Allah korusun kuzum
ayh ben anneme öyle diyorum uyuz oluyor kadınm her gece Allah korusun diyip öyle başlıyoruz diyorum
bigün dayak yiycem ama dur bakalım ne zaman
kızlarrrrr magnetlerim geldi...çok şekerler ama çok küçükler...şok oldum yaaaaa....hemen elime bi cetvel alıp ölçtüm....en 4,5 cm,boy 7 cmkomik geldi elime alınca miniminnacık....bende Mügeminkiler gibi yaparım belki....tül ve seker alıp daha gösterişli hale getirebilirim böyleceee:18::18::18:
bakın bunlar işteeee...fotografta büyük duruyolar ama miniminnacıklar
Eki Görüntüle 586883
işte bende bundan almalıyım. masa sandalye almaya gittiğimizde almayı planlamıştım ama benim kuşkafalı öyle kalabalık mağazalarda acil çıkış yapamazsa sıkılıp daralıyor :26: çok sıcak oluyormuş güya para harcamak terletiyor adamı o da haklı sandalyeleri bile netten sipariş etti.. ikea ya boşuna gitmiş olduk
dün dolap içlerinin saçmalığını farkedince söyledim o raflardan alacaktım diye netten sipariş ver diyor
mobilyan gerçekten çok güzel canım, güle güle kullan
bu arada stres yapma salon takımı olmasa da olurilk etapta yatak odası önemli
Evli ve Allah tarafından korunan birisi olarak
ilk korunma yöntemi kesinlikle hap öneririm. dr gitsen bile henüz cinsellik yaşanılmadığı için boşyere kan testi yapıp yine klasik yasmin verecektir.
neden hap öneririm onu da söyledim. evlenmeden önce bununla ilgili konu bile açmıştım ve 1 seneye yakın araştırdım.
Aylık iğne ; adet düzensizliği yapıyor buda balayında pat diye üstüste adet olmanız demek yada uzun süre hiç olamamanız bel ağrısı da cabası ilk 3 ay bel ağrısı da yapıyor..
Prez. Buna alerji olma ihtimali olan bile var ama ilk ilişki için önerilmeyen tek yöntem çünkü hijyenik değili ilk başta cidden hijyende önemli...
Geri çekilme ; ilk ilişki için fazlasıya riskli ...
İmblant mı ne öyle bişey var bu zaten işi kavradıktan sonra ancak ben bile araştırmadım..
tesekkür ederim
--
bebemm ya beraber bakın
Evli ve Allah tarafından korunan birisi olarak
ilk korunma yöntemi kesinlikle hap öneririm. dr gitsen bile henüz cinsellik yaşanılmadığı için boşyere kan testi yapıp yine klasik yasmin verecektir.
neden hap öneririm onu da söyledim. evlenmeden önce bununla ilgili konu bile açmıştım ve 1 seneye yakın araştırdım.
Aylık iğne ; adet düzensizliği yapıyor buda balayında pat diye üstüste adet olmanız demek yada uzun süre hiç olamamanız bel ağrısı da cabası ilk 3 ay bel ağrısı da yapıyor..
Prez. Buna alerji olma ihtimali olan bile var ama ilk ilişki için önerilmeyen tek yöntem çünkü hijyenik değili ilk başta cidden hijyende önemli...
Geri çekilme ; ilk ilişki için fazlasıya riskli ...
İmblant mı ne öyle bişey var bu zaten işi kavradıktan sonra ancak ben bile araştırmadım..
her genç kızın başına gelecektir
Allah korusun kuzum
ayh ben anneme öyle diyorum uyuz oluyor kadınm her gece Allah korusun diyip öyle başlıyoruz diyorum
bigün dayak yiycem ama dur bakalım ne zaman
hakkaten aranıyorsun sen yaaallah korusun deyip başlıyonuz hee
ben iğne kullansam mı diyordum ama sanırsam hap olacak :26: :26:
kızlar çok farklı bir şey paylaşmak istiyorum
az önce 25 senelik satış sorumlumuz geldi ve benden lider firmaların bile yapamadığı bir ürünün formülü aldıaslında ben vermedim.
bir bakayım şu formüle dedi.formül dosyasını aldı.bende sandım ki yapabiliyormuyuz diye bakıyor sanıyorum. baktı yazdı ve sonra biz yapamıyoruz başka yere yaptıracam dedi
galiba yanlış birşey yaptım :26:
nasılsa battık boşver diyorum,(firma bankalar tarafından hipotekliymiş), ama sonra bir yandan bakıyorum o ürünü kimse yapamıyor
pefff:44:
aynen öyle ama böyle böyle 1,5 yıldır korunuyoruz işte
bizim yöntem en güzeli diyebilirim riski de yok
iğne bana kalırsa bi evlen 3*4 ay sonra diğerini bırakıp istersen öyle geçer denersin..
zaten dr lar her 6 ayda 1 yöntem değiştirin falan diyor ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama
sene de 1 ara verilebilir
bu arada dünkü konulardan sonra bende ates tavan üstü yapıp hareret sardı sanırsam
nişanlıma iş çıkışı gelebilirim demişti.
iyi ki gelmemiş
teşekkür ederim ben de öyle düsünüyorum
Allah hepimizi korusun
sanırım bende yasmin kullanıcam ama her koşulda doktora gidicem yinede...
nasıl yani allah tarafından korunan biri anlayamadım şuanda korunmuyormusunuz?
birde cidden annene öyle mi söylüyorsun
akşam diyim bakiim ne dicekkk
aynen öyle ama böyle böyle 1,5 yıldır korunuyoruz işte
bizim yöntem en güzeli diyebilirim riski de yok
iğne bana kalırsa bi evlen 3*4 ay sonra diğerini bırakıp istersen öyle geçer denersin..
zaten dr lar her 6 ayda 1 yöntem değiştirin falan diyor ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama
sene de 1 ara verilebilir
az önce 25 senelik satış sorumlumuz geldi ve benden lider firmaların bile yapamadığı bir ürünün formülü aldıaslında ben vermedim.
bir bakayım şu formüle dedi.formül dosyasını aldı.bende sandım ki yapabiliyormuyuz diye bakıyor sanıyorum. baktı yazdı ve sonra biz yapamıyoruz başka yere yaptıracam dedi
nasılsa battık boşver diyorum,(firma bankalar tarafından hipotekliymiş), ama sonra bir yandan bakıyorum o ürünü kimse yapamıyor
speedy yoksa sizde sayma yöntemiylemi korunuyorsunuz? ay çok merak ettim şimdi allah korusun demekle oluyomu süper o zamangerçi her koşulda allah korusunda.. ama sanki bu iş pek öyle duayla olacak bi iş değil :):):)
aaaslııııı biz bu akşam buluşucaz ama maalesef umuma açık bir yerde olivyumda
burda adam gibi dr da yokmuş yaa
bursadan bulcam sanırım
hem bursaya gitmek için bahane de olur
aaaslııııı biz bu akşam buluşucaz ama maalesef umuma açık bir yerde olivyumda
benimki kendini had safhada aştı.sanırım düğün yaklastı ya bi modda.
gecen nolduysa alısveris merkezinde gezinirken benim gözüm camasır dükkanına kaymıs. (camasır manyagı oldugumu söylemiştim)
gel bakalım dedi. dedim yok sen mi bakcan benle
böyle öyle derken iddiaya girdik. sonuç : çamaşırcıdaydıkama ben o varken rahatla bakamadım
ertesi hafta da pişmiş kelle gibi ; hediye almıs bir actım çamasır takımı
benimki kendini had safhada aştı.sanırım düğün yaklastı ya bi modda.
gecen nolduysa alısveris merkezinde gezinirken benim gözüm camasır dükkanına kaymıs. (camasır manyagı oldugumu söylemiştim)
gel bakalım dedi. dedim yok sen mi bakcan benle
böyle öyle derken iddiaya girdik. sonuç : çamaşırcıdaydıkama ben o varken rahatla bakamadım
ertesi hafta da pişmiş kelle gibi ; hediye almıs bir actım çamasır takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?