herşey ölçüsünde güzel.
ben evimize gittiğimiz zaman işleri toparlayıp kaçmak istiyorum. yoksa seytan dürtüyo.
Benim evli bi arkadaşım bana demişti ki keşke dedi düğün gününden önce azıcık yakınlaşıp o olayın geleceğine alıştırma yapsaydık
Bakalım biz ne yapacağız... o yüzden imam nikahını düğüne yakın kıymak lazım....... Allah korusun yoksam
7şeytanın dürteceği günlerin gelmesi için bile dua edebilirim :84:
şeytanın dürteceği günlerin gelmesi için bile dua edebilirim :84:60 60:
mantıklı
Bizde düğün tarihi mayıs olarak düşünülüyor ama kesinleşmedi hala nişanımızda belli değil ama ocak ayı içinde yapılacak herhalde
Tabi ben bunca stresden sağ çıkıp evlenebilirsem. Maddiyat, çevre baskısı, daha önce teklifini kabul etmediğim kişiler, akrabalar vs derken hergün daha da zorlaşıyor. Haftada bir sözlümle buluşuyorduk o bile milletin gözüne batıyor. Spor salonuna gitmeyi bıraktım sırf sözlümle buluşuyorum diye konuştukları için. Halbuki gerçekten spora gidiyordum. Sanırım elalemin lafını çok takıyorum.
Sevgili k. validem Allahlık daha sayayım mı?
yok canım. nefsine hakim olabiliyorsun aslında bu da bir ceşit imtihan.
bazen minik seyler yasasan da
7
dürtünce iyi seyler olmuyor canım
Bizde düğün tarihi mayıs olarak düşünülüyor ama kesinleşmedi hala nişanımızda belli değil ama ocak ayı içinde yapılacak herhalde
Tabi ben bunca stresden sağ çıkıp evlenebilirsem. Maddiyat, çevre baskısı, daha önce teklifini kabul etmediğim kişiler, akrabalar vs derken hergün daha da zorlaşıyor. Haftada bir sözlümle buluşuyorduk o bile milletin gözüne batıyor. Spor salonuna gitmeyi bıraktım sırf sözlümle buluşuyorum diye konuştukları için. Halbuki gerçekten spora gidiyordum. Sanırım elalemin lafını çok takıyorum.
yok canım. nefsine hakim olabiliyorsun aslında bu da bir ceşit imtihan.
bazen minik seyler yasasan da
7
dürtünce iyi seyler olmuyor canım
Özlem sen bugün iyi değilsin bence
evet tabi benimde geliyorpudram sanada bayılıyorum bunuda söylemeden geçemicez hiihihihih minik şeyler demek
ah be canım uzun zamandır iyi değiliz hiçbirimiz aslındaevlilik yaklaştıkca illaki heyecan artıyor .
e bide şimdi nikah tarihi almayı falan konuşunca gerçekler insanın aklına iyiden iyiye giriyor yaniiii
Özlem sen bugün iyi değilsin bence
benimkinin nerden geleceğini biliyosun sen canım ahahaahahh
pudram sanada bayılıyorum bunuda söylemeden geçemicem hiihihihih :) minik şeyler demek
ah be canım uzun zamandır iyi değiliz hiçbirimiz aslındaevlilik yaklaştıkca illaki heyecan artıyor .
e bide şimdi nikah tarihi almayı falan konuşunca gerçekler insanın aklına iyiden iyiye giriyor yaniiii
bence dekonusa konusa askımı deprestirdiniz yahu iyi ki bugün görüsmücem sevdicekle
:13:
canım allah yardımcın olsunda .. bizde akraba çevresindeyiz ama konuşan görüşen yok yani bizim kulamızada gelmedi hemde benim anne tarafım karslı biz karlıların içindeyiz hani doğu kültürü olan insanlar bile laf etmiyor ben yeri geliyor ece 10 da eve geliyorum..
siz nerde oturuyorsunuz akraba arasındamı?
kolay değil ama kendi ilişkini sağlam tutmak için bazı şeyleri takmıcaksın ... evlende kurtul inşallah
canım elalemin dediğini bu kadar takarsan. evlendikten sonra ne yapacaksın.
konusmalar hic bitmeyecek ki
--
kv Allaha yakın olsun. sen sevdiğine o zaman.
çok hoşsunuz kızlarAllah hiçbirimizin ateşini söndürmesin ne diyim
oyaaaa sen seçenekleri sun biz aradan seçelimmm
nasıl bi başlık olsun ne içersin?
hangi kitleye hitap etsin
Gelincikler sanırım sizlerinde özel günü yakın ya da içindesiniz. Hormonlarınız pek bir baskında
kendimden biliyorum
benim daha var haticem ama ben hep böyleyim
yasaklar cazip gelirmiş ya ondan bence hepimiz bu haldeyiz
benim daha var haticem ama ben hep böyleyim
yasaklar cazip gelirmiş ya ondan bence hepimiz bu haldeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?