- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Gelincikler sanırım sizlerinde özel günü yakın ya da içindesiniz. Hormonlarınız pek bir baskında
kendimden biliyorum
AMİNNN özgeee..
ama anlamadığım birşey var oya ne ile ilgili topik açicak ben fransızım o konudaaa
herhalde bende o günler buluşmak istemiyorum aşkımla yoksa sınırları zorlayabilirim gibi geliyor. öpebilirim gibi geliyor.
Bende kendimden korkuyorum açıkçasıcanım geldiğinde 138 gün görmemiş olacağım
ben özel günümdeyim
şuan sevdiceğimi yiyebilirim
az önce bana mesaj atmış;
yemeğe çıkıyorum aşkım demiş
bende afiyet olsun balımmmm dedim
ben özel günümdeyim
şuan sevdiceğimi yiyebilirim
az önce bana mesaj atmış;
yemeğe çıkıyorum aşkım demiş
bende afiyet olsun balımmmm dedim
Siz bugün sakın buluşmayınnnnn
,Siz bugün sakın buluşmayınnnnn
Hümeyra benim annem üç aylık iğne yapayım garanti olsun diyor Ama bizimkisi arkadaşı ilaçla korunmuş çocuğu olmuyormus,ilaç hormonları bozarmis diye istemiyor. Açıkçası bende hergün hap icemem en iyi üç aylık iğne vurulurum diyordum ki onu da reddetti. Tabi simdi diken ustundeyim. Ya olursa diye.
Benim geçtiğimiz dönemde bıraktığım sivilce ilacimdan ötürü hamile kalmamam lazım birde...
Kızlar bence şu aralar en azindan telefonda da olsa konuşun cinsellikle ilgili konuları. Ben ne kadar 5 yıllık sevgilim olsa da ne kadar cinsellik konusunda birbirmiz ıle temasımız da olsa çekindim ilk Gece.sonraki günlerde oldu:l . Vajinismus olursam diye Cok korktum. Acirsa diye korktum. Vs vs...
Hiç yaklasmamis olsaydık sanırım bir ay yapamazdım...
Hümeyra benim annem üç aylık iğne yapayım garanti olsun diyor Ama bizimkisi arkadaşı ilaçla korunmuş çocuğu olmuyormus,ilaç hormonları bozarmis diye istemiyor. Açıkçası bende hergün hap icemem en iyi üç aylık iğne vurulurum diyordum ki onu da reddetti. Tabi simdi diken ustundeyim. Ya olursa diye.
Benim geçtiğimiz dönemde bıraktığım sivilce ilacimdan ötürü hamile kalmamam lazım birde...
Kızlar bence şu aralar en azindan telefonda da olsa konuşun cinsellikle ilgili konuları. Ben ne kadar 5 yıllık sevgilim olsa da ne kadar cinsellik konusunda birbirmiz ıle temasımız da olsa çekindim ilk Gece.sonraki günlerde oldu:l . Vajinismus olursam diye Cok korktum. Acirsa diye korktum. Vs vs...
oyaaaaa
aynı korku bendede var hep kk yüzünden okudukça kendime mal ediyorum o vajinusmus konularını....
ve galiba bende yapamıcam ilk gece .. temas dedinde
bazen onada söylüyorum.. bak ilk gece olmayabilir diye.. kesinlikle bunu prblem yapmam diyor..
ama aramızdaki çekim gücüne ve yakınlaşmaya bakarsak bunun olması mümkün değil diyor .. yani biz yaparmışız ilk gece ama ben emin değilim....
ya benim bir arkadaşım her ihtimale karşı şu jel lerden almış onun sayesnde yapmışlar
oyaaaaa
aynı korku bendede var hep kk yüzünden okudukça kendime mal ediyorum o vajinusmus konularını....
bazen onada söylüyorum.. bak ilk gece olmayabilir diye.. kesinlikle bunu prblem yapmam diyor..
ama aramızdaki çekim gücüne ve yakınlaşmaya bakarsak bunun olması mümkün değil diyor .. yani biz yaparmışız ilk gece ama ben emin değilim....
ya benim bir arkadaşım her ihtimale karşı şu jel lerden almış onun sayesnde yapmışlar
oyaaaaa
Vajinismus ne demek bilmiyorum ama ben kasılıp kalmaktan çok korkuyorumiğneyi bende düşündüm bunları kullananları araştırmak lazım bilmiyorum ama en mantıklısı onun korunması
oyam dediklerine kesinlikle katılıyorum.. millet birbirinin elini tutmadan nasıl yataga bas koyuyor ya. ya da yakınlasmadan.
özlem o dediğini ben de diyorumaramızdaki cekim gücüne göre olur diye ama o gün heyecandan belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?