'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok canım kızmadım

kol için dambıl yapıyorum arada

balayında oluyor demi o kilo alımı :26::26::26: ben salataya hücum edeyim en iyisi

hıhıııı. balayından bir döndüm ki ben şoklarda. ee şu sıralar çok soğuk olduğu için wc ye gitmeye üşeniyorum, su içmiyorum. iki bardak anca içiyorum. evde ne kadar içebilirsem içiyorum ama işte iki bardak

şuaralar kendimi şişkin de hissediyorum. yüzüğüm sığmıyor parmağıma. o kadar kilo almış olamam umarım

günaydııınlar sekerleer

nurayımm sanırsamm öle olcakkk 9 ocaktamı geloosun sen lokumummm?
evet bebeğim 9 ocakta geliyorum, 16 ocakta dönüyorum

çağlamm, mis kurabiyem neden öyle düşünüyosun acaba :26: bu arada babannenin durumu nasıl? bi değişiklik var mı?

canımmm evet buluşabilirsek inşallah seni de getirsin aşkcığın.
kar da yağmasıııınn lütfen hava biraz güzel olsun 1 haftacık kalcam zaten

resim ekledim kızlar aradaki farkı bir görün
aslı sonra kendine kilolu deme bir daha

ayy ne güzel olurr hem nurayım hem pelinim hep beraber olsaaak
çağlakuşum o psikopatlık bende de var malesef özellikle reglim yaklaşınca oluyor ama hormonlar sapıtıyor ondandır diyorum

su hayattır

şaka bir yana su içmek gerekli. her anlamda mühim. o kadar almamıssındır belki regl geliyor olabilir. benimki de bir gelse. karnım patlıcak gibi dün hatta sevdicek dedi ki cok sismişsin sanki belim elimde.
resim ekledim kızlar aradaki farkı bir görün
aslı sonra kendine kilolu deme bir daha

cidden bayagı fark atmıssın ece

kıyafet faktörü de etken tabii

Son düzenleme:

farkı gördüm. aslının dediği gibi biraz da kıyafetten kaynaklı bence.
abiyeler çok zor ne yazıkki, en ufak ayrıntıyı bile gözler önüne serebiliyorlar
normal yaşamda kamufle edebilirken bir bakmışsın abiye de tam tersi

bilmiyorum nurayımm neden boyle oldugumu... sıkıntı mı desem ne desem boyle kotuyum bayaa, zaten cevremizde cok hastalık ölüm oldu bu yıl belki de ondan etkilendim..

babanem iyi gibi yani fonksiyonları düzeldi seslenince doktorlar kafasını ceviriyormus ama uyanamadı hala yogun bakımda... ne olcagı tam belli değil...

şimdi giyeceğim nişanlığımda kabarık bu kadar durmuyor
bi ara üstümde son haliyle resim çeker eklerim

Kızçeler canlarim günaydın şimdi öyle bi güzellik var ki kucağımda tam şekerlik yeğen Alara öpemiyorum ama kokluyorum
Çok uyudun kalk teyzen geldi diyorum ama kalkmıyor
Allah analı babalı buyutsun canım bizlere de nasip etsin
Veee nazarlardan korusun
İnşallah geliriz kuzum pazar gunu oldugu surece ve kar yagmadıgı sürece hiç problem değil.

Aybiyi kurbik eniştemin yanına postalarız beraber uyusunlar onlar

İyi düşün iyi olsun kurabiyem sakın izin verme böyle karamsar düşünmesine aklının.
Hayırlısıyla gel inşallah nurayım, hava koşulları da musade etsin de guzelce gonlunuzce gezin hem aşkınla

Hasretinizi bir nebzede olsa giderin

aybii eniişşteee kiinnggsiiinn!! nezmaan alıonuz askooo hayırlısıylaaannn ınsalllaaahhh

king aşkım benim harbiden king

aşkım şuan araştırıo her an alabilir hatta yılbasına yetiştirmeye calısıodu, sanırım bikaç gun içinde alırız, temizinden masrafsız bi araba

uçar dururum yanına

evet aslı su hayattır ama işte bir kere gidiyorum wc ye. çok soğukkkkkkk fueloil de bitti kaloriferlerimiz yanmıyor

aayyy kızlaaaarrrrrrr sizlerden bir süre ayrı kalacağım. çok yazmayın emi :26:
sizlerde gidin nevresim bakın, markafoniye bakın, trende bakın oralarda gezin, kk ya girmeyin
ben işlerimi bitireyim geleyim olmaz mı
hem az önce çok güvenilir bir kaynaktan duydum kk yapım aşamasına girecekmiş. tamam tamam kandıramadım sizi
gidiyorum dua edin çabuk bitsin işler

daha iyi olsun babanneciğin inşallah kuzum.
senin de bu sıkıntın bir an önce geçsin. hem işteki yoğunluk hem de aşkının uzakta olması iyice etkiledi seni biliyom

yasasınnnnnnnnnnnn

ecem harikasın

---

oyamm dünkü kadar sayfa ilerlemez sanıyorum

kolay gelsin sana da

Magnet Nikah Şekeri 2 GittiGidiyor'da 69602307

birde bu var

aa bakım mı var mışşş
tamam oyacım biz de bakım var diye girmeyiz bekliyoruz seni
hemencik hallet işlerini gel

mavişçim bizim yerimize de sev ufaklıgıı

pelimiğimmm ben de düşüncelerimi kontrol yoluna gitmeye calısıyorum ama bu iş yogunlugundan aklımın ipini salmısım onu bile beceremiorum ay sonları kitap yetiştirme telasında hep yumurta ve popo olayı oluyo sevgili patronumuz yuzunden

hayırlı olsun arabacgınız şimdideeennn ben de kararımı kesinnnkez verdim... düğünden sonra ehliyet alıyorum sonra da araba bakacagız duruma gore

işe arabayla gitmeyi planlıyorum en azından yagmurda camurda cekilmiyor otobus dayanamıyorum artık en azından arabamla gidip gelince yol belki bu kadar yormaz beni

karenimmo seninle tanışmamıştık sanırım ya da benim balık hafızamdan ismini unuttumm :26: :26:
adın neydi kii :26:

ayakkabın çok hoşuma gitti
onun platformlusu var mıydı ?
birde nhangi siteden sipariş ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…