'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu arada magnetleri paylastıktan sonra Alpican aradı...geldi beni aldı hemen...nikah dairesine gittik...basvurumuzu yaptık...salonda olacagı için 150 tl bayıldık......işlemler tmm...31 Ocak 2013 saat 20:00 dan sonra evli bi bayanım artıkınnn

bu arada nikah vardı....görünce cok duygulandım...inş kendi nikahımda aglamam:2::2::2:

çağlacımmmm ne güzel yaaa çok az kalmış
keşke benimde imkanım olsaydı da bende bu aylarda evlenseydim birazda kendi saflığımdan...
Tutturdum haziran sonu olsun erken olmasın deniz suyu anca kıvama geliyor diye ısınma konusunda... Ne vardı sanki abanta giderdim oyacım gibi...
Neyse sen hayırlısıyla evlende canım sıra bize gelsin inşallah.... :)

bu arada magnetlerin gg den dimi ?

ayy ne güzel ya..........

bizde 15 güne gitcez 150 tl miymiş. aklımda bulunsun...

bu hastane tahlil vs ne zaman oluyor :26:

:123:
oyyy çağlammmm ağlayasım geldi
ağlama ama kendi nikahında

bu şarkı da benden sana gelsin
[video=youtube;CE0hGx0Mjio]http://www.youtube.com/watch?v=CE0hGx0Mjio[/video]

bende cumartesi çıkıp bakıcam keselere
hazır varsa çok mutlu olurum elde yapmak zor geliyor

erkekler zaten hep gerek yok diyrolar ama sonra senden hevesli oluyorlar

canım ben bakırköy turkuazı,çamlık yani incirli şıubesini,bakırköy balo salonunun kapasitinin oradakini yani
beylikdüzü white corner şubesini birde avcılar beygen şubesini gördüm
ama en beğendiğim b.düzü oldu
fiyatlarıda baya fark ediyor her şubenin anlamadım ki
nişanlımda kartal şubesine bakacak bugün yarın deniz manzaralı imiş orasıda
bakıyoruz ama şimdilik sadece bakmakla yetiniyoruz
yapar mıyız orda blmiyorum ama ben yorumlarını okuyorum genelde herkes memnun kalite ve hizemtten

sen nerde yapmayı düşünüyorsun peki?

çağla nikah işlemlerini anlatırmısın biraz önce sağlık raporu mu aldınız ?
Bide bnm işyerinden izin almam sorun oluyo yarım günde halledilir mi sence ?

evet kuzum magnetlerim ggden...inş sizin de günleriniz cabucak gecer...burda anlatırsınızzz nikah işlemlerinizi

ayy ne güzel ya..........

bizde 15 güne gitcez 150 tl miymiş. aklımda bulunsun...

bu hastane tahlil vs ne zaman oluyor :26:

canım biz gecen hafta yaptırdık tahlilleri..bu hafta da basvurduk...

Allah seniiiii.....teşekkürler güzelim benim sarkı için...kese de dediğin gibi inş gönlümüze göre buluruz yaaa..hakkten kim oturup ugrasacakkk

çağla nikah işlemlerini anlatırmısın biraz önce sağlık raporu mu aldınız ?
Bide bnm işyerinden izin almam sorun oluyo yarım günde halledilir mi sence ?

bak canım ben bi gün sabah gittik saglık ocagına....kan tahlili yaptılar...ertesi gün de raporu aldım......nişanlım da önce talasemi için gitti hastaneye...onun tahlilini yaptırdı...sonra o da gitti saglık raporu aldı saglık ocagından....bide kimlik fotokopilerimiz...bide 3 resim her birimizin...bu kadarcıkkk

ben eskişehir nikah dairesine sorduğmda artık istenen evraklar azalmış fotoğraf nüfus müd.lüğünden evlenme ehliyeti, ikametgah belgeleri ve sağlık raporu dendi nikah dairesinden de dosya alıyorsun dosya masrafı 58 tl .sağlık raporunu almak 3 gün sürüyor dediler tahlil ve tetkikler yapılıyor. nikah dairesi ücreti esk belediye salonunda 600 Tl ama düğün salonuna çağırırsan memuru ücret değişiyor tabii :)

aynı hafta içerisinde mi gidilmesi gerekiyor peki saglık ocagına?:44::44:

Ben bahçelievler şölen düğün tesisi nde yapıyorum cnm

Şölen Düğün Tesisi | Bahçelievler İstanbul

Yalnız beylikdüzü nereee kartal neree istanbulun iki uç noktası :44:
Otobüs mü kaldırıcaksın cnm Semt olarak düşündüğünüz bi yer yok mu?
Yani genele yakın merkezi bi yer olursa daha rahat edersiniz

Son düzenleme:

Hmmm yani aynı gün vermiyolar sağlık raporunu :18: Mecbur 2 gün izin istiycem yetkilimden

çok güzellllll maşalllah

Oyacım bu bana çok garip geldi. satış sorumlusu ne anlar ki formülden bakıyor, kimyager mi ?? ama bi sorun olucağını zannetmiyorum..

hadi hayırlı olsunn, benimde ablam bugün nikah günü almaya gitti. ama bulunduğumuz ilçe belediyesinden değil başka belediyeden aldığından 800tl ya çıktı yanlış duymadıysamm

pembeli olan gelin buketim

kırmızılı olan nikah buketim

taçı da kına da takmak için yaptırdım

beni tanır çoğu kişi sanırım ama tanımayanlar için söyliyim tekrar

Kıymet / 24 bitti 25ten 2ay aldım /istanbul / kimyagerim (iş arıyor)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…