'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sen enişteyi tenhalara sürüklersin

--

biz de bişi olmazsa sinemaya gitmek istiyoruz bu akşam ama benim mesai durumum var.

ot gibi olduk su evlilik arifesinde ya. ne tiyatro ne sinema.

sinemada da güzel film yok ki yaaa

brad pitt in bi filmi girmiş şimdi onu merak ediyorum
başka gidelicek film yok sanırım

olarrrrr
zaten iki lafımdan birisi istanbul

gideriz yaa diyor
bende diyorum eski sevgilin istanbuldayken
her hafta gidiyordun da
bana gelince mi gidemiyoruz diye
sonunda pes edip getirecek biliyorummmm

allah korusun canım ne kısırı töbeeee :) ama ben,m bir arkadaşım sayma yöntemiyle 2 yıl korundu ;
yani bilmeyen arkadaşlar için açıklayayım.. yumutlama döneminde ya ilişkiye girmedi ya prez. kullandı kocası diğer günlerde korunmadan ilişki oldu...
adetten 1 hafta sonrası ve 1 hafta öncesi genelde yumurtlama olmuyor tehlikesiz dönem...
orta haftada genelde yumutlama oluyor onu sayarak ilişkiye girdiler öle olduuu işte ayyy

benimki şu bakırköydeki kompedanın önünden geçerken bile bakmaz içeri zaten adım atmaz ..
nişan dönemindede sadece dagi ye girdi ki son derece derli toplu br yer zaten çok çekingendir o konuda
hep kızarım bak millet eşleriyle girmiş çamaşır seçiyor ne var bunda ... bizimki paçalı don a bile bakmaz

nasıl yani oyacım lider firmaların bile yapamadığı bir ürün bu ???

siz nasıl yapıyorsunuz ?

ayrıca bu ne firması ?

biz madeni yağ firmasıyız. veya firmasıydık batıyoruz motoryağı, gres ve antifiriz üretimi yapıyoruz.
diğer firmaların akaryakıt kısımları var bizim yok. aklına gelen petrolcüler eskiden rakibimizdi
bizim akaryakıt kısmıyla işimiz yok bu yüzden bizim ürün sklamız daha geniş. ve o olmayan ürün ise tersanelerden gemilerin kızaklar üstünde kayarak denize indirilmesi için kullanılan bir gres türü.
tabiki bir kaç firma var bunu yapan. patronumuzun yiğeni başka bir yerde firma açmış elbet onlarda giderken formülü almışlardır
püfff işte böyle bir durum. amannn zaten battık gidiyoruz, hala derdime bak

beklemek zor. bana da zor gelmeye basladı. hele dünden sonra

niye bulamıyorsun kendine ?

bedenin kac ki?

olarrrrr
zaten iki lafımdan birisi istanbul

gideriz yaa diyor
bende diyorum eski sevgilin istanbuldayken
her hafta gidiyordun da
bana gelince mi gidemiyoruz diye
sonunda pes edip getirecek biliyorummmm

ya gelecek yada bir daha görüşmeyin diyecek bilemiyorum artık hangisi olur

ovulasyon günü hesaplama ben onunla adet günümü hesaplıyorum her ay
olur ama ne kadar riske atılır bilemem bize uygun bişey değil prz. ile bile tehlikesi varken apaçık yapmak
şeytanla oynamak gibi bişey sonu nurtopu gibi bir bebek

benimkide ilk zamanlar öyleydi.

hatta kendi kendime diyodum ki ay ne masum ,efendi bir sevdicek var.

ama sonradan cocuk bildigin azman atına döndü

belki de benden de kaynaklandı bilmiyorum

benimkide ilk zamanlar öyleydi.

hatta kendi kendime diyodum ki ay ne masum ,efendi bir sevdicek var.

ama sonradan cocuk bildigin azman atına döndü

belki de benden de kaynaklandı bilmiyorum

sanırım bunların hepsinin içinde bir azman atı mevcutt ... e olmasa sorun var demektir zaten

beklemek zor. bana da zor gelmeye basladı. hele dünden sonra

niye bulamıyorsun kendine ?

bedenin kac ki?

sabret canımcım:)
ben napıım benım nışanlım şehırdışında 3 aydır görmüyorum yahu çook özledim ağlayacağım şimdiii
ben mersinde yaşıyorum oda istanbulda özel günlerde görüşebılıyoruzzz.

Son düzenleme:

satış sorumlusunun öyle bir yetkisi yok ki.

başka bi yere yaptırma hakkına kendi o an karar veremez.

ayrıca sen vermemişsin .

yanlıs birsey yok yani.

artık nasıl yaptıracak bilmiyorum. sonuçta bizim firma adına yaptırmış olamayacak ki zaten. herkes paçayı kurtarma derdinde zaten.
şöyle olabilir, bizim firmadan çıktığında yeni bir firmaya giderken sunabileceği formül olur. ooooo ona bakarsak kaç üretim müdürü değiştirdi bu firma. kaç personel gitti, her giden tüm pc leri kopyalayıp gitti. bir o mu kaldı bilmeyen. neyse o da öğrenmiş oldu
bizim lab akreditasyon gereği herşeyi gizli. giriş çıkışlar bile şifre ile falan. ben birazda ondan stres yaptım

canım ya Allah kavustursun. haklısınız. ama ilk zamandan beri ayrı iseniz alısıyor insan bir sekilkde. biz hep dipdibeydik. suan bizde ona alısmıs durumdayız ve de artık evlenip evimizde olalım diye dua ediyoruz.

[sıze=3]kızlarrrr sizin neden nişan albümünüz yok ben merak ediyorum bakıyorum profillere yok yok yok [/sıze]

hadi sizde ekleyin merak ettimmmmmm.....

Bide herkes yaşını ilini mesleğini yazsınnn küserim bak

Ben başlıyorummmmmm

25/istanbul/muhasebe

Son düzenleme:

o an senin bosluğuna gelmiş.

dediğin kısım da dogru her ne kadar ise girerken anlasma imzalandı mı sizde bilmiyorum(bizde öyle ) ve ben satıs sorumlusuyum.. ben o firmanın verilerini paylasamam . ama üç asagı bes yukarı birseylerde değişiklik yapar sunarım diger firmaya onun gibi.

bir de kritik dönemde senin firma herkes paça kurtarma derdinde. ama adam onla kar etcem sanıyorsa yanılıyor

canım ya Allah kavustursun. haklısınız. ama ilk zamandan beri ayrı iseniz alısıyor insan bir sekilkde. biz hep dipdibeydik. suan bizde ona alısmıs durumdayız ve de artık evlenip evimizde olalım diye dua ediyoruz.

allah sevenlerı kavuştursun önce nışanlıları yahu:) evet donuk pudracığım en kısa zamanda evlenıp mutlu olursunuz inşallah

bizim şirkette kişiler hiçbir sey yok bilgisayarlarda. :18::18: cısss dediler bize

25-26 arası yasım / izmir/ satıs temsilcisiyim

Ece çocuğu bari birlikte yapalım ya birlikte evlenemedik zaten uyuz oldum

şimdi aklıma geldi karar verdim öyle yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…