'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Topluca almak mantıklı ama arada ufak tefek de olsa bakın indirimde gözüne çarpan bir şey olursa kaçırma çünkü son dakikalarda bir çok detayı atlayabilirsin :) evet müzik çok öenli kına da dj olabilir yada en güzeli cd'ni sen hazırlıyacağan kuzenimin kınasında ben öle yaptım istediğin parçalar çalacak yakın bir akaraba kuzen falan çalabilir listeden sen sıralamaanı yapar çekersin cdye işin şansa kalmaz :) arkadaşlar düğünde çok önemli gerçekten bencede

Benim öyle olacak canım... yapıyorum yavaş yavaş müzikleri... komsumuzun oğlunun kınasında kadın Ankara havasından başka bişey çalmıyordu bi de lorke lorke caney caney.. yani her daldan yok.. mezdeke yok mesela yanii... onu ayrıca teyipten çalıyor horonu teyp ten çalacak eee ben ne anladım ona vereceğim paraya... Ankara havasını da Ankaralı Namık boşuna mı duruyor sende müzik var mı canım paylaşalım birbrimizle bulduklarımızı

Canım benim kuzene hazırladığım listede bayağı şarkı türkü var ekleme yapıcam daha başlamadım sana gönderebilrim şarkıları beğendiklerini seçersin kuzenin kınadan önce 2-3 haftada hazırlamıştım :) mail yada hangi yöntemle istersen paylaşırız :) yeni indirdiklerimi de yollarım indirdikçe

Seni arkadaş olarak ekledim canım :)

hoşgeldinizzzz!!! Tabi burda paylaşmak için varız gel vatandaş gel

hosbulduk canimmm :))) benim isim zor ya, almanyadan istanbula gelicem baya biseyi almanyadan aldik istanbula götürdük ama daha cok eksigim var nerde ne var bilmiyorum hani bilmedigim icin kaziklanmakta istemiyorum oyüzden zorrrrrrr :)))))

ooo gurbetçilerimizden Hatice ana vatana kesin dönüş yapıyor !!!!!

aynen öyleeeee :))) bu durumdanda coooook mutluyum =))) ailem uzakta olucak o cok zor iste ama yinede kendi vatanimmm herseyi bi baska

aynen öyleeeee :))) bu durumdanda coooook mutluyum =))) ailem uzakta olucak o cok zor iste ama yinede kendi vatanimmm herseyi bi baska

Gidip gelme imkanın olacaksa sorun olmaz canım... Benim annemlerde zamanında sadece yılda 1 kez gdiyorlarmış anneannemlere.. para yok yol uzun uçak yok falan şimdi şip şak 1 saat... öyle olunca ha almanya dasın ha türkiyede farklı şehirlerde yeter ki imkan olsun ve mutlu ol

evet canim eskiden gercekten cok daha zormus, ben yine kendi ülkeme geliyorum gurbete gelin gelipde ailelerini göremeyip yabancilarin icinde olmak eminim bin kat dahada zordur ..... bende gidip gelme hic problem degil, zaten onlarda senede bi kac defa istanbula geliyorlar ee bende bi kac defa almanyaya gelirim .. ama yine catkapi gitmek gibi olmaz :))) eeee ask fedakarlik gerektiriyor bazen =)

Mesela benim amcamın oğlu 1 senedir almanya da çalışıyor mühendis 5 ay önce de evlendiler.. gelinimiz bazen korkuyormuş kapıya gelenlerden falan yaşı da çok büyük değil daha kızın.. kursa falan gidiyor işte öğrenmeye çalışıyor daha en az 3 sene ordalarmış... uluslararası bi firmada çalışıyor bundan sonra da başka bi ülke olabilirmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…