- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
yavrum ben koydum ama onların aklına gelmemiş
iki tarafta koysa olur hatta biri türkçe açıklamalı olsa çok daha güzel olur bece
sonuçta ilerde okursun onları
traş makinasını ben bohçaya koymadm
düğüne yakın alıcam
güzel haberlerle gelkızçelerrr ben gidiom teklifimi almaya....dua edin güzel bi akşam olsun....öpüyorum hepiniziiiiiii
canım ama şimdi bohçayı ben valizde götürücem.. valize koymam gerekir budurumda :26:bende onu düşündüm
bohçayı verirken söyledik ona göre taşıdılar
zaten eve gidene kadar
kv nin çok hoşuna gitmiş
herkese söylüyormuş
canım biz nişanı kısmetse haziran yada temmuzda yapıcaz. aileler arasında birşey konuşulmadı bu konuya dair.. kararları biz alıoruz uyguluyoruz diyeyim.. bohçayı gelin-damat olarak hazırlıcaz. alışverişe sadece sözlüm ve ben çıkıcaz kimseyi karıştırmıcaz..Selam kızlarbiraz bodozlama daldım galiba ama ilgi alanıma giriyor napıyım geçmişide okumadım
canım senin nişanın nezaman? bizde şubatta düşünüyoruz kısmetse bide traş mak almıcakmısın? sizde bohça olayı konuşuldumu ona göre mi yaptın listeni?
Sizin nişan nerde dışarda mı evde mi?
Canım Kur'an kerim iki bohçayada koyulur mu? Ben koyuldunu duymamıştım ama çok mantıklı bencede
nasıl öylesine mi alcan? Ben aslında nişan bohçama koymak istiyorum ama insan alınca güzel bişey de almak istiyor hiç fiyatlarını bilmiyordum traş mak pahalıymış ya geçen baktım yuh dedim koymasam mı acaba dedim
Allah nasip ederde şubatta kesinleşirse nişanımız bende seninki gibi magnetler yaptırmak istiyorum nasolsa az kişi max 100 tane birde kapı süsü istiyorum isim yazanonu nerden yaptırabilirim acaba?
Buarada kur'an bende bohçama koymak istedim şuanda negüzel bide ona bembeyaz kap dikerim ya da hazır alırım ayy çok heveslendim
güzel haberlerle gel
canım ama şimdi bohçayı ben valizde götürücem.. valize koymam gerekir budurumda :26:
canım biz nişanı kısmetse haziran yada temmuzda yapıcaz. aileler arasında birşey konuşulmadı bu konuya dair.. kararları biz alıoruz uyguluyoruz diyeyim.. bohçayı gelin-damat olarak hazırlıcaz. alışverişe sadece sözlüm ve ben çıkıcaz kimseyi karıştırmıcaz..
büyük nişan yapıcaz çünkü düğünümüzü 2014 e erteledik.. aklımda traş mak. de var ama para konusunda zorlamazsa alıcam zorlarsa kalırbende durumlar bu canım
siz nişan yapmamışmıydınız kuzuuummm :/ ben mi yanlış hatırlıorum eylülde evlenıceksınız sanıorum ben :44:
bi tek alınırmı sızde bılmıorum ama kravat iğnesi eksık kusum
kızlar birşey sorucam size nişanda neler takıldı yani nişanlınız ve aikesi neler taktı
ve siz mi konuştunuz takıları aileler mi konuştu yada konuşmadınız mı?
eşya olayını nasıl yapiyorsunuz kız tarafı erkek tarfı diye mi ayırdınız mesela
çeyiz olarak neerl alıyorsunuz?
bana braz fikir verir misiniz?
düğünde neler takılacak
istemelimiyim yoksa onlar mı düşünsün demeliyim
sizce
kızlar birşey sorucam size nişanda neler takıldı yani nişanlınız ve aikesi neler taktı
düğünde neler takılacak
sizce
bende valiz süsledim
ama emin ol bunları valiz almaz
bir tane elde gidecek bohça da hazırlarsın ona koyulur
bencede ikinizin çıkması en güzeli
hiç kafan karışmıyor
beğenip beğenmediğini rahat söylüyorsun
biz ailelere de ufacık bohça yaptık
traş makinası güzel bişey 150-200 civarında
fiyatlar da daha yukarı gidiyor
bizim düğünden 10 gün önce doğumgünü olacak nişanlımın
o zmaan alcam traş makinasınıhem hediye olsun hemde işe yarasın
güzel haberlerle gel
canım ama şimdi bohçayı ben valizde götürücem.. valize koymam gerekir budurumda :26:
canım biz nişanı kısmetse haziran yada temmuzda yapıcaz. aileler arasında birşey konuşulmadı bu konuya dair.. kararları biz alıoruz uyguluyoruz diyeyim.. bohçayı gelin-damat olarak hazırlıcaz. alışverişe sadece sözlüm ve ben çıkıcaz kimseyi karıştırmıcaz..
büyük nişan yapıcaz çünkü düğünümüzü 2014 e erteledik.. aklımda traş mak. de var ama para konusunda zorlamazsa alıcam zorlarsa kalırbende durumlar bu canım
tarihin kesinleşsin de
kapı süsü yapanlar var gg de
onların linkini veririm sana
ypatırırsın
hem kartın da rahatlamş olur o zmana kadar
çok şık kaplar var Kur an koymak için alırsın hazır
sen bi güzel habele gel gün belli oldu diye de bak neler gelcek aklımıza
sığmazmı valize :26: orta boy valiz alsak çok mu büyük olur :26: bilemedim şimcik
canım adetleriniz büyükleriniz ne der, nasıldır bilemem..
Biz hiç takı olayını konuşmdık hatta ben anneme konuşma sakın diye çıkıştım.. takı onların asaletini gösterir..
çeyiz oalyında bir çok küçük eşyalarımı tamamladım ama geri kalan herşeyi birlikte yapıcaz.. 1,5 sene var düğünümüze bu süre zarfında tamamlıcaz birçok şeyi.
canım benim söz nişan gibi bişey oldu evde
alyans tektaş
söz kelepçesi
birde küpe taktılar bana
ben hiçbişey istemedim
diğer eltime yaptığı kadarını bana da yapmak istiyor kv
ben set takmam dedim
set yerine beşi bi yerde takın dedim istediğim tek şey o oldu
diğerlerini zaman yaklaşınca görcez
eşyayı da ayırmadık
beyaz eşyaları aldık nişanlım ödüyor
bende balayını hallettim
mobilyada da
yatak odasını patronum hediye ediyor
yemek odasını maliyet fiyatına verecek
koltukta yine tanıdıklar yapacak çok ufak miktarlara
onları da nişnalımla ikimiz ödicez
kimseden bişey istemiyoruz
Canım senin haberin yokmu ya :26: Biz sözlendik.. Eylülde düğün yapıcaktık ama 2014 e ertelemenin daha doğru olucağını düşünüp yaza nişan yapmaya karar verdik
valla canım biz orta boy valiz aldık
ama ben herşey ellenmesin diye
kartona dizdim önce
bak canım böyleydi
Eki Görüntüle 588739
Eki Görüntüle 588740
Eki Görüntüle 588741
Eki Görüntüle 588743
Eki Görüntüle 588744
Eki Görüntüle 588745
Eki Görüntüle 588746
ben bunu bi düşüneyim en iyisi daha çok zamanım varinşallah herşey gönlümüze göre olur canım sen sözlüymüşsün biz işte söz nişan birarada düşünüyoruz hayırlısıyla bakalım kısmet tabi
buarada kur'an ı ellerine verirsin illa valize koyman şart değil ki ecenin söylediği gibi böle bembeyaz güzel bir kap alırsın koyarsın
alışveriş konusunda bende endişeliyim bakalım bizim nasıl olcak beraber çıkılır belki sonradan sevgilimle gidip alırız nasıl olur hiç bilmiyorum aman inşallah hayırlısıyla olsunda
senin çeyizler ne durumda
canım alta karton koyup öylemi yerleştirdin sonrada poşetledin sanırım :26:valla canım biz orta boy valiz aldık
ama ben herşey ellenmesin diye
kartona dizdim önce
bak canım böyleydi
sığar aslında ama sen şimdi onları allayıp pullayacaksın, işte o vakitte sığmazlar, ben eve götürürken valize sığdırmıştım ama sonra saıp sarmalayınca sığmadılar valize
Eki Görüntüle 588742
şöyle bir lavanta kesesi koyabilirsin canım, hem açınca hoş kokuyor, hem de hoş bir görüntü oluyor bence
düğünde neler takılacak
sizce
canım ben teyze hasta dıye ertelıcektınız sanoorum teyze vefat edınce sandım gene eylulde olcakk :44:
hayırlısı olsun canım. yavastan benımde bohcaya baslamam lazım ama once var olan borclarımı kapatmam lazım martı bulur benım bohçalarım
bizdede takı konuşulmadı benim ailemde sevmez öyle şeyleri ama çevreden şunu duyuyorum sen girme ailen konuşsun halletsin vs vs
sonra ilerde hep senin üstüne kalır diyorlar bende korkuyorum açıkçası
sözde bana sadace pırlanta tek taş taktı sözlüm
nişandada 1 tane bilezik,1 tane kelepçe bu taşlılar var trabzon gibi olanlardan 1 tanede 4 çeyrek yerine geçen reşat altın taktılar
ben hiçbişi demedim ailemde demedi
maaşallah senin patronun elini öpmek lazım
bizimki yapar mı bilmem ama zor nerdedeee
çok güzel ya siz çoğu şeyi halletmişsiniz
yatak odasını babam alıcak inşaallah
bulaşık makinesinide ben alıcam
diğer beyazlar almış nişanlım
salon ve oturma odasınıda o yapacak
bende ufak tefek çeyizlerimi yapacağım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?