yok canım kızmadım
kol için dambıl yapıyorum arada
balayında oluyor demi o kilo alımı :26::26::26: ben salataya hücum edeyim en iyisi
evet bebeğim 9 ocakta geliyorum, 16 ocakta dönüyorumgünaydııınlar sekerleer
nurayımm sanırsamm öle olcakkk 9 ocaktamı geloosun sen lokumummm?
çağlamm, mis kurabiyem neden öyle düşünüyosun acaba :26: bu arada babannenin durumu nasıl? bi değişiklik var mı?günaydın kızlar...
ben de gördüm limonatamı kiiii masallahhallah ayırmasın ömür boyu onlarııı
bugun de yogunum ben hem de cok...
ve ben bu ara iyi degilim sanırım son 3 gündür falan...
aklıma hep kötü seyler geliyor dugunumu goremezsem hastaysam vs gibi böyle dusuncelerle bogusuyorum işte
canımmm evet buluşabilirsek inşallah seni de getirsin aşkcığın.Bebekleriiiiiimmmmm
Nurayımm lokumummm çok sağ ol bitanemm inşallah hiiç ayrılmıcakk, o yüzük parmağımdan sadece duş alırken ve ellerime krem sürerken çıkacak o kadar
Nerde ne zaman bulusuyosunuz aşkım?
Aşkımla araba alcaz, o getirir ki beni, kar yağmazsa
hıhıııı. balayından bir döndüm ki ben şoklarda. ee şu sıralar çok soğuk olduğu için wc ye gitmeye üşeniyorum, su içmiyorum. iki bardak anca içiyorum. evde ne kadar içebilirsem içiyorum ama işte iki bardak
şuaralar kendimi şişkin de hissediyorum. yüzüğüm sığmıyor parmağıma. o kadar kilo almış olamamumarım
resim ekledim kızlararadaki farkı bir görün
aslı sonra kendine kilolu deme bir daha
aslımmm çok kasma kendini hakkaten yaa
gelinlikte basen zaten görünmüyor
şanslı gruptansın yani
emin ol beterin beteri var ben gibi
ne giysem çıkıyorlar
hiçbişey bulamıyorum üstüme
kii bu benim vermiş halim
eski nişanımdan resim yükliyim aradaki farkı görün
farkı gördüm.aslının dediği gibi biraz da kıyafetten kaynaklı bence.
abiyeler çok zor ne yazıkki, en ufak ayrıntıyı bile gözler önüne serebiliyorlar
normal yaşamda kamufle edebilirken bir bakmışsın abiye de tam tersi
Allah analı babalı buyutsun canım bizlere de nasip etsinKızçeler canlarim günaydın şimdi öyle bi güzellik var ki kucağımda tam şekerlik yeğen Alara öpemiyorum ama kokluyorum
Çok uyudun kalk teyzen geldi diyorum ama kalkmıyor
İnşallah geliriz kuzum pazar gunu oldugu surece ve kar yagmadıgı sürece hiç problem değil.ayy ne güzel oluur kiiii hem nurayım hem pelimiğimmm
belki bana ilaç gibi gelirsiniz...
limonatam gercekten bilmiorum ne oldugunu ama abuk subuk böle işte... kötü kötü şeyler geliyor durmadan aklıma
düğünümü göremezsem ya da görürsem sevgilime doyamazsam falan
umarım biran önce gecer artık zehir oldu hayat
Hayırlısıyla gel inşallah nurayım, hava koşulları da musade etsin de guzelce gonlunuzce gezin hem aşkınlaevet bebeğim 9 ocakta geliyorum, 16 ocakta dönüyorum
çağlamm, mis kurabiyem neden öyle düşünüyosun acaba :26: bu arada babannenin durumu nasıl? bi değişiklik var mı?
canımmm evet buluşabilirsek inşallah seni de getirsin aşkcığın.
kar da yağmasıııınn lütfen hava biraz güzel olsun 1 haftacık kalcam zaten
aybii eniişşteee kiinnggsiiinn!!nezmaan alıonuz askooo hayırlısıylaaannn ınsalllaaahhh
aslııı
bak özel tasarım da yapıyormuş
hem istedğin sayıda hemde tamamen baskı
100 Adet Magnet 8*5 cm 40 TL Kargo Dahil GittiGidiyor'da 69602351
bilmiyorum nurayımm neden boyle oldugumu... sıkıntı mı desem ne desem boyle kotuyum bayaa, zaten cevremizde cok hastalık ölüm oldu bu yıl belki de ondan etkilendim..
babanem iyi gibi yani fonksiyonları düzeldi seslenince doktorlar kafasını ceviriyormus ama uyanamadı hala yogun bakımda... ne olcagı tam belli değil...
yasasınnnnnnnnnnnn
ecem harikasın
---
oyamm dünkü kadar sayfa ilerlemez sanıyorum
kolay gelsin sana da
evet aslı su hayattır ama işte bir kere gidiyorum wc ye. çok soğukkkkkkkfueloil de bitti kaloriferlerimiz yanmıyor
aayyy kızlaaaarrrrrrr sizlerden bir süre ayrı kalacağım. çok yazmayın emi :26:
sizlerde gidin nevresim bakın, markafoniye bakın, trende bakın oralarda gezin, kk ya girmeyin
ben işlerimi bitireyim geleyim olmaz mı
hem az önce çok güvenilir bir kaynaktan duydum kk yapım aşamasına girecekmiş.tamam tamam kandıramadım sizi
gidiyorum dua edin çabuk bitsin işler
evet bu daha cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?