sen enişteyi tenhalara sürüklersin
--
biz de bişi olmazsa sinemaya gitmek istiyoruz bu akşam ama benim mesai durumum var.
ot gibi olduk su evlilik arifesinde ya. ne tiyatro ne sinema.
gelin buraya
amin canım isteyen herkese nasip etsin
tabiki kafan takılacağına git mutlaka bende güvendiğimiz kadın doğum dr gitmiştim sağolsun detayları ile anlatmıştı içim rahatlamıştı.
prz. ile korunuyor canım hiç korunmasak ya kısır olmam lazım yada hamile
ilk zamanlar annemle hiç konuşmuyordum bu konuları ama artık rahatım neyi saklayacağım ki ne yaptığımı bilmiyor mu sanki
benimki kendini had safhada aştı.sanırım düğün yaklastı ya bi modda.
gecen nolduysa alısveris merkezinde gezinirken benim gözüm camasır dükkanına kaymıs. (camasır manyagı oldugumu söylemiştim)
gel bakalım dedi. dedim yok sen mi bakcan benle
böyle öyle derken iddiaya girdik. sonuç : çamaşırcıdaydıkama ben o varken rahatla bakamadım
ertesi hafta da pişmiş kelle gibi ; hediye almıs bir actım çamasır takımı
nasıl yani oyacım lider firmaların bile yapamadığı bir ürün bu ???
siz nasıl yapıyorsunuz ?
ayrıca bu ne firması ?
vayyy enişteye bak senn
tabii kızım düğün yaklaştıartık beklemek daha da zor
ben utanmıyorum yanındayken yaa
o da benim sorunlu olduğumu da öğrendi ben çamaşır bulamıyourm kendime
boynerde görmüş aşkım bak senin bedenin var burda diyor
olarrrrr
zaten iki lafımdan birisi istanbul
gideriz yaa diyor
bende diyorum eski sevgilin istanbuldayken
her hafta gidiyordun da
bana gelince mi gidemiyoruz diye
sonunda pes edip getirecek biliyorummmm
allah korusun canım ne kısırı töbeeee :) ama ben,m bir arkadaşım sayma yöntemiyle 2 yıl korundu ;
yani bilmeyen arkadaşlar için açıklayayım.. yumutlama döneminde ya ilişkiye girmedi ya prez. kullandı kocası diğer günlerde korunmadan ilişki oldu...
adetten 1 hafta sonrası ve 1 hafta öncesi genelde yumurtlama olmuyor tehlikesiz dönem...
orta haftada genelde yumutlama oluyor onu sayarak ilişkiye girdiler öle olduuu işte ayyy
benimki şu bakırköydeki kompedanın önünden geçerken bile bakmaz içeri zaten adım atmaz ..
nişan dönemindede sadece dagi ye girdi ki son derece derli toplu br yer zaten çok çekingendir o konuda
hep kızarım bak millet eşleriyle girmiş çamaşır seçiyor ne var bunda ... bizimki paçalı don a bile bakmaz
benimkide ilk zamanlar öyleydi.
hatta kendi kendime diyodum ki ay ne masum ,efendi bir sevdicek var.
ama sonradan cocuk bildigin azman atına döndü
belki de benden de kaynaklandı bilmiyorum
beklemek zor. bana da zor gelmeye basladı. hele dünden sonra
niye bulamıyorsun kendine ?
bedenin kac ki?
satış sorumlusunun öyle bir yetkisi yok ki.
başka bi yere yaptırma hakkına kendi o an karar veremez.
ayrıca sen vermemişsin .
yanlıs birsey yok yani.
sabret canımcım:)
ben napıım benım nışanlım şehırdışında 3 aydır görmüyorum yahu çook özledim ağlayacağım şimdiii
ben mersinde yaşıyorum oda istanbulda özel günlerde görüşebılıyoruzzz.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
artık nasıl yaptıracak bilmiyorum. sonuçta bizim firma adına yaptırmış olamayacak ki zaten. herkes paçayı kurtarma derdinde zaten.
şöyle olabilir, bizim firmadan çıktığında yeni bir firmaya giderken sunabileceği formül olur. ooooo ona bakarsak kaç üretim müdürü değiştirdi bu firma. kaç personel gitti, her giden tüm pc leri kopyalayıp gitti. bir o mu kaldı bilmeyen. neyse o da öğrenmiş oldu
bizim lab akreditasyon gereği herşeyi gizli. giriş çıkışlar bile şifre ile falan. ben birazda ondan stres yaptım
canım ya Allah kavustursun. haklısınız. ama ilk zamandan beri ayrı iseniz alısıyor insan bir sekilkde. biz hep dipdibeydik. suan bizde ona alısmıs durumdayız ve de artık evlenip evimizde olalım diye dua ediyoruz.
[sıze=3]kızlarrrr sizin neden nişan albümünüz yok ben merak ediyorum bakıyorum profillere yok yok yok[/sıze]
hadi sizde ekleyin merak ettimmmmmm.....
Bide herkes yaşını ilini mesleğini yazsınnn küserim bak
Ben başlıyorummmmmm
25/istanbul/muhasebe
beklemek zor. bana da zor gelmeye basladı. hele dünden sonra
niye bulamıyorsun kendine ?
bedenin kac ki?
bizim şirkette kişiler hiçbir sey yok bilgisayarlarda. :18::18: cısss dediler bize
25-26 arası yasım / izmir/ satıs temsilcisiyim
donuk pudrcığım evlendıkten sonrada çalışmaya devam edecekmısın?
özlemm benim nişan albümüm burda var bak
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/562770-nisanimiz-29092012-e-amp-t.html
bursa - inegöl deyim
Muhasebeciyim[aslında her işi yapıyorum da :) ]
23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?