benim fikrimi sorarsan durumunuz müsaitse uzatmayın canım
canım bu cevabına bayıldımyavru birde ben alıncada konuşma içinde söylemiş bulunuyorum sonra benm yanıma gelince görmek istiyo...HImm sanırım yanlış anlaşılmaları önlemek için biraz açık yazmalıyım kocişle biz uzak diyarlardanız tevafuken bazen öyle alışverişte telf arıyo falan bir şekilde bişeyler aldığımı öğreniyor...Benm yanıma gelincede aldıkların getir bakalım diyo dolayısıyla görmediği bişe kalmadı (kutuda görüyo ha)
benim fikrimi sorarsan durumunuz müsaitse uzatmayın canım
Beni en çok gece hayatı korkutuyor. Yapamayacağım gibi geliyor. Benimkisi dar onun nasıl bilemiyorum. Gerçekten sancılı olursa ikinci defa yapar mıyım bilemiyorum.
Elini tutunca yüreğim ağzıma gelir gibi oluyor. Teni tenime değsin istiyorum ama sonra evlilik bu sorunlar, aileler vs. araya girince aşkımız herşeyin üstesinden gelir mi, onu yıpratır mı, üzer mi diye düşünmeden edemiyorum. Onu çok seviyorum ve benim yüzümden üzülmesini asla istemiyorum. Birde işin maddi boyutu var. Offf offff
canım bu cevabına bayıldım
Yorumsuzyani şey kemkümaldığım çamaşırları kutuda açıp bakıyoruz ..offf burası sıcak mı oldu ne:26::26:
gece hayatı mı sennki dar mı pek anlamadım:44::44::44::44: ama maddi olarak şunu söyleyebilirim evlenen insanlara allah yardımcı oluyor yaaaa...inan nişandan sonra bzmkinin işleri çok iileşti elhamdülillah..İyi olur merak etme insanlar ne şartlarda düğün yapıyor..Gönüller bir olsun canım
yani şey kemkümaldığım çamaşırları kutuda açıp bakıyoruz ..offf burası sıcak mı oldu ne:26::26:
Beni en çok gece hayatı korkutuyor. Yapamayacağım gibi geliyor. Benimkisi dar onun nasıl bilemiyorum. Gerçekten sancılı olursa ikinci defa yapar mıyım bilemiyorum.
Elini tutunca yüreğim ağzıma gelir gibi oluyor. Teni tenime değsin istiyorum ama sonra evlilik bu sorunlar, aileler vs. araya girince aşkımız herşeyin üstesinden gelir mi, onu yıpratır mı, üzer mi diye düşünmeden edemiyorum. Onu çok seviyorum ve benim yüzümden üzülmesini asla istemiyorum. Birde işin maddi boyutu var. Offf offff
hiççç takma canım benm nişanlım herşeyi kendi yapıyo o yüzden ona şunu yapda buu yap diye hiç yüklenmedim düşünmüyorumda..Mesela en son bayramdan sonra geldi vay efendim neymiş yeni geline bayrama bilezik gelirmiş bilmem ne ben hiç nişanlıma yansıtmadım o ara çekleri vardı 5-6 bin onları ödedi ne diye yüklenip şimdiden uzaklaştıracak mevzuları aramıza sokacaktımki..Şimdi cuma geliyor gelince bilezik alacağız..O kadar memnun olduki bnm bayramda ona söylediğim cümlelerden takma kimseyi canım kendin ve onun için hareket et...Yorumsuz
tek yorum:aşk kokusu var havada aşk kokusu var
Bende inşallah bu şekilde düşünüyorum. Bu evlilik işi gerçekten zormuş yeni yeni anlıyorum. Birde aileler kıyaslama yapmıyor mu bitiyorum. O bunu aldı, şu şunu aldı vs. banane kim ne kadar altın taktı, ne aldı
çok sıcak oldu hemde çokkkkkkk
yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.dar olduğunu nerden biliyorsun :26:
bende ilk yaptığımızda içimden acaba benimkisi dar mı diye düşündüm. (ama aslının dediği gibi pelvis hareketleri çok yararlı oluyor. )
ertesi gün yapmamak için türlü bahaneler buldumöyle korkunc bir acı olmamasına rağmen istemedim.sütten ağzı yanan misali... hala ilk an istemiyorum,sonrasında açılıyorum... :18:
ama erkekler artık anlayışlı canım yaa. hangi arkadaşla konuşsam benim hazır olmamı bekledi diyor. eminimki birlikte aşarsınız bu problemi.
ben ne pazarlıklar yapmıştım, her kötü olabilecek olay için onunla pazarlığımı yapmıştım
hem düşünsene doğum sırasında ne kadar çok açılıyor ve koca bir bebek çıkıyor oradanhareketler kendini esnetebilir misin acaba? :44:
bu arada o kadar korkuya rağmen iyi ki evlenmişiz , keşke daha erken evlenseymişiz diyorum(buarada nisan ayında nişandan önce biz evlenmeyelim uzun bir süre daha flört edelim diye düşünmüştük, ama tanışma kısmı olsun diye düşünmüştük sadece )
bir de birşey daha öğrenmek istiyorum sakıncası yoksa? hani elini bile tutunca çok heyecanlanıyorum dedin ya, o yüzden soruyorum.
ilişkinizde elini tutmaktan ileriye gitmediniz mi :26: öpüşmek falan gibi :26: kusura bakma canım, özele giriş yapıyorsam. istemiyorsan soruyu görmezden gelkızma bana ama
yani şey kemkümaldığım çamaşırları kutuda açıp bakıyoruz ..offf burası sıcak mı oldu ne:26::26:
yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.
Benim bu kadar çekingen olmamı henüz sorun etmiyor yeterki evliyken rahat ol diye ekliyor ama.
valla bravoooo canımcım...
yanında oturmak haaa sadece hemde..
valla afedersiniz benim tepesine tırmanasım geliyor
hatta ağzını burnunu bile yiyesim geliyor
seni sağlam iradenden ötürü kutlarım
valla bravoooo canımcım...
yanında oturmak haaa sadece hemde..
valla afedersiniz benim tepesine tırmanasım geliyor
hatta ağzını burnunu bile yiyesim geliyor
seni sağlam iradenden ötürü kutlarım
yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.
Benim bu kadar çekingen olmamı henüz sorun etmiyor yeterki evliyken rahat ol diye ekliyor ama.
hiççç takma canım benm nişanlım herşeyi kendi yapıyo o yüzden ona şunu yapda buu yap diye hiç yüklenmedim düşünmüyorumda..Mesela en son bayramdan sonra geldi vay efendim neymiş yeni geline bayrama bilezik gelirmiş bilmem ne ben hiç nişanlıma yansıtmadım o ara çekleri vardı 5-6 bin onları ödedi ne diye yüklenip şimdiden uzaklaştıracak mevzuları aramıza sokacaktımki..Şimdi cuma geliyor gelince bilezik alacağız..O kadar memnun olduki bnm bayramda ona söylediğim cümlelerden takma kimseyi canım kendin ve onun için hareket et...
eeeeeee ece ne yapıyorsun kuzu ne var ne yok
ayy ne güzellll....
hiç kaybetme o heyecanı. inan sonra çok arayacaksın
ey gidi uçuşan saçımdan bir tel tutmuştu da ölecem sanmıştım
tabi zaman geçtikçe o eski hallerden eser kalmıyor....
sözden öncesinde çok uzun tanışma döneminiz varmıydı? yoksa hep böyle miydi? biraz anlatırmısın?
(farkettim de arkadaşım ben bir kaç kişi dışında tanışma dönemlerini falan bilmiyorumsadece bir iki yeni gelen arkadaş anlatmıştı da okumuştum)
öslemmmmm güzin oya diyebilirsin. hatta goya da diyebilirsin. üni de göbekli oyanın kısaltılmışıydıartık güzin oyanın kısaltması olabilir
en ateşlimizi seni seçiyorum bacım
kuşum düzeltme sansın yok muuu kiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?