- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
beğenmene sevindim canım
çok şık duruyorlar yaa :
senin özel gün nasıl bir özel gün
ne tarz bir sürpriz olabilir kii
hediye mi almayı düşünüyorsun
yoksa kurabiye yaptırabilirsin
bunları yaptırmıştım ben
kalpli kutuya koydum
kutunun içine de güzel sözler yazmıştımçok beğenmişti
Eki Görüntüle 588332
cok güzelmiş
ya bizim tanısma günümüz bugün
ama ben dün hatırladım
süpriz yapmak istiyorum ona
karenimmoseninle tanışmamıştık sanırım ya da benim balık hafızamdan ismini unuttumm :26: :26:
adın neydi kii :26:
ayakkabın çok hoşuma gitti
onun platformlusu var mıydı ?
birde nhangi siteden sipariş ettin
Allah analı babalı buyutsun canım bizlere de nasip etsin
Veee nazarlardan korusun
İnşallah geliriz kuzum pazar gunu oldugu surece ve kar yagmadıgı sürece hiç problem değil.
Aybiyi kurbik eniştemin yanına postalarızberaber uyusunlar onlar
İyi düşün iyi olsun kurabiyem sakın izin verme böyle karamsar düşünmesine aklının.
Hayırlısıyla gel inşallah nurayım, hava koşulları da musade etsin de guzelce gonlunuzce gezin hem aşkınla
Hasretinizi bir nebzede olsa giderin
king aşkım benim harbiden king
aşkım şuan araştırıo her an alabilir hatta yılbasına yetiştirmeye calısıodu, sanırım bikaç gun içinde alırız, temizinden masrafsız bi araba
uçar dururum yanına
işyerine böyle bişi yolla o zamanakşamüstü teslim ederler sanırım
Sevgiliye Hediye Gönder ? Çiçek Sepeti
Merhaba canım tanışmamıştık ben bir süredir takipdeydim o yüzden sizi az çok biliyorum ancak sizler beni kısa bir süredir aranızda görüyorsunuz adım ceren :) sanırım platform bu modelde yok ben ebayden sipariş verdim. melissa shoes yazıp modellerini inceleyebilrisin canım
o eşek sıpası bana hiç yollamadı ama
mavişçim bizim yerimize de sev ufaklıgıı
pelimiğimmm ben de düşüncelerimi kontrol yoluna gitmeye calısıyorum ama bu iş yogunlugundan aklımın ipini salmısım onu bile beceremiorumay sonları kitap yetiştirme telasında hep yumurta ve popo olayı oluyo sevgili patronumuz yuzunden
hayırlı olsun arabacgınız şimdideeennnben de kararımı kesinnnkez verdim... düğünden sonra ehliyet alıyorum sonra da araba bakacagız duruma gore
işe arabayla gitmeyi planlıyorum en azından yagmurda camurda cekilmiyor otobus dayanamıyorum artık en azından arabamla gidip gelince yol belki bu kadar yormaz beni
Di mi haklısın kurabiyem.mavişçim bizim yerimize de sev ufaklıgıı
pelimiğimmm ben de düşüncelerimi kontrol yoluna gitmeye calısıyorum ama bu iş yogunlugundan aklımın ipini salmısım onu bile beceremiorumay sonları kitap yetiştirme telasında hep yumurta ve popo olayı oluyo sevgili patronumuz yuzunden
hayırlı olsun arabacgınız şimdideeennnben de kararımı kesinnnkez verdim... düğünden sonra ehliyet alıyorum sonra da araba bakacagız duruma gore
işe arabayla gitmeyi planlıyorum en azından yagmurda camurda cekilmiyor otobus dayanamıyorum artık en azından arabamla gidip gelince yol belki bu kadar yormaz beni
Teşekkür ederim canım benimTskler kuzum ya bu arada hayırlı olsun resimlerini göremesemde eminim çok güzel olmuşsundur
Canım evet Allah isteyen herkeze ve bize de nasip etsin
Maşallah bu arada elleriniz hiç ayrılmaz inşallah
senin özel gün nasıl bir özel gün
ne tarz bir sürpriz olabilir kii
hediye mi almayı düşünüyorsun
yoksa kurabiye yaptırabilirsin
bunları yaptırmıştım ben
kalpli kutuya koydum
kutunun içine de güzel sözler yazmıştımçok beğenmişti
Eki Görüntüle 588332
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bayıldımmm
nerden aldın canım yaa
ben yollayabilirmiyim bugun:18:
işyerine böyle bişi yolla o zamanakşamüstü teslim ederler sanırım
Sevgiliye Hediye Gönder ? Çiçek Sepeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?