'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tam resmi görseydim magnette

mesaj attım . balaım cevaplarlar insallah

senin özel gün nasıl bir özel gün
ne tarz bir sürpriz olabilir kii

hediye mi almayı düşünüyorsun

yoksa kurabiye yaptırabilirsin
bunları yaptırmıştım ben
kalpli kutuya koydum
kutunun içine de güzel sözler yazmıştım çok beğenmişti

cok güzelmiş

ya bizim tanısma günümüz bugün
ama ben dün hatırladım
süpriz yapmak istiyorum ona

PUDRAM
BONNY YOLLA KIZZZ AŞKPARENE...

ben geçen yıl sürpriz yapmıştım ama ortada hiçbişe yoktu sadece sınava çalşıyordu moral olsun istedim bonnyfood gönderdim ççok şaşırmış tı ama inanılmaz hoşuna gitmişti.

e tabi iş arkadaşları içindede havası olmuştuuu

Merhaba canım tanışmamıştık ben bir süredir takipdeydim o yüzden sizi az çok biliyorum ancak sizler beni kısa bir süredir aranızda görüyorsunuz adım ceren :) sanırım platform bu modelde yok ben ebayden sipariş verdim. melissa shoes yazıp modellerini inceleyebilrisin canım

Tskler kuzum ya bu arada hayırlı olsun resimlerini göremesemde eminim çok güzel olmuşsundur
Canım evet Allah isteyen herkeze ve bize de nasip etsin
Maşallah bu arada elleriniz hiç ayrılmaz inşallah

özlem

benim önceki ilişkim biraz değişikti
mutlu değildik biz
ben 90 lıyım o 80 liydi
zoraki bir şekilde yürürüyorduk

şimdiyse allahım ağzımızın tadını bozmsın
çok mutluyum
mutluluk neymiş
birinin beim için bişey yapması neymiş onu anladım
birinin gözlerinin beni görünce ışıldayabildiğini öğrendim

hoşgeldinn aramıza
memnun oldum tanıştığımıza

çokkk sağol canımm bakayım ben hemen çok hoşuma gitti çünkü

evet nurayım askımın yoklugu da büyük etken elbette her sey üst üste işte ne biliyimmmm

öncki sayfada yeni bir arkadas gelmiş ekim gelincigi hosgeldinn şimdiden hayırlı olsun canım

Canım kucağımda oyuncak bebek gibi duruyor annem kundaklamis geldiğimden beri uyuyor maşallah ya seviyorum sizin yerinize de sadece kollamama izin var uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor gece annemle ablama nöbet tutturuyormuş
Bu arada canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun herkeze söylüyorum birde ben uygulasam ama herşey güzel olacak inşallah hepimiz için

Di mi haklısın kurabiyem.
Yoğunluk fena, bende çok yoruldum bikaç aydır şimdi 1-2 haftadır kendime izin verdim eskisi gibi sıkmıyorum kendimi yeni elemanlar geldi onlar uğraşsın.. Bazen çok strese giriyorum daha rahat bi iş bulursam çıkarım diyorum. 3. senem artık işyerinde yeni bi yere alışmak zor olur ama bunalıyorum ciddi anlamda..
belki düğünden önce cıkarım bikaç ay işsizlik maaşıyla geçinir giderim sonra yine çalışmaya devam.

Kurabiyem bu arada 2013'den itibaren 2 yıl stajer olarak kullanılabilio diye biliyorum yine araştırırsın tabi ama bi an önce ehliyetini almaya bak kuzum

bizde araba alırsak benim üstüme yapıcaz benim daha çok ihtiyacım oluyo zaten arabaya, işyerimde azıcık şehir dışında kalıyo iyi olur gibime geliyo aşkımcana da diyorum ben seni alırım iş çıkışında diye

Tskler kuzum ya bu arada hayırlı olsun resimlerini göremesemde eminim çok güzel olmuşsundur
Canım evet Allah isteyen herkeze ve bize de nasip etsin
Maşallah bu arada elleriniz hiç ayrılmaz inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Amin inşallah hiç birimizin elleri ayrılmasın birbirinden
Arkadaşlık talebi göndereyim gorebilirsin o şekilde resimlerimi kuzum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bayıldımmm

nerden aldın canım yaa
ben yollayabilirmiyim bugun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…