'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kuzucuklar nasılsın bakalımmmmm ....

benim biraz canım sıkkın bu sabah başımda ağrıyor....
öyleee geçecek olan bir gün olacak

bence de sıkma canını...olmadı Ececan'ın dedigi gibi yaparsınız kuzum

Özlemmmmm günaydın canım,hosgeldin...bugün nasılsın..duruldun mu birz düne göre

şaka gibi yaaa
o adamı çok merakj ettim nereye götürecek sizi ne yaptıracak
ne fiyat verecekler

günaydnnn kuzum

bugün ateş yok o zaman :) başın ağrıdığına göree

Geçmiş olsun özlem

Günaydın kızçe unutulduk sanırım

günaydın kızlar çağla canım sana bişi sorcam geçenlerde link paylaşılmıştı gelin şapkasıydı sanırsam tülden onları nereden yaptırıyorsunuz bana link gönderebilirmisiniz bide gelin eldiveni felan yaptıranınız olucakmı kızlar

yani şey kemkümaldığım çamaşırları kutuda açıp bakıyoruz..offf burası sıcak mı oldu ne:26::26:

haticem günaydın dün işlerimin yoğunluğundan cıktım ve giremedim de.

kendini böyle korkutursan eğer inan ki aşamazsın. oyanın da dediği gibi bebişler cıkıyor oradan . kendini kasma.

yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.
Benim bu kadar çekingen olmamı henüz sorun etmiyor yeterki evliyken rahat ol diye ekliyor ama.

bu duygular cok güzel ama ben bir sekilde biraz daha yakınlasmanızı öneririm. en azından masum öpücükler.

bence de sıkma canını...olmadı Ececan'ın dedigi gibi yaparsınız kuzum

Özlemmmmm günaydın canım,hosgeldin...bugün nasılsın..duruldun mu birz düne göre

şaka gibi yaaa
o adamı çok merakj ettim nereye götürecek sizi ne yaptıracak
ne fiyat verecekler

günaydnnn kuzum

bugün ateş yok o zaman :) başın ağrıdığına göree

Geçmiş olsun özlem

herkese tekrar günaydınnnlarrr..
bugün ateş yok ama başım ağrıyor zaten annemle de azıcık atıştık o yüzden canım sıkkın ....

sizlerde ne var ne yokkk bakalım benimde 180 gün kalmış tammmm 6 ayyy valla zaman su gibi akıp geçiyor daha 3 ay önce nişanım oldu ooo çok var daha 9 ay diyordum şimdi şu tarihe bakınnn..

sıkıldım zaten biran önce evimi kurup yeni hayatıma başlamak istiyorum allahın izni ile...

günaydın kızlar

regl olcam ya belim kopuyor

bir de dün temizlige kaptırmısım kendimi bir baktım saat 23.00 ben hala elde bez

günaydın gelincikleeeerrr
Nasılsınız bugün
Mügecim yatak odan hayırlı olsun onu ne zaman aldın varmı resmi :44:
Benim kuzenimin mobilyasıda yetişmemişti Firma teşhir ürününü göndermişti yenisi gelene kadar oyüzden sıkma canını herşeyin bi çaresi var cnm
Ne güzel en heyecanlı günler tadını çıkar Bizde şu evi bi tutsaydık asıl heyecan ozaman başlicak

bende eldiven yaptırıyorum
çağlanın yaptırdığı kadın a
ben nikahta kullanıcam

Hiç olur mu öyle şey yaaaaa
Oya evlendi diye ayrıca yazdım onu
Olmaz bu aralar aşkımın sınavı var kızamıyorum ona kızdığım içinde kendi kendimi yiyorum.Biliyorum sadece takılıyorum.

İnşallah

günaydın kızlar

regl olcam ya belim kopuyor

bir de dün temizlige kaptırmısım kendimi bir baktım saat 23.00 ben hala elde bez

Temizliğe fazla kaptırma sonra ilk kez spora başlamış ve kendini zorlamışsın gibi bir hafta her yerin sızlıyor. Kendimden biliyorum.

Yatak odasını iderden aldık canım.
Normal,standart bi yatak odası işte
ben öyle büyük kocaman varaklı şeyleri falan sevmiyorum,zaten bizimkilerin durumuda malum.Fazla masraf olsun istemedim , uyguna aldık.

Temizliğe fazla kaptırma sonra ilk kez spora başlamış ve kendini zorlamışsın gibi bir hafta her yerin sızlıyor. Kendimden biliyorum.

evet.

birde belim agrıyo bırak demi .bende de öyle acayip bir huy var ,basladım mı bitircem sanki bir anda koca evi .

nişanlım bu huyuma cok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…