ben ben
oku oku bitiremedim sabahtan beri 15 sayfa konuşmuşsunuz yine özel konulara girmişiz... Bende dün gece kitabı okumaya başladım
Nasılsınız bakalım??? Valla ben kötüyüm canımı çok özledim yaaa komutan a gidip ağlayıp canımı verin artık diyeceğim... Son 23 Elazığ
oku oku bitiremedim sabahtan beri 15 sayfa konuşmuşsunuz yine özel konulara girmişiz... Bende dün gece kitabı okumaya başladım
Nasılsınız bakalım??? Valla ben kötüyüm canımı çok özledim yaaa komutan a gidip ağlayıp canımı verin artık diyeceğim... Son 23 Elazığ
ben seninle kymtd yi karıştırıyorum yaa
birde allegria ile pamukprensesi karıştırıyordum
hangi isim hanginizindi tutturamıyorum:26:
pamukprenses= zehra
Allegria= Özge
Ben Hümeyra
hümeyram hosgeldin
bu sefer özlem havasında değildi pek benden kay naklı girildi.
nasıl kitap?
kızlar sizler genital bölge için losyon kullanıyor musunuz? ben bundan alcam, ceyizime de
kızlar sizler genital bölge için losyon kullanıyor musunuz? ben bundan alcam, ceyizime de
[ımg]http://www.eczane.com.tr/images/products/00/03/98/398_buyuk.jpg[/ımg] kızlar sizler genital bölge için losyon kullanıyor musunuz? Ben bundan alcam, ceyizime de
ilk defa senden duyuyorum desem
ben bahçelievler şölen düğün tesisi nde yapıyorum cnm
şölen düğün tesisi | bahçelievler istanbul
yalnız beylikdüzü nereee kartal neree istanbulun iki uç noktası :44:
Otobüs mü kaldırıcaksın cnm semt olarak düşündüğünüz bi yer yok mu?
Yani genele yakın merkezi bi yer olursa daha rahat edersiniz
[ımg]http://www.eczane.com.tr/images/products/00/03/98/398_buyuk.jpg[/ımg] kızlar sizler genital bölge için losyon kullanıyor musunuz? Ben bundan alcam, ceyizime de
allah seni bildiği gibi yapsın aslı ne diyim
Kız napcan bunu çeyizinde boşver o zaman alırsın hem tat,l için güneş kremi vs alırken bunuda halledersin..
Not: Doktorlar bu tarz şeyleri pek tavsiye etmiyorlar vajina zaten sadece su ile kendi kendini temizliyormuş...
Sadece mantar vs gibi mikrobik birşey olursa kullanmanı tavsiye ederim normal zamanda ne gerek var...
Ama tabiki ilk evlenince illaki orada tahriş oluşacaktır o zamanlardada antibakteriyel tarzda birşey olabilir belki ama yinede sebamed değilde daha bitkisel markalar olabilir canım ...
Benden naçizhane tavsye sana
şaşmam
Bende pek çok şeyi bu forumda duydum.
Bir de body shopta yılbası dolayısıyla kampanya varmış. Ceyizime ne alsam? Sizler vücut peeling vs kullanıyor musunuz? Alayım aradan cıksın diyorum ben.
şaşmam
bende pek çok şeyi bu forumda duydum.
bir de body shopta yılbası dolayısıyla kampanya varmış. ceyizime ne alsam? sizler vücut peeling vs kullanıyor musunuz? alayım aradan cıksın diyorum ben.
allah seni bildiği gibi yapsın aslı ne diyim
Kız napcan bunu çeyizinde boşver o zaman alırsın hem tat,l için güneş kremi vs alırken bunuda halledersin..
Not: Doktorlar bu tarz şeyleri pek tavsiye etmiyorlar vajina zaten sadece su ile kendi kendini temizliyormuş...
Sadece mantar vs gibi mikrobik birşey olursa kullanmanı tavsiye ederim normal zamanda ne gerek var...
Ama tabiki ilk evlenince illaki orada tahriş oluşacaktır o zamanlardada antibakteriyel tarzda birşey olabilir belki ama yinede sebamed değilde daha bitkisel markalar olabilir canım ...
Benden naçizhane tavsye sana
Ben de innova nın kil maskesini aldım bi kere yaptım daha... canım gelmeden cilt bakımına gideceğim... kaç gün önce gideyim canım ben hiç dışarda yaptırmadım cilt bakımı ilk defa yaptıracağım yüzümde birşeyler çıkar mı
ben eskişehir nikah dairesine sorduğmda artık istenen evraklar azalmış fotoğraf nüfus müd.lüğünden evlenme ehliyeti, ikametgah belgeleri ve sağlık raporu dendi nikah dairesinden de dosya alıyorsun dosya masrafı 58 tl .sağlık raporunu almak 3 gün sürüyor dediler tahlil ve tetkikler yapılıyor. nikah dairesi ücreti esk belediye salonunda 600 Tl ama düğün salonuna çağırırsan memuru ücret değişiyor tabii :)
aynı hafta içerisinde mi gidilmesi gerekiyor peki saglık ocagına?:44::44:
Hmmm yani aynı gün vermiyolar sağlık raporunu :18: Mecbur 2 gün izin istiycem yetkilimden
çok güzellllll maşalllah
bak şimdi yaaa aslım sen ne ateşli bi hatun çıktın hepimizi gazlıyon burdaaa yaaa...
Ama bende alcam o çilek kokulu vanilya kokulu vucut temizleyicilerden falan inşallah evimizde küvet olur yada balyı odamızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?