nerde yaşıyorsun sen canım
ben bursa inegöl deyim
bu kadar benzerlik olur
bizim düğün 1 eylülde
erken rez. yaptırdık
kemer queen elizabeth 5 gece 6 gün olacak 1100 tl oldu
İSTANBULDAYIM CANIM
BİZDE 1 EYLÜL GİBİ DÜŞÜNÜYOUZ ALLAHTAN BİRŞEY ÇIKMA ZİSE EĞER
qUEEN İÇİN ÇOK GÜZEL DİYORLAR VE SÜPER YAPMIŞSINIZ
BALAYI BEDELİNİ SEN Mİ ÖDÜCEKSİN ORTAK MI ALDINIZ
BENDE YAPMAK İSTİYORUM SÜRPRİZ AMA BAKALIM
maşallah kuzummm
beceriklisin demek ki
ben iğne tutamıyorumbeceremiyorum
hazırlarken ilk önce kendine ayırmak lazım demek ki
o rob lu takımlar bencede saçma giyilmez diye düşünyüorum
onun yerine 2 takım normal pijama aldım
canım ben tuvalet giydim nişanda
özel diktirip kiraladım yani geri verdim
sen bence yılbaşlından sonra bak şimdi pekk bulamayabilirsin
eskişehiri bilmiyorum ama istanbulda olsa idin hemen bulabilirdin
evde mi olacak nişan salonda mı peki
selam bayanlar....
anca hallettim işlerimi yarın adana yolcusuyum inşallah...
allegriacığım seni unutmak mümkünmü be canım...
act-rest canım teşekkür ederim yardımın için...
efliş sendemi buradasın kuuuu
karenimmo selam canım bence sen yılbaşından sonra yavaştan bak derim ben nişanlığımı özel diktirdim 6 aydır nişanlık araştırdım çok zor karar verdim ama aşık olarak giydim ve şuan karşımda bana bakıyor
kızlar size bir soruuuu
ya benim bikaç gündür bacaklarım çok ağrıyo yageçen çok yorulduğum bi gün topuklu ayakkabı giymiştim uzun süre ayakta kaldım yürüdüm falan
ben ona yordum ondan böyle olmuştur diye ama kaç gün oldu hala geçmedi
heryeri de değil böyle bileklerimin biraz yukarısı
kafamda saçma sapan şeyler kuruyom kemik erimesi mi oluyom yok bi sabah uyancam yürüyemicem diye kafayı yedim
doktora git diceksiniz doğal olarak ama acaba yorgunluktan mı soğuklardan mı neden yaaa
yaşlı nineler gibi oldum
çikolataydı hümeyram ..neyse
--
bu arada eda,ebru ben sizi arkadas listeme ekledim ki :26::26:
karennimmo bana da yollaman mümkün mü?? mail adresimi atsam sana özelden? bu gece değil müsait oldğunda bi ara:)
canım mail adresini düzelttim yolluyorum maillerini kontrol edebilirsin
çikolataydı hümeyram ..neyse
--
bu arada eda,ebru ben sizi arkadas listeme ekledim ki :26::26:
canım niye sıkkın keşke süpriz yapmasaydım.
eşek hoşaftan ne anlar.olayına döndü.
ben ne güzel nasıl sevinir diye hayal kuruyordum. saat 16.00 gibi bana iletildi alıcıya diye mesaj geldi bonnyfood'dan.sevdicek dısardaymıs o zaman.
16:35 gibi aradı.
dedikleri su : " naptın sen ,ne gerek vardı. tesekkür ederim ama burda benim ayrı odam yok(muhasebeci kendileri),diğer 20 calısan görmüş..kutuda değil seffaf posete sarıp gelmişler,yazdıgın notta ortadaydı. şirkete bir girdim herkes bana bakıyor. bir de patron da gelmiş benim masama oturmus:18: biriyle konusuyordu. soka uğradım masada görünce onu dedi.o kadar sinir oldum ki kızlar anlatamam.
ben kargonun seffaf posette gitceni nerden bileyim yakendimi onu yerine koydum tamam haklı o kısımda ama ben nerden bilebilirdim ki.
tüm hevesim kursagımda kaldı. aksam görüstük kavga ettim,üstüne sinirden agladım.(regl olsam da kurtulsam gözüm cesme gibi):84::84::84::84:
kuşkafalı işte !!!!(oya bence de topiğinin adı bu olsun)
sonra yemekte :bak askım mutlu oldum ama sen de beni anla , bir erkege yapılabilcek en büyük jestş yaptın .teşekkür ederim. ama yıl dönümü değildi ne gerek vardı ,sağol .." dedi. ben de adı üstünde süpriz dedim. salak kafam keske göndermeseydim,bundan sonra bitti artık ,benden birsey bekleme dedim.
aksam eve gelince de mesaj atmıs: inancını kaybetme ,hersey güzel olcak.seni seviyorum diye.
bende yazdım: bilmiyorum bazen yılgınlığa düsüyorum. iyi geceler dedim.
ben seni cok mu yoruyorum artık dedi. birsey yazmadım.
içim şişti kızlar ya dünden beri ben bir tuhafım.o da haklı diyorum kendime ama yine de üzülüyorum.
kızlar size bir soruuuu
ya benim bikaç gündür bacaklarım çok ağrıyo yageçen çok yorulduğum bi gün topuklu ayakkabı giymiştim uzun süre ayakta kaldım yürüdüm falan
kafamda saçma sapan şeyler kuruyom kemik erimesi mi oluyom yok bi sabah uyancam yürüyemicem diye kafayı yedim
doktora git diceksiniz doğal olarak ama acaba yorgunluktan mı soğuklardan mı neden yaaa
yaşlı nineler gibi oldum
kızlar size bir soruuuu
yaşlı nineler gibi oldum
bu arada KARENİMMO arkaşa çok teşekkürlerimi iletiyoum ...
bahsettiği BTK üzerinden vodafone şikayetimi ilettim ve cevap aşağıdaki gibi..
faturam 341 tl kesilmişti aylık kullandığım ortalama miktar olarak 77 lira belirlemişler gerisini hattıma alacak kaydetmişler.. ortalama 4 ay fatura ödemeyeceğim
ayrıca görüş bilfiren tüm arkadaşlarımada sevgiler yardımlarınız tartışılmaz ...
Sayın Özlem xcxxxx
İlgi yazı üzerine,adınıza kayıtlı olan 0 5xxxx Gsm numaralı hattın 07.12.2011 tarihinden itibaren Cep Avantaj Midi tarifesinden kullanıldığı, tarifeye ek olarak 07.12.2011 tarihinde 12 ay taahhütlü 5TLye Avantaj kampanyasına katılım sağlandığı görülmüştür.
0 54xxxxxx nolu hattın fatura hesap kesim tarihi her ayın 15 günü olup, 12 aylık kampayanız 15.11.2012 tarihinde sona ermiştir. Kampanya bitiminden önce abonelerimize kampanya bitiş smsi gönderilmekte olup,yoğunluk kaynaklı hatta ulaşmamış olabileceği düşünülerek memnuniyet açısından fatura hesabına 264,03 TL alacak girişi sağlanmıştır. Alacak tutarı çıkacak olan dönem faturalarından mahsup edilecektir.
Bilgilerinize Sunarız,
Saygılarımızla.
26/12/2012 1708
günaydın kızlar çağla canım hayırlı uğurlu olsun kuzum maşallah size az kaldı 2013 oluyor evleneceksin
oyaaaaaa dün lavanta keseleri görmüştüm onar senin eserinmi çok sevdim nasıl yaptın bende hiç yetenek yok yahuuuu
özgiş hamlamış olabilirsin kemik erimesi böyle olmuyor bildiğim kadarıyla doktora git ama topuklu ve yürümekten kaynaklı bişiydir bu korkma canım
hümeyra şafak 20 olduuu acaip mutluyum
reglll sancım yüzünden işe gidemedm yatıyorum evde
oyaaaaaa dün lavanta keseleri görmüştüm onar senin eserinmi çok sevdim nasıl yaptın bende hiç yetenek yok yahuuuu
günaydın kızlar çağla canım hayırlı uğurlu olsun kuzum maşallah size az kaldı 2013 oluyor evleneceksin
özgiş hamlamış olabilirsin kemik erimesi böyle olmuyor bildiğim kadarıyla doktora git ama topuklu ve yürümekten kaynaklı bişiydir bu korkma canım
hümeyra şafak 20 olduuu acaip mutluyum
reglll sancım yüzünden işe gidemedm yatıyorum evde
hıhıııııı, ben ve görümcem birlikte yaptık
becerebilsem görümceme blog açıcam. çok istiyor bu işlerini sergilemeyi.
aslında ona dedim bir isim bul kendine falancanın işleri gibi birşey bul açayım blog dedim.
ama hatun 'erguvan' olsun mu dedi. nick mi seçiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?