'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam bayanlar....
anca hallettim işlerimi yarın adana yolcusuyum inşallah...
allegriacığım seni unutmak mümkünmü be canım...
act-rest canım teşekkür ederim yardımın için...
efliş sendemi buradasın kuuuu
karenimmo selam canım bence sen yılbaşından sonra yavaştan bak derim ben nişanlığımı özel diktirdim 6 aydır nişanlık araştırdım çok zor karar verdim ama aşık olarak giydim ve şuan karşımda bana bakıyor

Sabahtan beri 21 sayfa yazmışsınız yawwww oku oku bitmyecek gibi... bugün de misafir gelecekmiş.. bıcırığı gönderdim tekrar hazırlık yaptım ölüyorummmmm

Kizlarrr aklıma az önce Cok güzel bir fikir geldi.
Unutmamak için yazıyorum, yarın cizimli bir anlatım yaparım

özge arada kaynadı ama sen lazere mi gittim dedin :)
Hangi bölge
Sonra aklıma geldi dolunay zamanı gelmiş. Yani hem epilasyon zamanı, hemde benim kurt adama dönüşme zamanım gelmiş. Ben ondan kaprislere bağlamışm

kızlar iyi akşamlar herkes nerde acep yaa az önse sevdiceğimle konuştum düğün salonu mevzusu 2 yer var birisi 7 haziran cuma diğeri 8 haziran cumartesi benim istediğim tarih 8 haziran cumartesi 7 haziran adana inci otelinde olacak masaları yuvarlak kokteyl tarzı düşünüyoruz ama ben hep olumsuz baktım inci oteline araştırmalarım dahilinde 8 haziran adana sürmeli oteli masaları kare ama düzünlemelerle güzel olacağını düşünüyorum kokteyli inciye göre daha güzel yarın sevdiceğimle gidip karar verecez ama kafam karışık benim ya incide nikah kıyılırken pist havaya kalkıyor değişik bi düzen ama bilmiyorum hangisi bana bi akıl verin kare masa süslemelerle nasıl olur sizce acil yardııım:18::18::18::18::18::18:

Slm kızlar hayırlı akşamlar sizlere genelde diğer topikteyim ama burayada sıçradım hemen sizede soruyorum fikirlerinizi bekliyorum lütfeen
kızlar iyi akşamlar herkes nerde acep yaa az önse sevdiceğimle konuştum düğün salonu mevzusu 2 yer var birisi 7 haziran cuma diğeri 8 haziran cumartesi benim istediğim tarih 8 haziran cumartesi 7 haziran adana inci otelinde olacak masaları yuvarlak kokteyl tarzı düşünüyoruz ama ben hep olumsuz baktım inci oteline araştırmalarım dahilinde 8 haziran adana sürmeli oteli masaları kare ama düzünlemelerle güzel olacağını düşünüyorum kokteyli inciye göre daha güzel yarın sevdiceğimle gidip karar verecez ama kafam karışık benim ya incide nikah kıyılırken pist havaya kalkıyor değişik bi düzen ama bilmiyorum hangisi bana bi akıl verin kare masa süslemelerle nasıl olur sizce acil yardııım
:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Oya o dolunay muhabbeti ne ? Bir ara okuyordum konuyu sonra başlamadan bıraktım :) sen memnun musun denedin mi ?

Kardelen resim varsa ekle öyle yorum yapalım bence

Oya o dolunay muhabbeti ne ? Bir ara okuyordum konuyu sonra başlamadan bıraktım :) sen memnun musun denedin mi ?

Kardelen resim varsa ekle öyle yorum yapalım bence

Tamam canım yarın akşam sevdiceğimle mekanlara gidecez foto çekip yarın akşam atarım size biraz opsiyonumuz var çünkü hayırlısı:18::18::18:

Hümeyra kız sizin ev kabul evi mi

Ya dün amcamlar halamlar falan gelmişti.. amcamın oğlu temmuzda evlendi almanya da çalışıyor mühendis.. Türkiye ye geldiler gelin de ilk defa bize geldi evlendikten sonra ona bi yaptık işte.. bugün de pat babamın arkadaşı geleceğiz demiş öyle olunca bi daha onlara hazırlık yeni gittiler

İyi geceler kızlar :)) Çağla ne yaptı acaba :))) nasıl bir teklif aldı akşam nasıl geçti çok merak ediyorum sabah gelsin anlatsın bakalım

bu akşam kimse yok sayfalar birikmiş olmicak sevindim

O zaman iyi geceler canlarımm.. Napıyosunuz ? Gündüz girip muhabbetlerinize eşlik edemiyorumm.. İş yerimde fırsat olmuyor bi türlü.. Okuyorum ama yazamıyorum.. İçim gidiyor..:2::2:

İyi geceler kızlar :)) Çağla ne yaptı acaba :))) nasıl bir teklif aldı akşam nasıl geçti çok merak ediyorum sabah gelsin anlatsın bakalım

bu akşam kimse yok sayfalar birikmiş olmicak sevindim

Bugün canım çıktı okuyacağım diye valla... dün 1de falan sohbet ediyorduk yine gece geç saatte gelirse kızlar valla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…