'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy ayyyyy koptum yaaaa
kızlar süpersiniz hepiniz

oyacım tecrübelerini paylaştığın için teşekkürlerrr
çünkü yeni yaşamış birinin anlatımı çok daha sağlıklı oluyor bence

bende bugün gidip aliim şu baxer güzel model bulursam resim çeker eklerim size

ezgoşum kıyamammmmmmmm çifte sıkıntı... öğle yemeği de gecti ama haaaalaaa sıkıntılıyım

zehroşum ne oldu kuzucum

kızlar o aradığınız boxer gibi her yerde var, kompedan da gördüm mesela cumartesi hatta bende baktım bi inceledim hiç utanmadım bende bi sorun mu var ki

aynı şeyi bende düşünüyordum şimdi. bende geçen gün kırmızılılarına baktım, noel baba falan vardı üstünde. sıkıntısız incelemiştim. fiyat sormuştum

anlaşıldı ben bugün iş yerinden direk çarşıya çıkıp bakınayım sdece kocişe değil kendimizede yılbaşına bişeyler alalım değilmi

amin bacım amin

safak 96

ben daha yolun başındayım şafak karanlık hiç açmıyım o konuyu

aynı şeyi bende düşünüyordum şimdi. bende geçen gün kırmızılılarına baktım, noel baba falan vardı üstünde. sıkıntısız incelemiştim. fiyat sormuştum

bende alıyım diye düşündüm ama evde nasıl yıkanacak bu diye geldi aklıma dalga geçecekler sevdiceğimin arkasından

zehram noldu canım ya

zehroşum ne oldu kuzucum

ya çalışanlardan biri analık iznine çıkmıştı.. erken doğum sebebiyle ikinci bi rapor getirmişti raporlar çakışmıştı.
mesela ilk rapor 1-10 tarihleri arasındaysa ikinci rapor 5-15 arasında gibi..
bende ilk raporu 1-5 ikinciyi 5-15 şeklinde girdim. bugün tebligat yazısı gelmiş ceza uygulanıcak diye..

ben daha yolun başındayım şafak karanlık hiç açmıyım o konuyu

bende alıyım diye düşündüm ama evde nasıl yıkanacak bu diye geldi aklıma dalga geçecekler sevdiceğimin arkasından

kıymet benim durumunda senden bir farkı yok biliyorsun.
sevgiliye kalsa kasımda evliydik, annemlere kalsa ekim ben hala düşünme faslındayım. Ortak nokta mayıs gibi geliyor bize

Son düzenleme:
benim fikrimi sorarsan durumunuz müsaitse uzatmayın canım

hayırlısı canım ya sen neden düşünüyorsunki hala:44::44:

Beni en çok gece hayatı korkutuyor. Yapamayacağım gibi geliyor. Benimkisi dar onun nasıl bilemiyorum. Gerçekten sancılı olursa ikinci defa yapar mıyım bilemiyorum.
Elini tutunca yüreğim ağzıma gelir gibi oluyor. Teni tenime değsin istiyorum ama sonra evlilik bu sorunlar, aileler vs. araya girince aşkımız herşeyin üstesinden gelir mi, onu yıpratır mı, üzer mi diye düşünmeden edemiyorum. Onu çok seviyorum ve benim yüzümden üzülmesini asla istemiyorum. Birde işin maddi boyutu var. Offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…