evet.
birde belim agrıyo bırak demi .bende de öyle acayip bir huy var ,basladım mı bitircem sanki bir anda koca evi .
nişanlım bu huyuma cok korkuyor
2013 yılına son 7 gün
sonra başlasın düğünler dernekler :123: :123: :123:
canım boşuna yıpratma bence kendini temizleyince pislenmicekmi ...
valla ben kararlıyım öyle temizlik için çok zaman harcamak istemiyorummmmm evlenince...
tamam döküleni döküldüğü yerde bırakmıcam ama bi haftasonumuda tamamen temizliğe ayırmıcam .
bidamı gelicem şu dünyaya .... mümkün mertebe mutfağını tevalet ve banyonu temiz tuttuğun sürece zaten temiz bir insansındır...
bence en önemlisi ıslak zemin temizliği ..
mügem güle güle kullan
ahşap sever biri olarak bayıldım
ne kadar temizlersen temizle gene pis gene pis. bırakın gitsin
aslı dün bende temizlik modundaydım, her zamanki gibi.
aşkımla çizkek yaptık, çizzkekin tadına duvrlar yerler bakmasaydı ayıp olurdu diye düşündü sanırımbir yandan da mutfakta yerleşememe sıkıntım vardı bu kez çözümü buldum ama... benim dolaplarım var aslında ama sorun ne dolaplar kocaman. yüksek, bir bardak koyuyorsun üst kısmı ölü alan oluyor. üstlerine raf yaptırıcam. ikiye bölücem dolap içlerini
mügeeee öyle bir yazmışsın ki ikinci el kırık dökük bir yatak odası çıkacak karşıma. bence çok güzel canım. varaklı alıp napıcan zatentopik geneli de sanki sade taraftarı, yoksa ben mi öyle düşündüm
gaydırıgubbak cemile nerelerdesin bakiiimmm sen?
(ilk mjlara bakamadım, bakıp geliyorum hemencik)
korunma yöntemlerinizi belirlediniz mi ?
kızlarrrrr magnetlerim geldi...çok şekerler ama çok küçükler...şok oldum yaaaaa....hemen elime bi cetvel alıp ölçtüm....en 4,5 cm,boy 7 cmkomik geldi elime alınca miniminnacık....bende Mügeminkiler gibi yaparım belki....tül ve seker alıp daha gösterişli hale getirebilirim böyleceee:18::18::18:
bakın bunlar işteeee...fotografta büyük duruyolar ama miniminnacıklar
Eki Görüntüle 586883
kızlarrrrr magnetlerim geldi...çok şekerler ama çok küçükler...şok oldum yaaaaa....hemen elime bi cetvel alıp ölçtüm....en 4,5 cm,boy 7 cmkomik geldi elime alınca miniminnacık....bende Mügeminkiler gibi yaparım belki....tül ve seker alıp daha gösterişli hale getirebilirim böyleceee:18::18::18:
:):):)
arkadaşım uyuyan dev i uyandırma şimdi bütün topik bende dahil cinsel mesajları yzmya başlarız sonra sevgililerimize nişanlılarımıza kocalarımıza saldırırız bak faili sen olursun
teşekkürler canım benim
oyaaa sadelik iyidir ,zaten kiracıyız ağır mobilya pekte hoşlanmıyorum bende
hee bu arada ikeadan bak bu dolap içi raf almıştım , mutfakta acayip işe yarıyor.
iki kat bardak koyabiliyorsun.
Eki Görüntüle 586881
evet.
birde belim agrıyo bırak demi .bende de öyle acayip bir huy var ,basladım mı bitircem sanki bir anda koca evi .
nişanlım bu huyuma cok korkuyor
Ne eğlencelidir bayılırım bende en fazla 5 dakika yapabiliyorum anında ya birinin göresi ya da arıyası tutuyor.günaydın kızlarrrr
patron gelene kadar (1saat) laboratuarda uyumuşum
İnşallah hayırlısıyla2013 yılına son 7 gün
sonra başlasın düğünler dernekler :123: :123: :123:
Afiyet olsunne kadar temizlersen temizle gene pis gene pis. bırakın gitsin
aslı dün bende temizlik modundaydım, her zamanki gibi.
aşkımla çizkek yaptık, çizzkekin tadına duvrlar yerler bakmasaydı ayıp olurdu diye düşündü sanırımbir yandan da mutfakta yerleşememe sıkıntım vardı bu kez çözümü buldum ama... benim dolaplarım var aslında ama sorun ne dolaplar kocaman. yüksek, bir bardak koyuyorsun üst kısmı ölü alan oluyor. üstlerine raf yaptırıcam. ikiye bölücem dolap içlerini
mügeeee öyle bir yazmışsın ki ikinci el kırık dökük bir yatak odası çıkacak karşıma. bence çok güzel canım. varaklı alıp napıcan zatentopik geneli de sanki sade taraftarı, yoksa ben mi öyle düşündüm
gaydırıgubbak cemile nerelerdesin bakiiimmm sen?
(ilk mjlara bakamadım, bakıp geliyorum hemencik)
Eki Görüntüle 586883
Ececim onun linkini atıversene bana , bende yaptırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 586883
arkadaşım uyuyan dev i uyandırma şimdi bütün topik bende dahil cinsel mesajları yzmya başlarız sonra sevgililerimize nişanlılarımıza kocalarımıza saldırırız bak faili sen olursun
evet..
bu arada ben dün kompedandan kendime kırmızı camasır aldımmmcok seksi.
nişanlıma alamadım esprili gıcık biişi yoktu
ben işi sağlam tutmak adına ilk baslarda hap düsünüyorum ama dr .gideceğim bu ay ici.
sen evli bir hatun olarak bize ne önerirsin
ben akşam sordumnasıl koruncaz diye
zaman çok araştırırsın diyor
güzel günlerde kullann
ben hala alamadım nişanlı bey beni almaya gelmese bir günçıkıp bakıcam daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?