- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hihiihihi ne güzel herkesde ateş bi yüksek bi yüksek :):):)
bizde nişanlımla bu kitabı okuyoruz.
kitap aldım zaten okuyacağım bilgilenmek için
:111::111::111::111::111::111:
o yüzden ates barut yan yana durmayalım.
nasıl birşey şekercim azcık tiyo versene neleri anlatıyo mesela ..
eşimize yaklaşımımız tabular vs. gibimi
üben mecbur doktora gideceğim. Rahim ağzı darlığı var.
haticemmmm hoşgeldin kuzumhayrola niye sıkkın canın anlat hele?
düğün tarihini netleştirdiniz mi canım?
valla ben de özel hastaneye gidicem kadın doğumcuya o da bana tahlil mahlil yapsın
ertesi gün hapı kullanmayın kızlar o d. kontrol yöntemi dğeil.. d. kontrol hapından çok çok daha zararlı
valla annem bugüne kadar hep hapla korunmuş 3 tane de çocuk yaptı maşallah
bilmiyorum demek ki bünyeden bünyeye etkisi farklı oluyo.. gitçez sorcaz öğrencez
kızlarrr kızlar, ateşli kızlar siziii
valla koptum, bazen gözlerim kocaman olup okudum
bende birşeyle söylemek istiyorum
bizde de aşkım korunuyor, kendisi teklif etti. çünkü d.knt hapları veya iğneleri hormonel dengeyi bozuyor diye istemiyor. sonrasnda çocuk olmaz falan diye...
ilk günden beri kullanıyoruz biz. hani o tene ten olayı var ya, hissetmiyorsun bilezaten süper inceler falan var, bazen ışık açıp kontrol ediyorum o kadar ince yani
neyse daha ayrıntılı sonra anlatırım
d.kont haplarının hepsi aynı içeriklidir, isimleri dışında bir fark yoktur. doktora gitsen de aynısını verecek gitmesen de aynısını verecek. etken madde aynı olduğu sürece.
ama gitmek hatta hormon testi yaptırmak ve ultrason ile muayene olup kistsel bir durum var mı diye kontrol ettirmek daha iyi olur ama sırf ilaç almaya gitmek gereksiz.
zaten k.doğumcuya gidip nasıl korunayım desen o direk sana ilaç ile tabiki der.
svd17 gelinliğinin ön kısmının çıkması dışında öyle çok da etkileyiciliği yok benim için.
hee gelinliğin ön kısmının çıkmasında ne avantaj olacak o da ayrı bir durum tabiiki... düğünde çıkartamıyacağına göre, manasız olur.
daha önünde çok vakit var bulursun. zaten kesinlikle aklındaki model ile giyip yakıştırdığın çok farklı oluyor
ben prenses etek istemezken bir baktım prenses etek giymişim
yeni topik için konu başlığı istiyorum, herkesin aklına gelen fikirleri alayım şekerlerrrrr
ya aslında benim en çok çekindiğim nokta ..
hani ev kiralanıyor sürekli temizlik işte eksikler falan alınmak için eve gidiliyor illki nişanlımızla gidicezz..
ay çok utanırım ben annem falan beni nişanlımla evde tek bilicek ...hernekadar evlenmeye 1 ay falan olacak olsada yinede..
ateş barut olayı e bide zaten artık ev bizim ... ayy çok heyecanlııı yaaaaaaaaa:18:
ya aslında benim en çok çekindiğim nokta ..
hani ev kiralanıyor sürekli temizlik işte eksikler falan alınmak için eve gidiliyor illki nişanlımızla gidicezz..
ay çok utanırım ben annem falan beni nişanlımla evde tek bilicek ...hernekadar evlenmeye 1 ay falan olacak olsada yinede..
ateş barut olayı e bide zaten artık ev bizim ... ayy çok heyecanlııı yaaaaaaaaa:18:
valla ilk başlarda o dediklerini bende düsünüyordum ...ev tadilatta bir sekilde nişanlımla ikimiz gidiyorduk.
ama sonra attım o düsünceyi kafamdan. ailelerimiz bizi bilir.
Hahahaahhah sana katılıyorum canım
benim annemde benden sonra spiral taktırmıs. bebiş istediklerinde cıkarttırmıs.
minik pufum dünyaya gelince yine spiral taktırmıs. gayet de memnun.
bünye meselesi.
mesela yengemde spiral durmadı.
--
uzmana görünmek şart
valla bilselerde bilmeselerde düğününe 1 ay kalmış çiftler pekte uslu çiftler olmuyor sanırım
valla bilselerde bilmeselerde düğününe 1 ay kalmış çiftler pekte uslu çiftler olmuyor sanırım
ev tutulunca yaşıcaz ve görcez napalım artıkkk
herşey ölçüsünde güzel.
ben evimize gittiğimiz zaman işleri toparlayıp kaçmak istiyorum. yoksa seytan dürtüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?