'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet sende.benimle.aynı tarihler.diyordun sanki 11 yada 18 mayıs diyen sen değil miydin kız?

evet tatlım biz seninle daha önce muhabbet ettik benim kullanıcı adım o zaman tuti idi değiştirmek zorunda kaldım adımı kullanmadığım için aynen canım 11 yada 18 mayıs diyordum ah ahhhhhhh çok şanslısınız kızlar en güzel zamanda evleneceksinizbahar gelmiş böyle çiçekler,kuşlar cıvıl cıvıl en sevdiğim aydır mayıs

bizim dugunde mayista nisanlimla benim eski sevgilimde 10 yillik bir aradan sonra hersey tekrar basladi ve evleniyoruz allah mesut etsin makyaj malzemesi gelin makyaji icin mi soruyorsun

masallah ne güzel,mutluluklar canim,evet gelin makyaji icin soruyorum..

tesekkürler canim,sanada hayirli olsun..insallah mayisa yetisir:)

yani bizimki yetisiyorsa herkesinkii yetisir gibi düsünüyorum...

kendim yapmayacamda götürsem diyorum giderken,en azinan yanimda olsunda..

fondeten,kapataci,rimel,far,göz kalemi baska ne gerekti:)

noramlde cok makyaj yapan biri degilim ama var kendimin tabiki günlük seyler,max factor,loreal, birkac tanede yves rocherdan

ama tabiki bunlar olmaz...o yüzden bakayim diyorum..

kullanici.adi.degistirilebiliyor.mu aynı hesapta yoksa farklı hesap.mi açmak.lazım? ismin t....ile.başlıyordu demi?

benim.o gün kinam var inşallah 19da da.düğün aslında bende cumartesi düğün olsun istedim ama benim.çoğu akrabam.şehirdışında cuma kinaya gelme ihtimalleri zorlanırdi pespese olacak maalesef

olsun canim hayirlisi dogru dusunmussun aslinda ben o acidan dusunmemistim benim kinam cuma olucak umarim sehir disinda olan sevdiklerim gelebilir

2007hu bu arada nişanlın askerdeydi sanırım değilmi şafak kaççç? az bir zaman kaldı sanırım 347 dönemdemi gittiydi nişanlın benimkide 335 dönem gittiydihey gidi günler asker beklemek güzeldir ya

benimkide mayis 11 -12.

aslinda salon mayis 11 e tutuldu ama 3 saatlik masafe var aramizda kinada sorun olacak diye 12ye aldirmaya bakiyoruz..

allik pudra eyeliner ben takma kirpikte dusunuyorum

evet allikla pudrada var:)

takma kirpik bilmem kullanmam ama bellide olmaz:)

hangi renkleri düsünüyorsun,

ben gri-beyaz birsey düsünüyorum ama bakalim..

Goz makyajini belirgin dusunuyorum koyu tonlarda grinin tonlarinda ruj olarak daha dogal tonlar ama o zamana kadar daha netlesir kafamda eskisehirde iyi bir makyoz bulabilecekmiyim derdim o

Goz makyajini belirgin dusunuyorum koyu tonlarda grinin tonlarinda ruj olarak daha dogal tonlar ama o zamana kadar daha netlesir kafamda eskisehirde iyi bir makyoz bulabilecekmiyim derdim o

canim bulursun insallah eskisehir yine bulunabilir,

benimki polatlida olacak:)

iyi bir yer ayarla dedim ama bakalim..

ayrica 4 kere kuaföre gidecem 2 kere kina-2 kerede gelinlik giyecem

ben mahvolacam :))

Son düzenleme:

çok mersi canım saolasın,inşallah yetişirizaynen bende senin gibiyim canım makyajla hiç aram yoktur sana diyeceğim şu bence fondoten,kapatıcı,allık,far ve rimelin sağlam olsun yeter haaa birde unutmadan kuaförünüze sabitlettirin makyajınızı ki kalıcı olsun

benimkide mayis 11 -12.

aslinda salon mayis 11 e tutuldu ama 3 saatlik masafe var aramizda kinada sorun olacak diye 12ye aldirmaya bakiyoruz..

inşallah aldırırsınız canım madem kına için sorun olucak

evet safak 22... Benimki de mezun olduğu anda gitseydi belki aynı zamana denk gelirdi

maaşallah canım bitmiş şafak olmuş coni moni askerler kendi aralarında öyle derlermiş şafaklar azalınca nişanlım demişti banadabenimkide mezun olduktan çok sonra gitti canım askere

canim bulursun insallah eskisehir yine bulunabilir,

benimki polatlida olacak:)

iyi bir yer ayarla dedim ama bakalim..

ayrica 4 kere kuaföre gidecem 2 kere kina-2 kerede gelinlik giyecem

ben mahvolacam :))

Isin zormus 4 kere neyse her seferinde daha iyisini yaptirabilme sansin olacak isin kuafor kismi beni geriyor birazcik huysuzumdur bu konuda birde o gunun stresi olacak umarim memnun kalirim gidecegim yerden

Ben kaçıyorum kızlar hepinize.ii geceler

sabah işin başında buraya gelecek olan Asliii Çağlaa Oyaa Özgee özlemmm mügee ve diğer tüm.kızlar.çok.doldurmayin sayfalari.bak ev.işi falan derken öğlene geliyorum oku oku bitmiyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…