Mesela benim amcamın oğlu 1 senedir almanya da çalışıyor mühendis 5 ay önce de evlendiler.. gelinimiz bazen korkuyormuş kapıya gelenlerden falan yaşı da çok büyük değil daha kızın.. kursa falan gidiyor işte öğrenmeye çalışıyor daha en az 3 sene ordalarmış... uluslararası bi firmada çalışıyor bundan sonra da başka bi ülke olabilirmiş yani
Gönderdimmmmmmm
Canım geldi çok teşekkür ederim süper bende sana bir kaç parça bölüp rar la göndercem şimdi dosya 25 kb yi aşmış az önce ondan olmamış :)
Yaaa iste bence bu gercekten cok zor..heleki almanya insanlari desen zaten soguk dili hic bilmeyenler icin eminim ögrenmesi zordur.. ben burda dogdum büyüdüm burda okudum meslek yaptim calisdim ama ona ragmen itici geliyor ona allah sabir versin.. iste mecbur olunca yapicak birsey yok... ben yine sansliyimmm
Anladım canım sorun değil :) Yalnız benim uykum gelmeye başladıııyarın devam etsem göndermeye nasıl olur :)
İyi Geceler canım ben gönderebildiğimi bu gece gönderirim sen yarın bakarsın görüşürüz :)
Canım benim kuzene hazırladığım listede bayağı şarkı türkü var ekleme yapıcam daha başlamadım sana gönderebilrim şarkıları beğendiklerini seçersin kuzenin kınadan önce 2-3 haftada hazırlamıştım :) mail yada hangi yöntemle istersen paylaşırız :) yeni indirdiklerimi de yollarım indirdikçe
iyi de bana gönderirken senin mail adresini de yazar ikimize birden aynı anda gönderir bi daha iki iş neden yapsin ki.karennimmo bana da yollaman mümkün mü?? mail adresimi atsam sana özelden? bu gece değil müsait oldğunda bi ara:)
karennimmo bana da yollaman mümkün mü?? mail adresimi atsam sana özelden? bu gece değil müsait oldğunda bi ara:)
tabi canım bu geceden başlarım sanada yollarım :)
bende yarın bana gelen linkte görürüm onun mail.adresini bende gönderirimCanım ilk maili attım bile hümeyra ya yolladıklarımdan ona dah önce yoladıklarımıda sana tekrardan ayrı yollarım
Canım ilk maili attım bile hümeyra ya yolladıklarımdan ona dah önce yoladıklarımıda sana tekrardan ayrı yollarım
mail yollamaya çalıştım ama mail adresin hata verdi
hümeyracım iyi geceler tekrardan sana da kalan şarkıları gmailden atıcam gereksiz kutuna düşerse sabah kontrol edersin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?