'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hmm birde yemekten önce dedi ki:

ben hep evrene olumlu enerji yolla derim

"baştan alıyorum olumlu enerji yolluyorum evrene dedi.herseyi unutup tekrar bastan alalım dedi.

"tesekkür ederim jestin için cok mutlu ettin beni. onure oldum , işyerindeki bayanlar : cok zevkli nişanlın var ,Allah mutlu etsin.özel gün mü bugün demişler"

sağol teşekkür ederim dedi tekrar.

bende "artık cok gec ben seni rezil ettim dimi ,karizman cizildi,patron da varmıs ayıp oldu tabii,maskara olursun milletin diline ,haklısın.. bunu yasamak isteyen insanlar varken senin yaptıgına bak "dedim.

cidden bu son artık ,birsey yapmayacagım.. yıldönümümüzde geliyor.
o ne yaparsa yapsın. hevesim kursagımda kaldı.

doğum gününe sevgili kitabı yaptırmıstım. keske onu da yaptırmasaydım

bi de demez ki "iyi ki colgınlık yapıp boxer göndermemişsin" şapşal ya.dalga gectik ama icim buruk

Özlemmmmmm çok sevindimmm gözün aydın yaaa
kurtulmuş oldun

Aslım sen sıkma canını yaaa
belki iş arkadaşları dalga falan geçtiyse ondan o da sana öyle çıkışmış olabilir :26:
çünkü boşboğazlı iş arkadaşı kadar sinir bozucu bişey yok

Oyaaa sağol kuzumm ben bi inceliiym deniyim bakayım işe yarıcak mı
sen ne yaptın kıza da yazmayı bıraktı

canııımmmm ahhhh ahhhh reglinin verdiği bir stresten üzüldün anlıyorum seni
bence arkadaşları ona ''çok şükür geldin, aç şu paketi de yiyelim'' diye bakmıştır. bir de kıskandıkları için :100:
sıkma sen canını

özlemcim telefon olayının cözülmesine cok sevindim

--
sen niye kötü hissediyorsun ki:26: ben seffaf gittigini bilmiyordum öyle olsa göndermezdim ,cünkü ofiste herkes acık birbirini görüyor.:18:neyse olacagı varmıs. dün o sinirle cikolataları alıp cöpe atmak geldi içimden.
iyi ki varsın,seni seviyorum yazdım. Allahtan baska seyler yazmamısım

işyerindekiler ayrı mal patronu da o yokken ne diye onun masasına oturur anlamadım

valla olsam da rahatlasam sinir küpü + sulu göz olarak dolasmaktan sıkıldım

lavanta kesene bayıldım oyam ya. nasıl yaptın.dikis tekniklerini ya da ölcülerini bana özelden yazar mısın cok şık olmş. emeklerine sağlık

çağloşum dün gittik kadın 2013 girsin öyle gelin dedi
haftaya tekrar gitçez.. tahlilleri falan yaptırmayın daha dedi.. haftaya gelin gün alın tahlilleri diğer belgeleri sonra halledip getirirsiniz dedi
2012 nikah fiyatı 110 liraymış 2013 de farklı olabilir dedi.. gerekli olan evraklar da çok kolay..3 foto, sağlık raporu bi de nufus cüzdan fotokopisi
düğün salonuna memur gelince ayrı ücret almıyoruz dedi ama bence alırlar o akşam

aslım ben de3ü beğendimm yazı da bence aynı hayale tutulmak olsun

Bebeklerrrrr nişan için ilk hazırlık olarak kendime bi liste yaptım.. eksik gedik unuttuğum birşey varmı bir bakın bakem

Eki Görüntüle 588693

valla kuzum gayet güzel bi liste olmuş biz daha minimum yapmıştık
aklıma farklı bişiler gelirse söylerim ben deee

biz takı olayına nişanlımla ikimiz karar verdik ailem istemedi zaten hayatta öyle bişey yapmalarını istemezdim
ne istiyosam nişanlıma söyledim orta yolu bulduk
düğünde ne takarlar onlara kalmış ama sevdiceğim bana yüz görümlüğü bişi takçak artık gücü neye yeterse
eşya olayını da yatak odasını benim ailem alcak, çamaşır makinesini babaannem aldı geri kalan eşyalar zaten vardı nişanlım hepsini almıştı
evimiz küçük o nedenle onları kullancaz 2 sene sonra inş büyük eve geçicez o zaman salon takımı vs yenilicem

kızzzz ben gidiyorum ama geçen gittim diyen çağlaydı sanki emin değilim :26:
ben bikini+genital+koltuk altına gidiyom daha 1 seans gittim 2 ayı geçti valla
ocak 8 de yeni seansım ama adetime denk gelebilir
ben de aycangülün tarihleri takip ediyom ona denk getirmeye çalışıyom google a kozmik bakım yazarsan bloğu çıkıyo orda tarih veriyo
ben tarihlerden de lazerden de memnunum çoook uzun süre çıkmadı lazerden sonra ama şuan ormana dönmüş vaziyette yine de daha ince çıkıyo
ilk seansa göre iyi bence

yerim seni beeeen ne güzel düşünmüş alpiş valla aferin onaaa
ama dediğin gibi artık söyler durur erkek milleti böyle

ben de çok dalgın ve unutkanım bugünlerde
bişey olmaz ama canım benim üzme kendini insanlık hali

topiğin einstein'ısın valla oyaa

canım üzme kendini..o hissi bilirim hevesi kursağında kalır insanın
ya ben nişanlımın işyerine bonny yolluyom şeffaf poşette gidiyo bütün işyeri görüyo ama o aksine bundan memnun oluyodu
bütün arkadaşlarıyla yiyolardı
ama karakter meselesi demek ki, çok özel bişeyler mi yazıyodu ki notta?

Oyaaa sağol kuzumm ben bi inceliiym deniyim bakayım işe yarıcak mı
sen ne yaptın kıza da yazmayı bıraktı

ben bir hevesle koşa koşa gittim, sayfanın sonunu okudum, sonra başını okudum.
sonunda inanmayanlar vardı. bende ananem öyle dediği için inanıyorum yaa hani. bir heyecan bir neşe.
ilk sayfayı alıntıladım. (ilk mjda lütfen konu içinde alıntılamayın yazıyordu,) bende defalarca okudum ama kavrayamadım,şimdi bu mjı başka konulara mı kopyalamayacağız ki falan diye düşünürken, bu konu için yazmamıştır,kendi konusu içinde niye alıntılanmasın ki dedim.
çünkü bana göre alıntı <Hey XX kişisi sana söylüyorum> manasındadır. bir de konuya dalış yaparken bodoslama yapmak istemedim, ki tam bodoslama yaptım. ve alıntıladım, altına bende inanıyorum falan filan yazdım.
iki gün sonra bakmak için girdim ki, aycangül birine kızmış.
vay terbiyesizler kimbilir ne yaptılar kız diyorum. sondan başa doğru gidiyorum. kiii bir baktım benim mj orada
meğer aycangül kendi ilk mjının konu içinde alıntılanmasını istemiyormuş, bunu herkese defalarca söylemiş. kızmış.
benim mj da son damla olmuş. artık paylaşmıyorum dedi.
ben özür diledim, oradaki alıntılamayın yazısının açıklayıcı olmadığını anlamadığımı, falan söyledim. ama nafile, kızı kaçırdım

işte böyle, şimdi blogundan yazıyor. orada da aycangül ismiyle hitap edilmesi yasak. aman dikkat et

Aslıcımmm ben de özgiş gibi özel bişey yazıyo notta sanmıştım ama gayette normal bişey yazmışsın ama demek ki nişanlın bu tarz şeylerden hoşlanan biri değil,başkası gördüğünde utanıp karizması çizildi gibi hissediyo demek ki üzülme sen de bidaha yapmazsın yapı meselesi işte :26:

kardelen canım ya sen beni ekledinmi davet gelmemiş bana ne zamandır sorucam sorucam koşturmaktan unuttum hep..
bu arada inci ve sürmeli otel hakkında bilgim yok canım ama sana bir şey diyeceğim seyhan'da yaşıyorsun madem ziyapaşa'da ekinci garden business hotel var ailemle orada kalmıştık o otelinde balo salonu var çok beğenmiştim ben eğer mekan konusunda hala ikilemdeyseniz ve otelde istiyorsanız orayada bakın derim fiyatlarıda çok uygundu...
bizim kır düğünü olucak park zirve yada midas life da yada havuz başı düğün yapıcaz seyhan otelin havuzbaşısında yada bir ihtimal hilton otel artık nerede boş yer bulursak:26: ben bugün allahın izniyle 16.05 uçağı ile adana'ya geliyorum mekan bakmak ve evin tadilatı için

merhaba bayanlar bende valizimin son rötuşlarını yaptım birazdan hazırlanmaya başlayacağım

Amaann ne kaprisli şeymiş o da yaa ne olmuş yani alıntıladıysan

Hahhahhah şaka gibi yaaa
alıntıladıysan ne var yanii
oraya yazdığını da herkes alıntı yapabilir
o kadar kapris yapacaksa yazmayacak
bloga biraz baktım da puffs
onu sakin kafayla oturup incelemem lazım sanırım

evet özgem ,gülinim yapısı kaldırmıyor. seffaf posette gittigini bilsem göndermezdim ben de zaten.neyse bana da akıl oldu.

msaj vs de atmıcam bugün.

---

oyam şans işte. cıkıscak yer arıyordu demek ki senin alıntı son damla oldu

Harikaaa ya maşallah

ayyy benide eklermisiniz???

:101::101::101::101:
valla o sıralar onun takipçileri beni kkdan uzaklaştıracak diye ödüm kopmuştu

Merak etmeee biz arkandayız oyammm onun takipçileri varsa senin de gelincik adayların var

Aslımmm bonny yollamak istediğinde at bi msj bana hemen adresimi göndereyim yapım kaldırır benim çok mutlu olurum bak valla

Boxer mıydı kız gönderdiğin yoksa o çikolatalı kalp mi? Onda ne varki görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…