'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar arka sayfada bahsettiğim boxerlardanda alabilirsiniz ...
başka çeşitleri de vardı ama ben en çok önünde sarkan kocaman fil hortumu olana gülmüştüm :)

bide eminönünde bi boxer gördüm çok esprili ama çok ayıptı yaaaaa...

üzerinde gazelerin amblemleriyle birlikte şu yazıyordu boxer ın

SABAH
AKŞAM

Son düzenleme:
yaa bi yemek yedim geldim neler konuşmuşsunuz

ben bi okuyup geliiim

elifcim kırmızı boxer çamaşır satan her yerde var bu ara
renk renk model model seç beğen al

çamaşırcılarda dolu

evet aynen öyle.. birkac yöntem var.

oyaaaa yerim seni bennn
engin tecrübelerinden faydalandır bizi anam

tamam o zaman balayına giderkene kayganlaştırıcı şart
bizim o gece işi halletmemiz lazım
çünkü sabah 6 da yola çıkçaz, gece 1 den sonra eve gelsek 5 saatimiz var
banyo vs derken zaman daralcak ve ben ilk seferi mutlaka evimde istiyom inşallah yani bi aksilik çıkmazsa
bizim ilk gece çok komik olcak bence

daha balayı işini de halletmedik biz anam ne çok iş var yaa

özge bende senin gibi düşündüğümden balayını birkaçgün geciktirmeyi düşünüyorum.

özge bende senin gibi düşündüğümden balayını birkaçgün geciktirmeyi düşünüyorum.

bizdede aynı dert olacak ertesi sabah 8 uçağı falan istiyoz 6,30 gb, çıkmamız lazım evden gecede muhtemelen 10 gibi evde oluruz...

eehh artık ya gece ya sabah hak getire ne diyim inşallah

koptummmmmmmmmmm

bulsam alırım bundan

aslıcım nasıl alıcaksın çamaşırcılar genelde erkek oluyo yaaa...
"ya bana bi tane sabah akşam bir posta boxer dan verirmisiniz mi diceksin yada elinde yüzünü kapatım işaret parmağınla şundan istiyorum mu "

ama gg de satılıyor bu boxer bende alıcam en azından satıcıyı görmemiş olurum sende öyle yappp

ben buldum kadın var Allahtan bakmaya gittiğimde bile utanıyorum kadın olmasına ragmen.

gg ne kız :44::44:

ben acıkcası ilk gece kasmaktan korkuyorum her bayan gibi. ama bu hareketlerin faydasını görecegimi de umuyorum.

--

oyam hangi jel alalım. isim verir misin

kelin ilacı olsa derler ya aynı o hesap canım
ben akıllısı kendime ne çok güvendiysem almadım balayına giderken.
aslında orada bir sorun yoktu. zaten condom kayganlaştırıcılı orada stres yok, dert yok, yemek yapma, bulaşık yıkama, aman sesim üst kata gitti mi acaba, yatak gıcırdadı duydular mı acaba stresi olmadığı için aklım sürekli o işteydi maşallahh..
taki eve geldik geleli sıkıntılı :18::18::18: bu aralar bende araştırmadayım
iş sırasında '' aşkım aspiratörü ne zaman taktırırız'' diye soran bir hatunun ne kadar kaygan olması beklenir ki

özgeciğim bende ilk gece evimizde olsun istedim ama olmayınca olmuyor anacım
düğün dönüşü sabah 4buçukta ablasına uğradık. (neymiş efendim ablası gidecekmiş görelim öyle evimize gideriz))
5de eve gittik, bu kez de telefonum kayıptı onu aramaktan 6 yı gördük yattık 2 saat sonra ablasına kahvaltıya gittik
zaten olacağı olsa bile yapamazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…