'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tam yazcam birileri geliyor iş veriyor
yazamadan kapatıyorum

kızlar haydi sizdeki ateş normal yılların geçmesiyle alevlenmişte bana noluyor
daha tanışalı bile 1 sene olmadı
çocuk korkudan benden kaçacak durumda

evet cnm merkezi bi yer orası biliyorum Aslında düğün tarihin yakınsa gidip bi gör bence...

hahah belki bilemiyorum.

benim korkum hat safada olacağı için korkmuyorum değil kalbimin yerinden çıkacak gibi atması için gözlerime bakması bile yetiyorken

hani kızlar demiş ya ev yerleştirmesinde ne yapıcaz falan diye. sizde o zamana gelene kadar bir miktar daha yakınlaşırsınız.
eve gir çık yaptığınız o günlerde bir miktar daha yakınlaşınca tmamdır

öslemys ev temiz ve fiyatı da çok değil aslında. z burnu sonuçta
en önemlisi banyo wc mutfak yeni yapılmış. belki biraz ufak ama eşya sığmayacak kadar değil.
birdeeee yola yakınlığı nasıl? civar dairelerle arasında uçurum var mı? apart. aidatı da ne kadarmış onu da öğren

BİZ EVİ NİSAN GİBİ TUTMAK İSTİYORU ASLINDA AMA BÖYLE GÜZEL EVLER ÇIKINCADA YANİ Z.BURNUNA GÖRE GÜZEL EVLER İÇ GEÇİR.YORUZ...

OYAA GELİNLİĞİNİ ÇOK BEĞENDİM SENİDE AYRICAAAAAA SÜPER...

BU ARADA KIZLAR MOBİLYALARIM BUNLAR
SON SAYFADA TEKRAR FOTO YÜKLEDİM...
EV BELLİ OLMADAN ALDIK AMA İNŞALLAH EN KÇÜK EVE BİLE SIĞARLARRR AMİNNNNNN...

MESELA BU 80 M2 BELKİ YATAK ODASI SIĞMAYABİLİR BU DURUMDA 1 ODADA GARDROP
1 ODADA DA YATAK KOMODİNLER VE ŞİFONYER OLUR..
GARDROP OLAN ODAM HEM GİTYİNME HEM ÜTÜ ODASI OLUR SANIRIM

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/571694-kizlar-mobilyalarimizi-aldikkk-9.html

Son düzenleme:
merhabalar birşey sorucam sevgili gelincik adaylarım
istanbul gönül davet salonlarının birinde düğün yapan veya düğüne katılan oldu mu hiç?
yardımcı olursanızı sevinirim...

istanbul gönül davet salonlarının birinde düğün yapan veya düğüne katılan oldu mu hiç?

speddy gonzales in
hem nişan ı hem de dğünü gönül davette oldu
yalnız ikisi de ayrı şubedeydi

çok güzel olmuştu
ilgi alakalarından memnunda gayet

bi mesaj at istersen

cnm bnm eski görümce orda yaptı.. yemekleri harika oranın ve çok eğlenceli olmuştu.

ama sanırım biraz tuzlu

speddy gonzales in
hem nişan ı hem de dğünü gönül davette oldu
yalnız ikisi de ayrı şubedeydi

çok güzel olmuştu
ilgi alakalarından memnunda gayet

bi mesaj at istersen

tşk ederim canım görüştüm evet speedy ile
memnun kaldık demişti nişanı fatihte düğünü beşiktaşta idi
bugün tek tek hepsi ile görüştüm telde her şube ile
fiyatları baya fark ediyor yavv anlamadım

cnm bnm eski görümce orda yaptı.. yemekleri harika oranın ve çok eğlenceli olmuştu.

ama sanırım biraz tuzlu

moonum evet dediğim gibi fiyatları her şubeye göre değişiyor
turkuaz şubesini beğendim ama kokteyl için 10.000 tl diyor
yemek için 13.000 tl diyor
diğer şubelerinide gördüm
2-3 tanesini çok beğendim
kartal şubesinede nişanlım bakacak bugün inşaallah
evet baya tuzlu valla nasıl olçak bilmiyorum

ben almadım kusum ama baya methediyorlar super şefi... ben blenderımı kucuk dograyıcılı olandan alıcam kucuk olan elimi altında durucak surekli o yuzden gerek duymadım evlendikten sonra gerek duyarsam alabilirim yetmezse eger minik dograyıcı

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin

eşyalarının bir kısmını görebildim. linkler açılmadı. yatak odanın bir kısmını gördüm sanırım. çok güzelll aşkla kullan hepsini inşallah
umarım her eve eşyan sığar. bende önce eşya alıp sonra ev tutan biri olarak ızdırabını biliyorum inan insanın gönlüne göre ev çıkıyor karşısına
dediğin gibi hiç sığdıramazsan bir odaya dolabını kurdurup giyinme odası yapabilirsin

kızlar bende nişan albümü yaptımmm ilk kezz albüm oluşturdummmmmm profilimdeee sadece arkaşlarıma açık

Beeeen gönül davet turkuaz ve gönül davet incirli ye gittim gördüm Sen nerdekine bakıosun cnm ?

yaaa sorma bende bahçelievlerden bakıyorum kiralık bizde şubat gibi tutmayı düşünüyoruz boş eve kira vermemek adına Geçenlerde bi daire vardı 700 tl ye çiçek gibi tertemizdi içimiz gitti az kalsın 5 ay önceden tutucaktık inşallah bizim istediğimiz zamanda böyle uygun daireler buluruz

çağlaaaaa faceten bi türlü beceripte mesaj atamadım
hata veriyor

nerden buldun ki yazmışım sana sanki niye buldun der gibi
yanlış anlama sakın
nasıl buldun gibi bişi demeye çalıştımdı ben

kıymet benim durumunda senden bir farkı yok biliyorsun.
sevgiliye kalsa kasımda evliydik, annemlere kalsa ekim ben hala düşünme faslındayım. Ortak nokta mayıs gibi geliyor bize

yok canımcım çok farkın var biz bu yıl kesinlikle evlenmiyoruz bi kere. inşallah seneye o bile kesin değil malesef..

ben başta üzüldüm biraz ama böyle daha iyi olacağına idrak ettim. çünkü çalışmaya başlamadım hala. bu büyük bi sorun benim için..

valla bravoooo canımcım...
yanında oturmak haaa sadece hemde..
valla afedersiniz benim tepesine tırmanasım geliyor
hatta ağzını burnunu bile yiyesim geliyor

seni sağlam iradenden ötürü kutlarım

al benden de o kadar, hadi sizde çok zaman geçmiş de bana ne oluyor daha 9aydır beraberiz ama güzel ya mutluyuz hepimiz ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…