde direk salona gidilmiyor, önce eve girilip sonra çıkılıyor. beş dakka bile dursan giriyorsun kv evine

özge canımmm herşey hallolur meraklanma.
ben ist da saç yaptdırdım saat 8,30 da gitmiştim kuaföre. çıkışım makyajla birlikte 11 olmuştu sanırım.
onca trafikte pazar günü hemde bi partinin yürüyüşü vardı yol tıkalıydı. h paşaya gittik orada foto çekildik. (2saat sürdü, biz daha çekilecektik de benim koca sıkılmış poz vermekten).
sonra o trafikte geri dön, feribota bin derken yalovaya gittik.iki şehir gezdim ama yetiştim
saat 5de annemlerdeydim. yemek yedik, imam geldi nikah kıydı, 6 buçuğa kadar evdeki misafirlere salak salak sırıttım,hatta ben yerimde duramadım sürekli birileri birşey istiyordu onlara koşuşturdum. Koca gelinlikle
yani istanbul yalova arası koşuşturmaya rağmen yetiştiğime göre sen hayli hayli yetişirsin

bu arada dünki kar hsonu yağsaydı gelinliğimi giyer foto çekilirdim kesin

çağlacım, ececim çok güzel magnetleriniz..
çağloşum bence sadece senin adın yazsın eğer kaftanlıyı seçeceksen

benimki direk baskıydı canım,ama farklı bi yerdendi.
etiket olursada kötü durmaz.etiketlerin çıkması mümkün değil zaten
benimki böyleydi ,keseli ve şekerli
Eki Görüntüle 583331

canım seninki de çok güzel, mel dizayn yazıyor sanırım hemen bakıcam :)

anladım evden cıkarken kusak takma merasimi oluyor mu bu arada?

annem direkt dügün salonunda takıda olur diyor .:44::44: kafam karıstı.

yorumlarına bitiyorum

Nurayım kız kınası olmayacagı için değiştirdim...dügün gibi olacak...ikimize aynı anda yakılacak kına..(yaktırırsak tabi)o yüzden 1 olmaz diyip hemen mesaj atıım saolsun o da gülerek son kararrın 2 mi dedi...evet dedim

2 numara kına,6 numara dügün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…