'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herşey ölçüsünde güzel.

ben evimize gittiğimiz zaman işleri toparlayıp kaçmak istiyorum. yoksa seytan dürtüyo.

şeytanın dürteceği günlerin gelmesi için bile dua edebilirim :84:6060:

Benim evli bi arkadaşım bana demişti ki keşke dedi düğün gününden önce azıcık yakınlaşıp o olayın geleceğine alıştırma yapsaydık

mantıklı

Bizde düğün tarihi mayıs olarak düşünülüyor ama kesinleşmedi hala nişanımızda belli değil ama ocak ayı içinde yapılacak herhalde
Tabi ben bunca stresden sağ çıkıp evlenebilirsem. Maddiyat, çevre baskısı, daha önce teklifini kabul etmediğim kişiler, akrabalar vs derken hergün daha da zorlaşıyor. Haftada bir sözlümle buluşuyorduk o bile milletin gözüne batıyor. Spor salonuna gitmeyi bıraktım sırf sözlümle buluşuyorum diye konuştukları için. Halbuki gerçekten spora gidiyordum. Sanırım elalemin lafını çok takıyorum.
Sevgili k. validem Allahlık daha sayayım mı?

Bakalım biz ne yapacağız... o yüzden imam nikahını düğüne yakın kıymak lazım....... Allah korusun yoksam

yok canım. nefsine hakim olabiliyorsun aslında bu da bir ceşit imtihan.

bazen minik seyler yasasan da
şeytanın dürteceği günlerin gelmesi için bile dua edebilirim :84:
7

dürtünce iyi seyler olmuyor canım

canım allah yardımcın olsunda .. bizde akraba çevresindeyiz ama konuşan görüşen yok yani bizim kulamızada gelmedi hemde benim anne tarafım karslı biz karlıların içindeyiz hani doğu kültürü olan insanlar bile laf etmiyor ben yeri geliyor ece 10 da eve geliyorum..

siz nerde oturuyorsunuz akraba arasındamı?

kolay değil ama kendi ilişkini sağlam tutmak için bazı şeyleri takmıcaksın ... evlende kurtul inşallah

canım elalemin dediğini bu kadar takarsan. evlendikten sonra ne yapacaksın.

konusmalar hic bitmeyecek ki

--

kv Allaha yakın olsun. sen sevdiğine o zaman.

yok canım. nefsine hakim olabiliyorsun aslında bu da bir ceşit imtihan.

bazen minik seyler yasasan da
7

dürtünce iyi seyler olmuyor canım

pudram sanada bayılıyorum bunuda söylemeden geçemicem hiihihihih :) minik şeyler demek

Özlem sen bugün iyi değilsin bence

ah be canım uzun zamandır iyi değiliz hiçbirimiz aslında evlilik yaklaştıkca illaki heyecan artıyor .
e bide şimdi nikah tarihi almayı falan konuşunca gerçekler insanın aklına iyiden iyiye giriyor yaniiii

Son düzenleme:

Bakma canım sen kendini bil ve ailen seni bilsin yeter... anne ve babandan başka kimseye hesap vermekl zorunda değilsin

evet tabi benimde geliyor

minicik seyler

SEvdiğim görüşmek istediğinde ertelemem onu biraz üzsede anlayış gösteriyor. Gerçi bende haftada 1 görüşüyorum. "Eğer görüşmezsem nasıl tanıyacağım." diyorum susuyor. Akrabalardan biri bize yakın ve her haftasonu muhakkak bana sorması gereken birşey oluyor. Bende delirip tersliyorum pek tabi bu defa ailenin diğer fertleri konhuşuyor sonra adım terse çıkıyor.
İnşallah mayısdan sonra rahatız. Onlara sezdirmiyorum beni bu kadar rahatsız ettiklerinide yinede aklımda kalıyor.

canım elalemin dediğini bu kadar takarsan. evlendikten sonra ne yapacaksın.

konusmalar hic bitmeyecek ki

--

kv Allaha yakın olsun. sen sevdiğine o zaman.

Valla kendisine saygıda kusur etmeyecek ama çokta samimi olmayacağım. Hele ki aile yaşantımıza ne ailemi ne de ailesini karıştırmayı düşünüyorum. Aşkımda aynı şekilde düşünüyor. Biz birlikte olalımda gerisi teferruat/B]

çok hoşsunuz kızlar Allah hiçbirimizin ateşini söndürmesin ne diyim

oyaaaa sen seçenekleri sun biz aradan seçelimmm
nasıl bi başlık olsun ne içersin?
hangi kitleye hitap etsin

çok hoşsunuz kızlar Allah hiçbirimizin ateşini söndürmesin ne diyim

oyaaaa sen seçenekleri sun biz aradan seçelimmm
nasıl bi başlık olsun ne içersin?
hangi kitleye hitap etsin

AMİNNN özgeee..
ama anlamadığım birşey var oya ne ile ilgili topik açicak ben fransızım o konudaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…