'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pefff kutuyu bir türlü çözememiştim onca konudan sonra kutuyu nerelere çekmişim meğer
asıl bana sıcak bastı
nasıl bir kutu anladın hacı
valla bravoooo canımcım...
yanında oturmak haaa sadece hemde..
valla afedersiniz benim tepesine tırmanasım geliyor
hatta ağzını burnunu bile yiyesim geliyor

seni sağlam iradenden ötürü kutlarım
yuppi..Benm gibi hisseden birinin olması mikemmel..Yoksa gidip hormon testi yaptırcektim tavan mı yapıyor bende diye...Bende bayılıyorum böyle sokulmaya öpmeye..Yirim onu ben yirim yir
kızlarrr
1v1y de iç çamaşırları var çok güzell
wowww bu muhabbetin üsüne tam geldi teşekkürlerr

banada söyleniyorlar neden bu şekilde yapıyorsun diye. Karışmayın evlenince o borçları birlikte ödeyeceğiz neden onu daha da borca sokayım diyorum susuyorlar.

doğru bildiğin yoldan şaşma canım şimdi sana öyle böyle diyenler yarın sizin aranız kötü olursa onlara hava hooş tabiki...Bence altın ev eşye hepsi mutluluğumuzdan sonra gelmeli kuzuk

Ben hep çekingendim özellikle erkeklere karşı. Eski olan arkadaşlar iyi bilir evlenmekten söz dahi ettirmezdim falan.
Sonra işte olan oldu tesadüfler sonucu ona aşık oldum. Gözlerine bile bakarken içim gidiyor. Yüzünü hafif asık görsem günüm kabusa dönüyor sanırım gerçekten aşığım ben bu adama ve o senelerce asilce benim hazır olmamı bekleyip uzaktan sevmiş beni bu haliyle ona hayran kalıyorum.

Birlikte aynı liseyi okumuşuz. O zaman tanışmıyorduk.
Ben web tasarım kursuna giderken (1 hafta geç başlamıştım) ilk kez o zaman fark etmiş beni 2008'de
Sınıfta en arka sırada oturayım diye gidip arkasına oturmuşum. Tenefüslerde hava alma bahanesiyle camın yanına gelir benim yaptıklarımı izlermiş falan. Bana hep yardımcı olurdu ve ortak çalışmalarda birlikte çalışalım diye arkadaşları örgütlermiş bense diğer tarafa gidince sinir olurmuş. Sonra son gün artık bana teklif etmeye karar vermişken (askerliği olduğu için edip etmeme konusunda tereddütleri varmış) ben gitmemişim. Çok kızmış bana. 2010 işe girdiğinde aynı yerde çalışmaya başlamışız ve müdürüyle her görüşmeye geldiğinde benim odamın önünde bekliyordu.(müdürüyle karşılıklı odalardaydık.)
Sonra nasıl olduysa teklif etti red ettim. 13 gün sonra kabul ettim işte böyle ama hala yıllar önce giydiklerimi yaptıklarımı hatırlıyor ve ben hayran kalıyorum.Anlattıklarının çoğunu günler sonra hatırladığım içinde kendime kızıyorum

Son düzenleme:

var elifcim var bu topikte ne cevherler var aslındaaaaaaa

Son düzenleme:
var elifcim var bu topikte ne cevherler var aslındaaaaaaa

offf insaf yaa......Evet herkeste cevher varda çaktırmıyo onlar bizim gibi fişlemiyo kendini

hatırladımmmmm yazmıştın ve okumuştum bende ama kafa yok ki bende ahhh ahhhh....
erkeklere karşıysa sorun yok bence canım. hatta öyle olmamız gerekir ama nerdeeee
seviyorsan kiii belli seviyorsun sorun yok zamanla ateşli özlem kadar olmasa da rahat davranırsın.
uzatmayın çok fazla maddi sıkıntılar hiç bitmez, onu beklemeyle hiç olmuyor.
en iyisi çok fazla uzatmadan evde ısınmak aslında

çok geçmişte kaldı ama bende öyleydim başta. hatta benim aşkım bile çok çekinirdi
şimdi ise pehhh

Kızlar inanmıyorum bi kaç saat girmedim çok derin mevzulara inmişsiniz
Bir solukta okudum hepsini
Bende sexy iç çamaşırları için la senza yı öneririm ben bayılıyorummmm

Aslında benim korkum elimi tutarken bile kalbim duracak gibi oluyor öpme ve diğer fasılları düşünürsem Allah diyorum dayanırmı kalbim bilemeyeceğim. İnşallah alışırım.

aah ahh bende bu kıvama gelene kadar az uğraşmadım..
sevgilim yani şuanki nişanlım hep söylenirdi sana iltifat ediyorum gözlerinin içine bakıyorum sen bana hiç karşılık vermiyorsun hep konuyu saptırıyorun sen sevmiyormusun beni vsvs..

ama bilmiyorki utandığımdan karşılık veremiyorum..

sonra iş böyle 3,5 yılı devirince bide evlilik arefesinde oluncaaa artıkkkk herşey farklı oluyor.. ateşin başına hatta dışına vuruyor :):):)

özlem fiyatı iyi bence ama ev biraz küçük eşyalarını almadıysan az eşya alırsın şimdillik yeter 80 m2
Bide pazarlık yapabilirsiniz bi 50 tl fala düşüyolar

hahah belki bilemiyorum.

Dayanır dayanır

benim korkum hat safada olacağı için korkmuyorum değil kalbimin yerinden çıkacak gibi atması için gözlerime bakması bile yetiyorken

özlem fiyatı iyi bence ama ev biraz küçük eşyalarını almadıysan az eşya alırsın şimdillik yeter 80 m2
Bide pazarlık yapabilirsiniz bi 50 tl fala düşüyolar

ev temiz o beni cezbetti ...z.burnunda böyle ev sayılırdır yani hepsi harabe gibi....

eşya aldım canım ama sadece yatakodası ve koltuk takımımı aldık...
yani masa sandalye ünite orta sehpa eve göre şekillenir dedik..

anam bizim böyle neden olduğumuz anlaşıldı bizimde 4 sene geçmişimiz var23::aştı ateş artık herbiryeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…