çok tatlıııı bende çiçeğimi renkli düşünüyorum... ayakkabı da çok hoş çok yüksek topuklu düşünmüyorum bende rahat edemem yoksa
Bu aralar şu bele açık pembe kurdela bağlamak da moda oldu onu yapsam mı acaba
cok tatli duruyor pembe kurdele aslinda bende topuklu ayakkabi istemiyordum ama bu ayakkabiyi gorunce dayanamadim
hiç topuksuz da olmaz da tabi boya göre de değişir erkeğin boyu yakınsa giymemek lazım topuklu.. benim 10 cm falan fark var ama ben rahat edemiyorum platform da olsa çok topuklu sevmiyorum ama bu ideal güzel
isin kotu yani benim nisanlimin boyu bana yakin ama yapacak birsey yok topuklu ayakkabi hastasiyim
selam bayanlar uyku tutmadı bir bakayım dedim burası muhabbette
o ayakkabıdan bendede var canım vivienne westvood melisa bu ayakkabı için amerıkayı talan ettirmiştim arkadaşımaşimdi başka bir ayakkabının peşindeyim amerikada
benim gelinliğimin arkasında kocaman kurdele olucak pembe sabırsızlanıyorum diktirmek için...gelin buketimide pembe yaptırıcam
isin kotu yani benim nisanlimin boyu bana yakin ama yapacak birsey yok topuklu ayakkabi hastasiyim
aynı sorun bendede var canım nişanlımın boyu bana yakın ama ben nişanımda devasa topuklu ayakkabı giydim çok fazla göze batmadı hem daha orjinal duruyor ne benim nede nişanlımın benden uzun olucaksın kompleksi yok o yüzden ben düğündede topuklu giyicem sende giy canım ne olucak kiiben ilerleyen saatlerde converse giyicem
bende beyaz converse dusunuyorum ikinci ayakkabi olarak
yanlız dikkat ettimde damdan düşer gibi atlamışım konuyayeni gelen arkadaşlarada tanıtayım kendimi...
ben alice 29 yaşındayım (anca buldum kocayıkariyer yapıcam diye )
istanbul'da yaşıyorum Adana'ya gelin gidicem ben garfikerim nişanlım avukatgreece göçmeniyim,evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim
yanlız dikkat ettimde damdan düşer gibi atlamışım konuyayeni gelen arkadaşlarada tanıtayım kendimi...
ben alice 29 yaşındayım (anca buldum kocayıkariyer yapıcam diye )
istanbul'da yaşıyorum Adana'ya gelin gidicem ben garfikerim nişanlım avukatgreece göçmeniyim,evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim
iyi geceler 8 senenin ardindan insallah mayista birlesiyoruz
makyaj icin hangi marka ürünlerini alsam bilemiyorum..
birde tam olarak neler almaliyim yardim ederseniz coiooooook sevinirim..
ay mayıs geliniiiiiiiiiiiiiiiiiibende mayıs istiyorum ama nişanlım evi yetiştiremiyecek sanırım mayısa kadar haziran gelini olucam...bu arada canım hayırlı olsun inşallah kendinmi yapıcan makyajını yoksa malzemelerini alıp kuaföremi yaptırıcan bence ya kryolan yada m.a.c sepphora da olabilir ama kryolan ve m.a.c i tavsiye ediyorum ben nişan makyajım m.a.c di benim...
evet sende.benimle.aynı tarihler.diyordun sanki 11 yada 18 mayıs diyen sen değil miydin kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?