'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cok tatli duruyor pembe kurdele aslinda bende topuklu ayakkabi istemiyordum ama bu ayakkabiyi gorunce dayanamadim

cok tatli duruyor pembe kurdele aslinda bende topuklu ayakkabi istemiyordum ama bu ayakkabiyi gorunce dayanamadim

hiç topuksuz da olmaz da tabi boya göre de değişir erkeğin boyu yakınsa giymemek lazım topuklu.. benim 10 cm falan fark var ama ben rahat edemiyorum platform da olsa çok topuklu sevmiyorum ama bu ideal güzel

hiç topuksuz da olmaz da tabi boya göre de değişir erkeğin boyu yakınsa giymemek lazım topuklu.. benim 10 cm falan fark var ama ben rahat edemiyorum platform da olsa çok topuklu sevmiyorum ama bu ideal güzel

isin kotu yani benim nisanlimin boyu bana yakin ama yapacak birsey yok topuklu ayakkabi hastasiyim

selam bayanlar uyku tutmadı bir bakayım dedim burası muhabbette
o ayakkabıdan bendede var canım vivienne westvood melisa bu ayakkabı için amerıkayı talan ettirmiştim arkadaşımaşimdi başka bir ayakkabının peşindeyim amerikada
benim gelinliğimin arkasında kocaman kurdele olucak pembe sabırsızlanıyorum diktirmek için...gelin buketimide pembe yaptırıcam

Ben lila da yaptırabilirim pembe de bakalım bi ona daha karar vermedim gelinlik için bi gideyim de önce

isin kotu yani benim nisanlimin boyu bana yakin ama yapacak birsey yok topuklu ayakkabi hastasiyim

aynı sorun bendede var canım nişanlımın boyu bana yakın ama ben nişanımda devasa topuklu ayakkabı giydim çok fazla göze batmadı hem daha orjinal duruyor ne benim nede nişanlımın benden uzun olucaksın kompleksi yok o yüzden ben düğündede topuklu giyicem sende giy canım ne olucak kiiben ilerleyen saatlerde converse giyicem

2007hu benim nişanlığım lilaydı lilada çok güzel olur hatta geçen bir gelin gördüm fiyonk yoktuda sadece saks mavisi kurdele bağlamış beline o kadar orjinal durmuşki ayakkabı ve çiçeğide saks mavisiydi

bende beyaz converse dusunuyorum ikinci ayakkabi olarak

yanlız dikkat ettimde damdan düşer gibi atlamışım konuya yeni gelen arkadaşlarada tanıtayım kendimi...
ben alice 29 yaşındayım (anca buldum kocayı kariyer yapıcam diye)
istanbul'da yaşıyorum Adana'ya gelin gidicem ben garfikerim nişanlım avukat greece göçmeniyim,evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim

iyi geceler 8 senenin ardindan insallah mayista birlesiyoruz

makyaj icin hangi marka ürünlerini alsam bilemiyorum..

birde tam olarak neler almaliyim yardim ederseniz coiooooook sevinirim..

Son düzenleme:
bende beyaz converse dusunuyorum ikinci ayakkabi olarak

yaşasın...
ben bir düğüne gitmiştim gelinin ayağında mavi plastik üzerinde malibu yazan terlik vardı yanlış anlaşılmasın asla yadırgamıyorum ama tarlatan kalktıkça havaya ben böyle nazzıl yani oldummmm öylede güzel gelinlik giymişti kiii:26:

Merhaba memnun oldum bende ceren aynen 29 yasindayim eskisehirliyim ben otelcilikle isindeyim nisanlim grafiker bende herkese mutluluklar diliyorum [/I][/B][/QUOTE]

Son düzenleme:

Bende mutluluklar.dilerim inşallah hakkınızda hayirlisi olsun

bizim dugunde mayista nisanlimla benim eski sevgilimde 10 yillik bir aradan sonra hersey tekrar basladi ve evleniyoruz allah mesut etsin makyaj malzemesi gelin makyaji icin mi soruyorsun

ay mayıs geliniiiiiiiiiiiiiiiiii bende mayıs istiyorum ama nişanlım evi yetiştiremiyecek sanırım mayısa kadar haziran gelini olucam...bu arada canım hayırlı olsun inşallah kendinmi yapıcan makyajını yoksa malzemelerini alıp kuaföremi yaptırıcan bence ya kryolan yada m.a.c sepphora da olabilir ama kryolan ve m.a.c i tavsiye ediyorum ben nişan makyajım m.a.c di benim...

karennimo ceren ismini çok severim kızım olursa adını ceren koyucaktım amaaa benim hırkız arkadaşım kendi kızına verdi o ismi

evet sende.benimle.aynı tarihler.diyordun sanki 11 yada 18 mayıs diyen sen değil miydin kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…