- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
benim nişanlımda kondom kullanmayı istemiyor
zor olur diyor
ten tene değmeli diyor
bende hap konusunda tereddütlüyüm
reglim falan çok düzenlidiracaba düzenimi bozar mı hormonlarımı bozar mı diyorum :26:
diğer türlü de ikimizinde tecrübesi yok
kazaya gelebiliriz:18: :18:
ne yapıcaz bilmiyorum :26:
aynen bizimde ikimizde tecrübesiz
oooff ne karışık işler..
tam evlendikkkk oohh rahatladık dicezs diye düşünürken başka uğraşlar peydah oluyor..
bu kadann bekle bekleee sonra bz ağız tadıynanolmıcakmı yahuuu
yani bu işler böyle karılşık olacaksa ben yokum arkadaşdermişimde...
her türlü varım yani
oooff ne karışık işler..
tam evlendikkkk oohh rahatladık dicezs diye düşünürken başka uğraşlar peydah oluyor..
bu kadann bekle bekleee sonra bz ağız tadıynanolmıcakmı yahuuu
yani bu işler böyle karılşık olacaksa ben yokum arkadaşdermişimde...
her türlü varım yani
iş korunma konusuna gelince bende tereddütlüyüm
heralde hap kullanıcam bende , ama bunun için mutlaka doktora gitmek gerekiyormu kızlar.
herkes yasmin falan bişeyler diyor , kafamıza göre alamayız sanırım :26:
aynen biz de o yüzden riske atamam ben
ayrıca kondoma da güvenmem.
Özleemmmm yaktın yıktın gülmekten öldürdün beni..
demek öle heeee....bu kadan bekle agız tadıyla olmasın mı...
iyi de aslım benim arkadaşım var ilk günden beri kız hiç hap kullanmamış hep eşi kullanmış onlar da ilk evlenince olmuş yapılabiliyor demek ki... hap kilo aldırıyor tüm dengeleri bozuyor.. arkadaşım bıraktı hamile planı yaptılar hap yüzünden kaç aydır kalamadı tembelleştiriyor
çağlaaammmm napiim ama öyle diilmi yaneee..
evlendiğimizde 4 yıl olcek arkadaş can mı dayanır yane sonrada aman nolcek şimdi acaba hamilemi kaldım ...
falan felannnn oooo işimiz zor valla...
iyisimi şöyleee cicim ayları geçene kadan doyanan kadan hap kullanalım eşimizle aramıza yabancı madde sokmayalım kıslarrr
ayy çok terbiyesiz oldum bak şimdiiiiii
Her bünyede farklı olur ama ben hapla ilgili hamile kalmakta çok sıkıntı yaşayan kişiler duydum. Bir taneside doktor olan özlem ablamdı ve kesinlikle korunma konusunda dikkatli olmak gerekiyor demişti.
sıramı savmayı o kadar çok istiyorum ki8 ay gecti bi ay gecmiyo yahuuuu...hakkaten garip oluyo dimi...mesela Alpican bana Çağlam diyo ben sana :))) nası bi duygu anlayabiliyorum hehehehe
evlendiğimizde 4 yıl olcek arkadaş can mı dayanır yane sonrada aman nolcek şimdi acaba hamilemi kaldım ...
iyisimi şöyleee cicim ayları geçene kadan doyanan kadan hap kullanalım eşimizle aramıza yabancı madde sokmayalım kıslarrr
Haticemmm hossgeldinn nasılsın canımmm...görsemiyoruz uzun zamandırrrr...özlemişim.....
Her bünyede farklı olur ama ben hapla ilgili hamile kalmakta çok sıkıntı yaşayan kişiler duydum. Bir taneside doktor olan özlem ablamdı ve kesinlikle korunma konusunda dikkatli olmak gerekiyor demişti.
deme öyle kız son bir ayın nasıl geçtiğini anlamıcam diye totem yapıyorum bennn
ahahah aşkınızı yerimmmmmmmm.... benim herif sanırsam bana Çağlam diye ya iki ya üç kez demştir... hep turtam pastam kurabiyem pamugum bıdıgım elma sekerim...
bir de yemekleri benden cok seviyorsun deyince burun kıvırır...
canım çok sıkkındı gelip konuşmak, yazmak istemiyordum açıkcası...
Bende sizi özledim. NAsılsınız bakalım?
iyi de aslım benim arkadaşım var ilk günden beri kız hiç hap kullanmamış hep eşi kullanmış onlar da ilk evlenince olmuş yapılabiliyor demek ki... hap kilo aldırıyor tüm dengeleri bozuyor.. arkadaşım bıraktı hamile planı yaptılar hap yüzünden kaç aydır kalamadı tembelleştiriyor
canım çok sıkkındı gelip konuşmak, yazmak istemiyordum açıkcası...
Bende sizi özledim. NAsılsınız bakalım?
:26::26::26::26: herkeste etkisi farklı işte. o yüzden ben kadın doğumcuya gitcem. tahlil mi yapar ne yaparsa yapsın.
devlet hastanesinde soru sorup hap yazıp gönderiyorlar
haklısın valla. ben de bu tarz seyler hissetcegimi tahmin etmezdim ama.zaman azaldıkca özlem farklı boyuta tasınıyor. insan istiyor her anlamda.
kitap aldım zaten okuyacağım bilgilenmek için
:26::26::26::26: herkeste etkisi farklı işte. o yüzden ben kadın doğumcuya gitcem. tahlil mi yapar ne yaparsa yapsın.
devlet hastanesinde soru sorup hap yazıp gönderiyorlar
haklısın valla. ben de bu tarz seyler hissetcegimi tahmin etmezdim ama.zaman azaldıkca özlem farklı boyuta tasınıyor. insan istiyor her anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?