'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kadının kurban sanabisikletli olan derdim ama üstündeki "Onlar erdi muradına"cümlesinden hoslanmadım

o yüzden 1 diyorum

bende onu begenmiştim ama onlar erdi muradına nedir ya töbe töbe

"aşk aynı hayale tutulmaktır" sözü kalsın mı kızlar sizce ?

--

işlerim yogunlastı ben cıkıyorum.

yarına siparişimi vercem. fikirleinizi bekliyorum oya,hümeyra,özge, ve tüm giren kızlar.

Son düzenleme:

okuyamıyorum üstündeki yazıları hani su çime oturmuslar yaaa,1 işte be Aslım

okuyamıyorum üstündeki yazıları hani su çime oturmuslar yaaa,1 işte be Aslım

anladım bebişkom

içindeki yazıları değiştirebiliyorum

ask : elele tutusmaktır mı ?

ask ; aynı hayale tutulmaktır mı ?

öptüm sizi

sevdiceğe kargo gidince nasıl ifade alcak yüzü merak ediyorum

yaaa fön cektirmeye gittim maşa yaptırdım ilk kez hemdeeacccık lüle lüle oldu indirmeye calısıyorum su an...o kadar da hafif olsun dedim su dalgası gibi....şimdi dügüne gider gibi oldum...dügüne bile giderken böle yapmam beagüzel oldu ama alıskın deilim ondan garipsedim sanırım

Selam kızlar biraz bodozlama daldım galiba ama ilgi alanıma giriyor napıyım geçmişide okumadım

Bebeklerrrrr nişan için ilk hazırlık olarak kendime bi liste yaptım.. eksik gedik unuttuğum birşey varmı bir bakın bakem

Eki Görüntüle 588693

canım senin nişanın nezaman? bizde şubatta düşünüyoruz kısmetse bide traş mak almıcakmısın? sizde bohça olayı konuşuldumu ona göre mi yaptın listeni?

Sizin nişan nerde dışarda mı evde mi?

Kur'an-ı Kerim de koy bence

Canım Kur'an kerim iki bohçayada koyulur mu? Ben koyuldunu duymamıştım ama çok mantıklı bencede

Kızlar
Nişana daha çok var malum Bende işe liste yapmakla başladım. Gözünüze çarpan eksik varsa söylermisiniz :26:

Eki Görüntüle 588706

siz nişan yapmamışmıydınız kuzuuummm :/ ben mi yanlış hatırlıorum eylülde evlenıceksınız sanıorum ben :44:

bi tek alınırmı sızde bılmıorum ama kravat iğnesi eksık kusum

Son düzenleme:

yavrum ben koydum ama onların aklına gelmemiş
iki tarafta koysa olur hatta biri türkçe açıklamalı olsa çok daha güzel olur bece
sonuçta ilerde okursun onları

traş makinasını ben bohçaya koymadm
düğüne yakın alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…