bu arada magnetleri paylastıktan sonra alpican aradı...geldi beni aldı hemen...nikah dairesine gittik...basvurumuzu yaptık...salonda olacagı için 150 tl bayıldık......işlemler tmm...31 ocak 2013 saat 20:00 dan sonra evli bi bayanım artıkınnn
Bu arada nikah vardı....görünce cok duygulandım...inş kendi nikahımda aglamam:2::2::2:
bu arada magnetleri paylastıktan sonra Alpican aradı...geldi beni aldı hemen...nikah dairesine gittik...basvurumuzu yaptık...salonda olacagı için 150 tl bayıldık......işlemler tmm...31 Ocak 2013 saat 20:00 dan sonra evli bi bayanım artıkınnn
bu arada nikah vardı....görünce cok duygulandım...inş kendi nikahımda aglamam:2::2::2:
bu arada magnetleri paylastıktan sonra Alpican aradı...geldi beni aldı hemen...nikah dairesine gittik...basvurumuzu yaptık...salonda olacagı için 150 tl bayıldık......işlemler tmm...31 Ocak 2013 saat 20:00 dan sonra evli bi bayanım artıkınnn
bu arada nikah vardı....görünce cok duygulandım...inş kendi nikahımda aglamam:2::2::2:
cıkacak gibi durmuyolar...hatta ofisteki dolaba yapıstırdım iyi gibi şimdilik...kurcalamadıktan sonra çıkmaz herhalde Aslım
saol gülümmm
evet Ecem çarşıya çıkıp bakcam...nasıl bişey bulcaz bakalım...bulamazsam alırım tülü kendim yaparım...bi tarafım yesin artık bişeyleri...hep üşengeclik olmaz...elimizden geliyo cok şükür
saol Mügem yaaa...begenmenize sevindim...Alpiş de ne gerek var ya diyodu gördü simdi bayıdı...ver bana da patronuma vereyim dedi...bende sana yok dedim
beeeenGönül davet turkuaz ve gönül davet incirli ye gittim gördüm sen nerdekine bakıosun cnm ?
Yaaa sorma bende bahçelievlerden bakıyorum kiralık bizde şubat gibi tutmayı düşünüyoruz boş eve kira vermemek adına geçenlerde bi daire vardı 700 tl ye çiçek gibi tertemizdi içimiz gitti az kalsın 5 ay önceden tutucaktıkInşallah bizim istediğimiz zamanda böyle uygun daireler buluruz
çağlacımmmm ne güzel yaaa çok az kalmış
keşke benimde imkanım olsaydı da bende bu aylarda evlenseydim birazda kendi saflığımdan...
Tutturdum haziran sonu olsun erken olmasın deniz suyu anca kıvama geliyor diye ısınma konusunda... Ne vardı sanki abanta giderdim oyacım gibi...
Neyse sen hayırlısıyla evlende canım sıra bize gelsin inşallah.... :)
bu arada magnetlerin gg den dimi ?
ayy ne güzel ya..........
bizde 15 güne gitcez150 tl miymiş. aklımda bulunsun...
bu hastane tahlil vs ne zaman oluyor :26:
:123:
oyyy çağlammmm ağlayasım geldi
ağlama ama kendi nikahında
bu şarkı da benden sana gelsin
[video=youtube;CE0hGx0Mjio]http://www.youtube.com/watch?v=CE0hGx0Mjio[/video]
bende cumartesi çıkıp bakıcam keselere
hazır varsa çok mutlu olurumelde yapmak zor geliyor
erkekler zaten hep gerek yok diyrolar ama sonra senden hevesli oluyorlar
çağla nikah işlemlerini anlatırmısın biraz önce sağlık raporu mu aldınız ?
Bide bnm işyerinden izin almam sorun oluyo yarım günde halledilir mi sence ?
bak canım ben bi gün sabah gittik saglık ocagına....kan tahlili yaptılar...ertesi gün de raporu aldım......nişanlım da önce talasemi için gitti hastaneye...onun tahlilini yaptırdı...sonra o da gitti saglık raporu aldı saglık ocagından....bide kimlik fotokopilerimiz...bide 3 resim her birimizin...bu kadarcıkkk
canım ben bakırköy turkuazı,çamlık yani incirli şıubesini,bakırköy balo salonunun kapasitinin oradakini yani
beylikdüzü white corner şubesini birde avcılar beygen şubesini gördüm
ama en beğendiğim b.düzü oldu
fiyatlarıda baya fark ediyor her şubenin anlamadım ki
nişanlımda kartal şubesine bakacak bugün yarın deniz manzaralı imiş orasıda
bakıyoruz ama şimdilik sadece bakmakla yetiniyoruz
yapar mıyız orda blmiyorum ama ben yorumlarını okuyorum genelde herkes memnun kalite ve hizemtten
sen nerde yapmayı düşünüyorsun peki?
evet kuzum magnetlerim ggden...inş sizin de günleriniz cabucak gecer...burda anlatırsınızzz nikah işlemlerinizi
canım biz gecen hafta yaptırdık tahlilleri..bu hafta da basvurduk...
Allah seniiiii.....teşekkürler güzelim benim sarkı için...kese de dediğin gibi inş gönlümüze göre buluruz yaaa..hakkten kim oturup ugrasacakkk
bak canım ben bi gün sabah gittik saglık ocagına....kan tahlili yaptılar...ertesi gün de raporu aldım......nişanlım da önce talasemi için gitti hastaneye...onun tahlilini yaptırdı...sonra o da gitti saglık raporu aldı saglık ocagından....bide kimlik fotokopilerimiz...bide 3 resim her birimizin...bu kadarcıkkk
kızlarrrrr magnetlerim geldi...çok şekerler ama çok küçükler...şok oldum yaaaaa....hemen elime bi cetvel alıp ölçtüm....en 4,5 cm,boy 7 cmkomik geldi elime alınca miniminnacık....bende Mügeminkiler gibi yaparım belki....tül ve seker alıp daha gösterişli hale getirebilirim böyleceee:18::18::18:
bakın bunlar işteeee...fotografta büyük duruyolar ama miniminnacıklar
Eki Görüntüle 586883
kızlar çok farklı bir şey paylaşmak istiyorum
az önce 25 senelik satış sorumlumuz geldi ve benden lider firmaların bile yapamadığı bir ürünün formülü aldıaslında ben vermedim.
bir bakayım şu formüle dedi.formül dosyasını aldı.bende sandım ki yapabiliyormuyuz diye bakıyor sanıyorum. baktı yazdı ve sonra biz yapamıyoruz başka yere yaptıracam dedi
galiba yanlış birşey yaptım :26:
nasılsa battık boşver diyorum,(firma bankalar tarafından hipotekliymiş), ama sonra bir yandan bakıyorum o ürünü kimse yapamıyor
pefff:44:
ben isimleri karıştırıyorum yaa
çağlaları biliyorum, aslı, oya, müge
:26: :26: başka kim vardı kliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?