'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oku oku bitiremedim sabahtan beri 15 sayfa konuşmuşsunuz yine özel konulara girmişiz... Bende dün gece kitabı okumaya başladım

Nasılsınız bakalım??? Valla ben kötüyüm canımı çok özledim yaaa komutan a gidip ağlayıp canımı verin artık diyeceğim... Son 23 Elazığ

bende alayım diyorum
dün paylaştığın
kgitap dimii içeriğinden memnun musun açıklayıcı mı ? ?

az kaldı canım yaa az daha sabret
bak 23 gün anlamadan geçicek
bir daha böyle ayrılık yaşamayacaksınız
öyle düşün
sevdiceğin hep yanında olacak

hümeyram hosgeldin

bu sefer özlem havasında değildi pek benden kaynaklı girildi.

nasıl kitap?

hümeyram hosgeldin

bu sefer özlem havasında değildi pek benden kaynaklı girildi.

nasıl kitap?

Güzel canım ben 2 kitap okuyacağım;

Prof dr. Ali İhsan Taşçı - cinsel eğitim ( bu biraz ergenlik bebeklik, çocuklarınıza nasıl cinsel eğitim verilmeden tut korunmaya kadar hepsi var)

Ali Rıza Demircan- İslam'a göre cinsel hayat ( bunda da hangi günlerde birlikte olmak iyidir kocaya nasıl davraanılırdan tut hepsi var)

ilkinden başladım okumaya

[ımg]http://www.eczane.com.tr/images/products/00/03/98/398_buyuk.jpg[/ımg] kızlar sizler genital bölge için losyon kullanıyor musunuz? Ben bundan alcam, ceyizime de

allah seni bildiği gibi yapsın aslı ne diyim

Kız napcan bunu çeyizinde boşver o zaman alırsın hem tat,l için güneş kremi vs alırken bunuda halledersin..

Not: Doktorlar bu tarz şeyleri pek tavsiye etmiyorlar vajina zaten sadece su ile kendi kendini temizliyormuş...
Sadece mantar vs gibi mikrobik birşey olursa kullanmanı tavsiye ederim normal zamanda ne gerek var...
Ama tabiki ilk evlenince illaki orada tahriş oluşacaktır o zamanlardada antibakteriyel tarzda birşey olabilir belki ama yinede sebamed değilde daha bitkisel markalar olabilir canım ...
Benden naçizhane tavsye sana

canım dedikki araba kaldırırız artık
hangi mekan uyar ise nişanlım tuzlada ben küçükçekmecedeyim onun içişn
senin mekanında çook güzelmmiş
sorması ayıpne kadara tuttunuz burayı

[ımg]http://www.eczane.com.tr/images/products/00/03/98/398_buyuk.jpg[/ımg] kızlar sizler genital bölge için losyon kullanıyor musunuz? Ben bundan alcam, ceyizime de

canım ben avonunkini kullanıyorum memnunum çeyiz içinde çook romantik olur bencede

Bende duymuştum o sadece suyla temizlenme olayını

şaşmam

Bende pek çok şeyi bu forumda duydum.

Bir de body shopta yılbası dolayısıyla kampanya varmış. Ceyizime ne alsam? Sizler vücut peeling vs kullanıyor musunuz? Alayım aradan cıksın diyorum ben.

bak şimdi yaaa aslım sen ne ateşli bi hatun çıktın hepimizi gazlıyon burdaaa yaaa...

Ama bende alcam o çilek kokulu vanilya kokulu vucut temizleyicilerden falan inşallah evimizde küvet olur yada balyı odamızda

şaşmam

bende pek çok şeyi bu forumda duydum.

bir de body shopta yılbası dolayısıyla kampanya varmış. ceyizime ne alsam? sizler vücut peeling vs kullanıyor musunuz? alayım aradan cıksın diyorum ben.

Ben de innova nın kil maskesini aldım bi kere yaptım daha... canım gelmeden cilt bakımına gideceğim... kaç gün önce gideyim canım ben hiç dışarda yaptırmadım cilt bakımı ilk defa yaptıracağım yüzümde birşeyler çıkar mı

biliyorum da yahuu. sabun vs kullanmıyorum oraya zaten. dısından kullanıldıgı sürece sıkınmtı yokki. içini karıstırma

ayy nisanda günes kremi alsam nereme sürcem de güneslencem (gecen yıldan var zaten)

valla ben yüzüme cilt bakımı yaptırmadım bilmiyorum.

kendimde pek birsey yapmam .

evlenme ehliyet belgesini kendileri cıkarıyo nikah dairesi...burda öyle yani...nüfus müdürlüğünün sitesinden sevdicegin ikametgahına baktı...sonra kendisi cıktı aldı...demek ki degişiyo her yerde farklı:26::26:

aynı hafta içerisinde mi gidilmesi gerekiyor peki saglık ocagına?:44::44:

Aslım gecerlilik süresi bitmedikten sonra istedigin zaman gidebilirsin sanırım

Hmmm yani aynı gün vermiyolar sağlık raporunu :18: Mecbur 2 gün izin istiycem yetkilimden

evet kuzum...bizim burda öyle oldu...sen yine de sor birilerine...ama 2 den önce alamazsın yani....saglık oakları saat 10 a kadar kan alıyo....ertesi gün 10 da kanı almaya gelenler...sonucları da getiriyo...o yüzden canım

çok güzellllll maşalllah

saol hümeyrammmm...darısı sana

bak şimdi yaaa aslım sen ne ateşli bi hatun çıktın hepimizi gazlıyon burdaaa yaaa...

Ama bende alcam o çilek kokulu vanilya kokulu vucut temizleyicilerden falan inşallah evimizde küvet olur yada balyı odamızda

yanlış alıntılamışım

aslııı al all vücut losyonu falan
çok güzel mini setler yapmış body shop
2-3 çeşit alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…