kuzum facete n sipariş etmiştim
ama aynı gün teslim etmiyor ne yazık ki
link bu
bi görüş istersen
https://www.facebook.com/pages/Mine-Butik-kurabiye-evi/288129504575733?fref=ts
Allah analı babalı buyutsun canım bizlere de nasip etsin
Veee nazarlardan korusun
İnşallah geliriz kuzum pazar gunu oldugu surece ve kar yagmadıgı sürece hiç problem değil.
Aybiyi kurbik eniştemin yanına postalarızberaber uyusunlar onlar
İyi düşün iyi olsun kurabiyem sakın izin verme böyle karamsar düşünmesine aklının.
Hayırlısıyla gel inşallah nurayım, hava koşulları da musade etsin de guzelce gonlunuzce gezin hem aşkınla
Hasretinizi bir nebzede olsa giderin
king aşkım benim harbiden king
aşkım şuan araştırıo her an alabilir hatta yılbasına yetiştirmeye calısıodu, sanırım bikaç gun içinde alırız, temizinden masrafsız bi araba
uçar dururum yanına
canım benimkde bana sadece çiçek yolladı bonny yolmadı ki ne çok sevdiğimi bilir meyveleri ama ben ona bonny yolladım napimm ya aşkım o benşim
heyyyy size söylüyorummmmmmmişlerinizin başına hadiiiiiiiiiii. ararım patronlarınızı
ben her yere yetişiyorum şimdilik
ben her yere yetişiyorum şimdilik
canım sen ne kadar sürede aldın
ayrıca
fiyatı nedir acaba öğrenebilirmiyim
ben yetişemiyorum ama
off offf kar yağmıştı ya hani,elektrkler kesilmiş,güç kaynağı devreye girmemiş, tüm stoklar üretim girişleri vs ler silinmiş. şimdi tek tek onları giriyorum.geçmişe dönük iş yapmaktan nefret ediyorum, yooo ben iş yapmaktan da nefret ediyorum
kasap et derdinde kedi ciğer deyimi tam bize uyuyor sanırım. şunun şurasında ne kalmış kilidi vurup gitmeye hala stok derdindeler.
ah siz muhasebeciler yok muuu ahhhhh
topikte de çoğunluk muhasebeci
Kuzum maşallah çok güzel olmuşsun Allah ayırmasın elleriniziDi mi haklısın kurabiyem.
Yoğunluk fena, bende çok yoruldum bikaç aydır şimdi 1-2 haftadır kendime izin verdim eskisi gibi sıkmıyorum kendimi yeni elemanlar geldi onlar uğraşsın..Bazen çok strese giriyorum daha rahat bi iş bulursam çıkarım diyorum. 3. senem artık işyerinde yeni bi yere alışmak zor olur ama bunalıyorum ciddi anlamda..
belki düğünden önce cıkarım bikaç ay işsizlik maaşıyla geçinir giderim sonra yine çalışmaya devam.
Kurabiyem bu arada 2013'den itibaren 2 yıl stajer olarak kullanılabilio diye biliyorum yine araştırırsın tabi ama bi an önce ehliyetini almaya bak kuzum
bizde araba alırsak benim üstüme yapıcaz benim daha çok ihtiyacım oluyo zaten arabaya, işyerimde azıcık şehir dışında kalıyo iyi olur gibime geliyoaşkımcana da diyorum ben seni alırım iş çıkışında diye
Teşekkür ederim canım benim
Amin inşallah hiç birimizin elleri ayrılmasın birbirinden
Arkadaşlık talebi göndereyim gorebilirsin o şekilde resimlerimi kuzum
1. ve 3.bence çok hoşlar :)
aslım 3 güzelmiş bence
benim de hosuma 3. ve siyah beyaz olan ve bisikletli gitti.
ama o sakızı seviyordum ben cok farklı olsun diye ondan yaptırabilirim500 tanesi 65 tl. 13 kurusa geliyor ve baskı fiyatı da makul
çok uygunmuş fiyatı canım süper nerde satılıyor
ben geldimmmm...aferin size çok konusmamıssınız......okumak zor olmadı
kadınım fikir söylemagnetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?