'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet arkasından konuştuğunuz o kız geri geldi valla ya süpersiniz ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz kıskandım resmen :) neyse biz de katılabildiğimiz kadar katılırız napalım

teşekkür ederim yorumun için aslında mantıklı ama her fotoğrafçı stüdyoda dış mekan kalitesini renklerini atmosferini yakalayamaz.senin ne güzel güvendiğin bi fotoğrafçın var..gelinliğimin batması umrumda bile değil,ben tesettürlüyüm türbanım olacağı için kolay kolay bozulmaz da:)şartlar bana uygun ama fiyat konusunda gerçekten haklısın en az 3 katı fark oluyor ne yazık ki..

ne yazabildim ne okuyabildimmmm çok yorgun ve yoğun bi gün geçirdim
ama bu akşam sevdiceğimle tiyatro keyfi yapçaz eminim ilaç gibi gelcekkk
hepinizi öperimmm yarın görüşürüz canlarım

öyle malesef :) yanii biz bayanlar herşein en güzelini özelini istiyoruz ama % 80 erkek maddi açıdan bakıyor olaya ve çoğu şeyi gereksz buluyor :) biz bazen bu konuda çok sorun yasıyoruz :) bu dış mekan olayındada yasamıştık ama dün kendi fotocum öyle diyince nedense ikna oldum ama yinede beli olmaz şeytan dürtüo beni :) türbanlı olmanda çok güzel ben sizlere gelinliği daha çok yakıştrıorum:) inşlah Allahm banada nasip eder kapanmayı :)

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar..6 ocakta aöf sınavım var size bir takıldım ki sormayın dersleri unuttum:) evlilik bi kez oluyor umarım her şey hayal ettiğimiz gibi olur..Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin..

canım teşekkür ederim ,gelinlik masum olan her bayana yakışıyor bence:) dediğin gibi erkek olaya maddi açıdan bakıyor,onlara sorsan fotoğraf olmasa da olur.hatta al eline telefonu emolar gibi kendi fotonu kendin çek olmaz demezler:))nişanlım da artık bıktı,bana konusunu açma bul fotoğrafçıyı anlaş,parası neyse vericem dedi bi de limit koydu,sıkıyosa bul o limite göre fotoğrafçı :))))

hahaay aynen fotocuların deiği 750 bnm limitimm 300 :))))))))))))) ah bu erkekler :) hayrlısı olsun hepimiizz içiin canım

Hehehe kızlar herşeye tamam deyin Sonra Ama bak bu şu kadar bu daha güzel deyin
Nazlanin kızlar :*

bebikolar en iyisi ben gelince buluşuun
pelinimm nazlım ayrılmasın elleriniz o yüzükler de parmağınızdan hiiiçç çıkmasın. çok güzel olmuş yavrucuuuk face.den gördüm

Canım ben sana en kısa ve masrafsız yolunu söyleyeyim google 'a btk yaz bilgi teknolojileri kurumu ordan şikayet kısmına güzelce yaşadığın durumu yaz btk telekom vodofone vs diğer bu tarz kurumları denetleyen bir kurum vodofone 3 gün içerisinde cvp ver mek zorunda btkya vermezse ceza alıyor ve haklı bulunursan sorunun çözmek zorunda ki haklı bulunursun bende telekomla bir problem yaşamıştım hizmet alamdığım halde 1,5 yıllık fatura bedeli ödedim kaç kere dilekçe yazdım şikayette bulundum kimse ilgilenmedi tüketici koruma derneğinde çalışan bir memur bu yolu gösterdi telekom 3 gün içinde beni defalarca aradı ve ödediğim tüm meblaları bana geri verdi .Bence hemen şikayetini yaz btk ya :)

Eki Görüntüle 588056

Kızlar gelin çiçeği yaptırıyorum sizce nasıl ayakkabı olarakta aşağıdaki modeli sipariş verdim yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 588058

çok tatlıııı bende çiçeğimi renkli düşünüyorum... ayakkabı da çok hoş çok yüksek topuklu düşünmüyorum bende rahat edemem yoksa
Bu aralar şu bele açık pembe kurdela bağlamak da moda oldu onu yapsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…