Oyaaaa yeni topik evlenmişler için mi olacak şimdi anam ben mayısa kadar gelemezsem çat çat çatlarımmmm
Ceren canım çok teşekkür ederim aldım hepsini şimdi ben yollayacağım sana
oyaaa canım görümcene blog aç ve satsın görümcen süper olur alırım ben hümeyra kuzum 18 de gelecek ama ben bir ümit 17 bekliyorum :)
çağlam az kaldı bak ben 17 ocağı bekliyorum düşün ağustostan beri zamanı yedim seninkine çok çok az kaldı heyecanının tavandır
gelirsin kızz niye gelmeyesinbende gelicem buraya hemmmmm
topiğimin doktor hatunlarııı :94: genelde hastalık hastası değilim hiç sallamam ama nedense bunda tırstım biraz
oyaaaa dime öyle 3 ay falan evlenemeden gidersem olur muuu ya kaç aydır şafak sayıyoz burda
ben gene de benimkine az nazlanayım ölüyorummm diyeona nazlanmaya da gelmez gerçi zorla doktora götürür şimdi beni
doktora da gidersem çooook pahalıya patlıcak çünküüü sağlık güvencem yok şuanbağkurumu uzun bi süredir ödeyemedim valla
oyaaa canım görümcene blog aç ve satsın görümcen süper olur alırım ben hümeyra kuzum 18 de gelecek ama ben bir ümit 17 bekliyorum :)
çağlam az kaldı bak ben 17 ocağı bekliyorum düşün ağustostan beri zamanı yedim seninkine çok çok az kaldı heyecanının tavandır
hümeyra benim yarim angaradan geliyor seninki angaraya gidiyor aynı gün kavuşuyoruz ama manane ben 17 sine odakladım hayal kırıklığna uğramam benmki hala uçak bileti almadı eşşek :)
özgeeee çabuk öde bağkurunu yada özel sağlık sigortası yap inanmıyorum annen babanın yerinde olsan beynini şişirir zorla yaptırırdım sana sağlık güvencen olmaması ne demek kendi işinin patronusun kendini korumalısın ilk önceee aaaaa
gizimmm gecmiyo günler sanki yawww...yerimde sayıyorum gibi....eve de girisemedik daha...sözlesme yeni geldi ankaradan...elektrik-su actırırsa Alpi bey.....girisecez inş temizlige fln...böle vakit gecmiyo...
kızlar ya ben sürekli çamaşırdı pijamydı alıyorum annemde bunları kullanmazsın hep kızım alma artık diyor ama zaafım var şimdi çeyizime yine 3 parça aldım ekledim niyeti bozdum herhalde ben :)))) bide annemden harçlık alıp la senzaya gittim dün yok beğenemedim oysho indirime girsin ordan garfield alacam :)))))
bideeeeee hisarın çeyiz setini ocak ayında büyük ihtimal alıyoruz şu çeyiz olayında elektirkler kalsın sadece almadığımız bakalım yetişecekmi bişicikler
şimdi maşa alayım kendime çeyize atarım maşamda olsun aşkım gelince süsleneyim yanında
hümeyra canım netten felanda alsana ben nettende aldım bişicikler mor gecelik yırtmaçlıııı vuhuuu diyorum bende alayım yahuuu mor mor gerçi mor tül var bendede
çağla canım evlilik stresinden bu durum az daha sabret az daha sabır çoğu sona sıkıştı diemi bu durum bilmiyorum canım ama az daha sabır ev mev olsa eminim eniştede böyle olmazdı bak benmki çok savurgandır bende tutumluyumdur ama birileri böyle olmak zorunda bu durum şu dar zamanda sana kötü görnüyordur belki ama emin ol sizin mutluğnuz için ne oluyorsa o yüzden ferah tut evinize girince bunlar önemsiz olucak
kızlar ya ben sürekli çamaşırdı pijamydı alıyorum annemde bunları kullanmazsın hep kızım alma artık diyor ama zaafım var şimdi çeyizime yine 3 parça aldım ekledim niyeti bozdum herhalde ben :)))) bide annemden harçlık alıp la senzaya gittim dün yok beğenemedim oysho indirime girsin ordan garfield alacam :)))))
bideeeeee hisarın çeyiz setini ocak ayında büyük ihtimal alıyoruz şu çeyiz olayında elektirkler kalsın sadece almadığımız bakalım yetişecekmi bişicikler
şimdi maşa alayım kendime çeyize atarım maşamda olsun aşkım gelince süsleneyim yanında
hümeyra canım netten felanda alsana ben nettende aldım bişicikler mor gecelik yırtmaçlıııı vuhuuu diyorum bende alayım yahuuu mor mor gerçi mor tül var bendede
çağla canım evlilik stresinden bu durum az daha sabret az daha sabır çoğu sona sıkıştı diemi bu durum bilmiyorum canım ama az daha sabır ev mev olsa eminim eniştede böyle olmazdı bak benmki çok savurgandır bende tutumluyumdur ama birileri böyle olmak zorunda bu durum şu dar zamanda sana kötü görnüyordur belki ama emin ol sizin mutluğnuz için ne oluyorsa o yüzden ferah tut evinize girince bunlar önemsiz olucak
inş dediğin gibidir kuzum yaaa.....bu böyle devam ederse zor anlasırız biz....tmm 2 yıldır görmedim mi gördüm ama bu kadarını görmemiştim...şimdi dügün stresindendir diyorum bu yüzden...mesela bonnyfood yollasam tşk edecegine ne kadar verdin der herhalde...uyuzzzzzzzzzzzzz işte uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?