'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben gelin hamamı yapmayı da düşünüyorum :) aranızda gelin hamamı yapacak olan var mı ?

ben istiyorum da
gelin hamamı demicem adına

büyükleri çağırmak istemiorum çünkü yalnızca kız kıza olalım
o yüzden bekarlığa veda gibi bişey olacak

Kızlarrrr size bişi anlatcammm...kaymakamlıga ugramıstık ikametgahı görünmüyodu Alpayın nüfus müd. sitesinden onu düzelttirdik.....ordayken söle bi olay oldu.ben bugün gömlek giydim içimde de korse gibi cıtcıtlı atletler varya ondan var...o kaymıs sutyenden dolayı ipleri büyük gelio da az:)))) ama almıs annem giyiyom iki dügmenin arasından benim gögsün birinin yarısı ortada Alpican düzelt sunu dedi ama kıpkırmızı oldu...neyseki kimse görmedi...dısarı cıktık demedigi laf kalmadı...ya tmm özür dilerim dikkt ederim bundan sonra diyorum...yok anlamıyo...bana bagırdı...en nefret ettigim sey falan fistan...sanki bilerek actımmm

ohh oldu işte diyorum simdi gülerekkk

az önceki msn konusmamız söle

ben : napıon sen
o :iş güç
ben :ii.kolay gelsin
o :saol...sinirim hala gecmedi
ben: ii geçince yazarsın

ben yapmıcam..

maşallah kaynana da gelmek ister.. bir röntgen ceker artık

kızlarrr çok tehlikeli bizim akraba gelinini götürmüştü herkes yani genelde erkek tarafı gitmişti biz erkek tarafıyız... ben gitmedim..

neyse tellak kızı göbek tasında bi keselemiş acaip kir çıkmış.. herkes onu anlatmıştı gelinden fena kir çıktı diye ...

ama annemler de yatmış kir çıkmamış.
olay şuymuş annemler keseciden önce sabunlanmışlar sabunlanınca kir çıkmıomuş
insanlık hali hiçbirimiz deli gibi kesenlenmeyiz belki evde ama hamamdan 1 gün önce arkadaşınıza ablanıza vs. kendinizi güzel bir keselettirin.
mazallah rezil olmayınnn

Evet önceden keselenerek tertemiz gitmek te fayda var :)

çaglammmm koptuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

basbasaiken olsa canına minnetti ama kesin

erkeklere anlam vermek zor.takma.

Allah Allah bende ilk netteki numaradan telefon etmiştim neden bozuk acaba Yanımdada hiç kart falan yok sözleşmede evde Akşam bakar sana mesaj atarım cnm biz nisan ayı için 6.000 tl ye anlaştık 800 kişilik bi salon Gerçi biz yarısını bile dolduramayız ama Bide yemekli değil kokteyl gibi websitedeki tabak gibi bi tabak veriyolar.Sizin hangi ayda düğün Yaz aylarındaysa fiyat biraz daha yüksek olabilir. ence bi salon düğününe göre çok pahalı ama yapıcak bbişey yok En kötü yer 4 binden başlıo zaten

çok yoğunum bebişiklerr patron esip gürlüyo yine tepemizde...

nazlım pazartesiye yetişecek kitaplar diyor... eğer pazartesi tatili vermezse benim haftasonu gelmem cok zor... iki günde bir kitabın edisyonunu bitirmem bu elimdekini de persembeye yetiştirmem lazım deli olucam

tek umudurum pazartesinin resmi tatil oldugunu hatırlayıp izin vermesi... ona göre belli olucak gelip gelemiceim

canım 6000 mi?normal ama
800 kişilik salon çoook yaa
sonra komik oluyor okadar büyük salonda az kişi olunca düğüne sanki kimse gelmemiş gibi oluyor
böle 500 kişişik falan olsa 200-250 gelse çoluk çocuk dolar belki ama
yavv 800 de çoook dolmaz yani sakil durur

sen ama yinede akşam bana yazarsan sevinirim cnaım
yinede konuşayım bir belki alternaitf yapailirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…