'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hımm ne kadar cahilim yaaa

hayır canım ne alakası var cahillikle.... sanki hangimiz kullandık ... duyduk biliyoruz ... seninde çevrende kullanan olsa sende bilirsin şekerm... sende böyle öğrenmiş oldun
mesela bende aşağıdaki durumu bilmiyorum ???

kasma o düsünceyi at kafandan.

pelvis hareketleri yap. şimdiden.

iğneye gelince 1 aylık hormonu 1 günde vücuda enjekte ettiriliyor.:18:bilmiyorum

pudraaammm ne ki o pelvis hareketi afedersin nasıl yapılıooo :26::26::26:

valla bana da öğret aslıııııı

valla bana da öğret aslıııııı

aslıcanım pelvis hareketi nedir aceba :26:

aslı evet seni dinliyoruz heyecanlaaaa

ayrıca bende nişanlıma şu taksimde falan camekanlarda oluyor antin kuntin yerlerde hani...
boxer var önündede aşağı doğru sarkan kocaman bir fil hortumu var ondan alıcamn maksat makara kukara olsun

ama nişanlımın onu gördüğünde ne hissedeceğini ve yüz ifadesini görmek istiyorum biraz kızar utanır kızarır ben bunu nasıl saklıcam der ama olsun banane zıpırlık değilmi

Son düzenleme:
+ 18 oldu konumuz ama söylemem lazım

jel/kayganlaştırıcı şart
ilk gün belki ateşinizin başına vurmasından ötürü aramayabilirsiniz ama eğer condomsuz yapmayı düşünüyorsanız o zaman şart..

tabi onların bir sıkıntısı yok, kasılma bizde, kanadı kanamadı bizde, kanadı problem(ya çok kanarsa), kanamadı problem (ya kız değilim sanarsa,esnek zar olayını bilmiyorsa..),
ya acırsa.. bütün dertler bizde olduğu için aklınız bu sorulara takılırsa (benim gibi ) kayganlaşamazsınız ve acır.(acır ama sürtünmenin verdiği acı, zarın yırtılma acısı değil)

ayrıca nasıl güveniyorsunuz condomsuz... ilk gece ya erkenden gelirse hee ama hap içeceksiniz dimi, tamam tamm hapsız yapmayın kulaklarınızı çekerim

Selam kızlarr pat diye sohbetinize daldım k.bakmayın ama bende aranıza katılabilirmiyimm? Sitede yeni sayılırım 2013te evlencem nasipsee

aslı evet seni dinliyoruz heyecanlaaaa

pelvis hareketleri vajina kaslarını çalıştırmaya yönelik hareketler kızlar.

ben callanetics egzersizleri yaparken öğrendim. faydası var. internette o yönde bilgiler var.

mesela ; idrar kaçırma için birebir ya da kasları doğru kullanmayı ögrendiğimizde ilişki sırasında kasma olayı denilen olayı yaşamama durumu. ve eşinin organı içindeyken zevk alma amaçlı o bölge kaslarını sıkıp bırakarak zevk alma yöntemleri vs. vs.

(acık yazdım biraz ama )

tamam bu konuşmalardan sonra en mantıklısı hap a hayır kondoma evet

uwwwwwwwww:18::18:burada mevzu ince benm hediyeye kim cevap veriri bu mevzu varken
konu cinsellik içerdiği için; kırmızı boxer fikri en akla uygunu olarak gözüküor

özgeeeeee okumamışım şimdi okuudm demek 16 yaşında yapanlardan neyin eksik heee
mantık iyi, hatta süper

aslıııııııı ben artık pelvis hareketlerini her akşam yapıyorum,
onlar sayılır mı

hahahah bayağı açıklayıcı oldu tatlım teşekkrüler

o zaman ben bunu biliyorum sanırım.
yıllar önce okumuştum... idrar yaparken bi anda kesin tekrar yapmaya başlayın böylece vajina kaslarınıza hükmetmeyi öğrenir ve vajinusmustan korunursunuz yazıyordu..bende birkaç defa yaptım oldu (ağaoğlu gibi dedim )
pelvis harekei bu mu oluyor yani yapalım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…