ben bahçelievler şölen düğün tesisi nde yapıyorum cnm
şölen düğün tesisi | bahçelievler istanbul
yalnız beylikdüzü nereee kartal neree istanbulun iki uç noktası :44:
Otobüs mü kaldırıcaksın cnm semt olarak düşündüğünüz bi yer yok mu?
Yani genele yakın merkezi bi yer olursa daha rahat edersiniz
Biliyorum da yahuu. Sabun vs kullanmıyorum oraya zaten. Dısından kullanıldıgı sürece sıkınmtı yokki.Içini karıstırma
Ayy nisanda günes kremi alsam nereme sürcem de güneslencem(gecen yıldan var zaten )
valla ben yüzüme cilt bakımı yaptırmadımbilmiyorum.
kendimde pek birsey yapmam .
nasıı ya içini karıştırma :):):)
içi nasıl yıkanıyormuş ki annamadım valla hortummu indircem vajinayı temizlemek için
bak şimdi yaaa aslım sen ne ateşli bi hatun çıktın hepimizi gazlıyon burdaaa yaaa...
Ama bende alcam o çilek kokulu vanilya kokulu vucut temizleyicilerden falan inşallah evimizde küvet olur yada balyı odamızda
hümeyraaa cildin hassassa yaptırma
ben ayda yılda bir yaparım onda da
günlerce belli olur yüzümden
böyle bi acayip oluyor
nasıı ya içini karıştırma :):):)
içi nasıl yıkanıyormuş ki annamadım valla hortummu indircem vajinayı temizlemek için
hmmbende yapmadım da arkadaşım yaptırmış yüzü bebek gibi olmuş dedim canım gelince beni güzel görsün yaptırsam mı
Alayım bari bende hhuuhhuuu
Bizim evde küvet yok ya.
hımmmm ama bayan dedi ki bi gün önce yaptırsan bile olur sadece biraz kızarıklık olur o da bi kaç saat sonra geçer... spora gittiğim yerde güzeliik merkezi var orda yaptıracağım yani iyi kaliteli bi yer para için gel gel yapmazlar bana yani..
sizler ne güzel çoğu şeyinizi haleltmişsiniz ama ben daha bir iğne bile almadım yavvv:26::26:
Ne alıcam nerden başlıcam hiç bilmiyorum ki?
Nasıl olçak nasıl heleldicem daha zaman var diye mi acaba bu rahatlık bendeki
Canım geçmiş olsun hayırdır özel günün mü?
anladın sen onu millet orasına kadarmüdahale yapıyormus
hmmbende mi yapsam ne
ben bide düğünden önce hamama gitcem
o zman iyimiş :)
yaptır
sevdikcek ışıl ışıl görsün seni
benim cildim çok fena yaaa
kaç bıyık aldırınca bile 2-3 gün belli oluyor yeni aldırmış olduğum
Benimde cilt bakımım varr ilk kez yaptırcam istanbul bahçelievler zeyinburnu esenlerde falan bilenler bilir NEXUS diye bir güzellik merkezi var oradan tüm vücut lazer epilasyon aldım geçenlerde 1 seans cil bakımı hediye ettiler bende gidicem bakalım iyi gelirse yüzüme nikahtan önce yine yaptırıcam..
ben bide düğünden önce hamama gitcem
ben gelin hamamı yapmayı da düşünüyorum :) aranızda gelin hamamı yapacak olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?