O zaman iyi geceler canlarımm..Napıyosunuz ? Gündüz girip muhabbetlerinize eşlik edemiyorumm.. İş yerimde fırsat olmuyor bi türlü.. Okuyorum ama yazamıyorum.. İçim gidiyor..:2::2:
Valla benim daha işim yok nişanlı da askerde spora ve çeyiz alışverişine gidip gelmem haricinde evde olduğumdan dolayı hem akşam hem gündüz sohbetine katılabiliyorumevlenince çok gelemeyiz zaten benimki sevmez böyle
Valla benim daha işim yok nişanlı da askerde spora ve çeyiz alışverişine gidip gelmem haricinde evde olduğumdan dolayı hem akşam hem gündüz sohbetine katılabiliyorumevlenince çok gelemeyiz zaten benimki sevmez böyle
allah kavuştursun nerede askerlik yapıyor :) bugun tepe homeda %50 ye varan indirim vardı çok ihtiyacım olan bir şey bulamadım bir kaç sabun ve banyo köpük sabun takımı aldım çok şık bohçada falan kullanırız diye :) her ayın son çarşambası indirim oluyormuş aklınızda olsun bu ay daha çok yılbaşı süslerinde indirm yapmışlar ama geçen ay bir tanıdığım uygun fiyata yorgan falan almış takip etmekte fayda var :)
Hümeyraaa şu ayrılığımızın bitmesine şu kadar gün kalan yazıyo sende nasıl yaptın onu yaa
Kaç gün kaldı canım kavuşmana :) Allah kavuştursun inş. kısa dönemdi dimi?
kızlar nasılsınız?? nasıl yorgunum anlatamam.. bugün çok bitkinim nedense...
kızlar düğün karmaşası yaklaşıyor... henüz hiç bir adım atmadık düğüne dair... nerden başlasak.. önerebilceğiniz şuna dikkat et aman haa!! diyeceğiniz birşeyler var mı???
kızlar nasılsınız?? nasıl yorgunum anlatamam.. bugün çok bitkinim nedense...
kızlar düğün karmaşası yaklaşıyor... henüz hiç bir adım atmadık düğüne dair... nerden başlasak.. önerebilceğiniz şuna dikkat et aman haa!! diyeceğiniz birşeyler var mı???
Valla bende şu an çeyizlerimi düzüyorum nişanlımın askerden gelmesini bekliyoruz hazırlıklar için eşya falanlar için... sadece tarih belirlendi... öncelikle tarihla başlayın.. ben canım gelince hemen tatil rezervasyonuna da bakacğaım önceden yapınca daha uygun oluyor fiyat
Bende çeyizim köşesinin inceliyorum kk Da hatta fotolarını çekmeyide düşündüm :) çok cici artık çeyiz görmede online olacak yakında valla süper :)
bende yapacağım çeyiz köşesi beyaz eşyalar falan da alınsında
canım ne kadar kaldı düğüne neleri atlattın :) neler kaldı yapılacak
Valla bende şu an çeyizlerimi düzüyorum nişanlımın askerden gelmesini bekliyoruz hazırlıklar için eşya falanlar için... sadece tarih belirlendi... öncelikle tarihla başlayın.. ben canım gelince hemen tatil rezervasyonuna da bakacğaım önceden yapınca daha uygun oluyor fiyat
Bende çeyizim köşesinin inceliyorum kk Da hatta fotolarını çekmeyide düşündüm :) çok cici artık çeyiz görmede online olacak yakında valla süper :)
beyaz eşyaları inceledin mi hangi markaları düşünüyorsun ben çamaşır makinesi aldım bir tek diğerlerine kara veremedim çamaşır makinesinde bayağı bir kar ettim carrefourda indirim vardı samsun g 8 kg'lik ecobubble makineyi 699 Tl Ye aldım diğer mağazalarda 999 TL den başlıyordu :)
kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için.. ocaktan sonra mekan araştırmaya başlayacağız.. çeyiz düzmüyorum ben:) bizimkilerden topluca alıcam evlenmeye yakın parasını sonrası kolay zaten
tarih belirlemek için şubatı bekliyoruz. nişanım düğün gibi oldu benim dışarıda yaptık... o kadar deneyimsiz yakalandım ki... mesela müzik, fotoğrafçı çok önemli.. özellikle müzik... orkestra falan ayarlanmalı mı... gelinlikler ucuza nerelerden bakılıyor?? ist. avrupa yakasında önerebilceğiniz şık mekanlar varmı ortalama 8 bin e 300 kişilik bir şeyler düşünüyoruz. Şimdilik kafamdakiler bunlar...
kına için ne düşünüyorsunuz?? acaba dj gelse daha mı eğlenceli olur....kafamda tilkiler dönüyor işte böyle:):):) ama tek bildiğim şey var... ne kadar bol arkadaş çağırırsanız düğün o kadar eğlenceli oluyor...
selam kizlarrrrr :)))
ben araniza yeni katilmis sayilirim, benide kabullenin alin araniza
bu arada agustosda kesin olarak bende evleniyorum :))) cok güzel seyler buldum sayenizde gercekten, harikaaaa
ay o konuda kafa çok kararsız yaa biri diyor o iyi biri diyor bu... şans işi biraz yaa.. arkadaşımın samsung muş çok memnun.. ama teyzem o kocaman kırmızı samsung vardı ya bi çıktı ondan aldı hiç memnun değil kadının bi gülmedi yüzü çamaşırdan... bizim evde şu an arçelik var evimizdeki tek arçelik çok memnunuz kar beyaz yıkıyor
Benimde nişanım düğün gibi oldu pasta kesildi yemek yendi falan sadece gelinlik ve damatlık yoktu.. Benim düğünüm oynamalı olmayacak o yüzden kına da süper coşmak istiyorum arkadaşlarımla
Bizim evde samsung çamaşır makinesinin 7 kg 'liği var memnunuz :) bulaşık makinesi siemens vae evde çok sıkıntı çıkarıyo deterjanı eritmiyor bile ama önceden arçelik almıştık memnunduk bulaşık makinesini arçelik düşünüyorum buzdolabında LG marka bir modeli beğeniyorum sürekli takipteyim mağazaları kampanyaları beğendiğim modelde indirim yakalrım diye çünkü Tv de çok dolaşık beğendiğimiz modeli kampanyalı 200 TL ucuza aldık o da LG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?