'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızzzz olmazzzz 18 ocak a say ki hüsrana uğramayalımmmm benim 18 kesin çünkü biletini aldı yaniiii.. Sen Ankaradan gider benimki gelir yehu yehu yehuuuu tey tey tey tey yandan ohh ohh :124:

topiğimin doktor hatunlarııı :94: genelde hastalık hastası değilim hiç sallamam ama nedense bunda tırstım biraz
oyaaaa dime öyle 3 ay falan evlenemeden gidersem olur muuu ya kaç aydır şafak sayıyoz burda
ben gene de benimkine az nazlanayım ölüyorummm diye ona nazlanmaya da gelmez gerçi zorla doktora götürür şimdi beni
doktora da gidersem çooook pahalıya patlıcak çünküüü sağlık güvencem yok şuan bağkurumu uzun bi süredir ödeyemedim valla

hümeyra benim yarim angaradan geliyor seninki angaraya gidiyor aynı gün kavuşuyoruz ama manane ben 17 sine odakladım hayal kırıklığna uğramam benmki hala uçak bileti almadı eşşek :)

özgeeee çabuk öde bağkurunu yada özel sağlık sigortası yap inanmıyorum annen babanın yerinde olsan beynini şişirir zorla yaptırırdım sana sağlık güvencen olmaması ne demek kendi işinin patronusun kendini korumalısın ilk önceee aaaaa

Kötü bi durum valla acil bişey olsa Allah korusun canım.. ihmal etmemek lazım.. benim de topuklu giyince ayaklarım bi ağırır sormayın.. alışık değilim topukluya ben günlük hayatta küçücük ancak giyerim düşecek gibi oluyorum

gizimmm gecmiyo günler sanki yawww...yerimde sayıyorum gibi....eve de girisemedik daha...sözlesme yeni geldi ankaradan...elektrik-su actırırsa Alpi bey.....girisecez inş temizlige fln...böle vakit gecmiyo...

Ankara ist bişey yok otobüsle de gelir hem dk başı uçak otobüs var sorun olmaz o... kesinleşmediği için almamıştır

gizimmm gecmiyo günler sanki yawww...yerimde sayıyorum gibi....eve de girisemedik daha...sözlesme yeni geldi ankaradan...elektrik-su actırırsa Alpi bey.....girisecez inş temizlige fln...böle vakit gecmiyo...

Aslında çok çabuk geçmesi lazım benim arkadaşlarım son ay koşturmaktan nasıl geçtiğini anlamadık hiç demişlerdi yawww

kızlar ya ben sürekli çamaşırdı pijamydı alıyorum annemde bunları kullanmazsın hep kızım alma artık diyor ama zaafım var şimdi çeyizime yine 3 parça aldım ekledim niyeti bozdum herhalde ben :)))) bide annemden harçlık alıp la senzaya gittim dün yok beğenemedim oysho indirime girsin ordan garfield alacam :)))))

bideeeeee hisarın çeyiz setini ocak ayında büyük ihtimal alıyoruz şu çeyiz olayında elektirkler kalsın sadece almadığımız bakalım yetişecekmi bişicikler

şimdi maşa alayım kendime çeyize atarım maşamda olsun aşkım gelince süsleneyim yanında

ben bu ara çok mutsuzummm hemde çokkkk....Alpican beni sinir ediyo....bazen tutumlu olcam derken asırıya kacıyo....dügün stresi...yetiştiremiyo su bu diyorum ama dayanacak gücüm kalmamıs gibi....belki memnuniyetsizsin diceksiniz ama öyle değil

hahaahhahh!!! Ben de bi kaç gündür gazı aldım burdan valla çamaşırcıma gider gitmez kendime mor gecelik alacağım yırtmaçlı olanlardan

hümeyra canım netten felanda alsana ben nettende aldım bişicikler mor gecelik yırtmaçlıııı vuhuuu diyorum bende alayım yahuuu mor mor gerçi mor tül var bendede

çağla canım evlilik stresinden bu durum az daha sabret az daha sabır çoğu sona sıkıştı diemi bu durum bilmiyorum canım ama az daha sabır ev mev olsa eminim eniştede böyle olmazdı bak benmki çok savurgandır bende tutumluyumdur ama birileri böyle olmak zorunda bu durum şu dar zamanda sana kötü görnüyordur belki ama emin ol sizin mutluğnuz için ne oluyorsa o yüzden ferah tut evinize girince bunlar önemsiz olucak

Nettten beden uymaz diye pek bakmıyorum... benim çamaşırcım da pierre cardin de var magic form da var hepsi var

La senza ya gittin ve beğenemedin mi
Ben o mağazaya girince aklım başımdan gidiyo , hangisine bakıcağımı şaşırıyorum Hepsini alasım geliyyo
En sonunda karar veremiyorum Birde çok pahalı sadece bi sütyen 79 tl falan

inş dediğin gibidir kuzum yaaa.....bu böyle devam ederse zor anlasırız biz....tmm 2 yıldır görmedim mi gördüm ama bu kadarını görmemiştim...şimdi dügün stresindendir diyorum bu yüzden...mesela bonnyfood yollasam tşk edecegine ne kadar verdin der herhalde...uyuzzzzzzzzzzzzz işte uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Benimki hem teşekkür eder arkasından da o soruyu sorar buna ne gerek var kim bilir kaç paradır diye süpriz yapmaya ben bayılırım o sevmez ama ben çok istiyorum dünyalar benim olur yani ama yok yok yok

plum la senzaya gittim ama şöyle bişi varki 2. seviye destekliler 50 tl bir alana bir bedava ama desteği az modelleride kötü kalmıştı eeee 4. seviyeye baktım hoş modeller vardı ama fiyatını beğenmedim 109 tl idi gerek yok yanii

2 sütyene 50 tl verebilirim durumumuz allaha bin şükür iyi ama ben bir sütyene 100 tl verirsem sokaktaki insana acırım aç kalan susuz kalan insanları düşündümde yok ya vicdanım sızlar la senza dursun biryerde ordan alırım almasına ama anca çok ucuzlaması gerek

yoksa güzel ama şu an telef edilmiş kötü modeller kalmış

hümeyra şu magic formu bende sizden duydum valla bakacam onada pier cardin çok var bendede aldım aldım doldurdum valla

çağla belkide böyle oluyorlardır son zamanlar inan oda böyle yaşatmak istemiyordur ama sıkıntıdaysınız zor

valla ben iyi hoş birikim yaptım şimdi çeyizde bitiyor aylık olarak anneme verdiğim birikimi benimki gelince ona vercez koltuktu tv yi ortak alıcaz hep yatak odasını benm ailem oturma odasını onun ailesi olur evide babam bana verirse 2013 yetişir bizimkisi

oya bende senin tarihinde evlencem gibi duruyor kız 2013 sonu istemiyordum ama hızlandırılmış bir şekilde herşeyi halledersek 2013 sonunda gelin giz olucam kısmetse yoksa 2014 baharını isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…