'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar canım sıkıldı kv annemi aramış istemeden sonra sözlümden bizimkilerin nosunu istemiş onda tel numaraları yoktu dün benden istedi verdim akşam onlara vermiş o da annemi arıyıp cerenden numaranızı istedim vermedi dün oğlum niye vermiyosun diye kızdı o verdi demiş pazar çaya davet etmiş çok sinir ben istemeden beri kadını görmedim ki tel numarası vermiyim çok canım sıkıldı sözlümde sinirlendi bayağa niye böyle yapıyor diye benim bu kadınla mesafeyi korumam gerkecek herhalde ne yapıyım bilmiyorum

selam bebikler...

ben de yogunum hala ve maalesef...

lavim geçmiş olsun kusummm sana katılıyorum benimde bu ara evimin kadını cocuklarımın anası olasım var... sabah da haberlerde yurda dönen bahriyelileri gördüm 7 aydır görevde olan bir gemiydi

adamların cocukları dogmus 6-7 aylık olmus daha yeni görüyorlardı gemi limana gelince kavusma anları falan off aglamamak icin zor tuttum kendimi umarım bir gün beni de kucagımda bebegimle haberlerde görmezsiniz... mikrofonlara "evet beklemek cok zor ama suan kavusmus olmanın mutlulugunu tarif edemem, bebegimiz de 1 yasına geldi herifim daha yeni görüyor," demem

kardelencimm bence de ayarlarlar sen git bak içine hangisi sinerse konusun gorusun bir bence

çağlacığım yaa stresten, bizimki de herşeye mana bulurdu. şimdi diyorki ay keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı. 100 lira daha borç yapaydık ne olacaktı sanki gibisinden laflar ediyor.
ama o an sanki cepleri akrep yuvası oluyorlar işte

2014 müüüüü magic form güzel yawww miss claire de güzel... ben la senzadan daha hiç almadım çünkü benim çamarşırcım bize taksit yapıyor eski usül gibi her ay gidip ödüyoruz istediğimiz kadar... pijamaları da relax mode falan satıyor mesela bak bu günlük için aldığım bi pijama

Eklentiler

• $10125.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 56

Evetttt buyrun kv konusu... valla canım kimin nasıl davrancağı hiç belli olmuyor

oya bende senin tarihinde evlencem gibi duruyor kız 2013 sonu istemiyordum ama hızlandırılmış bir şekilde herşeyi halledersek 2013 sonunda gelin giz olucam kısmetse yoksa 2014 baharını isterim :)

aaa ne eksiğiniz var ki hemmm ? valla sen tamamsın bence

çığlık atıp kaçmak istiyorum ya anında moralim sıfıra indi valla
bi borçluyla sinir bozucu bi tel konuşması yaptık, adam laftan anlamıyo kaç gündür arıyo aynı şeyleri söylüyo
en sonunda da sizi de müvekkilinizi de şikayet etçem savcılığa dedi
ben de nasıl isterseniz öyle yapın diyip suratına kapadım
gerizkekalı adam içine etti bütün günümün

Son düzenleme:
hümeyra canım 2014 diyorum 7.yılımzda evlenirz bakarsın kız bende başak burcu sadakati ve sabırı hat safhada :)2 ocakta 6 defa beraber olacaz vallla deli gibi aşığız hala ilk günkü gibi şimdi çıkan arkadaşlarım 4 5 ayda bu duyguyu yitiriyolar biz yitirmedik inşallah zaman yitirtmez

oyacım benimki hemen iş bulursa evlenirz elektirk mühendisi piyasa ne alemde bilmiyorum babamda ev veriyor eeeee annem sabah konştu büyük birikim yapmış çeyizime büyük parçalara sebep

ama inan bilmiyorum yani maddi açıdan bekliceğmiz bişiyimiz yok gibide he

Benimki hem teşekkür eder arkasından da o soruyu sorar buna ne gerek var kim bilir kaç paradır diye süpriz yapmaya ben bayılırım o sevmez ama ben çok istiyorum dünyalar benim olur yani ama yok yok yok

hepsi mi aynı bunların bende öyleyim işte....bende tutumluyumdur...zorluk nedir,geçim sıkıntısı nedir cok iyi bilirim.ama niyeyse ona cok farklı görünüyorum....kendime üstüme basıma hiçbşi almadım....aman eksiksiz bi yuvamız olsun dedim..ben sonra da alsam olur dedim...kendime yapmadıgımı ona yaptım...dogumgünnde adidas esofmantakımı aldım...begenmedi gitti ayakkabıyla degiştirdi.ne gerek varmıs onu almısım...oyun istiyodu onu alsaymısım ya...gittim oyunu da aldım...ama bu son sana bi daha hediye falan yok dedim...ayıp yaaa...haketmiyorum ben bunları hiç hemdeeebundan sonra varsa yoksa ben....yaşasın bencillik

sıkıntı oluyo tabi kuzum...8000 borcumuz var...ama dügüne yetecekmi cebimizdeki para söyle mi böyle mi...onu cok iyi anlıyorum ama o beni anlamaya calısmıyo sorun bu...

kesinlikle koru kendini...mesafeli olmak en iyisi...ben mesela anne canım cicim derim ama bi o kadar da mesafeliyim....yerini bilsin herkes.....bundan sonra böle

Oyammm inş benimkide öle olur...valla sen böle olursan huzur falan kalmaz evde dedim...kredi kartı aldım diye kızıyo bana....neymiş bosuna yıllık kart ücreti ödicekmişim..lazım olunca dedemden mi alcam...kendisinin 2 tane varmısmıs....bende kullanırmısım...bu da benim işte fena mı....yıllık 50 tl ödiceksin diye bu kadar laf edilmez dedim yaaaaa...offf offfff

erkeklerin hepsiii sorun hepsi ama hepsii
erkeksiz bir dünya olsa diyorum bzzen

romeo julıet polar aldım ya yılbaşı için
gözüme küçük geldi bende verdim denesin diye
hakkaten ufakmış
bugün geri yollıcam değiştirsinler diye
dedim ki L beden mi alayım
sen bilirsın
senin hediyen
nasıl istersen öyle yap

dedim giymiceksen
hiç değiştirmiyim böyle beklesin dolapta

yok giyerim belki falan

bi daha bişey almıcam diyorum
yine dayanamıyorum ya
kendime sinir oluyorum
yağmurlu havada su vermemek lazım bunlara

ahh iş durumları ahhh
biz de çok bekledik. tam buldu dedim işten çıktı. gene buldu bu kez ben evlenmekten korktum ayrılık kararı verdik, derken sonunda işi bulunca bizimkiler bizi paketleyip yolladılar evimize
Rabbim inşallah tez zamanda iş bulmasına yardımcı olur. sizde hemen evlenirsiniz. az değil kaç yıl olmuş sizin de...
Allah babandan da razı olsun. ne güzel yardımcı oluyor size

al işte aynı muhabbetler. erkek kafası hep aynı mı çalışır ya huuuu
fotoğraf makinası alırken 'hayatımmm benim kartta yer yok seninkinden alalım mı' demeyi biliyor...

hem neden kart ücreti ödeyecekmişsin ki, ara müşteri tems. kart ücreti varmış, kapattırıyorum de.kart ücreti olmayan banka ile çalışmayı düşünüyorum (asyabnk) de. bir güzellik yaparlar
ben öyle yapıyorum

Bizimde 29 ocakta 6 oluyoruz :))))) çok şükür o günde askerde olmayacak aynı zamanda mı başlamışız kızzzz

hümeyra canım aynı zamanda başlamışız 28 ocakta siz berabersiniz biz ise 2 kez 2 ocakta ayrıyız diğer 4 yıl beraberdik süperdi:)diyorum sana başak burcu hatun kişileri süper sabırlıdır bak sende sabırlısın az dayanır insan ben okuttum büyyütüm askere yolladım
88 li vede o yüzden odun değil hatta benim ilişkimde odun benim askerde bile doğum günümde yada diğer günlerde çiçek yolladı gitmeden haleltmiş gönlümü hoş tuttu cep telefonuna notlar yazmış bana verdi hediyelerime mektuplar yazmış gidince oku dedi bende ona kıayfet götürrken içine kalpli notlar koymuştum montunda kalp çıkmıştı ben bunları görüp mutlu oluıyorum demişti

o yüzden bu erkek milletine sabırtlı olup eğiticeksin benimki benden büyük olaydı başarısız olurduk ikimzde yaşıtız diye belkide beraber düşe kalka büyüdük

oya canım dua ette benmkide iş bulsun cidden çok ihtiyacımız var 1 ay dinlensin istiyoırum sonra iş güç zaten hızlıca hallolcak herşey ben çoğu detayı alacağım yerleri biliyorum
o gelincede her haftasonu eminönne gider bornzdu havluydu herşeyi hallederiz geriye bişicik kalmaz gibi

çağla canım ben inanıyorum ki evlendiğinzde düzlüğe çıkacaksınız borcunuz varsa onun kendini sıkması doğal canım yük biniyor insanın üstüne siz destek olun atlatcaksınız bu günleri

canım yaa boşver niye sıkıntı yapıyorsun ki..
konuşsun dursun o senin cnından kıymetli mi ki? yooook

öğle yemeğini aşk'la yemek, ona heyecanla koşup boynuna sarılmak, birbirinin gözlerinin içinde erimek, sürekli birbirine sırıtmaktan kaslarının ağrıması, hiç birşeye aldırmadan elele dolaşmak paha biçilemez...ahh ahhh aşığımmmm çooooooooooookkk aşığımmmmmm

Bizimde aynı canım büyük değil benden... biraz çocuksu olduğum için ben dengeliyoruz.. yoksa erkekler daha zıpır kız oturaklı olur ya benden dolayı o fark belli olmuyor :))) bizim ne onun ne benim doğumgünüm ikisinde de yoktu canım.. toplu kutlama yapacağız

ahh ezgim beni benden aldıııınnn
12 gün kaldı bizim de, az kaldı evet az kaldıııı dimi :)

şu sıra yatak odasını halletmek üzereyiz canlarım. istediğim başlığı bulabilirsem bellona-victoria yatak odası bizim olucak
Eki Görüntüle 589495

bugün bi komşumuzdan rica edicem(mobilyacı onlarda) yatak başlığımı ve pufumu yapmayı kabul ederse benden mutlusu yok
victoria nınki deri başlık, sevmedim onu. ben kadifemsi kumaşlar oluyo ya hani ondan istiyorum
şunun gibi

nurayım eveet cok az kaldıı biz de kavusuruz insallah sanaaaa vaktin olursa kusum

cok cicik bir odaaa.. lükens ayaklı her sey cok cicik zatennnn forever lükens ayak

ben de benim takım nasıl olcak cok merak ediyorumm yaaa nasıl bişey cıkacak ortaya acaba... dolabıma perdeli bir bölme daha ekletcemmm tek perdesi varmıs

ay su ev yerlesme işleri baslasa artık o kısımlara gelmek istiyorum

az kaldı canımm çok azıcıkkk sende aşka kavuşcaksınnn yatak odası güzelmiş gönlüne göre olur inşallah canım arkadaşım

Tamam kuzum ya akşam bakacam nişanlımla şu işi halledelim üstümden yük kalkacak ya bu konuda ruhum sıkılıyor kalbim sıkışıyor yaa :18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…