'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yaaa iste bence bu gercekten cok zor..heleki almanya insanlari desen zaten soguk dili hic bilmeyenler icin eminim ögrenmesi zordur.. ben burda dogdum büyüdüm burda okudum meslek yaptim calisdim ama ona ragmen itici geliyor ona allah sabir versin.. iste mecbur olunca yapicak birsey yok... ben yine sansliyimmm

evet bazılarından çok ürküyorum dedi... akşamları hemen heryer kapanıyor değişik soğuk bi yer dedi bi de böyle kalın konuşuyorsunuz yaa valla işi zor ama mutlu sevdiceğinin işi için gitti burda da okulu devam ediyor sınavlara gelip giriyor

karennimmo bana da yollaman mümkün mü?? mail adresimi atsam sana özelden? bu gece değil müsait oldğunda bi ara:)

Canım ilk maili attım bile hümeyra ya yolladıklarımdan ona dah önce yoladıklarımıda sana tekrardan ayrı yollarım
bende yarın bana gelen linkte görürüm onun mail.adresini bende gönderirim bu sefer gerçekten uyuyorum.. cenem durmaz ki benim valla neyse kaçtım daha kalkıp sabahkiler laf yetistirecegim tabi bu yorgunlukla uyanabilirsem sabah

günaydın kızlarrrrrrr
cumanın gelişi perşembeden belli olur :118::118::118::118::122:

annemin evine gidip bissürü bissürü işler yapmak istiyorum, yani kendime ait işleri yapmak istiyorum

Muradımıza erdik-2013 gelinleri başlıklı konuyu bugün açacağım böyle miydi yahu :44:

çağla gel gel çabuk anlat bakalım ne oldu

günaydınnnnn :) kızlar martn 9nda düğünüm var ve ben hala çatal bıççak takımı seçemedim aceleye getirip uyduruk bişiy almak istemiyorum bana tavsiye verin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…