'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar size bir soruuuu
ya benim bikaç gündür bacaklarım çok ağrıyo ya geçen çok yorulduğum bi gün topuklu ayakkabı giymiştim uzun süre ayakta kaldım yürüdüm falan
ben ona yordum ondan böyle olmuştur diye ama kaç gün oldu hala geçmedi
heryeri de değil böyle bileklerimin biraz yukarısı
kafamda saçma sapan şeyler kuruyom kemik erimesi mi oluyom yok bi sabah uyancam yürüyemicem diye kafayı yedim
doktora git diceksiniz doğal olarak ama acaba yorgunluktan mı soğuklardan mı neden yaaa
yaşlı nineler gibi oldum

Canım başta evde düşünüyordum ama bizim taraf bile en yakınları sayarsak 50 kişi falan oluyor o yüzden mecbur başka yerde olucak teyzem yeni bir iş yeri açıyor restorant tarzı bitmesine az kaldı eğer bir aksilik olmazsa orda yapıcaz ama önümüzdeki hafta eskdeki başka mekanlarıda gezicem fiyat alıcam nerde olacağını netleştircem saolsun babam ne hayal ediyorsan öle yapalım sen iste yeter ki bir kere yapcaz bunu dedi sözlümde salonu ben tutayım dert etme diyor :) ben yinede çok masraflı olmasın istiyorum kısmet :)[/QUOTE]

EVET İÇİNDE BİRŞEY KALMASIN SONRA KEŞKE DENİYOR YA O ÜZÜCÜ
ÇOK ŞKÜRÜ BENİMDE İÇİMDE NİŞANLA İLGİLİ BİRŞEY KALMADI ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNN
EVDE ZOR OLUR HİÇBİŞİ ANLAMAZSIN ZATEN KALABALIKTAN EN İTİSİ İMKSANLARDA VARSA DIŞARSI OLUR

ALİCEM KAMBERİSZ DÜĞÜN OLUR MU KUZUMMMMMMM

topuklu pek alıskın değilsen.. ve özellikle bilek ve üst kısmı agrıyor ise korkma ölmüceksin
topukludandır özgem incinmiş olabilir.

çikolataydı hümeyram ..neyse

--

bu arada eda,ebru ben sizi arkadas listeme ekledim ki :26::26:

bunda abartılacak bişey yok bence ama erkeklerin nerde ne tepki verecekleri belli değil... Bu arada dün ben yokken resmini koymuşsun ben göremedim :84::84: magnetlerden de 1 ve 3ü beğendimm bakmadın geçmişe herhalde

Aslımmmm sıkma canını...benimki seninkinden beter...hep göndermeye niyetleniyorum ama böyle bi tepkiyle karsılasmaktan korkuyorum...bence haksız seninki....gördülerse gördüler yani..nolacak...yanlıs bişey yapmadın ki sen....sevgini bi kez daha belli ettin...bence havaya girilecek bi olay yani....ayıp etmiş enişte....üzmesin bacımızı selam söle....bi kendine gelsin ama yaa

Özgemmmm bana cok fazla oluyo...ben topukluya baglıyorum ama....genelde topuklu giydigimde oluyo çünkü....aklına kötü seyler getirme.... ama için rahat etsin,git bi dr.a kuzummm

günaydın kızlar çağla canım hayırlı uğurlu olsun kuzum maşallah size az kaldı 2013 oluyor evleneceksin

oyaaaaaa dün lavanta keseleri görmüştüm onar senin eserinmi çok sevdim nasıl yaptın bende hiç yetenek yok yahuuuu

özgiş hamlamış olabilirsin kemik erimesi böyle olmuyor bildiğim kadarıyla doktora git ama topuklu ve yürümekten kaynaklı bişiydir bu korkma canım

hümeyra şafak 20 olduuu acaip mutluyum

reglll sancım yüzünden işe gidemedm yatıyorum evde

Son düzenleme:

:94::94: 3 ay ömrün kalmış. düğün gününü göremiyebilirsin :94:

havalardan. gelgitli havalar var şuan. birde vitaminsiz bizler böyle havalara daha çabuk kapılıyoruz.
hani senin kadar kötüüsnü düşünmemiştim ama belki romatizmal bir ağrı da olabilir, oda yaşlı teyzelerde değil artık herkeslerde var
biraz vitaminli şeyler ye sıcak tut kendini

Canım çok sevindim ben de btk aracılığıyla türk telekomdan boşuna ödediğim 1,5 milyarımı geri almıştık bir yıllık birikmiş ödediğim faturalar

17 ocakta mı gelecek enişte
Gözünaydın canım ayrıca çok geçmiş olsun kıyamam

oyaaaaaa dün lavanta keseleri görmüştüm onar senin eserinmi çok sevdim nasıl yaptın bende hiç yetenek yok yahuuuu

hıhıııııı, ben ve görümcem birlikte yaptık

becerebilsem görümceme blog açıcam. çok istiyor bu işlerini sergilemeyi.
aslında ona dedim bir isim bul kendine falancanın işleri gibi birşey bul açayım blog dedim.
ama hatun 'erguvan' olsun mu dedi. nick mi seçiyo sanki

Gizimmm cok teşekkür ederim canım benim....evet az kaldı heyecan doruktaa..sende dikkat et kendine sıcak tut ayaklarınııı...gecmiş olsun kuzum

Oyaaaa yeni topik evlenmişler için mi olacak şimdi anam ben mayısa kadar gelemezsem çat çat çatlarımmmm

oyaaa canım görümcene blog aç ve satsın görümcen süper olur alırım ben hümeyra kuzum 18 de gelecek ama ben bir ümit 17 bekliyorum :)

çağlam az kaldı bak ben 17 ocağı bekliyorum düşün ağustostan beri zamanı yedim seninkine çok çok az kaldı heyecanının tavandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…