inş dediğin gibidir kuzum yaaa.....bu böyle devam ederse zor anlasırız biz....tmm 2 yıldır görmedim mi gördüm ama bu kadarını görmemiştim...şimdi dügün stresindendir diyorum bu yüzden...mesela bonnyfood yollasam tşk edecegine ne kadar verdin der herhalde...uyuzzzzzzzzzzzzz işte uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
plum la senzaya gittim ama şöyle bişi varki 2. seviye destekliler 50 tl bir alana bir bedava ama desteği az modelleride kötü kalmıştı eeee 4. seviyeye baktım hoş modeller vardı ama fiyatını beğenmedim 109 tl idi gerek yok yanii
2 sütyene 50 tl verebilirim durumumuz allaha bin şükür iyi ama ben bir sütyene 100 tl verirsem sokaktaki insana acırım aç kalan susuz kalan insanları düşündümde yok ya vicdanım sızlar la senza dursun biryerde ordan alırım almasına ama anca çok ucuzlaması gerek
yoksa güzel ama şu an telef edilmiş kötü modeller kalmış
hümeyra şu magic formu bende sizden duydum valla bakacam onada pier cardin çok var bendede aldım aldım doldurdum valla
çağla belkide böyle oluyorlardır son zamanlar inan oda böyle yaşatmak istemiyordur ama sıkıntıdaysınız zor
valla ben iyi hoş birikim yaptım şimdi çeyizde bitiyor aylık olarak anneme verdiğim birikimi benimki gelince ona vercez koltuktu tv yi ortak alıcaz hep yatak odasını benm ailem oturma odasını onun ailesi olur evide babam bana verirse 2013 yetişir bizimkisi
oya bende senin tarihinde evlencem gibi duruyor kız 2013 sonu istemiyordum ama hızlandırılmış bir şekilde herşeyi halledersek 2013 sonunda gelin giz olucam kısmetse yoksa 2014 baharını isterim :)
Kızlar canım sıkıldı kv annemi aramış istemeden sonra sözlümden bizimkilerin nosunu istemiş onda tel numaraları yoktu dün benden istedi verdim akşam onlara vermiş o da annemi arıyıp cerenden numaranızı istedim vermedi dün oğlum niye vermiyosun diye kızdı o verdi demiş pazar çaya davet etmiş çok sinir ben istemeden beri kadını görmedim ki tel numarası vermiyim çok canım sıkıldı sözlümde sinirlendi bayağa niye böyle yapıyor diye benim bu kadınla mesafeyi korumam gerkecek herhalde ne yapıyım bilmiyorum
oya bende senin tarihinde evlencem gibi duruyor kız 2013 sonu istemiyordum ama hızlandırılmış bir şekilde herşeyi halledersek 2013 sonunda gelin giz olucam kısmetse yoksa 2014 baharını isterim :)
Benimki hem teşekkür eder arkasından da o soruyu sorar buna ne gerek var kim bilir kaç paradır diye süpriz yapmaya ben bayılırım o sevmezama ben çok istiyorum dünyalar benim olur yani ama yok yok yok
plum la senzaya gittim ama şöyle bişi varki 2. seviye destekliler 50 tl bir alana bir bedava ama desteği az modelleride kötü kalmıştı eeee 4. seviyeye baktım hoş modeller vardı ama fiyatını beğenmedim 109 tl idi gerek yok yanii
2 sütyene 50 tl verebilirim durumumuz allaha bin şükür iyi ama ben bir sütyene 100 tl verirsem sokaktaki insana acırım aç kalan susuz kalan insanları düşündümde yok ya vicdanım sızlar la senza dursun biryerde ordan alırım almasına ama anca çok ucuzlaması gerek
yoksa güzel ama şu an telef edilmiş kötü modeller kalmış
hümeyra şu magic formu bende sizden duydum valla bakacam onada pier cardin çok var bendede aldım aldım doldurdum valla
çağla belkide böyle oluyorlardır son zamanlar inan oda böyle yaşatmak istemiyordur ama sıkıntıdaysınız zor
valla ben iyi hoş birikim yaptım şimdi çeyizde bitiyor aylık olarak anneme verdiğim birikimi benimki gelince ona vercez koltuktu tv yi ortak alıcaz hep yatak odasını benm ailem oturma odasını onun ailesi olur evide babam bana verirse 2013 yetişir bizimkisi
Kızlar canım sıkıldı kv annemi aramış istemeden sonra sözlümden bizimkilerin nosunu istemiş onda tel numaraları yoktu dün benden istedi verdim akşam onlara vermiş o da annemi arıyıp cerenden numaranızı istedim vermedi dün oğlum niye vermiyosun diye kızdı o verdi demiş pazar çaya davet etmiş çok sinir ben istemeden beri kadını görmedim ki tel numarası vermiyim çok canım sıkıldı sözlümde sinirlendi bayağa niye böyle yapıyor diye benim bu kadınla mesafeyi korumam gerkecek herhalde ne yapıyım bilmiyorum
çağlacığım yaa stresten, bizimki de herşeye mana bulurdu. şimdi diyorki ay keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı. 100 lira daha borç yapaydık ne olacaktı sanki gibisinden laflar ediyor.
ama o an sanki cepleri akrep yuvası oluyorlar işte
oyacım benimki hemen iş bulursa evlenirz elektirk mühendisi piyasa ne alemde bilmiyorum babamda ev veriyor eeeee annem sabah konştu büyük birikim yapmış çeyizime büyük parçalara sebep
ama inan bilmiyorum yani maddi açıdan bekliceğmiz bişiyimiz yok gibide he
Oyammm inş benimkide öle olur...valla sen böle olursan huzur falan kalmaz evde dedim...kredi kartı aldım diye kızıyo bana....neymiş bosuna yıllık kart ücreti ödicekmişim..lazım olunca dedemden mi alcam...kendisinin 2 tane varmısmıs....bende kullanırmısım...bu da benim işte fena mı....yıllık 50 tl ödiceksin diye bu kadar laf edilmez dedim yaaaaa...offf offfff
hümeyra canım 2014 diyorum 7.yılımzda evlenirz bakarsın kız bende başak burcu sadakati ve sabırı hat safhada :)2 ocakta 6 defa beraber olacaz vallla deli gibi aşığız hala ilk günkü gibi şimdi çıkan arkadaşlarım 4 5 ayda bu duyguyu yitiriyolar biz yitirmedik inşallah zaman yitirtmez
oyacım benimki hemen iş bulursa evlenirz elektirk mühendisi piyasa ne alemde bilmiyorum babamda ev veriyor eeeee annem sabah konştu büyük birikim yapmış çeyizime büyük parçalara sebep
ama inan bilmiyorum yani maddi açıdan bekliceğmiz bişiyimiz yok gibide he
çığlık atıp kaçmak istiyorum ya anında moralim sıfıra indi valla
bi borçluyla sinir bozucu bi tel konuşması yaptık, adam laftan anlamıyo kaç gündür arıyo aynı şeyleri söylüyo
en sonunda da sizi de müvekkilinizi de şikayet etçem savcılığa dedi
ben de nasıl isterseniz öyle yapın diyip suratına kapadım
gerizkekalı adam içine etti bütün günümün
hümeyra canım aynı zamanda başlamışız 28 ocakta siz berabersiniz biz ise 2 kez 2 ocakta ayrıyız diğer 4 yıl beraberdik süperdi:)diyorum sana başak burcu hatun kişileri süper sabırlıdır bak sende sabırlısın az dayanır insan ben okuttum büyyütüm askere yolladım
88 li vede o yüzden odun değil hatta benim ilişkimde odun benim askerde bile doğum günümde yada diğer günlerde çiçek yolladı gitmeden haleltmiş gönlümü hoş tuttu cep telefonuna notlar yazmış bana verdi hediyelerime mektuplar yazmış gidince oku dedi bende ona kıayfet götürrken içine kalpli notlar koymuştum montunda kalp çıkmıştı ben bunları görüp mutlu oluıyorum demişti
o yüzden bu erkek milletine sabırtlı olup eğiticeksin benimki benden büyük olaydı başarısız olurduk ikimzde yaşıtız diye belkide beraber düşe kalka büyüdük
ahh ezgim beni benden aldıııınnn
12 gün kaldı bizim de, az kaldı evet az kaldıııı dimi :)
şu sıra yatak odasını halletmek üzereyiz canlarım. istediğim başlığı bulabilirsem bellona-victoria yatak odası bizim olucak
Eki Görüntüle 589495
bugün bi komşumuzdan rica edicem(mobilyacı onlarda) yatak başlığımı ve pufumu yapmayı kabul ederse benden mutlusu yok
victoria nınki deri başlık, sevmedim onu. ben kadifemsi kumaşlar oluyo ya hani ondan istiyorum
şunun gibi
Eki Görüntüle 589496
selam bebikler...
ben de yogunum hala ve maalesef...
lavim geçmiş olsun kusummm sana katılıyorum benimde bu ara evimin kadını cocuklarımın anası olasım var... sabah da haberlerde yurda dönen bahriyelileri gördüm 7 aydır görevde olan bir gemiydi
adamların cocukları dogmus 6-7 aylık olmus daha yeni görüyorlardı gemi limana gelince kavusma anları falan off aglamamak icin zor tuttum kendimi umarım bir gün beni de kucagımda bebegimle haberlerde görmezsiniz... mikrofonlara "evet beklemek cok zor ama suan kavusmus olmanın mutlulugunu tarif edemem, bebegimiz de 1 yasına geldi herifim daha yeni görüyor," demem
kardelencimm bence de ayarlarlar sen git bak içine hangisi sinerse konusun gorusun bir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?