'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen bizimde ikimizde tecrübesiz

aynen biz de o yüzden riske atamam ben

ayrıca kondoma da güvenmem.

Özleemmmm yaktın yıktın gülmekten öldürdün beni..

demek öle heeee....bu kadan bekle agız tadıyla olmasın mı...

iş korunma konusuna gelince bende tereddütlüyüm
heralde hap kullanıcam bende , ama bunun için mutlaka doktora gitmek gerekiyormu kızlar.
herkes yasmin falan bişeyler diyor , kafamıza göre alamayız sanırım :26:

bence uzmana gidilmeli.

kadın dogumcuya gitmeyi düsünüyorum ben.

herkesin bünyesi farklı sonuçta.

yasmin benim etrafımda kullanan cok var. hepsi de memnun. kullanmayı bırakınca da hamile kaldılar.

tahlil vs. yapsın gerekirse dr bana .

aynen biz de o yüzden riske atamam ben

ayrıca kondoma da güvenmem.

iyi de aslım benim arkadaşım var ilk günden beri kız hiç hap kullanmamış hep eşi kullanmış onlar da ilk evlenince olmuş yapılabiliyor demek ki... hap kilo aldırıyor tüm dengeleri bozuyor.. arkadaşım bıraktı hamile planı yaptılar hap yüzünden kaç aydır kalamadı tembelleştiriyor

Özleemmmm yaktın yıktın gülmekten öldürdün beni..

demek öle heeee....bu kadan bekle agız tadıyla olmasın mı...

çağlaaammmm napiim ama öyle diilmi yaneee..

evlendiğimizde 4 yıl olcek arkadaş can mı dayanır yane sonrada aman nolcek şimdi acaba hamilemi kaldım ...
falan felannnn oooo işimiz zor valla...
iyisimi şöyleee cicim ayları geçene kadan doyanan kadan hap kullanalım eşimizle aramıza yabancı madde sokmayalım kıslarrr

ayy çok terbiyesiz oldum bak şimdiiiiii

Her bünyede farklı olur ama ben hapla ilgili hamile kalmakta çok sıkıntı yaşayan kişiler duydum. Bir taneside doktor olan özlem ablamdı ve kesinlikle korunma konusunda dikkatli olmak gerekiyor demişti.

haklısın canım haklısın....:))))terbiyesiz olmayıp da napalım.....ben de yoldan cıkmaya hazırım haa

Her bünyede farklı olur ama ben hapla ilgili hamile kalmakta çok sıkıntı yaşayan kişiler duydum. Bir taneside doktor olan özlem ablamdı ve kesinlikle korunma konusunda dikkatli olmak gerekiyor demişti.

Haticemmm hossgeldinn nasılsın canımmm...görsemiyoruz uzun zamandırrrr...özlemişim.....

sıramı savmayı o kadar çok istiyorum ki8 ay gecti bi ay gecmiyo yahuuuu...hakkaten garip oluyo dimi...mesela Alpican bana Çağlam diyo ben sana :))) nası bi duygu anlayabiliyorum hehehehe

deme öyle kız son bir ayın nasıl geçtiğini anlamıcam diye totem yapıyorum bennn

ahahah aşkınızı yerimmmmmmmm.... benim herif sanırsam bana Çağlam diye ya iki ya üç kez demştir... hep turtam pastam kurabiyem pamugum bıdıgım elma sekerim...

bir de yemekleri benden cok seviyorsun deyince burun kıvırır...

valla ne yalan diyim ben de sana katılıyomm

biz de 11 yıldır beraberiz bu kadar sabretmek yeter dimi

hahahhaha iyiymiş....benimki Çağlam der...tlfnunda da öle kayıtlıyım...benim agır abi sevmez öle pasta kurabiyee...hakkaten haaa...belki de ondan demiyo bana hiçççç...böle bi baglantı kurdum şimdiiiii

:26::26::26::26: herkeste etkisi farklı işte. o yüzden ben kadın doğumcuya gitcem. tahlil mi yapar ne yaparsa yapsın.

devlet hastanesinde soru sorup hap yazıp gönderiyorlar

haklısın valla. ben de bu tarz seyler hissetcegimi tahmin etmezdim ama. zaman azaldıkca özlem farklı boyuta tasınıyor. insan istiyor her anlamda.

hihiihihi ne güzel herkesde ateş bi yüksek bi yüksek :):):)

Bence de gitmek lazım.... kan tahilili falan yapınca zaten bize soracaklarmış ne yapacaksınız diye de onu geç bilgi alma amaçlı yani o.. bi de benim gecikme durumu da çok olur düzenli değilim bilmiyorum ne yapacağımı kaç kere doktora gittim ultrason kan tahlili hiçbişey yok sadece stres ve sıkıntı yüzünden ama 4 aydır tık oluyorum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…