- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
evet sende.benimle.aynı tarihler.diyordun sanki 11 yada 18 mayıs diyen sen değil miydin kız?
benim.o gün kinam var inşallah 19da da.düğünbenim de 18 mayis olacak insallah
bizim dugunde mayista nisanlimla benim eski sevgilimde 10 yillik bir aradan sonra hersey tekrar basladi ve evleniyoruz allah mesut etsin makyaj malzemesi gelin makyaji icin mi soruyorsun
ay mayıs geliniiiiiiiiiiiiiiiiiibende mayıs istiyorum ama nişanlım evi yetiştiremiyecek sanırım mayısa kadar haziran gelini olucam...bu arada canım hayırlı olsun inşallah kendinmi yapıcan makyajını yoksa malzemelerini alıp kuaföremi yaptırıcan bence ya kryolan yada m.a.c sepphora da olabilir ama kryolan ve m.a.c i tavsiye ediyorum ben nişan makyajım m.a.c di benim...
kullanici.adi.degistirilebiliyor.mu aynı hesapta yoksa farklı hesap.mi açmak.lazım? ismin t....ile.başlıyordu demi?evet tatlım biz seninle daha önce muhabbet ettik benim kullanıcı adım o zaman tuti idi değiştirmek zorunda kaldım adımı kullanmadığım için aynen canım 11 yada 18 mayıs diyordum ah ahhhhhhh çok şanslısınız kızlar en güzel zamanda evleneceksinizbahar gelmiş böyle çiçekler,kuşlar cıvıl cıvıl en sevdiğim aydır mayıs
benim.o gün kinam var inşallah 19da da.düğünaslında bende cumartesi düğün olsun istedim ama benim.çoğu akrabam.şehirdışında cuma kinaya gelme ihtimalleri zorlanırdi pespese olacak maalesef
evet tatlım biz seninle daha önce muhabbet ettik benim kullanıcı adım o zaman tuti idi değiştirmek zorunda kaldım adımı kullanmadığım için aynen canım 11 yada 18 mayıs diyordum ah ahhhhhhh çok şanslısınız kızlar en güzel zamanda evleneceksinizbahar gelmiş böyle çiçekler,kuşlar cıvıl cıvıl en sevdiğim aydır mayıs
masallah ne güzel,mutluluklar canim,evet gelin makyaji icin soruyorum..
tesekkürler canim,sanada hayirli olsun..insallah mayisa yetisir:)
yani bizimki yetisiyorsa herkesinkii yetisir gibi düsünüyorum...
kendim yapmayacamda götürsem diyorum giderken,en azinan yanimda olsunda..
fondeten,kapataci,rimel,far,göz kalemi baska ne gerekti:)
noramlde cok makyaj yapan biri degilim ama var kendimin tabiki günlük seyler,max factor,loreal, birkac tanede yves rocherdan
ama tabiki bunlar olmaz...o yüzden bakayim diyorum..
2007hu bu arada nişanlın askerdeydi sanırım değilmi şafak kaççç? az bir zaman kaldı sanırım 347 dönemdemi gittiydi nişanlın benimkide 335 dönem gittiydihey gidi günler asker beklemek güzeldir ya
kullanici.adi.degistirilebiliyor.mu aynı hesapta yoksa farklı hesap.mi açmak.lazım? ismin t....ile.başlıyordu demi?
allik pudra eyeliner ben takma kirpikte dusunuyorum
İnşallah canım benimkiler azicik uzak o yüzden böyle.oldu ama.ben sevdim tarihi.. 19 mayıs olunca kimse unutmazolsun canim hayirlisi dogru dusunmussun aslinda ben o acidan dusunmemistim benim kinam cuma olucak umarim sehir disinda olan sevdiklerim gelebilir
aynen canım doğru bildin adımıkullanıcı adını değiştirebiliyorsun aynı hesapta canım yöneticilere mesaj atarak ...
evet allikla pudrada var:)
takma kirpik bilmem kullanmam ama bellide olmaz:)
hangi renkleri düsünüyorsun,
ben gri-beyaz birsey düsünüyorum ama bakalim..
Goz makyajini belirgin dusunuyorum koyu tonlarda grinin tonlarinda ruj olarak daha dogal tonlar ama o zamana kadar daha netlesir kafamda eskisehirde iyi bir makyoz bulabilecekmiyim derdim o
başka şehir e gelin gitmekin zorluklari.ışte.. Allah yardımcınız olsuncanim bulursun insallah eskisehir yine bulunabilir,
benimki polatlida olacak:)
iyi bir yer ayarla dedim ama bakalim..
ayrica 4 kere kuaföre gidecem 2 kere kina-2 kerede gelinlik giyecem
ben mahvolacam :))
masallah ne güzel,mutluluklar canim,evet gelin makyaji icin soruyorum..
tesekkürler canim,sanada hayirli olsun..insallah mayisa yetisir:)
yani bizimki yetisiyorsa herkesinkii yetisir gibi düsünüyorum...
kendim yapmayacamda götürsem diyorum giderken,en azinan yanimda olsunda..
fondeten,kapataci,rimel,far,göz kalemi baska ne gerekti:)
noramlde cok makyaj yapan biri degilim ama var kendimin tabiki günlük seyler,max factor,loreal, birkac tanede yves rocherdan
ama tabiki bunlar olmaz...o yüzden bakayim diyorum..
benimkide mayis 11 -12.
aslinda salon mayis 11 e tutuldu ama 3 saatlik masafe var aramizda kinada sorun olacak diye 12ye aldirmaya bakiyoruz..
evet safak 22... Benimki de mezun olduğu anda gitseydi belki aynı zamana denk gelirdi
canim bulursun insallah eskisehir yine bulunabilir,
benimki polatlida olacak:)
iyi bir yer ayarla dedim ama bakalim..
ayrica 4 kere kuaföre gidecem 2 kere kina-2 kerede gelinlik giyecem
ben mahvolacam :))
başka şehir e gelin gitmekin zorluklari.ışte.. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?