- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
canım niye sıkkın keşke süpriz yapmasaydım.
eşek hoşaftan ne anlar.olayına döndü.
ben ne güzel nasıl sevinir diye hayal kuruyordum. saat 16.00 gibi bana iletildi alıcıya diye mesaj geldi bonnyfood'dan.sevdicek dısardaymıs o zaman.
16:35 gibi aradı.
dedikleri su : " naptın sen ,ne gerek vardı. tesekkür ederim ama burda benim ayrı odam yok(muhasebeci kendileri),diğer 20 calısan görmüş..kutuda değil seffaf posete sarıp gelmişler,yazdıgın notta ortadaydı. şirkete bir girdim herkes bana bakıyor. bir de patron da gelmiş benim masama oturmus:18: biriyle konusuyordu. soka uğradım masada görünce onu dedi.o kadar sinir oldum ki kızlar anlatamam.
ben kargonun seffaf posette gitceni nerden bileyim yakendimi onu yerine koydum tamam haklı o kısımda ama ben nerden bilebilirdim ki.
tüm hevesim kursagımda kaldı. aksam görüstük kavga ettim,üstüne sinirden agladım.(regl olsam da kurtulsam gözüm cesme gibi):84::84::84::84:
kuşkafalı işte !!!!(oya bence de topiğinin adı bu olsun)
sonra yemekte :bak askım mutlu oldum ama sen de beni anla , bir erkege yapılabilcek en büyük jestş yaptın .teşekkür ederim. ama yıl dönümü değildi ne gerek vardı ,sağol .." dedi. ben de adı üstünde süpriz dedim. salak kafam keske göndermeseydim,bundan sonra bitti artık ,benden birsey bekleme dedim.
aksam eve gelince de mesaj atmıs: inancını kaybetme ,hersey güzel olcak.seni seviyorum diye.
bende yazdım: bilmiyorum bazen yılgınlığa düsüyorum. iyi geceler dedim.
ben seni cok mu yoruyorum artık dedi. birsey yazmadım.
içim şişti kızlar ya dünden beri ben bir tuhafım.o da haklı diyorum kendime ama yine de üzülüyorum.
ayy pudracım üzüldüm ama şuanda diyecek birşey bulamıyorum sadece çok haklısın diyorum ....
bonny gönder diyede ben demiştim bak şimdi kötü hissetim kendimizaten bendede moral sıfır işyerinde hata yapmışım iyice çöktüm heee
ayrıca o bonnylerin hepsi şeffaf poşete sarılı oluyor poşet üstünde bonnyfood yazıyor ..
hangi yazıyı yazmıştın meyvelerin üstüne ? yani notun neydi
ay bu işyerindekilerde ne hanzoymuş niye notunu okumuşlarki gerizekalılar
canııımmmm ahhhh ahhhh reglinin verdiği bir stresten üzüldün anlıyorum seni
bence arkadaşları ona ''çok şükür geldin, aç şu paketi de yiyelim'' diye bakmıştır. bir de kıskandıkları için :100:
sıkma sen canını
selam kızlar...
özgecim maşallah size tatlımmm
bilgi almaya gidiceksiniz demek bizde de gundem bu... daha var ocagın 20 sinde gelecek nişanlım ama oncesinde napıcaz nedicez bilelim istiyoruz paylasırsan sevinirim bitanem...
hoş gerci bu ara içimde igrenc bir his bütün düğün heyecanımı sömürüyor ama neyse
anladım bebişkom
içindeki yazıları değiştirebiliyorum
ask : elele tutusmaktır mı ?
ask ; aynı hayale tutulmaktır mı ?
öptüm sizi
sevdiceğe kargo gidince nasıl ifade alcak yüzü merak ediyorum
Bebeklerrrrrnişan için ilk hazırlık olarak kendime bi liste yaptım.. eksik gedik unuttuğum birşey varmı bir bakın bakem
Eki Görüntüle 588693
kızlar birşey sorucam size nişanda neler takıldı yani nişanlınız ve aikesi neler taktı
ve siz mi konuştunuz takıları aileler mi konuştu yada konuşmadınız mı?
eşya olayını nasıl yapiyorsunuz kız tarafı erkek tarfı diye mi ayırdınız mesela
çeyiz olarak neerl alıyorsunuz?
bana braz fikir verir misiniz?
düğünde neler takılacak
istemelimiyim yoksa onlar mı düşünsün demeliyim
sizce
Kizlarrr aklıma az önce Cok güzel bir fikir geldi.
Unutmamak için yazıyorum, yarın cizimli bir anlatım yaparım
özge arada kaynadı ama sen lazere mi gittim dedin :)
Hangi bölge
Sonra aklıma geldi dolunay zamanı gelmiş. Yani hem epilasyon zamanı, hemde benim kurt adama dönüşme zamanım gelmiş. Ben ondan kaprislere bağlamışm
Günayyydıınnnn bacılarımmmmm...valla uyuya kalmısım gec geldim....aşk sarhosu oldum ya dün aksam
dün ben dolmusa bindim...Alpican inecegim duragı söledi...ordan el ele gidiyoduk ki bi yola sapınca nereye gittigimizi anladım Room's a gdiyoduk..sevgililer gününde de orda yüzük takmıstı bana....ben hemen Room's diye bagırdım tabineyse gittik işte....ben etrafa bakınıom nereye oturcaz diye....bi odası varmıs Room's'un...VIP odası....oraya bi sinema sistemi kurulmussss...dedigim gibi casablanca koyulmussss bizi bekliyo :)))(bu arada filmi Adana'da bulamamıs...Diyarbakır'dan getirtmiş. )
sonra yemeklerimizi söleedik...yemek esliginde film izledik...filmin ilk yarım saatinden sonra bi sahne var...bi şarı calıyo....seni seviyom falan diyo işteee sarkıda....cok duygulu bi sahnee..bizimki tam o sahnede cebinden cıkardı yüzügü....suratıma sırıtarak baktı şapşalım benimhiç te beceremez böle seyleri...sonra Benimle evlenir misin? dedi...bende gülmeye basladım baktım yüzüne eşşek sıpası der gibi.....evettt dedim sarıldıkkkk öpüştük sonra da taktı yüzügümü.... film bitti azcık sohbet ettik...hazırlık asamasını anlattı falan fistann...o an bittikten sonra eski okuzlugune döndü ama
kızlar ya ben çok mahvoldum yaniii...
dün kdv ve muhtasar ödemesi vardı ve ben onları ödemeyi atlamışım..
şimdi patronumun karşısına geçip bunları ödemeyi unuttum nasıl dicem
birde şu var 1 geçtiği için bankadan ödeyemiyorum kasadan para isteyip göndericem vergi dairesinden ödettiricem ..
yaa allahım sen yardım et kendime çok kızıyorum dün sabah aklımdaydı nasıl oldu unuttum allahım şimdi napcam ben ya
Mutfak için birşey aklıma geldi, yağlı kağıt,streç, oklava, Ve suan aklıma gelmeyen ıvır zıvır olan, her an kullanılmayan parçalar bir cekmecemi kaplıyor. Dün aklıma kangurular geldi.
Ve hemen kendi kapimizin ölçüsünu Ve boyuma göre cep hizasinjn ölçüsünü aldım. H. Sonu eve gidince mutfaktaki için masa örtüsü Ve ona uygun sandalye minderi dikmeyi düşünüyordum, aynı kumaştan birde kanguru dikeyim dedim.
Sanırım arkasını kartonlamaliyim ki dik dursun
Sizede fikir olsun canlar
EDİT: bu arada benim mutfak kapım sürekli açık duruyor, böylece arkası duvarda kalıyor, yani kapatmadığım sürece kalabalık görüntü oluşmayacak
kendimi uydurmasyon işler yapan derya baykal gibi hissettim:/
ben ne güzel nasıl sevinir diye hayal kuruyordum. saat 16.00 gibi bana iletildi alıcıya diye mesaj geldi bonnyfood'dan.sevdicek dısardaymıs o zaman.
dedikleri su : " naptın sen ,ne gerek vardı. tesekkür ederim ama burda benim ayrı odam yok(muhasebeci kendileri),diğer 20 calısan görmüş..kutuda değil seffaf posete sarıp gelmişler,yazdıgın notta ortadaydı. şirkete bir girdim herkes bana bakıyor. bir de patron da gelmiş benim masama oturmus:18: biriyle konusuyordu. soka uğradım masada görünce onu dedi.o kadar sinir oldum ki kızlar anlatamam.
ben kargonun seffaf posette gitceni nerden bileyim yakendimi onu yerine koydum tamam haklı o kısımda ama ben nerden bilebilirdim ki.
tüm hevesim kursagımda kaldı. aksam görüstük kavga ettim,üstüne sinirden agladım.(regl olsam da kurtulsam gözüm cesme gibi):84::84::84::84:
sonra yemekte :bak askım mutlu oldum ama sen de beni anla , bir erkege yapılabilcek en büyük jestş yaptın .teşekkür ederim. ama yıl dönümü değildi ne gerek vardı ,sağol .." dedi. ben de adı üstünde süpriz dedim. salak kafam keske göndermeseydim,bundan sonra bitti artık ,benden birsey bekleme dedim.
aksam eve gelince de mesaj atmıs: inancını kaybetme ,hersey güzel olcak.seni seviyorum diye.
içim şişti kızlar ya dünden beri ben bir tuhafım.o da haklı diyorum kendime ama yine de üzülüyorum.
Oyaaa sağol kuzumm ben bi inceliiym deniyim bakayım işe yarıcak mı
sen ne yaptın kıza da yazmayı bıraktı
ben bir hevesle koşa koşa gittim, sayfanın sonunu okudum, sonra başını okudum.
sonunda inanmayanlar vardı. bende ananem öyle dediği için inanıyorum yaa hani. bir heyecan bir neşe.
ilk sayfayı alıntıladım. (ilk mjda lütfen konu içinde alıntılamayın yazıyordu,) bende defalarca okudum ama kavrayamadım,şimdi bu mjı başka konulara mı kopyalamayacağız ki falan diye düşünürken, bu konu için yazmamıştır,kendi konusu içinde niye alıntılanmasın ki dedim.
çünkü bana göre alıntı <Hey XX kişisi sana söylüyorum> manasındadır. bir de konuya dalış yaparken bodoslama yapmak istemedim, ki tam bodoslama yaptım. ve alıntıladım, altına bende inanıyorum falan filan yazdım.
iki gün sonra bakmak için girdim ki, aycangül birine kızmış.
vay terbiyesizler kimbilir ne yaptılar kız diyorum. sondan başa doğru gidiyorum. kiii bir baktım benim mj orada
meğer aycangül kendi ilk mjının konu içinde alıntılanmasını istemiyormuş, bunu herkese defalarca söylemiş. kızmış.
benim mj da son damla olmuş. artık paylaşmıyorum dedi.
ben özür diledim, oradaki alıntılamayın yazısının açıklayıcı olmadığını anlamadığımı, falan söyledim.ama nafile, kızı kaçırdım
işte böyle, şimdi blogundan yazıyor. orada da aycangül ismiyle hitap edilmesi yasak. aman dikkat et
Amaann ne kaprisli şeymiş o da yaa ne olmuş yani alıntıladıysan
günaydınnnnn :) kızlar martn 9nda düğünüm var ve ben hala çatal bıççak takımı seçemedimaceleye getirip uyduruk bişiy almak istemiyorum bana tavsiye verin :))))
ben bir hevesle koşa koşa gittim, sayfanın sonunu okudum, sonra başını okudum.
sonunda inanmayanlar vardı. bende ananem öyle dediği için inanıyorum yaa hani. bir heyecan bir neşe.
ilk sayfayı alıntıladım. (ilk mjda lütfen konu içinde alıntılamayın yazıyordu,) bende defalarca okudum ama kavrayamadım,şimdi bu mjı başka konulara mı kopyalamayacağız ki falan diye düşünürken, bu konu için yazmamıştır,kendi konusu içinde niye alıntılanmasın ki dedim.
çünkü bana göre alıntı <Hey XX kişisi sana söylüyorum> manasındadır. bir de konuya dalış yaparken bodoslama yapmak istemedim, ki tam bodoslama yaptım. ve alıntıladım, altına bende inanıyorum falan filan yazdım.
iki gün sonra bakmak için girdim ki, aycangül birine kızmış.
vay terbiyesizler kimbilir ne yaptılar kız diyorum. sondan başa doğru gidiyorum. kiii bir baktım benim mj orada
meğer aycangül kendi ilk mjının konu içinde alıntılanmasını istemiyormuş, bunu herkese defalarca söylemiş. kızmış.
benim mj da son damla olmuş. artık paylaşmıyorum dedi.
ben özür diledim, oradaki alıntılamayın yazısının açıklayıcı olmadığını anlamadığımı, falan söyledim.ama nafile, kızı kaçırdım
işte böyle, şimdi blogundan yazıyor. orada da aycangül ismiyle hitap edilmesi yasak. aman dikkat et
Günayyydıınnnn bacılarımmmmm...valla uyuya kalmısım gec geldim....aşk sarhosu oldum ya dün aksam
dün ben dolmusa bindim...Alpican inecegim duragı söledi...ordan el ele gidiyoduk ki bi yola sapınca nereye gittigimizi anladım Room's a gdiyoduk..sevgililer gününde de orda yüzük takmıstı bana....ben hemen Room's diye bagırdım tabineyse gittik işte....ben etrafa bakınıom nereye oturcaz diye....bi odası varmıs Room's'un...VIP odası....oraya bi sinema sistemi kurulmussss...dedigim gibi casablanca koyulmussss bizi bekliyo :)))(bu arada filmi Adana'da bulamamıs...Diyarbakır'dan getirtmiş. )
sonra yemeklerimizi söleedik...yemek esliginde film izledik...filmin ilk yarım saatinden sonra bi sahne var...bi şarı calıyo....seni seviyom falan diyo işteee sarkıda....cok duygulu bi sahnee..bizimki tam o sahnede cebinden cıkardı yüzügü....suratıma sırıtarak baktı şapşalım benimhiç te beceremez böle seyleri...sonra Benimle evlenir misin? dedi...bende gülmeye basladım baktım yüzüne eşşek sıpası der gibi.....evettt dedim sarıldıkkkk öpüştük sonra da taktı yüzügümü.... film bitti azcık sohbet ettik...hazırlık asamasını anlattı falan fistann...o an bittikten sonra eski okuzlugune döndü ama
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 35 ... :123:
ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 37 ... :123:
donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 93... :123:
plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................120... :123:
karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................142... :123:
2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................143 ... :123:
35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................147... :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................157 ... :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................171... :123:
Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................171 ... :123:
aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................177... :123:
susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................177 ... :123:
meltemma : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................177... :123:
oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................178... :123:
gaydirigubbak : 10 Ağustos 2013 Kına
:123:12 Ağustos 2013 Düğün .....................228 ... :123:
Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................248. :123:
engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................269. :123:
:101::101::101::101:
valla o sıralar onun takipçileri beni kkdan uzaklaştıracak diye ödüm kopmuştu
evet özgem ,gülinim yapısı kaldırmıyor. seffaf posette gittigini bilsem göndermezdim ben de zaten.neyse bana da akıl oldu.
msaj vs de atmıcam bugün.
---
oyamşans işte. cıkıscak yer arıyordu demek ki senin alıntı son damla oldu
ayyy benide eklermisiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?