ßende dış mekan düşünüyordum ama :) 20yıldır tandığım fotocum hiç önermedi :) şöyle bir açıklama yaptı bana aynen yazıyım :)
Kızım , dış mekana bütün gelinlermiz hevesleniyor fakat kötü demiyorum ama tercih etmeni istemem sonuçta seni tanıyorum yıllardır... iç çekimlerdede dış mekan görünümü sağlayabiliriz ayrıca ne saçın bozulur ne gelinliğin batar nede millet seni izler ve istediğimiz şekilde ışıklar verebilirizz ... sen bana gelip dış mekan yap desende iyiliğin için yapmam ki ücreti daha yüsek....
v bu konuşma dün oldu düşündüm mantıklı geldi tabi yine tercih senin :) herşey isteidğin gibi olsun ama üüüf hakikaten zorlu bi süreç :)
teşekkür ederim yorumun için aslında mantıklı ama her fotoğrafçı stüdyoda dış mekan kalitesini renklerini atmosferini yakalayamaz.senin ne güzel güvendiğin bi fotoğrafçın var..gelinliğimin batması umrumda bile değil,ben tesettürlüyüm türbanım olacağı için kolay kolay bozulmaz da:)şartlar bana uygun ama fiyat konusunda gerçekten haklısın en az 3 katı fark oluyor ne yazık ki..
evet arkasından konuştuğunuz o kız geri geldivalla ya süpersiniz ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz kıskandım resmen :) neyse biz de katılabildiğimiz kadar katılırız napalım
Rahman kim kız
şaka şaka henüz bilmiyorum rahmanları
ama yavaş yavaş öğrenicem.
beton yolun olduğu semt topselvi oluyor (muş)
öyle malesef :) yanii biz bayanlar herşein en güzelini özelini istiyoruz ama % 80 erkek maddi açıdan bakıyor olaya ve çoğu şeyi gereksz buluyor :) biz bazen bu konuda çok sorun yasıyoruz :) bu dış mekan olayındada yasamıştık ama dün kendi fotocum öyle diyince nedense ikna oldum ama yinede beli olmaz şeytan dürtüo beni :) türbanlı olmanda çok güzel ben sizlere gelinliği daha çok yakıştrıorum:) inşlah Allahm banada nasip eder kapanmayı :)
kızlar istediğiniz herşeyi yapın evlenirken sonra içinizde kalmasın:123::98:
canım teşekkür ederim ,gelinlik masum olan her bayana yakışıyor bence:) dediğin gibi erkek olaya maddi açıdan bakıyor,onlara sorsan fotoğraf olmasa da olur.hatta al eline telefonu emolar gibi kendi fotonu kendin çek olmaz demezler:))nişanlım da artık bıktı,bana konusunu açma bul fotoğrafçıyı anlaş,parası neyse vericem dedi bi de limit koydu,sıkıyosa bul o limite göre fotoğrafçı :))))
yaparlarsa inşalah:)))))))))) yaptırıcazp
yaptır canım aşırıya kaçma ama hı hı deyippte içine atma kararında :84::82:
evet oyam haklısın yarında fax çekeyim bari olmadı noter yoluyla göndereyim ... Ama bu yolda masraflı sanırım...
Neysee..inşallah cebimden çıkmaz o para..
Bu arada ben o bahsettiğin kumaşı biliyorum çünkü bizzat koltuklarıma uygulattım (uygulatmışımdır inş. çünkü mobilyaları mayısta alıcaz doğtaşın deposunda şuanda:18: )
neyse o kumaşa tay tüyü deniyo bacım ..leke tutmaz silinebilir kumaş
Eki Görüntüle 588056
Kızlar gelin çiçeği yaptırıyorum sizce nasıl ayakkabı olarakta aşağıdaki modeli sipariş verdim yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 588058
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?