'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aybii eniişşteee kiinnggsiiinn!! nezmaan alıonuz askooo hayırlısıylaaannn ınsalllaaahhh

Özlemmmm

süpersiniz kuzm sizde
ve çok yakışıyorusunuzz

hele bohçalarrr
maşşallahhh bayağı yapmışlar iyi günlerde kullanırsın inşş

sende gögüs de var sanırım dün 90 d diyordun.

cok sükür evet.

sağlık sorunlarım oldu işte aldım. ama veremesem de sporu bırakmıcam. sıkılaştırıyor güzel oluyor

alt beden gitmicek sanırım basenler :26: türk kadınlarının kabusu ya

aslı hiç de 88 kilo gibi değilsin, öncelikle boyun var. o yüzden biraz daha ağır gelmen normal.
şey 52 dedim diye kızmadn dimi şaka yaptım
gelinlik için biliyorsun basen falan önemli değil, hatta vucüt bile önemli değil. ben düğün salonuna girmeden önce bir sıktırdım arkamı ufacık kalmıştı belim. etin yumuşaksa sıktırtırsın sende ama kol hareketi yap.
foto çekilirken baktım bedenim ince kollarım dombili kalıyor fotolarda açtırmıştım arkamı
ben sağolsun dukan diyeti sayesinde zayıfladım, hala kalçalarımdan şikayetçiyim ama son aldığım 4 kilo ile birlikte vericem inşallah hıhııı düğünden sonra 4 kilo almışım

Odun dediğim sevgilimden günaydın mesajı geldi

işyerinde telefonu ancak molalarda alabiliyor
şimdi günaydın mesajı yazmış

"Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün sen rüyalarımı süsledin,seninle güne merhaba dedim... Günaydın sevgilim"
yazmış

yok canım kızmadım

kol için dambıl yapıyorum arada

balayında oluyor demi o kilo alımı :26::26::26: ben salataya hücum edeyim en iyisi

ben baktımmmm hatta çok hoşsunuz canım yaa, heee ben sana bir fotona şu yorumu yazacakken pc kasmıştıı nasıl unuttummmmmmmm
hani demiştin ya adamın burnunu bile yiyesim geliyor diye, adamın burnu da yenecek birşey değilmiş ne diye yiyon kızzz diyecektim
bu arada ben senin fotolarını nişanlandığın dönemde mi gördüm acaba :44:çünkü seni hatırlıyorum ben yaa :44:

Kızlarr Alpicanla beni birlikte görmediniz diye foto yükledim...su an tek foto ama nişan fotolarımı da getirirm yarın...

Aslımmmmbence de göstermiyosun....hatta sen spora böle devam edersen kıskanılacak bi vücuda sahip olursun sölimmm

aslım kesinlikle hiç göstermiyosun kilonu ya
ne güzel spor yapıyosun ben neden bu kadar tembelim ya eskiden böyle değildim

su aralar bende miskinlestim. sabahın 6 sında kalkıp spor yapıyordum işe geliyordum.. şimdi soğuktan yataktan cıkasım gelmiyor ya benim.

aslımmm çok kasma kendini hakkaten yaa
gelinlikte basen zaten görünmüyor
şanslı gruptansın yani

emin ol beterin beteri var ben gibi
ne giysem çıkıyorlar
hiçbişey bulamıyorum üstüme

kii bu benim vermiş halim
eski nişanımdan resim yükliyim aradaki farkı görün

benim sevdiceğim öğlen büroma gelcekkkk öğle yemeğine götürcem onuuuu heyecanlanıyorum daha dün gördüm ama yine görücem diye heyecanlanıyorum umarım hiç yitirmem bu heyecanı
sonracığıma da nikah için bilgi almaya gidicezzzz
sizleri öperim kızlarrrr ne zaman gelirim Allah bilir

selam kızlar...

özgecim maşallah size tatlımmm

bilgi almaya gidiceksiniz demek bizde de gundem bu... daha var ocagın 20 sinde gelecek nişanlım ama oncesinde napıcaz nedicez bilelim istiyoruz paylasırsan sevinirim bitanem...

hoş gerci bu ara içimde igrenc bir his bütün düğün heyecanımı sömürüyor ama neyse

sağol ececim .

resimlerini bekliyorum

--

özgem amin..... bizde bugün yine buluscaz süpriz yapmak istiyorum ona ama ne :26::26:

Kızçeler canlarim günaydın şimdi öyle bi güzellik var ki kucağımda tam şekerlik yeğen Alara öpemiyorum ama kokluyorum
Çok uyudun kalk teyzen geldi diyorum ama kalkmıyor

ayy ne güzel oluur kiiii hem nurayım hem pelimiğimmm

belki bana ilaç gibi gelirsiniz...

limonatam gercekten bilmiorum ne oldugunu ama abuk subuk böle işte... kötü kötü şeyler geliyor durmadan aklıma

düğünümü göremezsem ya da görürsem sevgilime doyamazsam falan

umarım biran önce gecer artık zehir oldu hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…