'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet.

birde belim agrıyo bırak demi .bende de öyle acayip bir huy var ,basladım mı bitircem sanki bir anda koca evi .

nişanlım bu huyuma cok korkuyor

canım boşuna yıpratma bence kendini temizleyince pislenmicekmi ...

valla ben kararlıyım öyle temizlik için çok zaman harcamak istemiyorummmmm evlenince...
tamam döküleni döküldüğü yerde bırakmıcam ama bi haftasonumuda tamamen temizliğe ayırmıcam .
bidamı gelicem şu dünyaya .... mümkün mertebe mutfağını tevalet ve banyonu temiz tuttuğun sürece zaten temiz bir insansındır...
bence en önemlisi ıslak zemin temizliği ..

2013 yılına son 7 gün

sonra başlasın düğünler dernekler :123: :123: :123:

evet inşallah

evet haklısın

onu bende öyle yapmayı düsünüyorum. ikimizde calıscaz. birbirimize zaman ayırmak istiyorum

Oyammmm,Aslımmmm,plum88(ismin neydi canım unuttum )hoşgeldinizzzz......

Gizoşummm mesaj attım sana gerekli bilgileri canımcımmmm

ne kadar temizlersen temizle gene pis gene pis. bırakın gitsin
aslı dün bende temizlik modundaydım, her zamanki gibi.
aşkımla çizkek yaptık, çizzkekin tadına duvrlar yerler bakmasaydı ayıp olurdu diye düşündü sanırım bir yandan da mutfakta yerleşememe sıkıntım vardı bu kez çözümü buldum ama... benim dolaplarım var aslında ama sorun ne dolaplar kocaman. yüksek, bir bardak koyuyorsun üst kısmı ölü alan oluyor. üstlerine raf yaptırıcam. ikiye bölücem dolap içlerini

mügeeee öyle bir yazmışsın ki ikinci el kırık dökük bir yatak odası çıkacak karşıma. bence çok güzel canım. varaklı alıp napıcan zaten topik geneli de sanki sade taraftarı, yoksa ben mi öyle düşündüm

gaydırıgubbak cemile nerelerdesin bakiiimmm sen?

(ilk mjlara bakamadım, bakıp geliyorum hemencik)

mügem güle güle kullan

ahşap sever biri olarak bayıldım

teşekkürler canım benim

oyaaa sadelik iyidir ,zaten kiracıyız ağır mobilya pekte hoşlanmıyorum bende
hee bu arada ikeadan bak bu dolap içi raf almıştım , mutfakta acayip işe yarıyor.
iki kat bardak koyabiliyorsun.

kızlarrrrr magnetlerim geldi...çok şekerler ama çok küçükler...şok oldum yaaaaa....hemen elime bi cetvel alıp ölçtüm....en 4,5 cm,boy 7 cm komik geldi elime alınca miniminnacık....bende Mügeminkiler gibi yaparım belki....tül ve seker alıp daha gösterişli hale getirebilirim böyleceee:18::18::18:

bakın bunlar işteeee...fotografta büyük duruyolar ama miniminnacıklar

çok şekerler amaaaaa... :)
sen gittigidiyorda yaptırdın değilmiii canım

çağla stikerlar nasıl cıkacak gibi mi sence ?

5 cm e 7 cm yazıyordu gg de..

bir de beyazlının kurdelasını diğerine göre yapamamıslar.

ama seker

:):):)
arkadaşım uyuyan dev i uyandırma şimdi bütün topik bende dahil cinsel mesajları yzmya başlarız sonra sevgililerimize nişanlılarımıza kocalarımıza saldırırız bak faili sen olursun

evet..

bu arada ben dün kompedandan kendime kırmızı camasır aldımmm cok seksi.

nişanlıma alamadım esprili gıcık biişi yoktu

işte bende bundan almalıyım. masa sandalye almaya gittiğimizde almayı planlamıştım ama benim kuşkafalı öyle kalabalık mağazalarda acil çıkış yapamazsa sıkılıp daralıyor :26: çok sıcak oluyormuş güya para harcamak terletiyor adamı o da haklı sandalyeleri bile netten sipariş etti.. ikea ya boşuna gitmiş olduk

dün dolap içlerinin saçmalığını farkedince söyledim o raflardan alacaktım diye netten sipariş ver diyor

mobilyan gerçekten çok güzel canım, güle güle kullan
bu arada stres yapma salon takımı olmasa da olur ilk etapta yatak odası önemli

evet.

birde belim agrıyo bırak demi .bende de öyle acayip bir huy var ,basladım mı bitircem sanki bir anda koca evi .

nişanlım bu huyuma cok korkuyor

Aynı şey bende de var maalesef

günaydın kızlarrrr

patron gelene kadar (1saat) laboratuarda uyumuşum
Ne eğlencelidir bayılırım bende en fazla 5 dakika yapabiliyorum anında ya birinin göresi ya da arıyası tutuyor.

2013 yılına son 7 gün

sonra başlasın düğünler dernekler :123: :123: :123:
İnşallah hayırlısıyla

Afiyet olsun

Gözün aydın gülüm

Günaydınnnn

Günlerdir işlerim olduğundan gelemiorum topiğe,bu sabah geçmişi okuyum dedim anacım amma yazmışsınız yav 2481 sayfadayım daha

Ececim onun linkini atıversene bana , bende yaptırmayı düşünüyorum

attm kuzummm

bu arada alıntı yapamamışım
yatak odanı beğendimmm
sen aldık uygun falan deyince kötü bişey bekliyordum

korunma yöntemlerinizi belirlediniz mi ?

ben akşam sordum nasıl koruncaz diye
zaman çok araştırırsın diyor

ben şimdi daha da meraklandım yaaa
güzeller aslında ama
bende numune magnetler vardı onlara bir bakayım boyutu ne acaba

sen tülleri çarşudan mı alacaksın netten mi
kese de bakalım

arkadaşım uyuyan dev i uyandırma şimdi bütün topik bende dahil cinsel mesajları yzmya başlarız sonra sevgililerimize nişanlılarımıza kocalarımıza saldırırız bak faili sen olursun

yaaa yazmıcammm tutcam kendimiii çocuk kaçacak benden yaaaa

evet..

bu arada ben dün kompedandan kendime kırmızı camasır aldımmm cok seksi.

nişanlıma alamadım esprili gıcık biişi yoktu

güzel günlerde kullann
ben hala alamadım nişanlı bey beni almaya gelmese bir gün çıkıp bakıcam daa

ben işi sağlam tutmak adına ilk baslarda hap düsünüyorum ama dr .gideceğim bu ay ici.

sen evli bir hatun olarak bize ne önerirsin

Evli ve Allah tarafından korunan birisi olarak

ilk korunma yöntemi kesinlikle hap öneririm. dr gitsen bile henüz cinsellik yaşanılmadığı için boşyere kan testi yapıp yine klasik yasmin verecektir.

neden hap öneririm onu da söyledim. evlenmeden önce bununla ilgili konu bile açmıştım ve 1 seneye yakın araştırdım.

Aylık iğne ; adet düzensizliği yapıyor buda balayında pat diye üstüste adet olmanız demek yada uzun süre hiç olamamanız bel ağrısı da cabası ilk 3 ay bel ağrısı da yapıyor..

Prez. Buna alerji olma ihtimali olan bile var ama ilk ilişki için önerilmeyen tek yöntem çünkü hijyenik değili ilk başta cidden hijyende önemli...

Geri çekilme ; ilk ilişki için fazlasıya riskli ...

İmblant mı ne öyle bişey var bu zaten işi kavradıktan sonra ancak ben bile araştırmadım..

her genç kızın başına gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…