valla gülüyoruz ağlanıcak halimize canım
bunların akrabaları vardı ya , onu alıp gideriz uygun yerleri söyler dediler.bekledik kac hafta.gelmedi.
adam gelmedi diye kızdılar , hadi kendi başımıza bakalım dedik , bi tane beğendik daha bakalım dediler yüksek geldi heralde
sonra bi yer daha varmış gelin oraya bakın dediler , tam gidicez bu seferde akraba dedikleri adam çıktı ortaya.
dün konuştuk,ben size 1-2 güne haber vericem bekleyin dedi.
şimdi bekliyoruz
böyle bi şey varmı yahu..
günaydın kuzucuklar nasılsın bakalımmmmm ....
benim biraz canım sıkkın bu sabah başımda ağrıyor....
öyleee geçecek olan bir gün olacak
valla gülüyoruz ağlanıcak halimize canım
bunların akrabaları vardı ya , onu alıp gideriz uygun yerleri söyler dediler.bekledik kac hafta.gelmedi.
adam gelmedi diye kızdılar , hadi kendi başımıza bakalım dedik , bi tane beğendik daha bakalım dediler yüksek geldi heralde
sonra bi yer daha varmış gelin oraya bakın dediler , tam gidicez bu seferde akraba dedikleri adam çıktı ortaya.
dün konuştuk,ben size 1-2 güne haber vericem bekleyin dedi.
şimdi bekliyoruz
böyle bi şey varmı yahu..
valla öyle olucak heralde Ececim.
Günaydın kızlaaaarrrr
Şafaklar artık baya baya inmiş, benimde 200 ler bitecek az kaldı az
Sizi hep okuyorum ama yeni iş yerim yazmama bir türlü imkan sağlamıyor,çeyiz topiğime bile giremiyorum artık
Sizlerle birlikte bu heyecanı yaşamayı çok isterdim ama
Gerçekten çok yazasım geliyor ama yoğunluktan, ortam uygunsuzluğundan olmuyor
OyaaammmmmHep mutlu olun Aşk'la kalın
Öpüldünüz
Geçmiş olsun özlem
Günaydın kızçe unutulduk sanırım
Beni en çok gece hayatı korkutuyor. Yapamayacağım gibi geliyor. Benimkisi dar onun nasıl bilemiyorum. Gerçekten sancılı olursa ikinci defa yapar mıyım bilemiyorum.
Elini tutunca yüreğim ağzıma gelir gibi oluyor. Teni tenime değsin istiyorum ama sonra evlilik bu sorunlar, aileler vs. araya girince aşkımız herşeyin üstesinden gelir mi, onu yıpratır mı, üzer mi diye düşünmeden edemiyorum. Onu çok seviyorum ve benim yüzümden üzülmesini asla istemiyorum. Birde işin maddi boyutu var. Offf offff
yani şey kemkümaldığım çamaşırları kutuda açıp bakıyoruz ..offf burası sıcak mı oldu ne:26::26:
yok hala o aşamalara gelmedik. sözden sonra yanında oturabilmiştim. Genellikle karşılıklı oturuyorduk.
Benim bu kadar çekingen olmamı henüz sorun etmiyor yeterki evliyken rahat ol diye ekliyor ama.
bence de sıkma canını...olmadı Ececan'ın dedigi gibi yaparsınız kuzum
Özlemmmmm günaydın canım,hosgeldin...bugün nasılsın..duruldun mu birz düne göre
şaka gibi yaaa
o adamı çok merakj ettim nereye götürecek sizine yaptıracak
ne fiyat verecekler
günaydnnn kuzum
bugün ateş yok o zaman :) başın ağrıdığına göree
Geçmiş olsun özlem
günaydın kızlar çağla canım sana bişi sorcam geçenlerde link paylaşılmıştı gelin şapkasıydı sanırsam tülden onları nereden yaptırıyorsunuz bana link gönderebilirmisiniz bide gelin eldiveni felan yaptıranınız olucakmı kızlar
Olmaz bu aralar aşkımın sınavı var kızamıyorum ona kızdığım içinde kendi kendimi yiyorum.Biliyorum sadece takılıyorum.Hiç olur mu öyle şey yaaaaa
Oya evlendi diye ayrıca yazdım onu
İnşallahhaticem günaydındün işlerimin yoğunluğundan cıktım ve giremedim de.
kendini böyle korkutursan eğer inan ki aşamazsın. oyanın da dediği gibi bebişler cıkıyor oradan .kendini kasma.
bu duygular cok güzel ama ben bir sekilde biraz daha yakınlasmanızı öneririm.en azından masum öpücükler.
günaydın kızlar
regl olcam ya belim kopuyor
bir de dün temizlige kaptırmısım kendimi bir baktım saat 23.00 ben hala elde bez
günaydın gelincikleeeerrr
Nasılsınız bugün
Mügecim yatak odan hayırlı olsun onu ne zaman aldın varmı resmi :44:
Benim kuzenimin mobilyasıda yetişmemişti Firma teşhir ürününü göndermişti yenisi gelene kadar oyüzden sıkma canını herşeyin bi çaresi var cnm
Ne güzel en heyecanlı günler tadını çıkarBizde şu evi bi tutsaydık asıl heyecan ozaman başlicak
Temizliğe fazla kaptırma sonra ilk kez spora başlamış ve kendini zorlamışsın gibi bir hafta her yerin sızlıyor. Kendimden biliyorum.
günaydın kızlarrrr
patron gelene kadar (1saat) laboratuarda uyumuşum
bende eldiven yaptırıyorum
çağlanın yaptırdığı kadın a
ben nikahta kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?