'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım birde sizin mekanın teli var mı aradım nette olan noyu ama bozuk çalıyor bir konuşayım oarası ilede

nasıı ya içini karıştırma :):):)
içi nasıl yıkanıyormuş ki annamadım valla hortummu indircem vajinayı temizlemek için

Son düzenleme:
hümeyraaa cildin hassassa yaptırma

ben ayda yılda bir yaparım onda da
günlerce belli olur yüzümden
böyle bi acayip oluyor

evlilik hazırlıgı yapan arkadaslara allah kolaylık versın.al al al hala eksık bıtmıyo allah yardımcınız olsun arkadaslar

Son düzenleme:
sizler ne güzel çoğu şeyinizi haleltmişsiniz ama ben daha bir iğne bile almadım yavvv:26::26:
Ne alıcam nerden başlıcam hiç bilmiyorum ki?
Nasıl olçak nasıl heleldicem daha zaman var diye mi acaba bu rahatlık bendeki

bak şimdi yaaa aslım sen ne ateşli bi hatun çıktın hepimizi gazlıyon burdaaa yaaa...

Ama bende alcam o çilek kokulu vanilya kokulu vucut temizleyicilerden falan inşallah evimizde küvet olur yada balyı odamızda

alayım bari bende hhuuhhuuu

bizim evde küvet yok ya.

hümeyraaa cildin hassassa yaptırma

ben ayda yılda bir yaparım onda da
günlerce belli olur yüzümden
böyle bi acayip oluyor

hımmmm ama bayan dedi ki bi gün önce yaptırsan bile olur sadece biraz kızarıklık olur o da bi kaç saat sonra geçer... spora gittiğim yerde güzeliik merkezi var orda yaptıracağım yani iyi kaliteli bi yer para için gel gel yapmazlar bana yani..

nasıı ya içini karıştırma :):):)
içi nasıl yıkanıyormuş ki annamadım valla hortummu indircem vajinayı temizlemek için

anladın sen onu millet orasına kadar müdahale yapıyormus
bende yapmadım da arkadaşım yaptırmış yüzü bebek gibi olmuş dedim canım gelince beni güzel görsün yaptırsam mı
hmm bende mi yapsam ne

o zman iyimiş :)
yaptır
sevdikcek ışıl ışıl görsün seni
benim cildim çok fena yaaa
kaç bıyık aldırınca bile 2-3 gün belli oluyor yeni aldırmış olduğum

benim 8 ay var ama
acayip stresim herşeyim bitsin diye uğraşıyorum
ki son zaman sıkışmayayyım

anladın sen onu millet orasına kadar müdahale yapıyormus

hmm bende mi yapsam ne

Benimde cilt bakımım varr ilk kez yaptırcam istanbul bahçelievler zeyinburnu esenlerde falan bilenler bilir NEXUS diye bir güzellik merkezi var oradan tüm vücut lazer epilasyon aldım geçenlerde 1 seans cil bakımı hediye ettiler bende gidicem bakalım iyi gelirse yüzüme nikahtan önce yine yaptırıcam..

özlem ne zaman gideceksin sonucu söyle hemen bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…