günaydınnnnasılsın bakalım
Günaydınlar canikocancanlarpufuuummmm kesin giydiriim onlara minnak bahriyeliciklerr babişkolarını oyle beklerle ama umarımm hiç beklemesinler babacıkları hep onlarla olsun
mavişimmm hayırlı olsun hadi cok sevindim canımmmcımmm benden 5 gün sonra gelin oluyorsun :123:
bkbcim seni burada görmek ne güzeltopiğimize hoş geldin seni de aramıza alırız hemencik kaynasırsın merak etmeee birbirinden tatlıcık bu topiğin kızları :101:
pelotum bak bunu benzettimmmm
Wedding Dresses by Justin Alexander | Wedding Dress & Bridal Gown Designer | All Styles 8594
Günaydınlar canikocancanlar
Benziyomuş çağlam böyle gelinlik giyenler var mıdır ya acaba, cidden elbise gibi duruyo
iyi diyelim iyi olalım oyacım , hala salon takımım yok ne kadar iyi olabilirim bilmiyorum
bunların tanıdığı adam 2300 TL ye falan bulmuş mobilya.ama kredi kartına.bizim akıllılardada kredi kartı yok
hala boşa vakit kaybediyoruz , anlatamıyorum
bugün gidip yataşa bakıcaz , orası taksit yapıyomuş heralde ordan bi köşe alıp çıkarız artık
canım diyecem ki sen başka yerlerden bak sizinkilerden bir cacık çıkmayacak, ama bu seferde başka yerden beğenirsin almazlar, aklın onda kalırsa diye de düşünüyorum
ama bence sen kendini gene de garantiye al yataş mataş sor bir yerlere en azından
zehraaa şok yaşattın sabah sabahhh
ne diyor bu kız dedim
mügecimm bursa yataşta çalışan arkadaşım var aradım şimdi
senetle de verirler ama biraz diretirler muhtemelen dedi
haberin olsun ona göre ısrarcı ol sen
Haftanın son gününden merhabalar kızlar
Ece ne güzel bir sürpriz o öyleeee
Kıskandııımmmmm
yataştan ben beğendim zaten , artık gidip alalım diyorum. bu akşam gidip bakıcaz.
şimdi orda gidipta kv bi bakalım,düşünelim derse valla düşer bayılırım
gelen beyaz eşyalardanda buzdolabının arkasında göçük varmış
geri gönderdik yenisi gelicekmiş haftaya ....
akıllı boyacı evi boyarken kapıları balkona koymuş , banyo kapısı şişmiş.takılmıyor.kapısız bir banyomuz var.
salon kaloriferi bi anda yanmamaya başladı...
o kadar çok şey var ki yazsam sayfa dolar...
Haftanın son gününden merhabalar kızlar
Ece ne güzel bir sürpriz o öyleeee
Kıskandııımmmmm
canım çok sağol ,içime su serpildi biraz .
bizim mahallede olduğu için senetle verirler diye düşünüyorum.
canım günaydınnn..nerelerdesin sen kuzum yaaa..özlettin kendini
canım günaydınnn..nerelerdesin sen kuzum yaaa..özlettin kendini
Mügemmm inş bi sorun cıkmaz da alırsın artık...aynı zamanda evlenecez diye mi bilmem,günlerimiz yaklastı yaaa,inan sende aklımdan cıkmıyosun...bazen evde bile geliyosun aklıma..o naptı acaba salon işini falan....bi evimize girseydik..kapımızı kapasaydıkk dimi
bana haftanın son günü değil :2: :2: yarın da burdayım ben
valla bende hiç beklemiyordum
hatta dün diğer topikte kızlarla konuştuk
odun benimkisi ne hediye alır ne sürpriz yapar dedim
sanki okuyor buraya yazdıklarımı
seninki de yapar canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?