'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim fikrimi sorarsan durumunuz müsaitse uzatmayın canım

yavru birde ben alıncada konuşma içinde söylemiş bulunuyorum sonra benm yanıma gelince görmek istiyo...HImm sanırım yanlış anlaşılmaları önlemek için biraz açık yazmalıyım kocişle biz uzak diyarlardanız tevafuken bazen öyle alışverişte telf arıyo falan bir şekilde bişeyler aldığımı öğreniyor...Benm yanıma gelincede aldıkların getir bakalım diyo dolayısıyla görmediği bişe kalmadı (kutuda görüyo ha)

canım bu cevabına bayıldım

benim fikrimi sorarsan durumunuz müsaitse uzatmayın canım

gece hayatı mı sennki dar mı pek anlamadım:44::44::44::44: ama maddi olarak şunu söyleyebilirim evlenen insanlara allah yardımcı oluyor yaaaa...inan nişandan sonra bzmkinin işleri çok iileşti elhamdülillah..İyi olur merak etme insanlar ne şartlarda düğün yapıyor..Gönüller bir olsun canım

yani şey kemkümaldığım çamaşırları kutuda açıp bakıyoruz..offf burası sıcak mı oldu ne:26::26:
Yorumsuz

Bende inşallah bu şekilde düşünüyorum. Bu evlilik işi gerçekten zormuş yeni yeni anlıyorum. Birde aileler kıyaslama yapmıyor mu bitiyorum. O bunu aldı, şu şunu aldı vs. banane kim ne kadar altın taktı, ne aldı

dar olduğunu nerden biliyorsun :26:
bende ilk yaptığımızda içimden acaba benimkisi dar mı diye düşündüm. (ama aslının dediği gibi pelvis hareketleri çok yararlı oluyor. )
ertesi gün yapmamak için türlü bahaneler buldum öyle korkunc bir acı olmamasına rağmen istemedim.sütten ağzı yanan misali... hala ilk an istemiyorum,sonrasında açılıyorum... :18:
ama erkekler artık anlayışlı canım yaa. hangi arkadaşla konuşsam benim hazır olmamı bekledi diyor. eminimki birlikte aşarsınız bu problemi.
ben ne pazarlıklar yapmıştım, her kötü olabilecek olay için onunla pazarlığımı yapmıştım
hem düşünsene doğum sırasında ne kadar çok açılıyor ve koca bir bebek çıkıyor oradan hareketler kendini esnetebilir misin acaba? :44:
bu arada o kadar korkuya rağmen iyi ki evlenmişiz , keşke daha erken evlenseymişiz diyorum (buarada nisan ayında nişandan önce biz evlenmeyelim uzun bir süre daha flört edelim diye düşünmüştük, ama tanışma kısmı olsun diye düşünmüştük sadece )

bir de birşey daha öğrenmek istiyorum sakıncası yoksa? hani elini bile tutunca çok heyecanlanıyorum dedin ya, o yüzden soruyorum.
ilişkinizde elini tutmaktan ileriye gitmediniz mi :26: öpüşmek falan gibi :26: kusura bakma canım, özele giriş yapıyorsam. istemiyorsan soruyu görmezden gel kızma bana ama

hiççç takma canım benm nişanlım herşeyi kendi yapıyo o yüzden ona şunu yapda buu yap diye hiç yüklenmedim düşünmüyorumda..Mesela en son bayramdan sonra geldi vay efendim neymiş yeni geline bayrama bilezik gelirmiş bilmem ne ben hiç nişanlıma yansıtmadım o ara çekleri vardı 5-6 bin onları ödedi ne diye yüklenip şimdiden uzaklaştıracak mevzuları aramıza sokacaktımki..Şimdi cuma geliyor gelince bilezik alacağız..O kadar memnun olduki bnm bayramda ona söylediğim cümlelerden takma kimseyi canım kendin ve onun için hareket et...
çok sıcak oldu hemde çokkkkkkk

eeeeeee ece ne yapıyorsun kuzu ne var ne yok

yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.
Benim bu kadar çekingen olmamı henüz sorun etmiyor yeterki evliyken rahat ol diye ekliyor ama.

PİŞŞTT bende geldimmmm yine patronum gelince çıktım .....
offf kızlar ya hepimizmi aynı şeyden sıkıntı ve endişe duyuyoruz yani.....
şuan bize en iyi yol gösterecek zat-i muhteşem ; tebiki oyaaa...

oyacım sana kısaca yada uzunca güzin oya diyebilirmiyim

yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.
Benim bu kadar çekingen olmamı henüz sorun etmiyor yeterki evliyken rahat ol diye ekliyor ama.

valla bravoooo canımcım...
yanında oturmak haaa sadece hemde..
valla afedersiniz benim tepesine tırmanasım geliyor
hatta ağzını burnunu bile yiyesim geliyor

seni sağlam iradenden ötürü kutlarım

valla bravoooo canımcım...
yanında oturmak haaa sadece hemde..
valla afedersiniz benim tepesine tırmanasım geliyor
hatta ağzını burnunu bile yiyesim geliyor

seni sağlam iradenden ötürü kutlarım

özel gün muhabbetini bu yüzden yaptım o günler aşırı dengesizlik oluyor hemen öncesi ve sonrası ya da bende böyle bilemiyorum.

ayy ne güzellll....
hiç kaybetme o heyecanı. inan sonra çok arayacaksın

ey gidi uçuşan saçımdan bir tel tutmuştu da ölecem sanmıştım
tabi zaman geçtikçe o eski hallerden eser kalmıyor....
sözden öncesinde çok uzun tanışma döneminiz varmıydı? yoksa hep böyle miydi? biraz anlatırmısın? herkese karşı mı çekingensin? yoksa sadece karşı cinse karşı mı, yoksa sadece sözlüne mi böylesin?
(farkettim de arkadaşım ben bir kaç kişi dışında tanışma dönemlerini falan bilmiyorum sadece bir iki yeni gelen arkadaş anlatmıştı da okumuştum)

öslemmmmm güzin oya diyebilirsin. hatta goya da diyebilirsin. üni de göbekli oyanın kısaltılmışıydı artık güzin oyanın kısaltması olabilir

en ateşlimizi seni seçiyorum bacım

Son düzenleme:

banada söyleniyorlar neden bu şekilde yapıyorsun diye. Karışmayın evlenince o borçları birlikte ödeyeceğiz neden onu daha da borca sokayım diyorum susuyorlar.

bugün günün ateşlisi olmak benim için şeref

dedim gitti goya cım

yaa göbek dimeeee lütfennnnn bendede ziyadesiyle var .... :18:napcam hiç bilmiom...

kuşum düzeltme sansın yok muuu kiii :26:

tatlım sgk ile görüştüm şimdi.. yeni çıkn bi sistem varmış elektronik sistem.. oradan onaylamnız gerekiyor siz onaylammışsınız dedi.. haberdar bile değildim öyle bişeyden.. neyse onayladım.. kadın ceza gelmez dedi görücez bakalım inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…