Bende nişanı oynamalı düğün gibi düşünüyorum çünkü benim de düğünüm oynamalı olmayacak kına ve gelin hamamında kopmayı düşünüyorum :)
kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için.. ocaktan sonra mekan araştırmaya başlayacağız.. çeyiz düzmüyorum ben:) bizimkilerden topluca alıcam evlenmeye yakın parasını sonrası kolay zaten
tarih belirlemek için şubatı bekliyoruz. nişanım düğün gibi oldu benim dışarıda yaptık... o kadar deneyimsiz yakalandım ki... mesela müzik, fotoğrafçı çok önemli.. özellikle müzik... orkestra falan ayarlanmalı mı... gelinlikler ucuza nerelerden bakılıyor?? ist. avrupa yakasında önerebilceğiniz şık mekanlar varmı ortalama 8 bin e 300 kişilik bir şeyler düşünüyoruz. Şimdilik kafamdakiler bunlar...
kına için ne düşünüyorsunuz?? acaba dj gelse daha mı eğlenceli olur....kafamda tilkiler dönüyor işte böyle:):):) ama tek bildiğim şey var... ne kadar bol arkadaş çağırırsanız düğün o kadar eğlenceli oluyor...
Gelin hamamını aklıma sen soktun kız bende istiyorummmm
Topluca almak mantıklı ama arada ufak tefek de olsa bakın indirimde gözüne çarpan bir şey olursa kaçırmaçünkü son dakikalarda bir çok detayı atlayabilirsin :) evet müzik çok öenli kına da dj olabilir yada en güzeli cd'ni sen hazırlıyacağan kuzenimin kınasında ben öle yaptım istediğin parçalar çalacak yakın bir akaraba kuzen falan çalabilir listeden sen sıralamaanı yapar çekersin cdye işin şansa kalmaz :) arkadaşlar düğünde çok önemli gerçekten bencede
Benim taviz vermediğim en büyük hayallerimden biri evlilik programım içinde herşey de fikir değiştiriyorum yada fedakarlık yaparım ama olmazsa olmazım :)
Benim öyle olacak canım... yapıyorum yavaş yavaş müzikleri... komsumuzun oğlunun kınasında kadın Ankara havasından başka bişey çalmıyordu bi de lorke lorke caney caney.. yani her daldan yok.. mezdeke yok mesela yanii... onu ayrıca teyipten çalıyor horonu teyp ten çalacak eee ben ne anladım ona vereceğim paraya... Ankara havasını da Ankaralı Namık boşuna mı duruyorsende müzik var mı canım paylaşalım birbrimizle bulduklarımızı
Canım benim kuzene hazırladığım listede bayağı şarkı türkü var ekleme yapıcam daha başlamadım sana gönderebilrim şarkıları beğendiklerini seçersin kuzenin kınadan önce 2-3 haftada hazırlamıştım :) mail yada hangi yöntemle istersen paylaşırız :) yeni indirdiklerimi de yollarım indirdikçe
hoşgeldinizzzz!!! Tabi burda paylaşmak için varız gel vatandaş gel
Seni arkadaş olarak ekledim canım :)
hosbulduk canimmm :))) benim isim zor ya, almanyadan istanbula gelicem baya biseyi almanyadan aldik istanbula götürdük ama daha cok eksigim var nerde ne var bilmiyorum hani bilmedigim icin kaziklanmakta istemiyorum oyüzden zorrrrrrr :)))))
Canım ben sana msj atamadım daha kk 'da 100 cevap yazmamışım direk mail atıcam mailine bakarsan ceren 'ile başlayan mail benim :)
aynen öyleeeee :))) bu durumdanda coooook mutluyum =))) ailem uzakta olucak o cok zor iste ama yinede kendi vatanimmm herseyi bi baska
Canım mail yükleniyor az kaldı :) gönderiyorum
tamam canım çok sağol
Gidip gelme imkanın olacaksa sorun olmaz canım... Benim annemlerde zamanında sadece yılda 1 kez gdiyorlarmış anneannemlere.. para yok yol uzun uçak yok falan şimdi şip şak 1 saat... öyle olunca ha almanya dasın ha türkiyede farklı şehirlerde yeter ki imkan olsun ve mutlu ol
canım mailini kontrol edermisin maillerim geliyomu 1 mail yolladım
evet canim eskiden gercekten cok daha zormus, ben yine kendi ülkeme geliyorum gurbete gelin gelipde ailelerini göremeyip yabancilarin icinde olmak eminim bin kat dahada zordur ..... bende gidip gelme hic problem degil, zaten onlarda senede bi kac defa istanbula geliyorlar ee bende bi kac defa almanyaya gelirim .. ama yine catkapi gitmek gibi olmaz :))) eeee ask fedakarlik gerektiriyor bazen =)
rar denedim gönderemedim ben ya ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?