'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günayyydıınnnn bacılarımmmmm...valla uyuya kalmısım gec geldim....aşk sarhosu oldum ya dün aksam

dün ben dolmusa bindim...Alpican inecegim duragı söledi...ordan el ele gidiyoduk ki bi yola sapınca nereye gittigimizi anladım Room's a gdiyoduk..sevgililer gününde de orda yüzük takmıstı bana....ben hemen Room's diye bagırdım tabineyse gittik işte....ben etrafa bakınıom nereye oturcaz diye....bi odası varmıs Room's'un...VIP odası....oraya bi sinema sistemi kurulmussss...dedigim gibi casablanca koyulmussss bizi bekliyo :)))(bu arada filmi Adana'da bulamamıs...Diyarbakır'dan getirtmiş.)

sonra yemeklerimizi söleedik...yemek esliginde film izledik...filmin ilk yarım saatinden sonra bi sahne var...bi şarı calıyo....seni seviyom falan diyo işteee sarkıda....cok duygulu bi sahnee..bizimki tam o sahnede cebinden cıkardı yüzügü....suratıma sırıtarak baktı şapşalım benimhiç te beceremez böle seyleri...sonra Benimle evlenir misin? dedi...bende gülmeye basladım baktım yüzüne eşşek sıpası der gibi.....evettt dedim sarıldıkkkk öpüştüksonra da taktı yüzügümü....film bitti azcık sohbet ettik...hazırlık asamasını anlattı falan fistann...o an bittikten sonra eski okuzlugune döndü ama

Son düzenleme:
çağlammm haydi gözün aydınnnn

maşallahhh bayağı düşünmüş uğraşmış
sonradan eski haline dönmüş olsa da bayağı hazırlık yapmışşş

çağlammm haydi gözün aydınnnn

maşallahhh bayağı düşünmüş uğraşmış
sonradan eski haline dönmüş olsa da bayağı hazırlık yapmışşş

evet kuzummm...saolsunbi ömür anlatır durur artık...söyle yapmıstım böyle yapmıstım...ohh be diyoo..benden cıktı...üstümden yük kalktı..artık anlatabilirsin cocuklarına diyooo

kızlar ya ben çok mahvoldum yaniii...

dün kdv ve muhtasar ödemesi vardı ve ben onları ödemeyi atlamışım..
şimdi patronumun karşısına geçip bunları ödemeyi unuttum nasıl dicem
birde şu var 1 geçtiği için bankadan ödeyemiyorum kasadan para isteyip göndericem vergi dairesinden ödettiricem ..

yaa allahım sen yardım et kendime çok kızıyorum dün sabah aklımdaydı nasıl oldu unuttum allahım şimdi napcam ben ya

Son düzenleme:
çağlaaa, aşk sarhoşu çağlaaaaa
gözün aydın canım, teklifini güzel bir şekilde aldın
ömür boyu mutluluklar inşallah

:26:bizim yüzümüzden mi yoksa :26:
inşallah kızmaz patronlar

:26:bizim yüzümüzden mi yoksa :26:
inşallah kızmaz patronlar

yok canım neden sizin yüzünüzden olsunnnn oyammm
ama şu varki buraya takılınca haliyle işleri savsaklıyorum
ya nolur bana dua edin hiç hoş birşey olmayacak bu cezası yok saırım ama neticede ödemeyi unuttum demekle baştan kaybedicem

Günaydınn kızlarr

Aslı hala gelmemiş küsüm ona zaten

Çağlammm hadi gözün aydın teklifini almışsın Alpican nasıl da uğraşmış,ömür boyu mutlu olun

Canım üzülme bunda kötü bişey yok,ben muhasebe bürosunda çalışıyorum bazen bizde geciktiriyoruz mükellefler ödeme yapmayınca ama çok az bi gecikme zammı alıyo sadece o kadar yani cezası falan yok gecikme zammı da muhtemelen 1 tl olur üzülme bu kadar

günaydın kızlaar yine sessiziz bugün:44:
kardelencim inci otelin fotoğraflarına baktım ama diğer otelin fotoğraflarını göremedim.bence gidip baktığında için hangisine ısınıyorsa onu seç. düzeni bir şekilde ayarlarlar istediğin gibi diye düşünüyorum

özlem 2-3 tl bi faiz işler o kadar
benim çok sık yaptığım bir hata o

ben diyorum ki abi netten yatırmaya çalıştım ama hata verdi
o yüzden vergidairesine yatmalı diyorum

sende öyle söyle
mesai bitimine kadar denedim dersin

haklısın canım, burada takılırken insan kaptırıyor kendini en azından bende öyleyim.
diğer arkadaş varken beni idare ediyordu, ama o olmayınca zor oluyor. ihracat için formül hazırlamayı unutmuşum bende
Allah kolaylık versin canım sana, umarım anlayışla karşılarlar

gulibik günaydın, hoşgeldin

senden öğreneceğimiz çok şey var gibime geldi

Mutfak için birşey aklıma geldi, yağlı kağıt,streç, oklava, Ve suan aklıma gelmeyen ıvır zıvır olan, her an kullanılmayan parçalar bir cekmecemi kaplıyor. Dün aklıma kangurular geldi.
Ve hemen kendi kapimizin ölçüsünu Ve boyuma göre cep hizasinjn ölçüsünü aldım. H. Sonu eve gidince mutfaktaki için masa örtüsü Ve ona uygun sandalye minderi dikmeyi düşünüyordum, aynı kumaştan birde kanguru dikeyim dedim.
Sanırım arkasını kartonlamaliyim ki dik dursun
Sizede fikir olsun canlar

EDİT: bu arada benim mutfak kapım sürekli açık duruyor, böylece arkası duvarda kalıyor, yani kapatmadığım sürece kalabalık görüntü oluşmayacak
kendimi uydurmasyon işler yapan derya baykal gibi hissettim:/

Eklentiler

• $IMG-20121227-WA0000.webp
    13 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
senden öğreneceğimiz çok şey var gibime geldi

yaa unutkanlık var bende

resmi muhasebemde biraz cins
zamanında çok laf yediğimden ötürü
bazı konularda kıvırmak için yöntemle rbuldum bende

tembele iş buyur sana akıl öğretsin gibi bişey

günaaydın ezgitoommm, yıl sonu ya herkes yoğuun bende yarından sonraaa hatta bugün öğleden sonra iptaliiim

günaydın bebitolarrrr

yine migren belasındayım dün de ağrım vardı,bugün de tam gaz.

ayrıca ev hanımı olmaya karar verdim,kocam çalıştırmasın beni

wallaha da yoruldum:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…